Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 487.532
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

ne nisam evo sad sam ga reinstalirao i radi. Ali zašto na neke crekirane servere ne mogu ić.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 4
pas101 kaže...

ne nisam evo sad sam ga reinstalirao i radi. Ali zašto na neke crekirane servere ne mogu ić.

Vjerojatno zato što koristiš CD key koji koristi i dosta drugih ljudi, dovoljno je da je jedan od njih banan sa servera ili na serveru i nemožeš ući.

The world belongs to the enthusiast who keeps cool.
14 godina
neaktivan
thuglife kaže...
pas101 kaže...

Vjerojatno zato što koristiš CD key koji koristi i dosta drugih ljudi, dovoljno je da je jedan od njih banan sa servera ili na serveru i nemožeš ući.

to da su cd keyevi banani itd istina...ali da ih koristi vise njih taj key nema veze moze igrat bez problema (jedino ak nije banan sa servera ili guid ban ima key)

[url=http://profile.xfire.com/superdox123][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/superdox123.png[/img][/url]
13 godina
protjeran
beyond666 kaže...

pogledaj jel pise u imenu, btw predji na promod...

Koji je gušt igrati bez perkova? Nikakav...

A da ne spominjem snipere bez onog što je meni odlično udisanja zraka.

koji nemaju udisanje zraka.

Edit: krivo sam se izrazio.

mislis glupo ti je igrat bez perkova i attachmenta kao sto slu last stand, marty, gl itd. koji definitivno unistavaju igru??

ili ti je glupo igrat zato sto mozes malo normalnije igrat na promodu, ili ozbiljnije recimo koji war i to 

ili ti je glupo igrat zato sto si ti jedan od tih noobova koji koriste te perkove i attachmente pa kad dodjes na promod te ownaju?

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
15 godina
MalenoSelo kaže...
beyond666 kaže...

mislis glupo ti je igrat bez perkova i attachmenta kao sto slu last stand, marty, gl itd. koji definitivno unistavaju igru??

ili ti je glupo igrat zato sto mozes malo normalnije igrat na promodu, ili ozbiljnije recimo koji war i to 

ili ti je glupo igrat zato sto si ti jedan od tih noobova koji koriste te perkove i attachmente pa kad dodjes na promod te ownaju?

nije nuzno da koristi te perkove , mozda se covjek navikao na hc i "normalne" servere .. isto je recimo samnom na hc imam usudim se cak reci vrlodobre scorove i po +50 kill u odnosu na die , ali kad dodem na promod scor mi zna biti i negativan .. stvarno ovisi kako kome pase nekom je hc nemoguce igrat nekome promod 

Nevjeruj nikome i nitko te neće iznevjeriti ! :D
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 21:06 (ficosime).
14 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...
beyond666 kaže...

Promod osakati igru do neprepoznatljivosti. To više nije Cod 4, to je više Cod 2.

A i odavno sam prestao igrati za scor.

Da li si ikad probao igrati sa sačmom, dimnom bombom, juggernaut + marty + 3x Frag granate?

Koji show bude kad uletiš u protivnika. Da, si primjetio da sam napisao dimna bomba? Znaš li da je možeš baciti?

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 23:01 (beyond666).
13 godina
protjeran
beyond666 kaže...
MalenoSelo kaže...
beyond666 kaže...

Promod osakati igru do neprepoznatljivosti. To više nije Cod 4, to je više Cod 2.

Da li si ikad probao igrati sa sačmom, dimnom bombom, juggernaut + marty + 3x Frag granate?

Koji show bude kad uletiš u protivnika. Da, si primjetio da sam napisao dimna bomba? Znaš li da je možeš baciti?

znas smoke je jedan od kljucnih stvari u promodu...vidim nisi ga se ti bas naigrao a? i jesam ne brini naigrao sam se ja i obicnog moda i hc-a, ali promod je najbolji, vjeruj mi tamo ces najbolje poboljsat si igru..."A i odavno sam prestao igrati za scor." to ti najcesce kazu igraci koji neznaju igrat pa trose vrijeme na glupostima...al dobro kako oces,your call...trosi vrijeme na gluposti...

15 godina
beyond666 kaže...
MalenoSelo kaže...
beyond666 kaže...

a dobro netrebas sad bas vrijedat promod , nekima se i to svida .. ovo prvo se djelomicno slazem nije bas osakatio igru ali da podsjeca na cod2 istina al dosta igraca koji igraju cod4 je preslo s coda2 pa im to odgovara {#}

and serious man marty and juggernaut in the same perk? {#} po meni malo njub style al dobro ..

16 godina
odjavljen
Call of Duty 4

Evo ih na. Promod, kako da ne. Od zabavne igre ostade manje zabave nego u CoD2.

Cijela poanta je da koristiš sve što imaš na raspolaganju da bi unlockao sve ostalo. GL, marty, jugger, LS, claymore, M21, P90... Vi "profići" sa promoda bi sve to maknuli. Zašto? Nema većeg veselja nego kad netko naleti na dobro postavljenu gaymoricu dok ti dereš protivnike sa M21 (doduše, sad sam na Barret prešao, idem redom i unlockam challenge). Kao prvo, clay je mogao vidjeti da je imao Bomb squad.

P90 je jedini subautomat koji valja - MP5 preslab, škorpion isto, AK74 ima mali domet i rasipava metke kao lud. P90 je zlatna sredina. Što se tiče martyja, osobno ga ne koristim (kao ni LS) i nemam ništa protiv nekog tko ga koristi. Vozite na servere di je zabranjen ako vam smeta ili igrajte taj šugavi promod.

Jugger isto nije osobito diskutabilna stvar jer imaš stopping power. .50 prolazi kroz 2 zida preko cijele mape (crossfire) i pogađa nekog jadnika sa juggerom. Na HC serveru - taj lik je gotov. Ili kalaš sa stopping powerom. 1 ili 2 metka u gornji dio tijela i problem riješen.

GL je definitivno "najgori" od svega toga. Očito boli neke koji ne mogu ništa pogoditi sa njime ili ga ne znaju izbjeći. Ako niste primjetili, ta granatica iz M203 launchera je poprilično spora stvar koja je osim toga i vidljiva sa veće udaljenosti. "Pro" igrači a obični GL mu smeta. Inače, GL zna biti iznimno učinkovit za istjerivanje zlotvora poput mene koji sjede u nekom mračnom kutku sa .50, claymorama i stopping powerom.

GL isto ne diram jer jednostavno ne mogu ništa pogoditi sa njime {#}. A ako se šećem okolo sa njime "na gotovs", obično popijem metak jer dok promijenim na pištolj, nema me.

Zaključak bi bio da se plačete da vam smeta neko od oružja/perkova - ako smeta, vozi na neki server di je zabranjeno a takvih fala bogu ima. Ja znam samo 2-3 HC servera di je sve dozvoljeno. Ili odite igrat promod sa ovim "profićima". Bolje da CoD2 igrate ali i tamo ima genijalaca iste vrste - zabrani Garand, zabrani ovo, zabrani ono...

http://nighthawk-software.blogspot.com/
Moj PC  
4 3 hvala 0
13 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Cijela poanta je da koristiš sve što imaš na raspolaganju da bi unlockao sve ostalo. GL, marty, jugger, LS, claymore, M21, P90... Vi "profići" sa promoda bi sve to maknuli. Zašto? Nema većeg veselja nego kad netko naleti na dobro postavljenu gaymoricu dok ti dereš protivnike sa M21 (doduše, sad sam na Barret prešao, idem redom i unlockam challenge). Kao prvo, clay je mogao vidjeti da je imao Bomb squad.

P90 je jedini subautomat koji valja - MP5 preslab, škorpion isto, AK74 ima mali domet i rasipava metke kao lud. P90 je zlatna sredina. Što se tiče martyja, osobno ga ne koristim (kao ni LS) i nemam ništa protiv nekog tko ga koristi. Vozite na servere di je zabranjen ako vam smeta ili igrajte taj šugavi promod.

Jugger isto nije osobito diskutabilna stvar jer imaš stopping power. .50 prolazi kroz 2 zida preko cijele mape (crossfire) i pogađa nekog jadnika sa juggerom. Na HC serveru - taj lik je gotov. Ili kalaš sa stopping powerom. 1 ili 2 metka u gornji dio tijela i problem riješen.

GL je definitivno "najgori" od svega toga. Očito boli neke koji ne mogu ništa pogoditi sa njime ili ga ne znaju izbjeći. Ako niste primjetili, ta granatica iz M203 launchera je poprilično spora stvar koja je osim toga i vidljiva sa veće udaljenosti. "Pro" igrači a obični GL mu smeta. Inače, GL zna biti iznimno učinkovit za istjerivanje zlotvora poput mene koji sjede u nekom mračnom kutku sa .50, claymorama i stopping powerom.

GL isto ne diram jer jednostavno ne mogu ništa pogoditi sa njime {#}. A ako se šećem okolo sa njime "na gotovs", obično popijem metak jer dok promijenim na pištolj, nema me.

Zaključak bi bio da se plačete da vam smeta neko od oružja/perkova - ako smeta, vozi na neki server di je zabranjeno a takvih fala bogu ima. Ja znam samo 2-3 HC servera di je sve dozvoljeno. Ili odite igrat promod sa ovim "profićima". Bolje da CoD2 igrate ali i tamo ima genijalaca iste vrste - zabrani Garand, zabrani ovo, zabrani ono...

aj os samnom 1v1??? pa cemo vidit ko je "profic" mozemo i 5v5 okupi najbolje likove sa tog tvog hc i ja cu nac 4 najgora moguca lika na public promodu i dobit cu vas...il bi radje da te unistim 1v1???

14 godina
neaktivan
MalenoSelo kaže...
znas smoke je jedan od kljucnih stvari u promodu...vidim nisi ga se ti bas naigrao a? i jesam ne brini naigrao sam se ja i obicnog moda i hc-a, ali promod je najbolji, vjeruj mi tamo ces najbolje poboljsat si igru..."A i odavno sam prestao igrati za scor." to ti najcesce kazu igraci koji neznaju igrat pa trose vrijeme na glupostima...al dobro kako oces,your call...trosi vrijeme na gluposti...

Sorry pro. Igraj Cod 2 ako ne voliš perkove.

Sum_of_all_fears kaže...

Uf uf... Pogledaj ove što su na vrhu kad partija završi. Rijetko ćeš naići na nekog tko ima P90. Većinom MP5 i AK-74. Ja imam P90 u kombinaciji samo s UAV jammerom.

Najdraži mi je m21 sniper.

Ovi pro igrači nemaju pojma da Juggernaut poništava  "Stopping power". Zato se pjene kad popiju sačmu.   {#}

16 godina
odjavljen
MalenoSelo kaže...

aj os samnom 1v1??? pa cemo vidit ko je "profic" mozemo i 5v5 okupi najbolje likove sa tog tvog hc i ja cu nac 4 najgora moguca lika na public promodu i dobit cu vas...il bi radje da te unistim 1v1???

1. Skrati citat.

2. Di sam ja tebe prozvao? Ako se osjećaš prozvanim, ja ti tu ne mogu pomoći.

3. Nije mi do nikakvog natjecanja, CoD igram da bi se zabavio i naprosto uživam kad živciram likove po serverima. Jedan dan ću morat složit klasu sa svim mogućim noob 3.14zdarijama koje su na ponudu i krenuti u pohod. Ali ono, big scale. Kalaš, GL, jugger, marty/ls i tako to.

4. Daj se malo smiri. Tu si se uzje kao da te CoD hrani a ne kao da je riječ o frickin' igri.

A ako ti je do igranja samnom ili protiv mene, navrati za vikend na CTNovu Javnu kuću. Tamo igram kao [KILL]MCR.

beyond666 kaže...

Uf uf... Pogledaj ove što su na vrhu kad partija završi. Rijetko ćeš naići na nekog tko ima P90. Većinom MP5 i AK-74. Ja imam P90 u kombinaciji samo s UAV jammerom.

Najdraži mi je m21 sniper.

Ovi pro igrači nemaju pojma da Juggernaut poništava  "Stopping power". Zato se pjene kad popiju sačmu.  {#}

Pa ja sam na vrhu sa P90 {#}. P90, silencer, bomb squad, jammer i deep impact. To koristim samo na Wet worku, drugdje je svašta - kalaš, m4, g3, m14... Od snipera, M21 sam koristio dugo, dugo vremena u kombinaciji sa stopping powerom (radi juggera, trebaju inače 2 metka da ih skinem, osim HSa), sad operiram sa Barettom. Bolt-action mrzim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.4.2012 23:44 (Sum_of_all_fears).
17 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Ma neki perkovi su preglupi, narociti ls ili marty. Koja je svrha toga ubijem ti i onda ti bacis bombu i ubijes me isto sa ls i tako mi sjebes airstrike ili heli, mislim gdje je tu neka realnost i neki skill, utrcis s martyem izmedu par njih ubijes jednog i onda ih tvoja mrtva bomba ubije. m21 je k... a ne sniper jedini pravi sniperi su r700 i m40a3 ovo ostalo su poluautomati. za claymore imas pravo nije nitko kriv sta naleti na njih, moras si osigurati poziciju, a za gl se grdno varas, jer np3 uzmes overkill i dodes sa 4gl i samo ispaljujes i evo ti sa malo kampa i aira i ostalih sranja, ako je to igra onda u k.....,  p90 je isto nobovska puska jer tako reci trcis kao da je niti nemas, prebrzi reload i prejaka steta, skoro da i nema manu, s razlogom je zabranjena na pun kli... servera, mp5 nije nikako preslab ako znas igrati sa njime. Inace nema bolje puske od ak47 dok se s njom naucis igrati, sta ce ti i vecina boljih hc tdm igraca reci.

Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
13 godina
protjeran
Call of Duty 4

l2p

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

To meni komentar ili?

13 godina
protjeran
Patrick_cro kaže...

To meni komentar ili?

svima vama koji mislite da bolje igrate i da se vise zabavljate ako ste na tom hc-u, a kad ga igrate ubije vas marty dam se kladit da piz*ite vise nego dijete kad mu mama uzme igracku

17 godina

Tko je rekao da ja samo hc igram, imam inače hc 4500h a promoda nekih 1500+, ne idem na takve low servere gdje su dozvoljene gluposti. ja sam uvijek za nabaciti neku rundu cod4 :)

16 godina
odjavljen
Patrick_cro kaže...

Ma neki perkovi su preglupi, narociti ls ili marty. Koja je svrha toga ubijem ti i onda ti bacis bombu i ubijes me isto sa ls i tako mi sjebes airstrike ili heli, mislim gdje je tu neka realnost i neki skill, utrcis s martyem izmedu par njih ubijes jednog i onda ih tvoja mrtva bomba ubije. m21 je k... a ne sniper jedini pravi sniperi su r700 i m40a3 ovo ostalo su poluautomati. za claymore imas pravo nije nitko kriv sta naleti na njih, moras si osigurati poziciju, a za gl se grdno varas, jer np3 uzmes overkill i dodes sa 4gl i samo ispaljujes i evo ti sa malo kampa i aira i ostalih sranja, ako je to igra onda u k.....,  p90 je isto nobovska puska jer tako reci trcis kao da je niti nemas, prebrzi reload i prejaka steta, skoro da i nema manu, s razlogom je zabranjena na pun kli... servera, mp5 nije nikako preslab ako znas igrati sa njime. Inace nema bolje puske od ak47 dok se s njom naucis igrati, sta ce ti i vecina boljih hc tdm igraca reci.

Ja nikad nisam doživio da je netko sa martyem ubio više od troje ljudi. A igram jako dugo. Više živcira 3x frag preko pola mape na spawn nego marty koji ubije max 2-3 igrača.

LS je neloš perk jer dovodi neku razinu realnosti na HC - AK47 sa stopping powerom može skinuti bilo koga sa 2 metka. Čovjek ne umire od 2 metka u trbuhu istog trenutka. Imaš vremena za izvući pištolj.

M21 je sniper koji postoji i koristi se - skoro je poluautomat ali to je plaćeno relativno malenom snagom - stopping power i deep impact su obvezni. U toj klasi ne ostaje previše mjesta za druge perkove.

4xGL - pa to je za spammanje. Isto nisam već dugo vidio nekog sa tom kombinacijom. I jel to razlog da se zabrani GL? Da zbog 2-3 idiota ostalih 20 ljudi ne može koristiti GL za ono što je i namijenjen? Jedina mapa di se sa njime radi cirkus je The Bog. Ali tamo fino staneš iza kojeg auta i opleti po njima dok pucaju nasumce po drugoj strani.

P90 je zakon jer je jači od MP5 (ne treba ti stopping power), ne rasipuje metke kao AK74 (mali kalaš) i nema mali domet kao škorpion. Idealna stvar za dotrčati na neprijateljski spawn na mp_cargoship, downpour i za divljanje po shipmentu. Drugdje skoro pa i nema neku svrhu jer ima premali domet i snagu za veće mape. A bez bomb squada je ludost trćati po velikim mapama.

MP5 bez stopping powera i deep impacta ne valja skoro ništa. A kad to staviš, ništa od jammera.

I za kraj - slažem se da je kalaš zakon. Bez GLa, bez RDSa ili ACOGa, samo dobri stari kalaš sa bandolierom, stopping powerom (anti-jugger mjera) i deep impactom (za gospodu iza debljih zidova). Tu klasu najviše koristim a G3 ili M14 uzimam za srednje mape gdje sniperi nemaju smisla.

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 0:01 (Sum_of_all_fears).
16 godina
Promod je igru pojednostavnija maksimalno, noob friendly je mod, raj za kampere i spray and rush tip igre. Sreca pa je i to gotovo i igra se sve manje igra offline ozbiljno. Vrijeme je za neke druge igre i modove.
ptspclan.com | visit us ^^
17 godina
Call of Duty 4

Promod, pogotovo warovi su jedino sto je danas u cod4 odlicno, barem po meni, sve je vise servera i hc i promoda gdje ne smijes ubit admina, a ne daj boze da ubijes 2 za redom, odmah kick. Evo moje situacije u kojoj sam bio pa dobio kick. igrala se mapa strike, ja sa scopom i ubijem jednog na onoj tendi sta gleda na ulicu, pa otrcim dolje do towera i tamo jos jednog skinem, i kako sam vidio da su vec moji izginuli odoh gore u tower da se branim jer necu samo dati da me ubiju, dodem na stepenice gore i cekam da netko ude, nato ide dimna bomba i vidim da ide na stepenice i ubijam ga s desertom, idem dolje da uzmem mali ak ali nist od toga jer me taga i odoh natrag gore, nakon toga ide drugi i ubijem i njega i nato dobijem kick, znaci ako mislis svojom glavom i ako ne ubijes admine onda je sve ok, ali ako ubijes i to 2 odmah kick. nakon toga dolazim i pitam zasto kick, a on meni kaze nauci igrati scopom. a ja ono {#} 1:7 i da idem na njih

ma je.. ti vise takvu igru i takve glupe admine, pitam glavnog admina zast kick a on na to samo ma i to je to ne javlja se vise. da bi se slucajno ispricao ili nesto nema sanse, mislim to bi bilo u redu od njega jer ipak sam tamo igrao kojih 3 god pa da ima nekog obzira ali nist od toga, normalno je da se pogrijesi i to je sve u redu ali se zato kaze sorry pogrijesio sam i ok, nastavlja se dalje, nije prvi put da se to desi i na drugim serverima ali ipak tamo gdje sam igrao imaju malo obzira i ako za... ispricaju se i sve 5 i nastavlja se igrati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Što god drugi rekli, ProMod je najbolji i NE,uopće nije usrao CoD4. Netko je spomenuo igranje sa shotgunom i scopom {#} Ak si faca na ,,normalnom,, serveru sa svim mogućim perkovima, aj igraj UNS na pormodu sa scopom ili sam sa sniperom. Onda da vidim tko je ,,faca,,. A vjerovatno Vi koji nemože bez perkova, marty, itd... ste usrali CoD4. Ako nekome ne leži promod, u redu. ALI SE NEMOJ bahatit na forumu kako imaš +50score a imaš gro prekova i tih ostalih sranja.{#}

EDIT: Molim samo da ova tema ne odu u propast kao Battlefield 3 s prepucavanjem o normalnim i HC serverima.

Steam ID: |BOSS|.::MoNaRiZzlA::. xFire ID: josipcod BF3 IGN: MoNaRizZlA
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 8:25 (ExStazy).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
ExStazy kaže...

Što god drugi rekli, ProMod je najbolji i NE,uopće nije usrao CoD4. Netko je spomenuo igranje sa shotgunom i scopom {#} Ak si faca na ,,normalnom,, serveru sa svim mogućim perkovima, aj igraj UNS na pormodu sa scopom ili sam sa sniperom. Onda da vidim tko je ,,faca,,. A vjerovatno Vi koji nemože bez perkova, marty, itd... ste usrali CoD4. Ako nekome ne leži promod, u redu. ALI SE NEMOJ bahatit na forumu kako imaš +50score a imaš gro prekova i tih ostalih sranja.{#}

EDIT: Molim samo da ova tema ne odu u propast kao Battlefield 3 s prepucavanjem o normalnim i HC serverima.

ovo sa +50 se odnosi na moju poruku? .. neznam sta vi sa promoda mislita da mi svi sa hc okolo trcimo sa rpg , ls , juggerom il martyem? pa hvala bogu postoje serveri di je to zahranjeno to noob smece ,pa ubi me ako na nasim serverima postoje vise od 2 na kojima je sve dopusteno. inace kad si vec naso napadat , igram sa ak74(mali kalas) , 3xfrag , uav jammer i stady aim .. ii ne vidim sta je tu tako opaaki noob perk?
i stvarno dosta vise nekome odgovara hc , nekome promod! i tu nema vise rasprave stvar ukusa jednostavno ..naravno da cemo mi koji igramo hc govorit da je to bolje , vi koji promod da je on bolji i mozemo tako nabim 50strana u temi i necemo doci do nicega  

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 20:40 (ficosime).
15 godina
Call of Duty 4

prije dok sam igrao HC stalno sam igrao s ak-74 u kombinaciji s red dot sight,bandolier,sleight of hand i extreme conditioning...to je bas bilo zabavno onak uletis medu njih 5 i sve ih zrokas...sad kad igram promod vise to i nije zabavno neg je vise neko pokazivanje kolko dobro igras...sad stavis silencer na ak-74 i nemres nikog ubit pa sam presao samo na snip...puno je veca zabava na HC nego na promodu...i sad nekad kad igram znam otic na pitbulla i zaigrat dobri stari HC cisto iz zabave i naviknut sam na promod pa mi je malo cudno igrat uvijek...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ja prestajem igrati CoD4 pa ak je ko zainteresiran za key..pp..

inace odlicna igra samo sto nemam vise vremena..

Prodajem original CoD 4: Modern Warfare key
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

danas opet neće reinstalirao sam jučer.Šta tako svaki dan.ima ko cd key ili da mi ečete di bi ga mogo kupit(preko interneta).

0 0 hvala 1
13 godina
protjeran
Call of Duty 4

naigro sam se i hc i promod tak da mislim da mogu prosudit sto je bolje, i dan danas odigram koju rundu hc-a, al promod je bolji i ostat ce <33

kako nema puno offline turnira u cod4 u zadnje vrijeme??

11. mj. prosle godine get used #1

12. mj. prosle godine NPL

1. mj ove godine get used #2 4v4

2. mj. ove godine Sabirnica 

krajem ovog mj. GBC najveci lan ikad, veci nego GWC prosle godine(2. najbolji u europi na tek9 izglasan)

u 6.mj. LEGE u osijeku...

ee i da zaboravio sam Gamersject Xmas Challenge 3v3 krajem prosle godine....

EDIT: NPL je bio pocetkom 1. mj. ove godine

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.4.2012 23:44 (MalenoSelo).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Promod je bolji jer je laksi za igrat od stock igre, bili SC ili HC, nevazno. 

U PROMODu su ostavljeni perkovi za pocetnike, spray i play igra, nema nade cookinga sto je raj za kampere, a ostavljeni nade indikatori, sto neznas sto je gluplje. Nema swaya, nema breatha za snip, 50% povecan hip accuracy za sniper i sada svaki debil moze no scope ubit, ... Jeli treba dalje? 

Kao sto i rekoh, to turnira je premalo u odnosu kako je i bilo. No, sta i ocekivat, igraju se 3 mape, koriste 2 oruzja +snip ... dosadilo!

13 godina
protjeran
sardax kaže...

Promod je bolji jer je laksi za igrat od stock igre, bili SC ili HC, nevazno. 

U PROMODu su ostavljeni perkovi za pocetnike, spray i play igra, nema nade cookinga sto je raj za kampere, a ostavljeni nade indikatori, sto neznas sto je gluplje. Nema swaya, nema breatha za snip, 50% povecan hip accuracy za sniper i sada svaki debil moze no scope ubit, ... Jeli treba dalje? 

Kao sto i rekoh, to turnira je premalo u odnosu kako je i bilo. No, sta i ocekivat, igraju se 3 mape, koriste 2 oruzja +snip ... dosadilo!

spray i play igra, noob perkovi, i sve sta si nabrojao...da pola hc igraca dodje na promod unistio bi ih svaki normalan igrac, i bas bi ih unistio sa nadeovima jer nema apsolutno nikakve veze sto su maknuli nade cooking(sto je predobro), a nade indikatori nezz koji si ti igro cod zadnji...

btw. ko kaze da na promodu ti moras igrat sa velikim ili malim kalasem...koliko odlicnih igraca igra sa recimo m4 ili nekim drugim oruzjem, sad npr. na zadnjem lanu jedan decko je protiv gjecta(jedan od najjacih timova u hrv.) igro sa silenced m4 i unistavao ih je s njim...

+5 mapa se igra, al ak ti smeta slobodno igraj cb di se igraju skoro sve mape(par ih je izbaceno)

16 godina

PS - nikada se ne citira prethodni post :) 

Da, SPRAY & PLAY, upravo radi ostavljenih perkova kao BANDOLEER i DEEP IMPACT. 

HC/SC nebitno, ovdje usporedjujemo STOCK & PROMOD. 

Nade Cooking je sprecavao kamperaj na pozicijama gdje nemos baciti tact.nade, a nade indicator (koliko vidim jos je u igri) bi ti lipo pokazao gdje je pao nade, tako moras biti blago retardiran da te ubije. 

COD4 je closed area combat u jako puno mjesta, nije OPEN kao COD2 gdje se nedostatak cooking nadeova ne osjeti toliko. 

Naravno da se moze igrat sa M4 ili nekim drugim oruzjem, pa ja prvi igram sa M4/MP5 radi njihovih IS-ova koji su mi drazi nego na AK-ovima. Vecina, preko 95% igra sa AK-ovima.

SWAY je maknut odmah, sto je katastrofa i olaksava igru. 

BREATHE je maknut, sto je katastrofa i olaksava igru.

Running Swing isto tako maknut. 

Igraju se pretezito 3 mape, a tocno je da ih je u poolu obicno 5. Nabrajat ne moram :)

Sniper ima 50% veci hip accuracy.

Naravno da bi lakse na promodu dobili prosjecni igraci, jer je to laksa igra i lakse ju je svladat, a samim tim su i vece sanse da onaj tko je navikao na promod i dobije :)

Da si igrao competitive na stock modu, onda bi znao sta je takticka i opreznija igra. To ce ti potvrditi svatko. 

O zabranama perkova i oruzja da ne govorim. To se vidi i zna da su radila djeca u pocetku koja su htjeli da cod4 izgleda sto je vise moguce kao i cod2, jer se nisu mogli priviknuti, a to su ti osnovni kreatori promoda davno potvrdili.

13 godina
protjeran
Call of Duty 4

ponavljam po jedno deseti put: naigro sam se svega u cod4, stocka pogotovo i ne brini sve to znam al kako sprecava to sve tactical nadeove? nadeovi i smokovi su jedna od kljucnih stvari u igri pogotovo na nekim mapama(smoke i nadeovi na crossu, a na backlotu sam nadeovi)

mozes ti meni govorit kolko god oces o tim noob perkovima i sta god oces al kad god da ja se vratim sa promoda iz zezancije odigrat mapu il dvije stock moda(Killing for fun tamo sam i poceo, uvijek pun server) i uvijek sam prvi igrao ja sa kalasem,m4, mp5 <333 ili sa scopom

pa sta ak su htjeli postic da cod4 bude sto slicniji cod2? super je sta su to napravili jer je promod donio toliku popularnost cod4, koliko ga ljudi igra od samih pocetaka itd. iako me najvise zivciraju oni tardovi koji su poceli igrat promod 2011/12 i cijele dane vise na pubu i misle da su pro

slazem se s tobom da cod4 polako umire, koliko je ljudi koje znam quitalo ozbiljnu igru coda(ja isto vise ne igram za ozbiljno, a pod ozbiljno mislim cg/lanovi/kupovi, geekanje taktika itd.) nego tek toliko iz zabave odigraju koji mec tjedno i to je to

al cod4 se razvio JAKO, koliko je tu modova(cod4jumper, codfootball, paintball, hide and seek, zombie, promod i mnoge druge gluposti), koliko je to custom mapa, cod4 editora i movija za cod4 izaslo(i ja trenutno radim na svom i bratovom 9min. :D), koliko su recimo skinova/custom fontova napravili ljudi, koliko je strafeova/jumpova pronadjeno pa ova se igra razvila kao sto mnoge igre nece nikad, a vecina igraca koja pridonose necemu danas(editing, lanovi, organizacije) se baziraju na promod i natjecanje u promodu, gdje je uostalom i velika vecina cod4 igraca.uglavnom da ne duljim haha ja samo kazem da mislim da mogu objektivno rec da je promod bolji jer sam se u ovoj igri naigro svega i svacega...

***PLS WATCH*** pogledajte movie od moja 2 frenda btw sad ga je nedavno uploado jedan od njih(onaj koji je edito ofc) ugl. potrudio se decko movie traje 10 i pol minuta i svaka sec se po meni isplati pogledat :DD

Moj PC  
5 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice