Crysis wars,gdje kupiti

poruka: 7
|
čitano: 1.830
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Crysis wars,gdje kupiti

Pozz ekipa, ovako zelim igrati Crysis online a ne da mi se cekat crysis 2 i gdje mogu kupiti crysis wars???I dali se isplati i koliko ce kostati crysis 2 u Algoritmu i Profilu, da cekam crysis 2 ili da uzmem crysis wars

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Crysis wars,gdje kupiti
Steam-20$ crysis warhed i wars!

Po meni je bolje sacekat dvicu jer bi trebala imati bolji MP ;)
15 godina
Crysis wars,gdje kupiti

U ducanima nemozes kupiti crysis wars posebno nego se on dobiva uz crysis warhead . Ako se ne varam ista je stvar i u online verziji (kupis warhead dobis wars). Crysis 2 ce koštat 350kn+

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Strider-X kaže...

U ducanima nemozes kupiti crysis wars posebno nego se on dobiva uz crysis warhead . Ako se ne varam ista je stvar i u online verziji (kupis warhead dobis wars). Crysis 2 ce koštat 350kn+

450+ kao i SC2

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Voltaža -> Napon FFS
15 godina
neaktivan
Crysis wars,gdje kupiti

Onda mozda ni nebum kupoval radje cu black ops a crysis 2 nece biti konkurencija u mp, a kaj ja tream kupit crysis warhead i uz njega dobijem crysis wars u obicnom boxu ili........

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crysis wars,gdje kupiti

Onda je najbolje uzet key ili  npr. s  game.co.uk gdje kosta negdje oko 250 kn. Kada kupis crysis warhead box ediciju dobis 2 dvd-a.Na jednom warhead na drugom wars.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

250 kuna i kosta u lokalnim gameshopovima ali pitam dali se isplati

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice