Ima li ko ovakav problem
Idem pokrenit igru kliknem 2x i ništa se ne događa, kao da nisam kliknuo
BUG hahahhaha
Ima li ko ovakav problem
Idem pokrenit igru kliknem 2x i ništa se ne događa, kao da nisam kliknuo
BUG hahahhaha
WTF???????????
igram sada black ops imam za ks sam turet choper gunner i dogs i ja sad dodem na 14 ks i dobim samo sam turet WTF?
tako mi se dogadalo par puta al sam mislio da je to zbog servera ali na svakom serveru imam score 16-0 i samo sam turet??????????????????????????????
Bug. I meni se znalo slicne stvari dogadat. Npr da ne iskoristim odmah care package, a zaradim i choppera i ne dobijem ga. lol
e da samo sto ja imam sam turet al isto ko care package ali puno bolji na nebu onda nis nema!
Nepratim temu, ali sam jutros zaigrao ovi cod
Jeli mi itko može objasniti šta znači onaj čovik dok igram šta je zavezan za stolicu lol
istina kod frenda na kompu ne steka nis (ima pirat) ima 25 puta slabiji komp igra na athlonu bez pol frke !!!!!!
(kako sacme ne valjaju u black opsu pogotovo spas kad se samo sjetim kako je to razorna sacma bila u mw2 a sad u black opsu jaci pistolj od sacme!!!!)
istina kod frenda na kompu ne steka nis (ima pirat) ima 25 puta slabiji komp igra na athlonu bez pol frke !!!!!!
(kako sacme ne valjaju u black opsu pogotovo spas kad se samo sjetim kako je to razorna sacma bila u mw2 a sad u black opsu jaci pistolj od sacme!!!!)
Ne bi se baš složio. Evo baš sam jučer vidio nekog frajera koji je igrao s shotkom i cijelo vrijeme je bio među najboljima. Probao sam i sam spas koristiti prije tjedan, dva i mogu reći da me u CQBu rijetko tko uspio ubiti. Ali budući da je na večini mapa 90% napucavanja na nekim srednjim udaljenostima shotke jednotavno ne mogu konkurirat ostalim oružjima ako se ne ograničiš na kretanje po užim prostorima. A tako i treba biti. Osobno ne bi imao ništa protiv da su shotke ostale pod sekundarnim oružjem.
Nadam se da znate da se ovdje ne ubrajaju killevi dobiveni od killstreaka u killstreak. Npr. dobiješ autić ubiješ s njim petoricu, ali to ti se neče ubrojiti za sljedeći killstreak nego ako želiš sljedeći moraš ih ubiti baš ti sa puškom, bombom itd. Nadam se da me kužito o čemu pričam.
Pa možda ipak nije bug nego ovo što sam upravo napisao.
Nadam se da znate da se ovdje ne ubrajaju killevi dobiveni od killstreaka u killstreak. Npr. dobiješ autić ubiješ s njim petoricu, ali to ti se neče ubrojiti za sljedeći killstreak nego ako želiš sljedeći moraš ih ubiti baš ti sa puškom, bombom itd. Nadam se da me kužito o čemu pričam.
znam to otprije no opet neki put ks ne dode koda nisam ni ubio lik?
ZC_Someone (ovo sto sam gore napiso je moje misljenje) sacma po meni jedino valja na NUKETOWN(tj jako malim mapama)
Jako dobra promjena,u MW2 kad napravis 5 KS zapravo si vec dobio chopper gunnera ili ac130,a onaj koji ide za nuke treba napraviti samo 7 KS.
Jel itko razmišljao napraviti clanbase ekipu?
Jel itko razmišljao napraviti clanbase ekipu?
Ako poprave sve sto treba mi (Terrorecon) pocinjemo sa CB-om. Ako ne, onda nista
Malo poražavajuće statistike za BO. Sve donedavno MW2 je imao oko 80.000 igrača i jako, jako dugo je bio među igranijim, ako ne i najigranijim igrama na Steamu. BO sa nama nije ni pola godine, a već pušio od CS-a, a malo je bolji od MW2.
CSS all the way...
Ja sam zadovoljan svojim AlterIWnetom (MW2), ako izađe AlterOps onda možda opet zaigram BO (fala bogu da sam ga prodo), ali dotada NE !
Ja sam obrisao skroz BO,i sada igram samo CSS,vracam se korijenima,super balkanska ekipa,serveri su odlicni (ima ih na tone izbora),nikada problema s njim
Malo poražavajuće statistike za BO. Sve donedavno MW2 je imao oko 80.000 igrača i jako, jako dugo je bio među igranijim, ako ne i najigranijim igrama na Steamu. BO sa nama nije ni pola godine, a već pušio od CS-a, a malo je bolji od MW2.
Kad apsolutno ništa novo nije novo uvedeno u gameplay.Četvorka je imala perkove,MW2 je imao customizabilne killstreakove,a Black Ops?Da je MW2 imao dedicated servere,ne bi imali razloga za prijeći na BO,kao što je malo tko prešao sa cod4 na waw.
Kad apsolutno ništa novo nije novo uvedeno u gameplay.Četvorka je imala perkove,MW2 je imao customizabilne killstreakove,a Black Ops?Da je MW2 imao dedicated servere,ne bi imali razloga za prijeći na BO,kao što je malo tko prešao sa cod4 na waw.
black ops ima 5x vise novina nego sto je to imao mw2 u odnosu na cod4
napravio sam post o tome s omjerom itd. prije nego sto je igra izasla
najbitnije je slijedece:ljudi presli s mw2-a na black ops(na pc-u)ne radi DS nego radi Balansa
ako izuzmemo knife lunge(kojeg ce nerfati u nadolazecem patchu) te ak-74u black ops je balansirana igra
I još ako uzmeš u obzir da su CS i CSS više manje ista igra onda CS na PCu jednostavno nema konkurencije.
najbitnije je slijedece:ljudi presli s mw2-a na black ops(na pc-u)ne radi DS nego radi Balansa
ako izuzmemo knife lunge(kojeg ce nerfati u nadolazecem patchu) te ak-74u black ops je balansirana igra
Ima puno dobrih stvari, puno novina, balansa, ali nije baš toliko veći skok u odnosu na MW2
Meni osobno se sviđa igra, ali fali joj onaj "filing" Infinity Ward igre (potpuno subjektivno naravno, jer je igra ipak previše različita od MW 1 i 2), koji možda ni ne dobijemo natrag uopće :(
Sve te "novine" imaju mali do nimali utjecaj na gameplay.
Theater-record je postojao mislim već u prvom cod-u
wager-pokupili od modding zajednice
combat training-opet pokupili od moddera(pezbot)
obleka po prvom perku-IW-ova kreacija,na kraju napustena
emblem editor-opet,IW je uveo embleme u igru,upgrade vec postojeceg
cod points-imas ih na bacanje,promašeno skroz
dali se moce igrati multiplayer ako sam skino igru preko torenta?
dali se moce igrati multiplayer ako sam skino igru preko torenta?
Može. Samo kupiš original.
slazem se samo kad ce taj patch??
a ozbiljno pitam!??
a ozbiljno pitam!??
Pa dobio si ozbiljan odgovor.
a ozbiljno pitam!??
Ak misliš ozbiljno onda kršiš pravila foruma, znači sigurno se šališ.
A onak u šali, ne može. I sad ne znam kako je stanje s serverskim datotekama, ali ak je onako kako su rekli da bude onda se ni ne bude moglo.
o majko mila dali si ti normalan lepo sam pito nesto a ti kazes da krsim pravila?!?
o majko mila dali si ti normalan lepo sam pito nesto a ti kazes da krsim pravila?!?
Da, kršiš pravila. Evo ti ih pa malo prouči.
koje pravilo krsim!!?mrzime da citam.STA SAM LOSE REKO???!!