Recite mi gdje trazite warove i sl. osim ako imate nekoga na xfireu ili gareni ili neznam sta se jos koristi ili postoji uopce
sry double
Recite mi gdje trazite warove i sl. osim ako imate nekoga na xfireu ili gareni ili neznam sta se jos koristi ili postoji uopce
sry double
sry double
imas gumbic "Hvala". Evo ti link od grupe sa balkana za warove i slično http://www.xfire.com/communities/codwawbalkan/
sry double
imas gumbic "Hvala". Evo ti link od grupe sa balkana za warove i slično http://www.xfire.com/communities/codwawbalkan/
khm, multi a
dobro neznam sad za to ali imam u planu napraviti jedan sajt za trazenje warova sa online chatom
pa nesto to tipa irc
vražiji irc..svaki put kad idem preko njega nač war ovijek neko haxa... il ima zelene čovječuljke ili kvadratiće na slici... -.-"
Ovako, u zadnje vrijeme kada sam na codu su mi se pocele pojavljivati neke debele crvene crte na lagometru, svake 1 min mi se to pojavi.
Jel imao netko takav problem i kako ga je riješio? jer se stvarno vise ovako ne moze igrati da ti svake minute zalagga 2x :S
Netko zna odgovor?
Ovako, u zadnje vrijeme kada sam na codu su mi se pocele pojavljivati neke debele crvene crte na lagometru, svake 1 min mi se to pojavi.
Jel imao netko takav problem i kako ga je riješio? jer se stvarno vise ovako ne moze igrati da ti svake minute zalagga 2x :S
Netko zna odgovor?
vjerojatno problem sa internetom...
sve isto......
nekakvi drugi prijedlog , mozda nekakva nadogradnja gdje bi fps drzao do 125 a max pao na 50 60...??
I meni je na ruskom,moze neko pomoc?! Ja bi zelio da mi bude normalno ty na engleskom. Hvala unapred :D
I meni je na ruskom,moze neko pomoc?! Ja bi zelio da mi bude normalno ty na engleskom. Hvala unapred :D
skini english pack i te .iwd fileovi kopiraj u cod4 folder
ajde idemo igrat cod4 pospanci. evo ip i pw 78.46.21.212:28929 war1
Let's go!
EDIT: Možete doč i na ts3.. 78.46.21.212:9887
pozz.. evo me opet.. imam problem sa cod4mp.. nom stop mi izbacuje kad uđem u igricu Your status have been reset. tako nekako... vidio sam na forumu da su nasli rijesenje..da promjenim cd keyi odma se konektam na server /connect ip
to sam napravio i izbaci me iz igrice i opet to izbac u prozoru.... help plss
pozz.. evo me opet.. imam problem sa cod4mp.. nom stop mi izbacuje kad uđem u igricu Your status have been reset. tako nekako... vidio sam na forumu da su nasli rijesenje..da promjenim cd keyi odma se konektam na server /connect ip
probo promjenit profil ?
probo promjenit profil ?
da.. imam 2 profila od sebe i brata i dalje zeza
ali meni se crasha igrica.. i u novom prozoru izbaci da se sve restartalo.. i tako nom stop kada to radim... probo sam reinstalirat igru i dalje zeza -.-"
EDIT: sry za duble post
el znadete neki dobar jump mode s mapama za server..?
imas cod jumper,al trebas org key
imas cod jumper,al trebas org key
a zato ja prodajem original i nekoristene keyeve dobio sam ih 10 komada neznam sta s njima,kome treba jeftino nek se javi na pp
Imam jedan čudan problem sa FPS-om. FPS mi je stalno nekih 15-25 fps, pa me zanima koja je komanda da mogu lockat FPS( ako je moguće).
Konfa:
e2200
5670
3gb ddr2
Imam jedan čudan problem sa FPS-om. FPS mi je stalno nekih 15-25 fps, pa me zanima koja je komanda da mogu lockat FPS( ako je moguće).
Konfa:
e2200
5670
3gb ddr2
googleaj ide ti nes kao max fps 250 ili sl.