Call of Duty: Black Ops

poruka: 10.185
|
čitano: 2.021.184
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Ovo nam je falilo!
Cerina15 kaže...

Ima li ko ovakav problem

Idem pokrenit igru kliknem 2x i ništa se ne događa, kao da nisam kliknuo

BUG hahahhaha

http://tridizajn.com/index.php
15 godina
neaktivan
RE: Call of Duty: Black Ops
thechosenfreak kaže...
made kaže...

WTF???????????

igram sada black ops imam za ks sam turet choper gunner i dogs i ja sad dodem na 14 ks i dobim samo sam turet WTF?

tako mi se dogadalo par puta al sam mislio da je to zbog servera ali na svakom serveru imam score 16-0 i samo sam turet??????????????????????????????

Bug. I meni se znalo slicne stvari dogadat. Npr da ne iskoristim odmah care package, a zaradim i choppera i ne dobijem ga. lol

e da samo sto ja imam sam turet al isto ko care package ali puno bolji na nebu onda nis nema!

14 godina
neaktivan
Meni pak pri svakom pokretanju igre skida i instalira dx -.- pa ti sad reci. Prije ce skidrow il neka druga grupa slozit da to radi nego ovi..zalosno al vjerovatno istinito
The best way to be boring is to leave nothing out.
16 godina
neaktivan
RE: Ovo nam je falilo!

Nepratim temu, ali sam jutros zaigrao ovi cod

Jeli mi itko može objasniti šta znači onaj čovik dok igram šta je zavezan za stolicu lol

"Say hello to my little friend" Tony Montana-Scarface
15 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Meni pak pri svakom pokretanju igre skida i instalira dx -.- pa ti sad reci. Prije ce skidrow il neka druga grupa slozit da to radi nego ovi..zalosno al vjerovatno istinito

istina kod frenda na kompu ne steka nis (ima pirat) ima 25 puta slabiji komp igra na athlonu bez pol frke !!!!!!

(kako sacme ne valjaju u black opsu pogotovo spas kad se samo sjetim kako je to razorna sacma bila u mw2 a sad u black opsu jaci pistolj od sacme!!!!)

17 godina
neaktivan
made kaže...

istina kod frenda na kompu ne steka nis (ima pirat) ima 25 puta slabiji komp igra na athlonu bez pol frke !!!!!!

(kako sacme ne valjaju u black opsu pogotovo spas kad se samo sjetim kako je to razorna sacma bila u mw2 a sad u black opsu jaci pistolj od sacme!!!!)

Ne bi se baš složio. Evo baš sam jučer vidio nekog frajera koji je igrao s shotkom i cijelo vrijeme je bio među najboljima. Probao sam i sam spas koristiti prije tjedan, dva i mogu reći da me u CQBu rijetko tko uspio ubiti. Ali budući da je na večini mapa 90% napucavanja na nekim srednjim udaljenostima shotke jednotavno ne mogu konkurirat ostalim oružjima ako se ne ograničiš na kretanje po užim prostorima. A tako i treba biti. Osobno ne bi imao ništa protiv da su shotke ostale pod sekundarnim oružjem.

a.k.a. Z[C]onv1ct; I'm gonna train my children to say sudo instead of please.
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 14:05 (ZC_Someone).
16 godina

Nadam se da znate da se ovdje ne ubrajaju killevi dobiveni od killstreaka u killstreak. Npr. dobiješ autić ubiješ s njim petoricu, ali to ti se neče ubrojiti za sljedeći killstreak nego ako želiš sljedeći moraš ih ubiti baš ti sa puškom, bombom itd. Nadam se da me kužito o čemu pričam.

Pa možda ipak nije bug nego ovo što sam upravo napisao.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Nadam se da znate da se ovdje ne ubrajaju killevi dobiveni od killstreaka u killstreak. Npr. dobiješ autić ubiješ s njim petoricu, ali to ti se neče ubrojiti za sljedeći killstreak nego ako želiš sljedeći moraš ih ubiti baš ti sa puškom, bombom itd. Nadam se da me kužito o čemu pričam.

znam to otprije no opet neki put ks ne dode koda nisam ni ubio lik?

ZC_Someone (ovo sto sam gore napiso je moje misljenje) sacma po meni jedino valja na NUKETOWN(tj jako malim mapama)

15 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Jako dobra promjena,u MW2 kad napravis 5 KS zapravo si vec dobio chopper gunnera ili ac130,a onaj koji ide za nuke  treba napraviti samo 7 KS.

16 godina
neaktivan
Ljudi di ima najjeftiniji key?
Jahao sam pješice.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Jel itko razmišljao napraviti clanbase ekipu?{#}

Užas je naša furka

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
retardinjo25 kaže...

Jel itko razmišljao napraviti clanbase ekipu?{#}

Ako poprave sve sto treba mi (Terrorecon) pocinjemo sa CB-om. Ako ne, onda nista {#}

17 godina
neaktivan

Malo poražavajuće statistike za BO. Sve donedavno MW2 je imao oko 80.000 igrača i jako, jako dugo je bio među igranijim, ako ne i najigranijim igrama na Steamu. BO sa nama nije ni pola godine, a već pušio od CS-a, a malo je bolji od MW2.

http://store.steampowered.com/stats/

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.12.2010 23:01 (MegaMass 2000).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

CSS all the way...

eplati.com
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina

Ja sam zadovoljan svojim AlterIWnetom (MW2), ako izađe AlterOps onda možda opet zaigram BO (fala bogu da sam ga prodo), ali dotada NE !

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja sam obrisao skroz BO,i sada igram samo CSS,vracam se korijenima,super balkanska ekipa,serveri su odlicni (ima ih na tone izbora),nikada problema s njim

eplati.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

Malo poražavajuće statistike za BO. Sve donedavno MW2 je imao oko 80.000 igrača i jako, jako dugo je bio među igranijim, ako ne i najigranijim igrama na Steamu. BO sa nama nije ni pola godine, a već pušio od CS-a, a malo je bolji od MW2.

Kad apsolutno ništa novo nije novo uvedeno u gameplay.Četvorka je imala perkove,MW2 je imao customizabilne killstreakove,a Black Ops?Da je MW2 imao dedicated servere,ne bi imali razloga za prijeći na BO,kao što je malo tko prešao sa cod4 na waw.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 10:54 (Timon).
15 godina
neaktivan
Timon kaže...
MegaMass 2000 kaže...

Kad apsolutno ništa novo nije novo uvedeno u gameplay.Četvorka je imala perkove,MW2 je imao customizabilne killstreakove,a Black Ops?Da je MW2 imao dedicated servere,ne bi imali razloga za prijeći na BO,kao što je malo tko prešao sa cod4 na waw.

black ops ima 5x vise novina nego sto je to imao mw2 u odnosu na cod4

napravio sam post o tome s omjerom itd. prije nego sto je igra izasla

najbitnije je slijedece:ljudi presli s mw2-a na black ops(na pc-u)ne radi DS nego radi Balansa

ako izuzmemo knife lunge(kojeg ce nerfati u nadolazecem patchu) te ak-74u black ops je balansirana igra

Psalm 23:4 Though I walk through the valley of the shadow of death, I will fear no evil
17 godina
neaktivan
MegaMass 2000 kaže...

I još ako uzmeš u obzir da su CS i CSS više manje ista igra onda CS na PCu jednostavno nema konkurencije.

17 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...
Timon kaže...

najbitnije je slijedece:ljudi presli s mw2-a na black ops(na pc-u)ne radi DS nego radi Balansa

ako izuzmemo knife lunge(kojeg ce nerfati u nadolazecem patchu) te ak-74u black ops je balansirana igra

Ima puno dobrih stvari, puno novina, balansa, ali nije baš toliko veći skok u odnosu na MW2

Meni osobno se sviđa igra, ali fali joj onaj "filing" Infinity Ward igre (potpuno subjektivno naravno, jer je igra ipak previše različita od MW 1 i 2), koji možda ni ne dobijemo natrag uopće :(

BC2: NoobsMcKenzie_HR
15 godina
neaktivan
TopForumaš kaže...

Sve te "novine" imaju mali do nimali utjecaj na gameplay.

Theater-record je postojao mislim već u prvom cod-u

wager-pokupili od modding zajednice

combat training-opet pokupili od moddera(pezbot)

obleka po prvom perku-IW-ova kreacija,na kraju napustena

emblem editor-opet,IW je uveo embleme u igru,upgrade vec postojeceg

cod points-imas ih na bacanje,promašeno skroz

14 godina
neaktivan
ako nadolazeci patch bude onakav kakav bi trebao biti...BO je jedan po meni sasvim ok nastavak COD serijala.
14 godina
protjeran

dali se moce igrati multiplayer ako sam skino igru preko torenta?

Daj coveku jednu ribu; nahranio si ga za 1 DAN. Nauci coveka da peca; nahranio si ga za CEO ZIVOT.
Moj PC  
0 13 hvala 0
17 godina
neaktivan
maki753 kaže...

dali se moce igrati multiplayer ako sam skino igru preko torenta?

Može. Samo kupiš original.

PSN: filip99 // XF: filipscekic // Najjača izjava ikad: Jebasu123: ˝omg ak one nisu darkerice ja sam tramvaj....``
15 godina
Renton kaže...
ako nadolazeci patch bude onakav kakav bi trebao biti...BO je jedan po meni sasvim ok nastavak COD serijala.

slazem se samo kad ce taj patch??

14 godina
protjeran

a ozbiljno pitam!??{#}

Daj coveku jednu ribu; nahranio si ga za 1 DAN. Nauci coveka da peca; nahranio si ga za CEO ZIVOT.
16 godina
neaktivan
maki753 kaže...

a ozbiljno pitam!??{#}

Pa dobio si ozbiljan odgovor.{#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
17 godina
neaktivan
maki753 kaže...

a ozbiljno pitam!??{#}

Ak misliš ozbiljno onda kršiš pravila foruma, znači sigurno se šališ.

A onak u šali, ne može. I sad ne znam kako je stanje s serverskim datotekama, ali ak je onako kako su rekli da bude onda se ni ne bude moglo.

14 godina
protjeran

o majko mila dali si ti normalan lepo sam pito nesto  a ti kazes da krsim pravila?!?{#}

14 godina
protjeran
M_dipl. kaže...
maki753 kaže...

o majko mila dali si ti normalan lepo sam pito nesto  a ti kazes da krsim pravila?!?{#}

Da, kršiš pravila. Evo ti ih pa malo prouči.

koje pravilo krsim!!?mrzime da citam.STA SAM LOSE REKO???!!

Moj PC  
0 6 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice