Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 486.175
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Call of Duty 4

Recite mi gdje trazite warove i sl. osim ako imate nekoga na xfireu ili gareni ili neznam sta se jos koristi ili postoji uopce

sry double

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.7.2011 12:00 (FiCoO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 4
FiCoO kaže...

Recite mi gdje trazite warove i sl. osim ako imate nekoga na xfireu ili gareni ili neznam sta se jos koristi ili postoji uopce

sry double

imas gumbic "Hvala". Evo ti link od grupe sa balkana za warove i slično http://www.xfire.com/communities/codwawbalkan/

15 godina
SuperDox kaže...
FiCoO kaže...

sry double

imas gumbic "Hvala". Evo ti link od grupe sa balkana za warove i slično http://www.xfire.com/communities/codwawbalkan/

khm, multi a{#}

dobro neznam sad za to ali imam u planu napraviti jedan sajt za trazenje warova sa online chatom

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
16 godina
Ma kakav site, to ti je osudjeno na propast. Warovi se traze na na IRCu, a kanala ima koliko hoces, no najlakse ti je nac na #cod4.wars ili na CB kanalima.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
Call of Duty 4

pa nesto to tipa irc

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sardax kaže...
Ma kakav site, to ti je osudjeno na propast. Warovi se traze na na IRCu, a kanala ima koliko hoces, no najlakse ti je nac na #cod4.wars ili na CB kanalima.

vražiji irc..svaki put kad idem preko njega nač war ovijek neko haxa... il ima zelene čovječuljke ili kvadratiće na slici... -.-"

15 godina
Hah ja nesto slicno ali ne indenticno mislim, to je u izradi stranica jos
16 godina
Ma ok je plan, no nikakve web stranice ili xfire gluposti ne mogu nadomjestiti ili nadmasiti IRC. Ako zelis war igrat s najmanje muke i di ga mozes nac u 2 min, to je irc. Samo odaberi kanale, a tu su ti i razni invite/preinvite/academy kanali. Naravno, podrazumijevaju se originali.
ptspclan.com | visit us ^^
15 godina
Dobro mozda sam se krivo izrazio ali ideja je vazna zar ne :)
15 godina
neaktivan
FiCoO kaže...

pa nesto to tipa irc

http://www.bashme.eu/

odes na cod 4 wars i imas chat jednostavno !

15 godina
neaktivan
dub0x kaže...

Ovako, u zadnje vrijeme kada sam na codu su mi se pocele pojavljivati neke debele crvene crte na lagometru, svake 1 min mi se to pojavi.

Jel imao netko takav problem i kako ga je riješio? jer se stvarno vise ovako ne moze igrati da ti svake minute zalagga 2x :S

Netko zna odgovor? 

14 godina
neaktivan
dub0x kaže...
dub0x kaže...

Ovako, u zadnje vrijeme kada sam na codu su mi se pocele pojavljivati neke debele crvene crte na lagometru, svake 1 min mi se to pojavi.

Jel imao netko takav problem i kako ga je riješio? jer se stvarno vise ovako ne moze igrati da ti svake minute zalagga 2x :S

Netko zna odgovor? 

vjerojatno problem sa internetom...

14 godina
neaktivan
Ovu temu radim za prijatelja jel cemo uskoro poceti sa aktivnim igranjem na svim mogucim kupovima i vjerojatno cemo ici na koji lan ako bude u Hrvatdkoj.Mene zanima ovo,na cod4 on ima 100 fpsa , a bilo bi pozeljno radi SLAC-a (Anti cheat) da nekako tih 100 fpsa poveca na 125.Molio bi za strucno misljenje , oni koji ce pisati ''Mislim da ce....'' neka ne pisu jel mi treba tocna informacija,a ne misljenje

Uvjeti : 125 fpsa na rez. 1024x768 (ne dolazi u obzir manja rezolucija kao sto je 800x600 , 640x480

Komp : Intel pentium 4 3.0 ghz

NVIDIA 9500 GT memory clock 333mhza , shrader clock 1.5 ghz i core clock 550 mhz

ram 1768 mb ddr 400

maticna asus p5gd1 pro

napajanje 400 W

____________________________________________________________________________________

Mozete dati i neki config da isproba pa cu vam javiti , isto tako dolazi u obzir kupovina neke nove komponente tako da svoje sugestije izlozite ovdje , navedite razlog zasto je to bolje i zahvaljujem vam se unaprijed!
15 godina
neaktivan
HP4520s kaže...

probaj yitch3.cfg

http://img638.imageshack.us/img638/4313/f781194f739882195204c6e.png
15 godina
Imam ja jedan own cfg uredno 180fps hd4650
Ako os javi se na pp da uploadam

Ako nekome treba org key javite mi se takoder na pp
14 godina
neaktivan
JozaxD kaže...
HP4520s kaže...

probaj yitch3.cfg

sve isto......

nekakvi drugi prijedlog , mozda nekakva nadogradnja gdje bi fps drzao do 125 a max pao na 50 60...??

14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

I meni je na ruskom,moze neko pomoc?! Ja bi zelio da mi bude normalno ty na engleskom. Hvala unapred :D

www.team-ecotec.tk

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
daki_dakixzje kaže...

I meni je na ruskom,moze neko pomoc?! Ja bi zelio da mi bude normalno ty na engleskom. Hvala unapred :D

skini english pack i te .iwd fileovi kopiraj u cod4 folder

14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

ajde idemo igrat cod4 pospanci. evo ip i pw 78.46.21.212:28929  war1

Let's go!

EDIT: Možete doč i na ts3.. 78.46.21.212:9887

http://havannaradio.listen2myradio.com/ Here i am! :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 7.8.2011 1:02 (SuperDox).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

pozz.. evo me opet.. imam problem sa cod4mp.. nom stop mi izbacuje kad uđem u igricu Your status have been reset. tako nekako... vidio sam na forumu da su nasli rijesenje..da promjenim cd keyi odma se konektam na server /connect ip

to sam napravio i izbaci me iz igrice i opet to izbac u prozoru.... help plss

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

pozz.. evo me opet.. imam problem sa cod4mp.. nom stop mi izbacuje kad uđem u igricu Your status have been reset. tako nekako... vidio sam na forumu da su nasli rijesenje..da promjenim cd keyi odma se konektam na server /connect ip

probo promjenit profil ?

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...
15 godina
Ovako...promjenis key ili kupis org (ja prodajem) i udes u server, izbaci te, udes opet i onda ce te opet izbacit i 3 put udes i sve ok
14 godina
neaktivan
JozaxD kaže...
SuperDox kaže...

probo promjenit profil ?

da.. imam 2 profila od sebe i brata i dalje zeza

14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
Ovako...promjenis key ili kupis org (ja prodajem) i udes u server, izbaci te, udes opet i onda ce te opet izbacit i 3 put udes i sve ok

ali meni se crasha igrica.. i u novom prozoru izbaci da se sve restartalo.. i tako nom stop kada to radim... probo sam reinstalirat igru i dalje zeza -.-" 

EDIT: sry za duble post 

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2011 13:08 (SuperDox).
15 godina
Pa da i treba sa kresat, vjerujem da se radi o onoj verziji igre
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

el znadete neki dobar jump mode s mapama za server..?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
SuperDox kaže...

imas cod jumper,al trebas org key

It's a good life we lead brother , The best... May it never change ,And may it never change us...
15 godina
JozaxD kaže...
SuperDox kaže...

imas cod jumper,al trebas org key

a zato ja prodajem original i nekoristene keyeve dobio sam ih 10 komada neznam sta s njima,kome treba jeftino nek se javi na pp

15 godina
Call of Duty 4

Imam jedan čudan problem sa FPS-om. FPS mi je stalno nekih 15-25 fps, pa me zanima koja je komanda da mogu lockat FPS( ako je moguće).

Konfa:

e2200

5670

3gb ddr2

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dv14 kaže...

Imam jedan čudan problem sa FPS-om. FPS mi je stalno nekih 15-25 fps, pa me zanima koja je komanda da mogu lockat FPS( ako je moguće).

Konfa:

e2200

5670

3gb ddr2

googleaj ide ti nes kao max fps 250 ili sl.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice