Instaliro sam cod 2 i u single player sve normalno uđe,a kad se hoću prebacit u multiplayer,sam mi se pojavi onaj okvir call of duty 2 i neće ući,sam stoji!
Tko zna u čem je problem? Hvala!
Instaliro sam cod 2 i u single player sve normalno uđe,a kad se hoću prebacit u multiplayer,sam mi se pojavi onaj okvir call of duty 2 i neće ući,sam stoji!
Tko zna u čem je problem? Hvala!
ja ima drugi problem
kada zelim uc u call of duty 2 mp pocinje ulaziti a onda izađe s errorom CoD2MP-s.exe stopped working
prije par dana dobio sam novu maticnu i hard te sam stavio windows 7
molio bih da mi netko pomogne naravno ako zna
CoD Multipleyer ti najvjro.... neče pokrenuti jer nema šta da ga pokrene. To češ lako riješiti:
1)a- Kao prvo instaliraj Steam on če unijeti u sebe ptrebne podatke koji pokreču mltyplayer
igrice pogotovo ako su pirati.
JAVI DALI SI USPIO !!!!!!!!!!!!!!!
gurni nesto u mic utor na zvucnoj kartici...
sorry novi sam na forumu a ne kuzim se bas u racunala (tj. u te neke rijeci ili programe) tak da neznam kaj znaci steam
...sp mi radi normalno a malo sam nesto googlao te su napisali negdej da to ima veze s realtekom (kada ga uninstaliram radi no nakon nekog se vremena opet izađe s istim errorom a dok stavim realtek samo mi posalje taj error )
...imao sam windows 7 na starom hardu i sve je radilo normalno tako da nije do windows 7(jedino mozda ima veze s maticnom no nevjerujem da je u tome)
iako se bas ne kuzim u cod 2 kaj nije sp verzija 1.0 a mp verzija 1.3 -.-"
sorry novi sam na forumu a ne kuzim se bas u racunala (tj. u te neke rijeci ili programe) tak da neznam kaj znaci steam
...sp mi radi normalno a malo sam nesto googlao te su napisali negdej da to ima veze s realtekom (kada ga uninstaliram radi no nakon nekog se vremena opet izađe s istim errorom a dok stavim realtek samo mi posalje taj error )
...imao sam windows 7 na starom hardu i sve je radilo normalno tako da nije do windows 7(jedino mozda ima veze s maticnom no nevjerujem da je u tome)
joj
spoji nesto u mic utor na zvucnoj ( nemora cak biti ni mikrofon, samo da ima nesto unutra i radit ce sigruno!
pa nezz ja sam skinuo patcheve s gamers hella tamo je provjereno da su dobri
..sta se tice onog s utorom za mikrofon moze slusalice od nokie xd(dalie se ispaliti stavljat to ili je to neka zajebancija)
nemogu vjerovat da ova fora sa mic utorom radi hahhahahhahah
isprobano i RADI
meni uopce nece instalirat call of duty 2 stalno mi dolazi eror: Call of duty stopped working cheching for sulutions : imam vistu 32bit
ja sam imo isti problem to sa mic utorom e sad jel neko zna kak to riješt da ne moram stavljat nešt u taj utor
Pozz imam jedan problem pri pokretanju cod2 mp pa ako mi neko moze pomoci molim vas )
Kad ocu da pokrenem cod2 mp javi mi se ova greska:) Cod2MP_s exe has encountered a problem and needs to close.We are sorry for the inconvenience.Pa ako neko zna rjesenje molim vas da mi se javite ovde ili na xf:mujic12 Hvala unaprijed:)
Uštekaj nešto u rozi port za mic na back panelu ili preko control panela disejblaj zvučnu.
Poz imam jedan problem sa pb na cod2:)Udem u cod 5-10 sekundi i onda me kick punkbuster i pise:)Pnkbtsr exe driver failure (PnkBstrK sys)ffaB.Pa ako mi neko moze pomoci molim vas :)
Hvala ti rjesio sam bio mi problem bas oko zvucne karte nehotice sam obrisao Driver ali sad je ok:) Hvala jos jednom