Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.628
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Crysis 2

sad mogu u igru i mogu se logirati ali nikako da krene samo cekaju svi u lobyu probao sam vise servera ali i dalje no go!

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
14 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

sad mogu u igru i mogu se logirati ali nikako da krene samo cekaju svi u lobyu probao sam vise servera ali i dalje no go!

to ti je zato jer igras black ops,odlucili su te kazniti!!! 

15 godina

he he neigram black ops barem ne vise samo mw2 :-)

16 godina
odjavljen
Crysis 2

bas sam isao malo bacit crysis wars... power strugle mod na mesa mapi. o boze, ogromna mapa, helici, tenkovi, djipovi, kamioni, apc-i.... i onda oni naprave ovo - COD killer umjesto da su isli rusit kralja (bc2).. mozda ce biti ovakvog moda, nedam se da da.. eh jos nesto, 54 igraca(od 60)!{#} ima jos solidan broj servera i sa solidnim brojem igraca. i guze me ko bebu

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Tako je i meni, jednostavno nerade neki serveri valjda bag ili nesto....

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 980EX eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 6990 4gb 8x 4tb hdd
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

This sums it up:

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 21:44 (FLes).
Moj PC  
6 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crysis 2

jesam li spomenuo i izmejnu dana i noci? ne, kvragu {#}

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Mene nekako najviše muči je*ena fluidnost pokreta, mislim na okretanje prvenstveno. Ja ne znam jel to samo meni ili koji k***?! Nikako da podesim osjetljivost miša kako spada, jer kako god da stavim ne valja, ili je preosjetljivo ili nedovoljno osjetljivo... Probam 800dpi, 1800dpi, 3500dpi jbte...  pa onda u igri osjetljivost 10, 15, 50, 75%... Ma što god ja radio ko da me lik u igri jednostavno ne sluša! Ko da imam fu*king kontroler u ruci (bez uvrede consolaši {#}) - to jednostavno nije to, neš ne štima... Upalim Crysis 1 čist da provjerim jel do mene, i tam sve ok... Ne kužim... pa ne mogu skoro niš pogodit kada treba brzo reagirat... OK, treba skilla valjda, to kužim, ali svejedno, to jednostavno nije prihvatljivo!

Iskreno se nadam da je to samo zbog "brzinskog" portanja demo-a, jer u protivnom mi MP neće biti uopće zabavan... A ni za SP nije baš idealno... Stvarno nervira!

3D Designer
Moj PC  
8 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Minoza kaže...

Mene nekako najviše muči je*ena fluidnost pokreta, mislim na okretanje prvenstveno. Ja ne znam jel to samo meni ili koji k***?! Nikako da podesim osjetljivost miša kako spada, jer kako god da stavim ne valja, ili je preosjetljivo ili nedovoljno osjetljivo...

Apsolutno isti problem! Vec sam mislio da sam ja lud.

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Halo ljudi ima Diabolic servera lokacije hrvatska i njemačka samo upišete diabolic pod naziv servera i izlista vam jos su relativno prazni tak da se ekipa s foruma mođe složiti

za party lets go sto se čeka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

sad smo bili tamo nas par sa foruma i nema sanse da krene igra samo sjedimo i cekamo kao mulci...

16 godina
neaktivan
CroVandal kaže...

sad smo bili tamo nas par sa foruma i nema sanse da krene igra samo sjedimo i cekamo kao mulci...

igra neće krenuti sve dok se ne skupi 12 igrača tako su barem meni rekli dok smo čekali da krene.

15 godina
neaktivan
Crysis 2

Jednom mi se pojavio ovaj BSOD, kada sam pokrenuo crysis 2 a do jucer je sve glatko radilo, error : STOP 0x0000008E. Zna li mozda netko odprilike koji je uzrok ovog Blue Screen of Death-a?

Music4ever
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2
Koja debilana, zasto igra ne bi startala s manje igraca.
Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FLes kaže...

This sums it up:

HAHAHA R.I.P. Crysis

Cause of death: Konzolitis

17 godina
neaktivan
Crysis 2

Sad je gotovo totalno. Svi serveri su ili "puni" ili nema onog odbrojavanja u lobbyu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Meni startala i s manje igrača a ping ko bombon na hr serveru . Kak vidim svi se fale s fps evo meni fraps pokazuje 80 stabilno

moj pc  ati 5870 i  proc quad 3 ghc i 4 gb rama ,rezolucija1280 x1024.Ide ko podmazano treyarch neka uči.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
AA-d00d kaže...
Minoza kaže...

Mene nekako najviše muči je*ena fluidnost pokreta, mislim na okretanje prvenstveno. Ja ne znam jel to samo meni ili koji k***?! Nikako da podesim osjetljivost miša kako spada, jer kako god da stavim ne valja, ili je preosjetljivo ili nedovoljno osjetljivo...

Apsolutno isti problem! Vec sam mislio da sam ja lud.

Identicna situacija kao i kod mene...dpi na misu je oko 1200-1400dpi..i kao da nesto nije u redu sa tim jer jednostavno kad okrecem pusku..mhh nije to to ne mogu objasniti.

17 godina
neaktivan
maxis kaže...

Meni startala i s manje igrača a ping ko bombon na hr serveru . Kak vidim svi se fale s fps evo meni fraps pokazuje 80 stabilno

moj pc  ati 5870 i  proc quad 3 ghc i 4 gb rama ,rezolucija1280 x1024.Ide ko podmazano treyarch neka uči.

Realno na toj rezoluciji bi ti islo i sa 5750 podmazano.

16 godina
Crysis 2

Meni je dpi na 3600 i u igri sensitivity na 15 i kretnje su kao podmazane. Neznam što je kod vas, možda još nekakvi bug da ne rade driveri od miša kao što je problem sa sluškama od logija? Meni je upočetku isto bilo traljavo ali u roku 20 minuta sam našao dobitnu kombinaciju di mi lijepo okreće i prati pokrete. 

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Meni je dpi na 3600 i u igri sensitivity na 15 i kretnje su kao podmazane. Neznam što je kod vas, možda još nekakvi bug da ne rade driveri od miša kao što je problem sa sluškama od logija? Meni je upočetku isto bilo traljavo ali u roku 20 minuta sam našao dobitnu kombinaciju di mi lijepo okreće i prati pokrete. 

Thx! Pomoglo je, sad je bolje. Ja sam na 3500dpi stavio, to mi je max na mišu te 15% u igri, u svakom slučaju puno je bolje. Ali s druge strane to nema baš previše smisla, šta da radi ekipa koja nema mogućnost tako visokog dpi-a?! Ne vidim to kao rješenje, već kao trenutni zaobilazak za problem jer znam da Crysis ne pati od ovoga...

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 23:11 (Minoza).
17 godina
neaktivan
Crysis 2

3600dpi?!

U igri mi je osjetljivost 5, a s misem igram na 600dpi i opet mi kursor plese.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Nemam pojma, ja stalno derem na najvišem dpi-u a samo softwareski smanjujem osjetljivost ako mi je prebrzo. Ili je nekakav bug u pitanju ili kompatibilnost ko će ga znati...jer po ovavkim problemima kakvima se ovdje ljudi susreću, imam feeling da ovo nije demo, nego neka teška zaostala beta verzija igre. Srečom ja nikakvih većih problema kod sebe nisam primjetio, možda je igra prepoznala kao crysis fan-a pa mi dala bug-free verziju demo-a{#}

Stoja
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Ma neznam ni da li sam se dobro izrazio, snimao sam jednu rundu i ima par trenutaka gdje se to bas vidi, samo cekam da mi se uploada na taj prokleti youtube.

Proslo je vec 4h, a tek je na 72%, a match je trajao 6min i .flv je tezak samo 58MB{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Jbga spor upload, vražji naši operateri što ga ne žele podignuti, lažu ovaj napaćeni narod... A izgleda morati ću  i ja jedan video napraviti da vidite pravu moć krize{#}

Stoja
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Stoja kaže...

Jbga spor upload, vražji naši operateri što ga ne žele podignuti, lažu ovaj napaćeni narod... A izgleda morati ću  i ja jedan video napraviti da vidite pravu moć krize{#}

Ne, nije tu kriv operater, trebalo je biti gotovo za 20min (30 max) posto imam 50kB/s upload dok je ovo vec sadisticka perverzija.

14 godina
neaktivan
Crysis 2

Evo probao uc u rendom server i ne ide. Jos uvijek ne odbrojava.

0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Aj probaj ovako, kada tražiš servere, traži neke kojima piše ping a ne nula. Negdje oko 100 recimo. U njih ako ima mjesta uđem bez beda a ping je uglavnom bio 30-50. To je netko ovdje već bio rekao i meni je upalilo, pa probajte.

Stoja
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Nakon što sam danas igrao oko 3 i pol sata mogu reći da sam se itekako zabavio. Što se tiće grafike, baš mi jako lijepo sve to izgleda.

Ovo sam dodao u cilj u prećacu od igre: +g_skipIntro=1 +cl_fov=80 +r_DrawNearFoV=80 +pl_movement.power_sprint_targetFov=80 +r_MotionBlur=0

Sad mi fov 80 i kad stojim i kad trčim, nemam motion blura ni uvodnog videa. Probo sam i fov 100 al izgleda mi loše po rubovima. Ima na steamovom forumu još nekih komandi koga zanima.

Igra radi ko podmazana na hardcore postavkama u 1920x1080 na mom kompu. Bio osam na minutu gledo kaj fraps pokazuje, mislim da je bilo nekih 50-ak fpsa to vrijeme.

Netko je piso da mu je čudno nišanjenje. Senzitivity u igri ne dirati, i isključiti aim assistance. Isključiti u windowsima povećanje preciznosti miša i osjetljivost staviti na sredinu  (6/11). Koga zanima viš o dpi-u, osjetljivosti, itd. - ovdje.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 0:21 (FLes).
Moj PC  
0 0 hvala 7
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Thx!

Evo još malo toga, moglo bi vas zanimati:

http://rush-zone.com/media/downloads.html?task=view.download&catid=8&cid=9

Creates a Crysis 2 demo launch script with config variables set....Can currently adjust:

Crouch Toggle

Zoom / Iron sights toggle

Mouse Acceleration

Skip Intro

Motion Blur

FOV

Mouse Sensitivity

3D Designer
Moj PC  
0 0 hvala 2
E-mail:
Lozinka: