Ovo je moja FPS igra godine.Pozdrav svima :)
lol
cekaj kad izadje bf3 pa cemo se onda raspravljat
nego i ja sam si prek steama skinul demo,pa me dodajte ingame da zahalamo koju
Lollik_Cro
Ovo je moja FPS igra godine.Pozdrav svima :)
lol
cekaj kad izadje bf3 pa cemo se onda raspravljat
nego i ja sam si prek steama skinul demo,pa me dodajte ingame da zahalamo koju
Lollik_Cro
i dodajte me ingame ( s3thooligan ) , da igramo veceras!
i dodajte me ingame ( s3thooligan ) , da igramo veceras!
i mene
tommy_142
Mene isto (Perkan777)
di? skank666
Navecer cu biti online pa me dodajte ako hocete game, XF: kruno1, a u C2 pumavkci1
Navodno se šuška po netu da crysis 2 izlazi samo sa podrškom za directX9 ... jel to moguće da smo popušili toliko ??
PS: napravio sam preorder na EA. jel se to može nekako otkazati jer mi ne treba igra
Navodno se šuška po netu da crysis 2 izlazi samo sa podrškom za directX9 ... jel to moguće da smo popušili toliko ??
PS: napravio sam preorder na EA. jel se to može nekako otkazati jer mi ne treba igra
sve je nesto cudno.. doduse mislim da to jos nije official. spominjalo se da ce dx11 doci u patchu, ok a dx10? podrsku za to ima, nema, bit ce - nece?
sve je nesto cudno.. doduse mislim da to jos nije official. spominjalo se da ce dx11 doci u patchu, ok a dx10? podrsku za to ima, nema, bit ce - nece?
Budimo realni ova grafika u demou je meni lošija nego u Crysis Warhead... igra koja je izašla 2007-08 , i sad nakon 4 godine dobijemo ovo. nisam ni malo zadovoljan smrdilo mi je od početka čim je rečeno da se gradnja seli u grad , sad imamo Auto AIM opciju , bloom napičen do jaja, nemamo podešavati grafičke postavke, meni zvuk ne radi na mojoj creative labs zvučnoj, a grafička mi se vrti na 6000 okretaja na max valjda kao ni u jednoj igrici..sve nešto drljavo. Prodali su nam port i točka.
Ma naravno da ce podrska za dx10 bit
A dx11 navodno dolazi u patchu
da ali to su i rekli. minoza je opicio link na BOL vijest di kazu da je ovaj demo portan s xboxa tj da ce ga portat. cim sam upalio igru sam vidio da je to to samo sa koliko toliko poboljsanim zvukom. znaci tu nema nikakvih nenadanih faktora...
meni jedino nije jasno ovo : zar je lakse napravit port demoa nego otkinut dio vec postojece igre i dat je vani? ne kuzim se u programiranje ali mislim da je lakse nesto otkinut...
Ma naravno da ce podrska za dx10 bit
A dx11 navodno dolazi u patchu
Onda cu cekati patch da mogu singleplayer odigrati u dx 11 lol gj crytek
Igra je ok, ali ja sam ocekivao nesto posebno, a ovo me nije oborilo sa nogu.
Ja inace nikad nestavljam grafiku ispred same igre tako da necu ni s ovom.Igra je dobra i to je najvise vazno.
Vidjeli ste svi Sniper Ghost Warrior lijepa grafika ono/ovo ali kad si prosao prvih 10 minuta igre vidjelo se da nije sve u grafici.
Pa sam Counter-Strike Source igram od kad je izasao znaci 2004 ako se ne varam i opet je igra super iako grafika i nije najbolja,a da ne govorim o starijim Counter-Strike naslovima.
A sto se tice Battlefield-a 3 nisam siguran da moze napravit uspjeh kao sto je napravio s odlicnim Bad Company 2.Volio bi da ispadne bolje od Bad Company 2 ali mislim da ce to samo bit kopija Bad Company 2.Kao neki hajmo to nazvat dodatak/DLC s malo boljom grafikom i boljim oruzjima,drugim mapama.Kao sto je bilo i s Fallout New Vegas-om.
Izaso je Fallout 3 i on je bio nesto novo.Poslije toga je izaslo par DLC-ova i nakon toga je izaso New Vegs koji je meni bio vise kao dodatak a ne kao samostalna igra.
meni jedino nije jasno ovo : zar je lakse napravit port demoa nego otkinut dio vec postojece igre i dat je vani? ne kuzim se u programiranje ali mislim da je lakse nesto otkinut...
Ja si isto to razmišljam, sve si mislim da ti editori u kojima slažu igre imaju opciju "Save as.. XBOX Version" "Save as.. PC Version" i ostalo
Stalno mi crasha kad se mapa promjeni.. vama??
Stalno mi crasha kad se mapa promjeni.. vama??
Ne promijena mapa mi radi dobro ali jest me jedanput izbacilo iz igre,nisam ustanovio sta bi to moglo bit
Mene često izbaci...
Mene često izbaci...
do sada ni jednom...
Sada ni u finalnoj igri neće biti dx11 nego kroz "update" - očito nisu nešto dobro portali pa im je preveliki pad FPSa da ubace "dx11"... Koje su to mutikaše to je strašno. PC ovo, PC ono, PC vamo, PC tamo, Joj nemojte na PCu igrat tu "lošu" betu ŠMRC....
Samo kenjaju i to je sve. Daj mi vražiji lean, daj mi prone, daj mi da isključim boom/blur, da natrkeljim AA na 16xQAA (nema veze šta neće radit), daj destrukciju, di je ona fizika......, a ne samo prodavat maglu pa malo plakat itd....
evo napokon odigrao nekih 5 minuta i onda disconnect
trebat cu se naviknut na dosta stvari, ali mi se cini da je igra jako dobra
igrao sam malo demo,čini se ok mp,dosta zahtjevan i treba se priviknut na stalno mijenjanje kloka i armora,ono treće nisam ni koristio
nekako mi je jedino sporo hodanje a kad se brzo trči onda ode brzo energija,ali sve u svemu mp je dosta dobar i nema kampiranja
mape su mi isto dobre
evo screenshota iz sp bete i demo iz mp
Daj mi recite sa kojim program je najbolje snimati ingame? Bilo bi pozeljno da mi ti klipovi nisu rascjepkani u nekoliko dijelova (kao kod frapsa).
I zatim neki program ako je potrebno smanjit rezoluciju da ima neku razumnu velicinu pa da mogu uploadati na youtube?