sad su nas problemi pogodili,sve nas.
ulazim na server,nema odbrojavanja.
odem na drugi,odbrojava do jedan i stane,ali se cuje klikanje,kao da odbrojava.
pokusam na treci,server full.
odem na cetvrti,lost conection to the host....
pa WTF!?
sad su nas problemi pogodili,sve nas.
ulazim na server,nema odbrojavanja.
odem na drugi,odbrojava do jedan i stane,ali se cuje klikanje,kao da odbrojava.
pokusam na treci,server full.
odem na cetvrti,lost conection to the host....
pa WTF!?
kako se ono nastima onaj pokazatelj fps-a i ostalih stvarcica u gornjem dijelu??
Instalirao sam, podesio grafiku na Hardcore. Iako imam 5970 i FPS je uredu, katkada se čini kao da šteka... Igra je dosta optimizirana i prilagođena. Multiplayer jest zanimljiv, ali ga još uvijek nisam potpuno prihvatio jer sam se navikao na Call Of Duty način multiplayera, pa mi je ovo još "neistraženi teritorij" . Čini mi se da ima nekih manjih bugova. Sve ukupno, čekam cijelu igru da procijenim bolje igru...
Nemrem se loginat ni sa MyCrysis podacima ni sa GameSpy podacima. :(
Disable-an ti je acc jer čitaš!
failčina...nema countdowna i svi u lobbyu rageaju,i ja isto.barem friend lobby stvar radi.hm a da se svi inviteamo u jedan lobby i idemo na prazan server?
Ja sam sa crysis wars account loggirao i igram, ako imas to treba radit ziher.
Ako se ne mogu spojit(nema countdowna) otidem u recent games i spojim se,bar dosada mi je tako radilo.
Evo doso sam do 10 lvl sto je max u demou i sad malo tamo oruzja otkljuco poslago i cepaj misko :D
Nvidia reklamira na svojoj stranici grafičke sa Crysis 2 i svugdje spominje directx 11 game da će biti
Meni se čini da nešto nije uredu sa GameSpy serverima. Na bilo koji server da se probam spojiti ne ide. uopće nema odbrojavanja.
e decki nez zkj al dok igram kad micem s misem lijevo-desno slika mi se malo muti a kad ne micem kamerom onda je cista??wtf??
ja nemogu pokrenuti igru vise preko steam-a :-( ostale mi rade normalno!
e decki nez zkj al dok igram kad micem s misem lijevo-desno slika mi se malo muti a kad ne micem kamerom onda je cista??wtf??
Motion blur.
Dali netko misli kupiti..ovo mi je odlično iskustvo..radi mi 35,40 fps-a na advanced i 1280/720..:DD..pa se dvoumim da kupim;)
ja razmisljam igram na gamer na nativnoj rezoluciji radi glatkoooo samo me eto steam sad zeza!
Kakva je razlika između limited edition i obične verzije?
Ja igram na 1440x900 i advanced i sve ide glatko sto me pravo zacudilo.
Steta sto sad nitko ne moze uci u igru, bas mi se igra -.-.
Ako proradi javite ...
Sto se tice razlika otidi na Steam pageu na Crysis 2 pre order i ispod ti pisu razlike odmah.
Dali netko misli kupiti..ovo mi je odlično iskustvo..radi mi 35,40 fps-a na advanced i 1280/720..:DD..pa se dvoumim da kupim;)
Ja kupujem sigurno !! Box-ed izdanje.Ovo jednostavno moram imati. ! :D
Ja igram na 1440x900 i advanced i sve ide glatko sto me pravo zacudilo.
Steta sto sad nitko ne moze uci u igru, bas mi se igra -.-.
Ako proradi javite ...
Ja mogu,reci mi nick?
Ja sam već odavno napravio pre-order, a ima tu dosta ekipe koja misli kupiti.
Inače, nema smisla ovo na žalost uspoređivati sa Crysis 1, barem ne ovaj MP demo. To su nebo i zemlja, Crysis MP je bio isto sandbox, otvoren, hrpa tenkova, VTOLa, velike mape... MP Gameplay je bio izuzetno brz da se razumijemo ali je sadržavao daleko više stvari. Jedinica je zahtijevala puno više vještine da bi bio u rangu sa boljim igračima, a kombinacije sa odijelom su bile nešto brutalno ako si znao koristiti. Ako vam je ovo "previše", da samo znate koliko kombinacija ste u jedinici morali u par sekundi izmijeniti i koliko pokreta napraviti da bi opstali protiv iskusnijih igrača. Neću pokretati C1 vs C2, samo govorim da je teško to uopće uspoređivati, na žalost, ja sam očekivao nešto više nalik C1 ali nije mi žao, kupiti ću ovu igru (već jesam doduše) i uživati u njoj zasigurno.
Ono što me veseli je interes CryMod zajednice u kojoj i sam sudjelujem kao modder, tako da ću na kraju vjerovatno dobiti i nekakav hibrid C2-C1 putem moda - nitko sretniji od mene!
dajte izdodatije me na xf ( s3t hooligan ) mozda je bez razmaka , i ingame sam takoder s3thooligan pa da idemo igrat
Sad neznam jel je vrijedno otkazati ACC BrotherHood zbog ovoga?..mišljenja?
Meni ništa od toga nije funkcioniralo, na kraju sam poludio, u igri izmislio nick i password te ukucao nepostojeći mail (isto ga izmislio u tom trenu) i igra me logira - toliko o smislu logiranja uopće..
Igra ima vrlo glupo namješten login koji ti javi kako je mail već iskorišten u slučaju da si recimo kod prvog pokušaja registracije stavio nickname koji već netko ima ili nešto drugo krivo upisao - tako sam vrlo brzo iskoristio svoja 2 maila (jer su nickovi bili zauzeti od strane mene sa accounta s kojih se nisam mogao logirat, lol)
Sad neznam jel je vrijedno otkazati ACC BrotherHood zbog ovoga?..mišljenja?
Onim ljudima kojim se svida igra ce reci da a onima kojima se ne svida ce reci ne.To je ipak tvoja odluka.
Moje misljenje je DA .
Meni ništa od toga nije funkcioniralo, na kraju sam poludio, u igri izmislio nick i password te ukucao nepostojeći mail (isto ga izmislio u tom trenu) i igra me logira - toliko o smislu logiranja uopće..
Igra ima vrlo glupo namješten login koji ti javi kako je mail već iskorišten u slučaju da si recimo kod prvog pokušaja registracije stavio nickname koji već netko ima ili nešto drugo krivo upisao - tako sam vrlo brzo iskoristio svoja 2 maila (jer su nickovi bili zauzeti od strane mene sa accounta s kojih se nisam mogao logirat, lol)
Ja sam samo kod maila umjesto hotmail.com napisao otmail.com i prihvatilo je
Ne mogu se ni ja spojit vise, do maloprije je bilo ok.
Ne mogu se ni ja spojit vise, do maloprije je bilo ok.
Ja uđem u lobby i sam stoji tam... Niš se ne dešava...
jos uvjek nisu fix-ali ja nezz koji im je vrag
Cini se da su im serveri overloadani jer kad se idem logirati na mycrysis.com (jer sam zaboravio nickname) pise mi "Server overloaded. Try again later.".