sad znam..sori :/
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
DECKI POMOC!
1.imo sam server prije 1 godinu xD imo sam steel-servers
sada mi je frend digo server ali od diabolica i dao meni da nariktam, ali stvar je u tome uvijek kad stavim na server skinove i udem u igru downloada mi ofc, ali mi se u usred downloada crash-a iw3mp i vec sam izgubio zivce i sve bi mogao nekako pomoc u vezi toga? Hvala!
2. Ako ste primjetili svi vise manje admini na hrv serverima ili uokolo u svijetu (neznam) koriste naredbu !k, !b, !stats, !tb,..... ja sam skinuo manu admin mod ali mi ne radi!, pa su mi rekli iz supporta da ne podrzavaju admin mod razi sigurnosnih razloga...E sad zna li neko neki program kojim mogu izabrat admine na serveru i koristit komande !k, !b, .....
DECKI POMOC!
sada mi je frend digo server ali od diabolica i dao meni da nariktam, ali stvar je u tome uvijek kad stavim na server skinove i udem u igru downloada mi ofc, ali mi se u usred downloada crash-a iw3mp i vec sam izgubio zivce i sve bi mogao nekako pomoc u vezi toga? Hvala!
2. Ako ste primjetili svi vise manje admini na hrv serverima ili uokolo u svijetu (neznam) koriste naredbu !k, !b, !stats, !tb,..... ja sam skinuo manu admin mod ali mi ne radi!, pa su mi rekli iz supporta da ne podrzavaju admin mod razi sigurnosnih razloga...E sad zna li neko neki program kojim mogu izabrat admine na serveru i koristit komande !k, !b, .....
1. svaki put kad ulazis ti se crasha? jer i meni 2 3 puta dnevno samo se kresa kad udem na neki server
2.koliko znam nema nekog drugog nacina, mozes probat sa pb porukama ali da vrti samo ono ko je admin i to. a ovo kick i sl se ulogiras u console sa rcon passwordom i kickaj banaj radi sta oces
DECKI POMOC!
isti problem... ja imam server od studio4host... kad si idem skinut taj admin menu mod kazem mi 404 not found...tako nekak... trebam isto to ako nije problem za neki drugi admin menu
DECKI POMOC!
isti problem... ja imam server od studio4host... kad si idem skinut taj admin menu mod kazem mi 404 not found...tako nekak... trebam isto to ako nije problem za neki drugi admin menu
dodaj me na xf sada pls moj xf je k4zii
Zato je rokam po steel serversu i sve fino ide
neide :D
ide ide samo si nestrpljiv
ide ide samo si nestrpljiv
neide neide :D pise na serveru da se pokrece manu admin mod a kad napises !admintest ili nesto slicno nista ti neizbacuje to jedino treba popravit i onda je gotovo
a jesi narikto u cfg? ili u amdmin??
ja sam PRO u tome :DD
a jesi narikto u cfg? ili u amdmin??
ja sam PRO u tome :DD
sto treba napravit u cfgu?u onu mapu admins sam stavio svoj guid i svoj nickname i da sam protected al u igri nepise nista.
sto treba napravit u cfgu?u onu mapu admins sam stavio svoj guid i svoj nickname i da sam protected al u igri nepise nista.
to trebas njih pitat tocnije poslat na njihov support da ti oni to narikataju jer imas neke php.ini fileove koje trebas detaljno obradit da bi ti radio kako spada admin
kazu steel servers bez lagga a pogledajte ovo sto sam snimo na serveru kojeg smo uzeli od steela.pogledajte do kraja:D kraj je najbolji
Isuse ovo je bolesnoo

Isuse ovo je bolesnoo
istina kazu bez lagga a ono...
e ovako imam problem stavi osam skinove na server i uploado i idem da se prispojim na server i sad mi se trebaju skinovi skidat ima 30.55mb da se skine al meni ide stalno 13kb po sekundi i onda mi se nakon nekoga vremena crasha igra jel zna netko rijesit problem da se brze skida?
ista stvar kod mene jucer dr+o po tome i nece radit -.- isto crash
ovako malo sredjujem admin mod pa mi izbaci neke greske pa zbog toga nece jel zna neko popravit ovo dodje mi ova poruka:
!! Error: Couldn't open server's logfile: '../mods/promodlive211/games_mp.log'
Ovako, u zadnje vrijeme kada sam na codu su mi se pocele pojavljivati neke debele crvene crte na lagometru, svake 1 min mi se to pojavi.
Jel imao netko takav problem i kako ga je riješio? jer se stvarno vise ovako ne moze igrati da ti svake minute zalagga 2x :S
vec sam ti odgovorio
vec sam ti odgovorio
sve sam iskljucio, nije do toga, znam.
ja mislim da je do rutera i wirelessa
Bok
Trebam pomoć, imam novi CD CoD4 i kod instalacije nema nikakvog problema ali kad hoću igrati single player kaže mi da stavim odgovarajući DVD-ROM.
Bok
Trebam pomoć, imam novi CD CoD4 i kod instalacije nema nikakvog problema ali kad hoću igrati single player kaže mi da stavim odgovarajući DVD-ROM.
Nakon sto si kupio igricu, pa instalirao patcheve, iw3sp.exe se zamijenio.. Moras ga ponovo kupit, kao sto si i igricu prvi put
ljudi molim pomoc.
stavio sam na server skinove i kad imdem skidat sporo se skida i svaki put ce crasha igra.jel zna netko kako da to rijesim?
ljudi molim pomoc.
stavio sam na server skinove i kad imdem skidat sporo se skida i svaki put ce crasha igra.jel zna netko kako da to rijesim?
koji host od servera? ili je homemade?
ljudi molim pomoc.
steel servers
ljudi molim pomoc.
steel servers
pošalji im email i reci kaj je bilo.. možda je nešto kod njih..ako je nešto kod njih onda ce ti sigurno pomoc...
Korisnici koji imaju kod diabolic-a neka im posalju mail na support, te ce Vam oni prebaciti modove na redirect server, manuadmin mod ima bat file koji pokrece cijeli mehanizam tako da ga sami ne mozete instalirati.
Uredu, sve cemo ih pitat u mailu. Hvala obojici