Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 487.547
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Call of Duty 4
mate960 kaže...
Jebasu123 kaže...

Znam da većina vamo igra promod i ja igram to stalno{#}

Ali evo jedan sad pub movie koji sam radio za frenda nije ništa specijalni edit al su klipovi sick!

Jako mi se svida style!

ps- song?

Breaking Benjamin - Fade away

We Work in the dark to serve the light! We are Assassins!
13 godina
neaktivan

Jednostavno-fragovi su boleeesni. Svaka čast!! {#}

Steam ID: |BOSS|.::MoNaRiZzlA::. xFire ID: josipcod BF3 IGN: MoNaRizZlA
15 godina
Call of Duty 4

zasto igras hc jos uvijek? vrijeme ti je da pređeš na promod i malo ici na lan tu i tamo ;)

Visit Us @ KoDeX Clan www.kodex-team.eu
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Rasho kaže...

zasto igras hc jos uvijek? vrijeme ti je da pređeš na promod i malo ici na lan tu i tamo ;)

Neznam kome se obracas ako meni ovo nije hc neg obicni pub XD,igram promod samo sam edito ovo za frenda pošto su presick klipovi a bezveze da ne propadnu.Sad mi je na redu promod mini movie {#}

Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
15 godina
Jebasu123 kaže...

Neznam kome se obracas ako meni ovo nije hc neg obicni pub XD,igram promod samo sam edito ovo za frenda pošto su presick klipovi a bezveze da ne propadnu.Sad mi je na redu promod mini movie {#}

Jebasu imaš pozdrave od morskke dzukele :)

13 godina
protjeran
Rasho kaže...

kakvi lanovi ono kodex rasho...ti lana nisi vidio

15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Na kojim vi serverima igrate, kad igrate ofc. Ja igram na Xnineu i AS, nekad navratim na PBCT. Cesto vidim Jasu (obicno ga ownam{#}). Nick mi je [c4] herdjuro, nekad je i Mandarina.

BF3 nick: herdjuro
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.4.2012 17:50 (1337Raptor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MalenoSelo kaže...
Rasho kaže...

jbg, al moram te razocarati, vidio sam ga :P

13 godina
protjeran
Rasho kaže...
MalenoSelo kaže...
Rasho kaže...

jbg, al moram te razocarati, vidio sam ga :P

sure neki tamo lijevi...

haha ownas jasu sta je jaso neki pub heroj a? lik je ono dvadesetogodisnji nolifer koji ima 5000h coda i zivi za public....

15 godina
Call of Duty 4

17, 3500, NPL.. sve si fulao ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4
Evo da ne otvaram novu temu pa da pitam ovdje
Znaci igram vec dosta cod 4 ( promod )
i kao vecina vas koristim onu naredbu [ weapnext , wait , wait weapnext ] ( dosta vas zna sto to znaci
i sada koristio sam to mjesec dana i nakon nekog to je prestalo raditi
znaci kad stisnem tipku na misu na kojom mi je ta naredba postavljena ond mi u igri samo promjeni oruzje
pa zna li netko kako to rijesiti
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nauci igrat. Skripte samo ako si hendikepiran mozes koristit.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Imam ja dva pitanja u vezi snimanja klipova! (fragova)

1.Znaci likovi koji igraju sa snipom kako oni snimaju taj (klip,video) ako ne mogu /record -.-" (kad snimas na /record i kad pregledavas video nije prikazan nisan snipa kad ciljas)?

2.Imam jos jedno pitanje, dali prilikom pregledavanja /recorda mogu vratit video? Znaci pustim video i zaboravim snimit neki kill, kako da vratim video? Moram izlazit pa opet ulazit i premotavat video? 

Hvala :D btw...

bolest oO 

bas tako :D

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
sardax kaže...
Nauci igrat. Skripte samo ako si hendikepiran mozes koristit.

nazalost vecina igraca ti danas koristi taj doubleswitch...to je tuzno te mi je bas zato i drago sto na lanovima koji nesto i znace taj doubleswitch nije dozvoljen, evo primjer je sad zadnji lan Sabirnica koji je bio

a sto se tice recordova ne mozes premotat nazad nego moras ispocetka ponovo sve

15 godina
Call of Duty 4

na npl-u je bio dozvoljen.. ja osobno to ne smatram skriptom :S

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Rasho kaže...

na npl-u je bio dozvoljen.. ja osobno to ne smatram skriptom :S

pa dobro po meni ne bi trebo bit i na svakom boljem lanu i nije dozvoljen, ja osobno tebe smatram nobicem koji nezna

15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Hvala :D zna netko odgovor na moje 1. pitanje oO ? :D

bas tako :D

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
MatijaCH kaže...

Hvala :D zna netko odgovor na moje 1. pitanje oO ? :D

pa prikazan je nisan od snipa mozda si ti stisnuo 9 pa ti se nis ne vidi ili ti je u 3rd personu xDD sve ti se normalno vidi :D

15 godina
Call of Duty 4

trazim neki cod clan , nije bitno da je sada neki super samo da je aktivan i da je ekipa dobra {#}

Nevjeruj nikome i nitko te neće iznevjeriti ! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ficosime kaže...

trazim neki cod clan , nije bitno da je sada neki super samo da je aktivan i da je ekipa dobra {#}

pm me :)

[url=http://profile.xfire.com/superdox123][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/superdox123.png[/img][/url]
13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

imam jedno pitanje u vezi walhac. admiistrator sam i cuo sam da postoje haksovi koji se nevide na screenovima? dali je jos neko cuo za tako nesto

ivan stojkovic

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Jel zna tko kako fixat "iw3mp.exe has stopped working"

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Luxy2501 kaže...

Jel zna tko kako fixat "iw3mp.exe has stopped working"

upali ponovno :P

i meni se desava

----softmodam sve Nintendo Wii konzole----
13 godina
protjeran
ivan811 kaže...

imam jedno pitanje u vezi walhac. admiistrator sam i cuo sam da postoje haksovi koji se nevide na screenovima? dali je jos neko cuo za tako nesto

ako mislis na pbss onda je to svaki drugi wh....

a sto se tice iw3mp.exe stopped working ako ti se to stalno dogadja i ne mozes uc u igru onda ukopcaj mikrofon

15 godina
Call of Duty 4

ne mora bit da je odma hack...moze bit da mu je antialiasing ukljucen i zato ima crni pbss

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
domac5 kaže...

ne mora bit da je odma hack...moze bit da mu je antialiasing ukljucen i zato ima crni pbss

procitaj bolje sta je decko napiso... pita el za cheat koji se ne vidi na pbss a ne da je pbss crn

[url=http://profile.xfire.com/superdox123][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/wow/type/0/superdox123.png[/img][/url]
15 godina
SuperDox kaže...
domac5 kaže...

procitaj bolje sta je decko napiso... pita el za cheat koji se ne vidi na pbss a ne da je pbss crn

naravno da postoje , pb undetected haxovi .. aim ces odma skuzit i to lako kickas , a za wh vecina ti upozori na chat "xyz osoba ima wh" , ljepo se samo prebaci u spec i malo ga gledaj i kickaj ako ima wh .. jer da se nebi desilo sto se meni desava ,ljepo radar ukljucen frajer nema uav jammer i vidim ga i zrokam kroz zid i odma wh i poberem kick -.- 
jedini ti je problem sto danas imas unkicked haxove , upises !kick xyz , i on krene kickat tu osobu ali hax promjeni neki vrag neznam nerazumijem se bas u to al uglavnom znam da vec postoje takvi haxovi i vido sam ih po nasim serverima. tad ti je najbolje da samo kazes "ekipa svi u spec dok ne ode" i uglavnom odu vrlo brzo jer nemaju kog ubijat {#}

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

ne fazon je da mu je chista slika a gledam ga u spect i to vise puta 99,9 posto vidim da vara ali mu je cista slika pa zato pitam dali postoji neki djavo da sakrije wh na screenovima ili ne 

ivan stojkovic

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
ivan811 kaže...

ne fazon je da mu je chista slika a gledam ga u spect i to vise puta 99,9 posto vidim da vara ali mu je cista slika pa zato pitam dali postoji neki djavo da sakrije wh na screenovima ili ne 

pbss ti je jako zastario i vecina danasnjih haxova ti uopce ne moze detectat taj pbss, a mozda nije hax mozda luck ili skill :DD

15 godina
MalenoSelo kaže...
ivan811 kaže...

pbss ti je jako zastario i vecina danasnjih haxova ti uopce ne moze detectat taj pbss, a mozda nije hax mozda luck ili skill :DD

a lako se skuzi dal je to stvarno skill i dal frajer igra sa nekim bolesnim slusalicama pa cuje dobro , ili je stvarno rijec o wh-u ..tako da ako je cista slika to nemora znacit da ga nema pogledaj ga i kickaj ako mislis da haxa al skuzis kroz 2-3 killa :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice