Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.646
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Crysis 2

sad su nas problemi pogodili,sve nas.

ulazim na server,nema odbrojavanja.

odem na drugi,odbrojava do jedan i stane,ali se cuje klikanje,kao da odbrojava.

pokusam na treci,server full.

odem na cetvrti,lost conection to the host....

pa WTF!?

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
15 godina
neaktivan
Crysis 2

kako se ono nastima onaj pokazatelj fps-a i ostalih stvarcica u gornjem dijelu??

Music4ever
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crysis 2

Instalirao sam, podesio grafiku na Hardcore. Iako imam 5970 i FPS je uredu, katkada se čini kao da šteka... Igra je dosta optimizirana i prilagođena. Multiplayer jest zanimljiv, ali ga još uvijek nisam potpuno prihvatio jer sam se navikao na Call Of Duty način multiplayera, pa mi je ovo još "neistraženi teritorij" . Čini mi se da ima nekih manjih bugova. Sve ukupno, čekam cijelu igru da procijenim bolje igru...

D=mc2, Deinstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Nemrem se loginat ni sa MyCrysis podacima ni sa GameSpy podacima. :(

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...

Disable-an ti je acc jer čitaš!{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
17 godina
neaktivan
A kad mi je zanimljiva ova Ana Karenjina. :)
Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
15 godina
Crysis 2

failčina...nema countdowna i svi u lobbyu rageaju,i ja isto.barem friend lobby stvar radi.hm a da se svi inviteamo u jedan lobby i idemo na prazan server?

get doooooown !!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Danny_HR kaže...

Ja sam sa crysis wars account  loggirao  i igram, ako imas to treba radit ziher.

Ako se ne mogu spojit(nema countdowna) otidem u recent games i spojim se,bar dosada mi je tako radilo.

BE HAPPY xD : )
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 20:26 (Joe Cooker).
17 godina
Crysis 2

Evo doso sam do 10 lvl sto je max u demou i sad malo tamo oruzja otkljuco poslago i cepaj misko :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Crysis 2

Nvidia reklamira na svojoj stranici grafičke sa Crysis 2 i svugdje spominje directx 11 game da će biti

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Meni se čini da nešto nije uredu sa GameSpy serverima. Na bilo koji server da se probam spojiti ne ide. uopće nema odbrojavanja.

Pisser: Nigga, I gotta take a dragon piss, cuz. Me: What the fuck's a "dragon piss"? Pisser: It's a huge ass piss, nekkuh, haven't you ever seen how big a fucking dragon is? Imagine that

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

e decki nez zkj al dok igram kad micem s misem lijevo-desno slika mi se malo muti a kad ne micem kamerom onda je cista??wtf??

0 0 hvala 0
15 godina

ja nemogu pokrenuti igru vise preko steam-a :-( ostale mi rade normalno!

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
17 godina
neaktivan
Matk044 kaže...

e decki nez zkj al dok igram kad micem s misem lijevo-desno slika mi se malo muti a kad ne micem kamerom onda je cista??wtf??

Motion blur.

Pisser: Nigga, I gotta take a dragon piss, cuz. Me: What the fuck's a "dragon piss"? Pisser: It's a huge ass piss, nekkuh, haven't you ever seen how big a fucking dragon is? Imagine that
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Dali netko misli kupiti..ovo mi je odlično iskustvo..radi mi 35,40 fps-a na advanced i 1280/720..:DD..pa se dvoumim da kupim;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

ja razmisljam igram na gamer na nativnoj rezoluciji radi glatkoooo samo me eto steam sad zeza!

Moje najdraze stranice:http://adf.ly/Then i http://adf.ly/ThfF
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Kakva je razlika između limited edition i obične verzije?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Ja igram na 1440x900 i advanced i sve ide glatko sto me pravo zacudilo.

Steta sto sad nitko ne moze uci u igru, bas mi se igra -.-.

Ako proradi javite ...

Sto se tice razlika otidi na Steam pageu na Crysis 2 pre order i ispod ti pisu razlike odmah.

Mes que un Club! FCBarcelona!
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 20:38 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Tommy_123 kaže...

Dali netko misli kupiti..ovo mi je odlično iskustvo..radi mi 35,40 fps-a na advanced i 1280/720..:DD..pa se dvoumim da kupim;)

Ja kupujem sigurno !! Box-ed izdanje.Ovo jednostavno moram imati. ! :D

15 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Ja igram na 1440x900 i advanced i sve ide glatko sto me pravo zacudilo.

Steta sto sad nitko ne moze uci u igru, bas mi se igra -.-.

Ako proradi javite ...

Ja mogu,reci mi nick?

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Ja sam već odavno napravio pre-order, a ima tu dosta ekipe koja misli kupiti.

Inače, nema smisla ovo na žalost uspoređivati sa Crysis 1, barem ne ovaj MP demo. To su nebo i zemlja, Crysis MP je bio isto sandbox, otvoren, hrpa tenkova, VTOLa, velike mape... MP Gameplay je bio izuzetno brz da se razumijemo ali je sadržavao daleko više stvari. Jedinica je zahtijevala puno više vještine da bi bio u rangu sa boljim igračima, a kombinacije sa odijelom su bile nešto brutalno ako si znao koristiti. Ako vam je ovo "previše", da samo znate koliko kombinacija ste u jedinici morali u par sekundi izmijeniti i koliko pokreta napraviti da bi opstali protiv iskusnijih igrača. Neću pokretati C1 vs C2, samo govorim da je teško to uopće uspoređivati, na žalost, ja sam očekivao nešto više nalik C1 ali nije mi žao, kupiti ću ovu igru (već jesam doduše) i uživati u njoj zasigurno.

Ono što me veseli je interes CryMod zajednice u kojoj i sam sudjelujem kao modder, tako da ću na kraju vjerovatno dobiti i nekakav hibrid C2-C1 putem moda - nitko sretniji od mene! {#}

3D Designer
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 20:44 (Minoza).
15 godina
Crysis 2

dajte izdodatije me na xf ( s3t hooligan ) mozda je bez razmaka , i ingame sam takoder s3thooligan pa da idemo igrat

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

Sad neznam jel je vrijedno otkazati ACC BrotherHood zbog ovoga?..mišljenja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Danny_HR kaže...

Meni ništa od toga nije funkcioniralo, na kraju sam poludio, u igri izmislio nick i password te ukucao nepostojeći mail (isto ga izmislio u tom trenu) i igra me logira - toliko o smislu logiranja uopće..

Igra ima vrlo glupo namješten login koji ti javi kako je mail već iskorišten u slučaju da si recimo kod prvog pokušaja registracije stavio nickname koji već netko ima ili nešto drugo krivo upisao - tako sam vrlo brzo iskoristio svoja 2 maila (jer su nickovi bili zauzeti od strane mene sa accounta s kojih se nisam mogao logirat, lol)

Nobody expects the Spanish inquisition!
14 godina
Tommy_123 kaže...

Sad neznam jel je vrijedno otkazati ACC BrotherHood zbog ovoga?..mišljenja?

Onim ljudima kojim se svida igra ce reci da a onima kojima se ne svida ce reci ne.To je ipak tvoja odluka.

Moje misljenje je DA .

16 godina
neaktivan
PsychoticBaklava kaže...
Danny_HR kaže...

Meni ništa od toga nije funkcioniralo, na kraju sam poludio, u igri izmislio nick i password te ukucao nepostojeći mail (isto ga izmislio u tom trenu) i igra me logira - toliko o smislu logiranja uopće..

Igra ima vrlo glupo namješten login koji ti javi kako je mail već iskorišten u slučaju da si recimo kod prvog pokušaja registracije stavio nickname koji već netko ima ili nešto drugo krivo upisao - tako sam vrlo brzo iskoristio svoja 2 maila (jer su nickovi bili zauzeti od strane mene sa accounta s kojih se nisam mogao logirat, lol)

Ja sam samo kod maila umjesto hotmail.com napisao otmail.com i prihvatilo je {#}

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
Crysis 2

Ne mogu se ni ja spojit vise, do maloprije je bilo ok.

BE HAPPY xD : )
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

Ne mogu se ni ja spojit vise, do maloprije je bilo ok.

Ja uđem u lobby i sam stoji tam... Niš se ne dešava...

3D Designer
16 godina
neaktivan
Crysis 2

jos uvjek nisu fix-ali ja nezz koji im je vrag

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

Cini se da su im serveri overloadani jer kad se idem logirati na mycrysis.com (jer sam zaboravio nickname) pise mi "Server overloaded. Try again later.".

The best things in life aren't things.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice