Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.681
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
naxeem kaže...
Nije isto. Crysisu 2 6 igraca zahtjevno je kao 24 za Battlefield. Igra manje zahtjevna od Battlefielda mogla bi smjestiti i 128 igraca.
Veci nominalni broj igraca trazi vece mape, a vece mape problem su za memoriju konzola. Male mape u odnosu na Crysis/Warhead takve su iskljucivo zbog konzola.
Iz istog razloga Battlefield 3 za konzole podrzavat ce 24, a za PC 64!

Nax, da govorimo o nekoj drugoj igri možda.

Ali budući da Crysis 2 nema destrukciju, cirkularan je i linearan, nema teorije da je memorijski više zahtjevan od BF: BC2.

Mape u Crysisu 2 po ničemu se ne razlikuju od onih u COD-u, apsolutno ničemu. Ovo nije Crysis, ovo je igra koja igrom slučaja ima to ime.

U krajnjem slučaju, pazi. BF3 će podržati 24 igrača, na većim mapama, sa destrukcijom i vozilima, helićima i avionima. Šta Crysis 2 tu nudi a da je zahtjevnije i da on ne bi mogao isto to nuditi?

Ugl, ne da mi se opet o tome raspravljati.

Smatram da je Crysis 2 lošiji od prethodnika, ali da to nije zbog konzola jer konzole očito mogu više od ovoga što se od njih traži u Crysisu 2.

microman kaže...

Još jednom ponavljam. Demo je port sa Xboxa, a Kompletna igra neće biti port. Šta tocno tu nije jasno? a ovo zasto je Crytek izbacio portani demo treba zapitati PC gunđala.

Kako neće biti port?
LOL, pa naravno da hoće. Misliš da Crytek ima 3 tima od kojih svaki radi na svojoj verziji igre? Posebno za PS, posebno za Xbox i posebno za PC?

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 10:22 (Danny_HR).
16 godina
odjavljen

nisam ni vidio da si uredio poruku... :) ok ako je tako..

na drugi dio poruke :

neda mi se sad trazit ali bila je vijest na BOL-u da koja je rekla upravo to.. da je ovaj demo port s xboxa. minoza je vec to negdje linkao, koju stranicu prije. 

zato sam i pitao to sto sam pitao... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
Crysis 2

Jel vama radi još, ja se više ne mogu loginat, jednom je uspjelo i sada sere da nisam na internetu.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

neka je on port sa neznam cega,ali razlika gotovo nikakava sa usporedbom one Leak verzije od nedavno
koja je imala mogli bi rec 100 % zavrsen multiplayer

Ali ta leakana verzija je nekim čudom isto (ne)imala opcije kao i ovaj demo, tipa podešavanje grafike i to... Dakle, nije bila dovršena, dok je demo dovršena verzija sa konzole prilagođena za PC. Jeste primijetili da ne možete niti profil napravit? Piše dolje desno default profile i ne može se promijeniti. Tko zna što sve skriva puna verzija... Možda niš, ali moramo pričekati pa ćemo onda pljuvati.

3D Designer
16 godina
odjavljen
Crysis 2

lol a ta vijest povezana s ovom temom

http://www.bug.hr/master/vijesti/crysis-2-demo-pc/106454.aspx

Prema njihovom twittu, multiplayer demo koji se pojavio 25. siječnja za Xbox 360 bit će u dogledno vrijeme prilagođen PC-u i ukoliko ne dođe do drastičnih promjena, u njemu nas očekuje mapa Skyline igriva u Team Instant Action i Crash Site načinima igranja.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 10:25 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Minoza kaže...
hrvatskafarkasevec kaže...

neka je on port sa neznam cega,ali razlika gotovo nikakava sa usporedbom one Leak verzije od nedavno
koja je imala mogli bi rec 100 % zavrsen multiplayer

Ali ta leakana verzija je nekim čudom isto (ne)imala opcije kao i ovaj demo, tipa podešavanje grafike i to... Dakle, nije bila dovršena, dok je demo dovršena verzija sa konzole prilagođena za PC. Jeste primijetili da ne možete niti profil napravit? Piše dolje desno default profile i ne može se promijeniti. Tko zna što sve skriva puna verzija... Možda niš, ali moramo pričekati pa ćemo onda pljuvati.

eh al tamo je barem konzola i config :) koji mi puno vise znace neg nekakav menu sa postavkama
no dobro vidit cemo kad dođe

http://www.nyaa.eu/?page=separate&user=102042 // http://protocol4.animehr.com
16 godina
protjeran
perkoxcar kaže...

Jel vama radi još, ja se više ne mogu loginat, jednom je uspjelo i sada sere da nisam na internetu.

Takodjer ,a bas mi se igra :(

Prodaja svih mogucih botova za lockerz!Kontakt na PM
16 godina
Crysis 2

Vjerojatno je svima opet s*ebano. Nego di da dodam one hijeroglife u path mi neda ?

Skužio, za one s Steam izdanjem idete properties - set launch options i tamo C/P.

Od logina još uvijek ništa. :(

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 10:39 (perkoxcar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

nisam ni vidio da si uredio poruku... :) ok ako je tako..

na drugi dio poruke :

neda mi se sad trazit ali bila je vijest na BOL-u da koja je rekla upravo to.. da je ovaj demo port s xboxa. minoza je vec to negdje linkao, koju stranicu prije. 

zato sam i pitao to sto sam pitao... 

Da ali ono što nitko od vas ne kuži je da je gotovo svaka multiplatform igra zapravo port sa konzola. Čak i u slučaju da odvojeni timovi rade igru, kao što je slučaj kod Homefronta, i dalje je to port. Jer se to tako radi.

Zašto, to morate pitati nekoga tko radi u razvojnom studiu. Ono što su meni rekli je da je to zato što je na taj način jednostavnije jer su konzole osjetljivije na nepravilnosti...

Tak da bilo kakva priča o tome da je demo port a puna verzija neće biti pada u vodu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 10:33 (Danny_HR).
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Kako neće biti port?
LOL, pa naravno da hoće. Misliš da Crytek ima 3 tima od kojih svaki radi na svojoj verziji igre? Posebno za PS, posebno za Xbox i posebno za PC?

LOL,

POGLEDAJ

Sa druge strane demo je port jer demo za PC nije bio planiran,no PC gameri su dignuli pobunu i na kraju su dobili to šta su dobili.

I'll be back
16 godina

jos malo pa ce bit Call of Crysis {#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Nemožeš ti to ljudima objasnit, a i sam Crytek je izjavio da će puna igra biti drugačija.

I'll be back
17 godina
neaktivan
Ali valjda ti je jasno da je to mazanje očiju.
Znaš li koliko bi to dodatnog novca koštalo, koliko bi vremena uzelo i na kraju koliko bi bilo neisplativo.

Iskreno me zaboli i za to je li i za to što su govorili. Ja samo znam da nije vjerojatno da je to tako kako piše u tom članku.
Može bilo tko, bilo što reći ili napisati godinu dana prije nego igra vidi svjetlost dana. No to ne znači da je to tako.

I COD:BO je trebao biti najbolji i najfunkcionalniji COD na PC ikad, a gle što se dogodilo...
15 godina
Crysis 2

Uvijek ce imati 6 vs 6 i male mape, a to sto ce biti drugacija i bolja super za one koji vole male mape

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Hebemti, nece da me logira {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 10:54 (DuMe).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Imate li problema sa ulogiravanjem sada? Meni pise "Could not connect to multiplayer, please check your network connection." tako nesto {#}

[url=http://www.points2shop.com/?ref=davidri]Points2Shop[/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Ali valjda ti je jasno da je to mazanje očiju.
Znaš li koliko bi to dodatnog novca koštalo, koliko bi vremena uzelo i na kraju koliko bi bilo neisplativo.

Iskreno me zaboli i za to je li i za to što su govorili. Ja samo znam da nije vjerojatno da je to tako kako piše u tom članku.
Može bilo tko, bilo što reći ili napisati godinu dana prije nego igra vidi svjetlost dana. No to ne znači da je to tako.

I COD:BO je trebao biti najbolji i najfunkcionalniji COD na PC ikad, a gle što se dogodilo...

Kako ne kužiš da ja ne govorim o igri, već o Cryengine3 koji je sam po sebi multi platform i jednako skalira na sve tri platforme bez gubitka preformansi i to sve bez ikakvog portanja i prilagođavanja.

A kakva će igra biti to ću vidjet. Osobno nisam optimist šta se Crysis2 tice jer mi previše vuce na COD, a ja sam jedan od onih koji vole Crysis onakav kakav je bio, dakle primarno Taktički FPS.

EDIIT: I da šta se točno desilo Black Opsu? Bolji mi je svakako od MW2 koji je bio ispljuvak totalni, a ako aludiraš na to da se na Dualcima vuće ko puž onda cu citirati jedan BUG-ov clanak:  Pravo je vrijeme da si nabavite Quadonju.

I'll be back
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 11:00 (microman).
15 godina
Crysis 2

vidim ne radi multiplayer

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

vidim ne radi multiplayer

Baš htio baciti bem ti sve.

Zna li se koliko je dugo out?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi...
17 godina
neaktivan
Nisi u pravu. Na najvisim postavkama broj poligona na sceni mjeri se u milijunima. Jedva su natjerali C2 da radi na 30FPS na konzolama.
Nisu sigurno iz dosade ogranicili nesto sto nisu morali. Graficki je Crysis vise od onoga sto nudi BF. Da konzole mogu vise onda bi Crysis 2 imao 60, a ne 30FPS-a.
17 godina
neaktivan
Na najvisim postavkama broj poligona na sceni mjeri se u milijunima. Jedva su natjerali C2 da radi na 30FPS na konzolama.
Nisu sigurno iz dosade ogranicili nesto sto nisu morali. Graficki je Crysis vise od onoga sto nudi BF. Da konzole mogu vise onda bi Crysis 2 imao 60, a ne 30FPS-a.
15 godina
neaktivan
lollik91 kaže...
(...)

kakvi god da bili,ni crysis ni cod nemogu se priblizit bf-u po kvaliteti izrade i velicini same igre,prvotno u mp-u.

Zašto? Ja baš volim manje mape i izostanak vozila, ako si na to mislio po velicini mp-a. Quake, stari ut... I zasad crysis 2. BFBC2 sam pobrisao s kompa baš zato što nevolim igre gdje previše ovisim o drugima (osim ako nisam u klanu), i s velikim mapama. I nanosuit mi je zakon.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 11:48 (FLes).
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Proradio mp... barem meni

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DuMe kaže...

Proradio mp... barem meni

nadam se da ce veecras radit , jer onda igramo !

16 godina
Crysis 2

Proradilo !

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2
Ja u prvom crysisu nisam uopce igrao nis drugo osim instant i team instant actiona. Koliko god sam se trudio igrati drugi mod, jednostavno je bio dosadan i nedovrsen, kao bc2 rush mode, samo maknite klase, uvedite kupovinu oruzja, a vozila ucinite 5x jacima, i jos nabacite nuklearno naoruzanje koje sluzi da bi unistio bazu. A nanosuit opcenito protiv oklopa nije mogao nis, tek kada bi ste skupili dovoljno bodova da mozete kupiti rocket launcher i c4, ali opet ako ti dode vtol jedino sa aa tenkom ga se da skinuti jer je jako brz. Za klansko igranje je dobar mod, ali da samo uletim u igru kao u bc2 je meni bio nemoguc i dosadan.

I po meni previse ubacivanja vozila u crysis gubi smisao nanosuita, i zato bi i trebao biti vise infantry only modovi bas zato da se tamanimo sa nanosuitom. Ako cemo se cijelo vrijeme mlatiti u tenkovima i helicima sto ce nam onda nanosuit? Da budem nevidljiv u tenku? XD

I dalje ne branim i podrzavam da je samo 6v6 jer se TIA bio igrao i sa 32 igraca na vecim mapama i bilo je super.

Ono sto meni ostaje kao zadnja nit spasa za pc je da ce se moci modati, i onda ce brzo izaci custom mape, portovi iz.crysis warsa i serveri veceg kapaciteta. A mozda cak i modaju kompletni mod, kao sto su bili napravili ctf mod o slicno. Ako onesposobe modanje onda je crytek zbilja s*pak...
Stoja
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

ne radi :(

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Crysis 2

Ima pun qrac cheatera na serverima crysisa 1.

Likovi skaču po 20m u zrak popnu se na najvišu građevinu. Ja samo gledam odozdol, wtf?

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Nekaže se VOLTAŽA nego NAPON FFS
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
Hyperion kaže...

Ima pun qrac cheatera na serverima crysisa 1.

Likovi skaču po 20m u zrak popnu se na najvišu građevinu. Ja samo gledam odozdol, wtf?

Zato su custom serveri spašavali jer su imali jače razine zaštite, nađeš par kvalitetna servera na kojima sam stalno bio i nikad beda. Ali sam bio nekoliko puta naletio na njih gamad neodgojena. Ili tek frajer koji ima takav šprint da se praktički teleportira po mapi, i naravno aimbot koji sa pištoljem sa drugog kraja mape te skine u glavu{#}

Sada je barem killcam tu pa će valjda se moći presresti takvi idioti...

Stoja
15 godina
neaktivan

Evo skinuo demo napravio ingame account i odigrao 5-6 rundi i mogu reći da je igra dosta zabavna, malo mi je dosadilo jer smo većinom skyline mapu igrali, ali po viđenom isplatilo se bi kupiti igru

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice