hardline pro je strasan... u sljedecem patchu ce se ogranicit mijenjanje sadrzaja paketa samo na care packagese... in game lik pozove SAM, care, i sentry... od tog troje nesto dobro mora biti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
wtf kaj je ovo*??????
-.-
igra mi se zamrzne kad promenim class?????????
wtf kaj je ovo*??????
-.-
igra mi se zamrzne kad promenim class?????????
evo i meni se opet smrzava.. katastrofa
edit.. evo opet mi se smrzlo ovo govno.. nemogu vise pun k.. mi je vise nedovrsenih igra i hypa i cicanja para od nas idiota.. poluproizvod treba zabranit a ne slijepo kupovat.. ja sebi mogu lepo nabit rogove jer sam rekao da vise necu kupit cod nakon mw2 ali opet me dobili.. jucer na bug serveru odlicna ekipa jeb..eni fight do samog kraja domination runde i kad pred kraj ???? SERVER SE SRUSI!!!!!!!!!!!! ne igram do patcha vise majke mi..
ja sam nekako totalno gubim onaj "gušt" za igranjem, više mi se ni neda upalit igru, jer znam sto me ceka, i onda....
evo ja sam prodo BO, i nisam požalio ( prodo sam ga za istu cijenu koju sam ga i kupio (395 kn) jer frajer u nekom selu nema dućan s tom igrom jeftinijom od 500 kn)
Danas nemam što prigovoriti igri, sve je radilo ko urica( sad več skoro tjedan dana bez smrzavanja!) natamanio sam se protivnika na kamione! I u jednom danu sam uspio doči s Prestige 1 lvl 37 do prestige 2 lvl 19! Što da drugo kažem divan dan!!
Danas nemam što prigovoriti igri, sve je radilo ko urica( sad več skoro tjedan dana bez smrzavanja!) natamanio sam se protivnika na kamione! I u jednom danu sam uspio doči s Prestige 1 lvl 37 do prestige 2 lvl 19! Što da drugo kažem divan dan!!
Tak nastavi mjesec dana i eto ti zlatni camo
Tak nastavi mjesec dana i eto ti zlatni camo
Rado bi ja to okrenuo, ali od ponedeljka opet na posao godišnji završava!
ovima s machinime je trebalo 3 tjedna 24/7 igranja do full 15 prestigea...
ja bi krepo nakon 20 sati igranja bez prestanka otkazali bi mi bubrezi:))))
ja bi krepo nakon 20 sati igranja bez prestanka otkazali bi mi bubrezi:))))
Pa nije jedan lik igrao 3 tjedna 24/7(lol),mjenjali su se ljudi...

Ja imam 8h mp i 10h singleplayera. Kupio igru prije 3 tjedna.
dali ima auto aim na PC-u?
bas jadno.a protivnik svaki koristi a.a. znam da ima na konzolama,pa me zanima jel mogu one i PC na isti server?
na pc-u se zove aimbot i puno je sofisticiraniji nego auto aim...
se moze namjestit nekako???
se moze namjestit nekako???
Ne.
pljuga
pljuga
A što će ti auto aim na PC....
..trebao bi pomoć, na jednoj misiji DEtector ili tako slično, gdje idem iza tenka na kojem piše butom freedom ili tako slično, sve bude ok dok ne moram Wood pomoć gurat vrata, nakon što gurnemo vrata, ekran mi se zacrni i vidim samo oznaku 14m koja svjetli žuto...
Dali mi možete pomoc.
Hvala
bas jadno.a protivnik svaki koristi a.a. znam da ima na konzolama,pa me zanima jel mogu one i PC na isti server?
Ne mogu se PC i konzole spajat na iste servere. Pitaš se zašto? Jer čak i s svojim aimbootom konzolaši bi tako dobili po pi*ki da se zbog mentalnih trauma ne bi više nikad ni prosmrdili nekom FPSu.
Ma oni imaju legalizirani aimbot :)
mislim da je negdje bilo nekakvo natjecanje
najjaci konzolaski team protiv prosjecnog PC tima i da su ih PC-jevci dobro nalupali ;)
Ovo ti je aimbot, to ti je program koji ti automatski nišani na protivnike, to je ''no-go'' na PC-u jer ga koriste samo oni igrači kojima je cod pretežak i/ili žele ispasti face sa svojim scorovima...
Ovo ti je najbolji igrač COD-a na internetu, nick u igri mu je AimB0t.
Dodaj ga na Steamu.