Call of duty problem

poruka: 16
|
čitano: 5.282
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
call of duty 2 problem

Instaliro sam cod 2 i u single player sve normalno uđe,a kad se hoću prebacit u multiplayer,sam mi se pojavi onaj okvir call of duty 2 i neće ući,sam stoji!

Tko zna u čem je problem?       Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: call of duty 2 problem

ja ima drugi problem

kada zelim uc u call of duty 2 mp pocinje ulaziti a onda izađe s errorom CoD2MP-s.exe stopped working

prije par dana dobio sam novu maticnu i hard te sam stavio windows 7

molio bih da mi netko pomogne naravno ako zna

15 godina
neaktivan

CoD Multipleyer ti najvjro.... neče pokrenuti  jer nema šta da ga pokrene. To češ lako riješiti:

1)a-   Kao prvo instaliraj Steam on če unijeti u sebe ptrebne podatke koji pokreču mltyplayer

igrice pogotovo ako su pirati.

JAVI DALI SI USPIO !!!!!!!!!!!!!!!

BASSO
17 godina
neaktivan

gurni nesto u mic utor na zvucnoj kartici...

15 godina
neaktivan

sorry novi sam na forumu a ne kuzim se bas u racunala (tj. u te neke rijeci ili programe) tak da neznam kaj znaci steam

...sp mi radi normalno a malo sam nesto googlao te su napisali negdej da to ima veze s realtekom (kada ga uninstaliram radi no nakon nekog se vremena opet izađe s istim errorom a dok stavim realtek samo mi posalje taj error )

...imao sam windows 7 na starom hardu i sve je radilo normalno tako da nije do windows 7(jedino mozda ima veze s maticnom no nevjerujem da je u tome)

15 godina
neaktivan

iako se bas ne kuzim u cod 2 kaj nije sp verzija 1.0 a mp verzija 1.3   -.-"

17 godina
neaktivan
nepoznat kaže...

sorry novi sam na forumu a ne kuzim se bas u racunala (tj. u te neke rijeci ili programe) tak da neznam kaj znaci steam

...sp mi radi normalno a malo sam nesto googlao te su napisali negdej da to ima veze s realtekom (kada ga uninstaliram radi no nakon nekog se vremena opet izađe s istim errorom a dok stavim realtek samo mi posalje taj error )

...imao sam windows 7 na starom hardu i sve je radilo normalno tako da nije do windows 7(jedino mozda ima veze s maticnom no nevjerujem da je u tome)

joj

spoji nesto u mic utor na zvucnoj ( nemora cak biti ni mikrofon, samo da ima nesto unutra i radit ce sigruno!

15 godina
neaktivan
Meni je bija taj problem isto i patchevi su popraviji je da je bija cod4 ali kad STE rekli probleme sitija san se da san ima iste
Troje može čuvati tajnu samo ako je dvoje od njih mrtvo.
15 godina
neaktivan

pa nezz ja sam skinuo patcheve s gamers hella tamo je provjereno da su dobri

..sta se tice onog s utorom za mikrofon moze slusalice od nokie xd(dalie se ispaliti stavljat to ili je to neka zajebancija)

15 godina
neaktivan
Call of duty problem

nemogu vjerovat da ova fora sa mic utorom radi hahhahahhahah

isprobano i RADI

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of duty problem

meni uopce nece instalirat call of duty 2 stalno mi dolazi eror: Call of duty stopped working cheching for sulutions : imam vistu 32bit

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Call of duty problem

ja sam imo isti problem to sa mic utorom e sad jel neko zna kak to riješt da ne moram stavljat nešt u taj utor

13 godina
neaktivan
Call of duty problem

Pozz imam jedan problem pri pokretanju cod2 mp pa ako mi neko moze pomoci molim vas )

Kad ocu da pokrenem cod2 mp javi mi se ova greska:) Cod2MP_s exe has encountered a problem and needs to close.We are sorry for the inconvenience.Pa ako neko zna rjesenje molim vas da mi se javite ovde ili na xf:mujic12 Hvala unaprijed:)

fsdfgt
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of duty problem

Uštekaj nešto u rozi port za mic na back panelu ili preko control panela disejblaj zvučnu.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac) ||| Music As A Weapon!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of duty problem

Poz imam jedan problem sa pb na cod2:)Udem u cod 5-10 sekundi i onda me kick punkbuster i pise:)Pnkbtsr exe driver failure (PnkBstrK sys)ffaB.Pa ako mi neko moze pomoci molim vas :)

fsdfgt
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Call of duty problem

Hvala ti rjesio sam bio mi problem bas oko zvucne karte nehotice sam obrisao Driver ali sad je ok:) Hvala jos jednom

fsdfgt
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice