Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.669
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Nisam još probo multy, ali mi se čini kao da je mouse smooth možda problem? Ako ima negdje opcija ''mouse smooth'' da isključite pa da onda vidite da li ima razlike.

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Crysis 2
vgetik kaže...

Nisam još probo multy, ali mi se čini kao da je mouse smooth možda problem? Ako ima negdje opcija ''mouse smooth'' da isključite pa da onda vidite da li ima razlike.

Nema te opcije na žalost.

3D Designer
16 godina
Crysis 2

Dečki kako se može otkazati preorder? igru sam preordero preko Ea službene trgovine

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Veliko hvala za objašnjenje kako napraviti preinake, međutim, ja kad dodam ono u cilj dobijem sljedeće:

Tako da nikako ne mogu... Može mala pomoć?

http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Malo sam jučer rokao na PC, reko ipak bi trebalo biti nekakve razlike od Xbox demoa, pa makar minimalne. Ali ne!

Radi se o identičnoj igri.

Zabavna je, to je neupitno. Vidi se da ekipa nije naučila koristiti nano suit pa često pucaju u mene izravno iz cloak moda umjesto da prvo prešaltaju u max. armor. Ovak ih relativno lako izrokam.

Ali da me netko pita kako bih opisao Crysis 2, rekao bih da je to samo malo bolji COD. Razlika je isključivo u tom nano suitu, ali nije toliko drastična kao u prvom Crysisu, pa čak ni u Warsu.

Sigurno je da će ovakvom igrom Crytek privući ogromnu bazu igrača i da će Crysis postati puno popularniji nego prije, ali kvalitetom je multić daleko ispod prvog Crysisa. Male, cirkularne mape, sumnjam da će biti puno drugačije u punoj igri.

Zabavno, za nekoliko rundi tu i tamo. Nikako za par sati dnevno.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

10 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Dečki kako se može otkazati preorder? igru sam preordero preko Ea službene trgovine

Većina dućana ima opciju cancel preorder (npr. game). Ako EA nema, piši im na support. Možda u mailu koji si dobio ima neki link (malim slovima, na dnu strane).

Imaš u ovom linku također nešto o tome: http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/371226.page

16 godina
neaktivan
Crysis 2

U debelom sam zaostatku sa čitanjem teme pa samo da pitam je li se raspravljalo o problemu sa zvukom 5.1, 7.1?

Naime, imam G35 headset i zvuk mi ne radi. Ima li rješenja tome i hoće li to biti ispravljeno u full verziji?

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ma sav je neki njonjast multi... kako stvari stoje - zesce razocaranje, ok, port i sve ostalo ali ako bude samo malih mapa - bljuk!

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
Crysis 2

Na 6 vs 6 (konzolitis p2p) moraju biti nažalost samo male mape.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

Na 6 vs 6 (konzolitis p2p) moraju biti nažalost samo male mape.

Nema to veze s konzolitisom.

Crytek je naivno ostavio samo 6v6 na PC-u.

U krajnjem slučaju, ako BFBC2 može na konzolama imati 24 igrača ne vidim zašto Crysis ne bi mogao.

Crytekova lijenost i izrada igre samo da ju napravi je kriva.

Svi skupa ste dosadni sa konzolitisom.

16 godina
odjavljen

za sada, bar koliko znamo a ne znamo nis.. osim da je multi portan s xboxa. nazalost detalje skrivaju ko zmija noge. apsolutno nis se ne zna. meni ovo sve smrdi, kao sto sam i rekao prije par dana.. nesto je trulo u drzavi, tamo di je vec crytek... 

po meni je: ili najveca bomba ikad ili najvece sranje ikad..

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
Trebaju nam odgovori onih koji su igrali multi u onoj beta verziji.

Di si Pirat?
Jesu li tamo mape isto male ili je nešto drastično drugačije?
15 godina
Crysis 2

Danny mogao si probati igrati sa xbox controllerom pa da nam kažeš koja je razlika i je li lakše nego sa mišom.

Vidim po forumima da se neki žale da ih ownaju sa controllerom radi autoaima.

Ako možeš dati svoje utiske jer igraš dobro i jedno i drugo ovo je idealno jer u istoj igri možeš isprobati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2

pa meni je multiplayer zakon i debelo zabavniji od dosadnog call of duty-a kojeg imam sati i sati , cisto radi grafike  i efekata , dosadilo mi je nabivat skill i samo se klat, jedino sta mi je drago su clanwarowi , ovdje je gust igrat s ovakvim efektima i grafikom , a tek kad budee puna verzije , iako moram prvo vidit bf3 da se odlucim sta cu  kupit od to 2.

Moj PC  
2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

@JoeCooker

Nije mi palo na pamet. Ali sumnjam da bi baš bilo tako kako kažu budući da se kontrolerom zapravo dosta sporije okrećeš i cijeli tempo igre je nešto sporiji.

Autoaim češće smeta nego što pomaže budući da nisam još naišao na igru u kojoj radi kako spada.

16 godina
Crysis 2

Ja imam gadnih problema s mišem, igram na max dpi od 1600 te sam u igri isprobao sve osjetljivosti i uvijek mi je slika mutna i trazava kada okrećem sliku, jest nemam niti previše fps-a i da li se mogu negdje detaljno namjestiti postavke grafike i samo ono nešto gamer, advance....

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
To što ti je slika mutna kad se okrećeš se zove motion blur.
Smanji grafičke postavke i nestat će.
16 godina

kako god bilo da bilo,COD je u velikim govnima jer ga sustizu i crysis i bf3.pokupit ce oni svoj dio trzista a cod ce zvisit.i to mi je najvise drago jer ih treba spustit na zemlju malo.

ono sto za sad vidimo iz dema je to da nije odlican,ali isto tako nije ni potpun,pa nemozemo na konto toga odlucivat o kvaliteti cijele igre.treba pricekat sluzbeni izlazak pune igre pa onda pricat.

iako se cini da je crysis 2 blizi COD-u po gameplayu ipak je bolji i ima vise nacina taktiktiziranja napada/obrane bas zbog odijela i mogucnosti njegovog setupa.

kakvi god da bili,ni crysis ni cod nemogu se priblizit bf-u po kvaliteti izrade i velicini same igre,prvotno u mp-u.

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

Danny mogao si probati igrati sa xbox controllerom pa da nam kažeš koja je razlika i je li lakše nego sa mišom.

Ako možeš dati svoje utiske jer igraš dobro i jedno i drugo ovo je idealno jer u istoj igri možeš isprobati.

Šta te sekira AutoAim kad ionako ga u punoj verziji za PC neće biti. Ovaj demo je najobicniji port sa Xbox-a odrađen na brzaka zbog gunđanja PC gamera da su zakinuti.

I'll be back
16 godina
Danny_HR kaže...
Trebaju nam odgovori onih koji su igrali multi u onoj beta verziji.

Di si Pirat?
Jesu li tamo mape isto male ili je nešto drastično drugačije?

Ja sam igrao, sve su otprilike tu negdje kao ove u beti.

15 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...

Ja imam gadnih problema s mišem, igram na max dpi od 1600 te sam u igri isprobao sve osjetljivosti i uvijek mi je slika mutna i trazava kada okrećem sliku, jest nemam niti previše fps-a i da li se mogu negdje detaljno namjestiti postavke grafike i samo ono nešto gamer, advance....

Imaš par postova gore (na prethodnoj stranici), kolega je opisao kako možeš neke od tih stvari podesiti putem startup parametara, a ja sam u postu niže stavio config tool koji radi istu stvar.

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 10:10 (Minoza).
16 godina
protjeran
microman kaže...
Joe Cooker kaže...

Šta te sekira AutoAim kad ionako ga u punoj verziji za PC neće biti. Ovaj demo je najobicniji port sa Xbox-a odrađen na brzaka zbog gunđanja PC gamera da su zakinuti.

neznam zasto si tolko siguran u to?

Da ce bit u punoj pc verziji drugacije zar nebi to trebalo onda bit i u demo takvo,a ne da Demo potjera ekipu

http://www.nyaa.eu/?page=separate&user=102042 // http://protocol4.animehr.com
16 godina
odjavljen
skank666 kaže...

meni jedino nije jasno ovo : zar je lakse napravit port demoa nego otkinut dio vec postojece igre i dat je vani? ne kuzim se u programiranje ali mislim da je lakse nesto otkinut...

moze netko da odgovori? zasto bi onda to uradili? 

e netko je pitao za g35, ne za sada ne rade...

17 godina
neaktivan

Da, nisam ni sumnjao iskreno.

Šteta. Kužim ja da se na kraju dana gledaju samo prodajni rezultati, koji će ovako zasigurno biti odlični, ali žrtvovati prepoznatljivost franšize zbog toga je nelogično.

Jedina poveznica Crysisa 2 i Crysisa je ime i nanosuit.

skank666 kaže...
skank666 kaže...

meni jedino nije jasno ovo : zar je lakse napravit port demoa nego otkinut dio vec postojece igre i dat je vani? ne kuzim se u programiranje ali mislim da je lakse nesto otkinut...

moze netko da odgovori? zasto bi onda to uradili? 

e netko je pitao za g35, ne za sada ne rade...

Izrada demo igre je znatno kompliciranija i zahtjevnija nego što izgleda. Kao i portanje koje je mnogo jednostavnije s konzole na PC nego obrnuto.

Međutim, nije logično niti vjerojatno da je ovo demo sa konzola. Zapravo je mnogo vjerojatnije da je ovo stvarni demo i da prikazuje ono što možemo očekivati od pune igre.

Kao što vidiš, Kuky veli da se ne razlikuje od bete...

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2011 10:15 (Danny_HR).
15 godina
Crysis 2

Mislim da ce biti  autoaim u punoj verziji sa podrškom za controlore, negdje sam naletio na to.

Ma ne smeta mene, ali po nekim forumima se žale pa pitam je li to osnovano ili samo whinaju :

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1777990

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Nije isto. Crysisu 2 6 igraca zahtjevno je kao 24 za Battlefield. Igra manje zahtjevna od Battlefielda mogla bi smjestiti i 128 igraca.
Veci nominalni broj igraca trazi vece mape, a vece mape problem su za memoriju konzola. Male mape u odnosu na Crysis/Warhead takve su iskljucivo zbog konzola.
Iz istog razloga Battlefield 3 za konzole podrzavat ce 24, a za PC 64!
15 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

Da ce bit u punoj pc verziji drugacije zar nebi to trebalo onda bit i u demo takvo,a ne da Demo potjera ekipu

Zato što se svi nadamo da finalna igra neće izgledati tako. {#}

Ali činjenica je da smo puno gunđali oko demo-a pa na kraju dobili ovo, čini mi se kao velika vjerojatnost da je to bio brzinski port tek toliko da zašutimo nakratko. Na žalost, to je tek uzrokovalo lavinu nezadovoljstva, tak je to s nama PC-ašima, vrlo smo zahtjevni {#}

3D Designer
16 godina
protjeran
Minoza kaže...

Zato što se svi nadamo da finalna igra neće izgledati tako. {#}

Ali činjenica je da smo puno gunđali oko demo-a pa na kraju dobili ovo, čini mi se kao velika vjerojatnost da je to bio brzinski port tek toliko da zašutimo nakratko. Na žalost, to je tek uzrokovalo lavinu nezadovoljstva, tak je to s nama PC-ašima, vrlo smo zahtjevni {#}

i ja se nadam, ali pokusavam bit realan

16 godina
neaktivan

Još jednom ponavljam. Demo je port sa Xboxa, a Kompletna igra neće biti port. Šta tocno tu nije jasno? a ovo zasto je Crytek izbacio portani demo treba zapitati PC gunđala.

I'll be back
16 godina
protjeran
microman kaže...

Još jednom ponavljam. Demo je port sa Xboxa, a Kompletna igra neće biti port. Šta tocno tu nije jasno? a ovo zasto je Crytek izbacio portani demo treba zapitati PC gunđala.

neka je on port sa neznam cega,ali razlika gotovo nikakava sa usporedbom one Leak verzije od nedavno
koja je imala mogli bi rec 100 % zavrsen multiplayer

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice