Darksiders 3

poruka: 5
|
čitano: 540
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
odjavljen
Darksiders 3

Igra izašla danas, vidim nitko ništ ne piše, nema teme.

Ja sam odigrao prvi i drugi nastavk (war i death) a ovdje su dali glavnu ulogu ženskici što mi se ne sviđa.

Kakva je igra ako je itko kupio / skinuo sa torrenta. Ja volim postapokaliptičnu tematiku tako da se nadam da bude vremena za odigrat ovo.

0 1 hvala 0
8 godina
protjeran
Darksiders 3

https://www.twitch.tv/cohhcarnage

Cohh Je radio stream danas, malo sam gledao, ovako na prvu izgleda kao zabavna akciska igra koja nema puno zajednickog sa prijasnjim igrama iz serijala.

Evil Destroyer of Universe Killer of Doom
Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
Darksiders 3

Meni to izgleda nekako presareno za igru takve tematike.

0 0 hvala 0
8 godina
protjeran
Re: Darksiders 3
Glavas_ZG kaže...

Ja sam odigrao prvi i drugi nastavk (war i death) a ovdje su dali glavnu ulogu ženskici što mi se ne sviđa.

Kakva je igra ako je itko kupio / skinuo sa torrenta. Ja volim postapokaliptičnu tematiku tako da se nadam da bude vremena za odigrat ovo.

Kakva su prva 2 dijela, imam ih na Steamu. To je nešto kao God of War 1-3?

10 godina
odjavljen
Re: Darksiders 3
Paolo Maldini kaže...
Glavas_ZG kaže...

Kakva su prva 2 dijela, imam ih na Steamu. To je nešto kao God of War 1-3?

Meni je 1. bolji od drugog, drugi mi je djelovao nekako razvučeno, slično god of war, nije na toj razini, no nije ni daleko od toga.

Kod Darksidersa se u prvom planu ističe tematika, vrlo malo igara opisuje tematiku 4 jahača apokalipse koja je sama po sebi jako interesantna.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice