Cod4 cfg pomoc

poruka: 203
|
čitano: 78.393
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Cod4 cfg pomoc
Imsovcanin kaže...
HP4520s kaže...

Imsovcanin , znaci kad promjenis texture na extra onda ti se opet vrate na prvobitno stanje , to ti je cfg readonly , ugasis tako sto kliknes na cfg , desni klik , properties i kvacicu readonly odznacis , a to sto 100 fpsa imas mozda ti je ukljuceno u options graphic , sync every frame , to stavi na NO i onda ce ti sve biti u redu

nije read only nema kvacice tamo :S

onda ti je ukljucena opcija sync every frame u options graphic , najbolje ti je skinuti cfg od nekoga igraca iz cod4 , i samo promijenis sensitivity i svoje komande/kontrole stavis i to ti je to . otidi na www.proconfigs.com , tamo ces naci dosta dobrih cfg-ova

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.8.2011 5:07 (HP4520s).
13 godina
neaktivan
Cod4 cfg pomoc

bolje je na cfgfactory... ondje možeš napraviti svoj cfg.. ja sam si sam napravio.. evo link pa ako želite probajte... složio sam si bindove za promjenit nick... :D jednostavno je.. evo link .. ocjenite ga...xD

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

bolje je na cfgfactory... ondje možeš napraviti svoj cfg.. ja sam si sam napravio.. evo link pa ako želite probajte... složio sam si bindove za promjenit nick... :D jednostavno je.. evo link .. ocjenite ga...xD

tamo neradiš svoj cfg nego samo stavljaš boje kolko znam ono na scoreboardu,a svoj cfg radis u igri direktno 

14 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

to je jedna od najgorih stranica koja se moze naci jel mozes tamo napraviti i hax pam!! poljaci glupi haxori

13 godina
neaktivan
HP4520s kaže...
SuperDox kaže...

to je jedna od najgorih stranica koja se moze naci jel mozes tamo napraviti i hax pam!! poljaci glupi haxori

wtf?

14 godina
neaktivan
SuperDox kaže...
HP4520s kaže...
SuperDox kaže...

wtf?

Dijete drago , jos ti igras pcw ove i vjerojatno ovi koji su mi dali TD nisu igrali niti jednu ozbiljniju ligu , naime hax pam su oni napravili , kada to stavis u server , napises u konzolu /openscriptmenu asd , i mozes ga ubiti (u ovom slucaju govorimo o cod4) mozes ga wallbangati gdje god hoces , mozes ace napraviti sa no aimom sa snipom , sve se lijepi , a sto se tice cod2 isto nema zidova pa mozes kroz zidove pucati tj mozes ga i failati i opet ces ga ubiti ( dolje video ) , ja sam 2007 bio admin na www.clanbase.ggl.com tako da sam u toku sve sto se dogada na hrvatskoj sceni i nemozes me ti sad uciti da je cfgfactory dobra stranica , jedino sto im valja je cinema,sto se tice onih skinova za cod4 , puno je virusa!!

http://www.wipido.com/video/JVgEKLEcMEGf

13 godina
neaktivan
HP4520s kaže...
SuperDox kaže...
HP4520s kaže...
SuperDox kaže...

wtf?

Dijete drago , jos ti igras pcw ove i vjerojatno ovi koji su mi dali TD nisu igrali niti jednu ozbiljniju ligu , naime hax pam su oni napravili , kada to stavis u server , napises u konzolu /openscriptmenu asd , i mozes ga ubiti (u ovom slucaju govorimo o cod4) mozes ga wallbangati gdje god hoces , mozes ace napraviti sa no aimom sa snipom , sve se lijepi , a sto se tice cod2 isto nema zidova pa mozes kroz zidove pucati tj mozes ga i failati i opet ces ga ubiti ( dolje video ) , ja sam 2007 bio admin na www.clanbase.ggl.com tako da sam u toku sve sto se dogada na hrvatskoj sceni i nemozes me ti sad uciti da je cfgfactory dobra stranica , jedino sto im valja je cinema,sto se tice onih skinova za cod4 , puno je virusa!!

http://www.wipido.com/video/JVgEKLEcMEGf

hvala na informaciji.. mislim da cu sada koristiti default config..

14 godina
neaktivan
Cod4 cfg pomoc

Neznam zakaj se svi furaju na te "pro" cfgeve.Pa kaj imate tak malo mozga u toj mutavoj glavi da neznate posloziti postavke kak VAMA pase a ne kak je netko drugi igrao..NHF guyz al već su mi te spike dojadele.

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Unworthy_For_Life kaže...

Neznam zakaj se svi furaju na te "pro" cfgeve.Pa kaj imate tak malo mozga u toj mutavoj glavi da neznate posloziti postavke kak VAMA pase a ne kak je netko drugi igrao..NHF guyz al već su mi te spike dojadele.

tako je slazem se  , ja , dok sam jos tada igrao , samo kad bi npr. reinstalirao windows , kreirao bi profil stavio grafiku na 1680 1050 , 75hz , stavio svoje kontrole ingame , sens 0.15 , cg_drawfps 1 , cg_drawlagometer 1 , com_maxfps 250 i to je to , nikakvi bindovi nista... Al ako se stvarno furate na te confige sa proconfiga su vam odlicni configi , tj pregledani su i clean su za razliku od bash and slasha koji ima npr aimbot na cfgu mislim od haye iz tek9 ( fake cfg uploadan ) .....

14 godina
neaktivan
HP4520s kaže...

tako je slazem se  , ja , dok sam jos tada igrao , samo kad bi npr. reinstalirao windows , kreirao bi profil stavio grafiku na 1680 1050 , 75hz , stavio svoje kontrole ingame , sens 0.15 , cg_drawfps 1 , cg_drawlagometer 1 , com_maxfps 250 i to je to , nikakvi bindovi nista... Al ako se stvarno furate na te confige sa proconfiga su vam odlicni configi , tj pregledani su i clean su za razliku od bash and slasha koji ima npr aimbot na cfgu mislim od haye iz tek9 ( fake cfg uploadan ) .....

hahahahahah pa nemos imat aimbot na cfg-u {#}

14 godina
neaktivan
JozaxD kaže...
HP4520s kaže...

hahahahahah pa nemos imat aimbot na cfg-u {#}

inace ako nikad nisi cuo postoje skripte na serveru kao sto su npr VIOLATION aimbot most be equal to 0 , to ti je jedna od GV skripti ,gameviolations , bind w +forward ; g_aimbot 1 , i eto ti aimbot te kicka sa servera ali ti si jos pcw heroj tako da nemas ti blage veze samo trolas bezveze

14 godina
neaktivan
HP4520s kaže...

necu vise nist pisat jer ovo ce prerast u svadu LP 

13 godina
neaktivan
Cod4 cfg pomoc

ali koliko se ja razumijem važan je FPS da ti se metci ljepe..dok sam imo stari comp igro sam cod 4 jedna sa 90 fps-a.. sada mi locka 250 fps-a i metci se ljepe normalno ko na svakom default cfg-u

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.8.2011 18:55 (SuperDox).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
HP4520s kaže...

igro sam cod4 i cod2 vise od godinu dana, mnogim stvarima su me naucili ljudi koji u dusu znaju cod, ali cfg s aimbotom {#}

lol
14 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

ali koliko se ja razumijem važan je FPS da ti se metci ljepe..dok sam imo stari comp igro sam cod 4 jedna sa 90 fps-a.. sada mi locka 250 fps-a i metci se ljepe normalno ko na svakom default cfg-u

da i ja bi reko da nista nije to do cfg-a fps je vise bitan

14 godina
neaktivan
neznam_ime kaže...
HP4520s kaže...

igro sam cod4 i cod2 vise od godinu dana, mnogim stvarima su me naucili ljudi koji u dusu znaju cod, ali cfg s aimbotom {#}

who are you then? covjece bio sam na vise lanova i igrao sam vise esl/clanbase/bsl cupova vise nego koliko ti imas zubi u glavi,al ne uvijek mora neki kralj doci ovdje i trolati i pisati gluposti , CFG S AIMBOTOM ne znaci da imas aimbot nego ti je ukljucen aimbot(koji ti nemas ) na serveru gdje je to VIOLATION (gdje se ne smije ) , ali ti uopce nisi upoznat s tim vjerojatno nemas ni org ni nista, Evo ti slika npr ovo aaim , bindaj si /bind w +forward ; g_aaim 1 , pa ces viditi sto ce ti se dogodit nakon jedne runde , To je jedan od pb cvarova i kikat ce te aimbot i mozes se pozdraviti sa keyom ako te kikalo sa org servera....Tko te to ucio codu hahahahh , Boze moj , ako ipak igras cod2 otidi na FCG ako znas sto je to uopce i napisi u konzolu g_aimbot 1 , kada te kicka sa servera odi na www.game-violations.org , ukucaj svoj guid (pb_myguid na serveru napises i vidis zadnjih 8 brojki/slova) i javi jel clean ili ne

ROFL

EDIT: ''SuperDox'' po meni po mome iskustvu je najbitniji ping,ja sam igrao na 125 fpsa i imao sam ping 20 na hrv serveru i odlicno mi se ljepilo.... Isto tak kada smo igrali u LAN u imao sam 250 fpsa i ping 10 i odlicno se ljepilo(mogao sam lockati 250 jel je punkbuster bio disablean pa nije laggalo ;) )

Poruka je uređivana zadnji put sri 3.8.2011 9:05 (HP4520s).
16 godina
Cod4 cfg pomoc

ma nezz starno sta je ovo... sada sam instaliro win7 86bit stavim sve, cfg od vanzy-a... bace mi smoke, opa fps u crvenom... stavim default sve, udem na server ono sunce ti j.... nemam ni 200 fps... sta je to??? to jest do cega je to sve :S do kompa (hardwara nije sigurno xD)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

ma nezz starno sta je ovo... sada sam instaliro win7 86bit stavim sve, cfg od vanzy-a... bace mi smoke, opa fps u crvenom... stavim default sve, udem na server ono sunce ti j.... nemam ni 200 fps... sta je to??? to jest do cega je to sve :S do kompa (hardwara nije sigurno xD)

instaliraj sve drivere , provjeri u graphics jel ti ugasen sync every frame premda mislim da ne bih trebalo dropati..... isto tak ak ti je glow upaljen iskljuci ga.... Javi kad ovo sve sredis

13 godina
neaktivan
Cod4 cfg pomoc

normalno je da ti u smoku padne fps.. ja si lockam 125 fps-a..a u smoku imam 40-50fps..ništa čudno

http://www.youtube.com/user/matijamc?feature=mhee Here I'm! :D
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
HP4520s kaže...
Imsovcanin kaže...

instaliraj sve drivere , provjeri u graphics jel ti ugasen sync every frame premda mislim da ne bih trebalo dropati..... isto tak ak ti je glow upaljen iskljuci ga.... Javi kad ovo sve sredis

napravio sam ali i dalje je isto...

14 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

normalno je da ti u smoku padne fps.. ja si lockam 125 fps-a..a u smoku imam 40-50fps..ništa čudno

tebi padne da , ali meni koji imam znatno slabiju konfiguraciju od njegove u smokeu imam 250 fpsa.... ( phenom 2 550,4gb,hd4850 1gb) tako da nemoze sigurno biti do igre , nesto nije u redu , udi u igru i provjeri temperature i zalijepi tu slike , promijeni config ,mozes naci na www.proconfigs.com , skini neki bilo koji cod4 Game config i probaj ....

16 godina
Cod4 cfg pomoc

kako da izmjerim temperature?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

Program HW monitor.

14 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

everest

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...Member of Brotherhood
16 godina
Cod4 cfg pomoc

evo napravio sam sad... komp se jako cuje kad igram igre... komp cijeli danr adi xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 23:35 (Imsovcanin).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Imsovcanin kaže...

evo napravio sam sad... komp se jako cuje kad igram igre... komp cijeli danr adi xD

to ti je zbog vrucina ovih dana...

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...Member of Brotherhood
16 godina
Cod4 cfg pomoc

dodo sam sliku gore... zezno sam se xD

I sta kazete ?? dal je sve ok sa kompom? ponovno napominjem da mi je to komp radio jendo 3-6h neprekidno... igro sam i mw2 pa mala pauza i onda cod4... ovo sto sam sliko je pocetak druge mape na waru tako da mislim da temperature trebaju biti vjerodostojne...

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.8.2011 12:20 (Imsovcanin).

0 0 hvala 0
16 godina
Cod4 cfg pomoc

evo nove temp, cijeli dan radi, malo prije sam igro cod4, mw2 i evo temperature poslje svega toga

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cod4 cfg pomoc

Može neko reći kako da obojam scor?...i jos nesto da meci bojle i preciznije gađaju?

Može kakav link di sve piše ili može nek obijasniti?!

Arian RIčko

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Za preciznije gadanje posluzi se aimbotom... mislim wtf povecaj si fps na 250 nadogradnjom PCa ili boljim cfgom, pa ces preciznije gadjat...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice