Hoće netko ući u clan,novo osnovan?
omg...radje ti udji ovdje jer od tog tvog nista nece bit
Hoće netko ući u clan,novo osnovan?
omg...radje ti udji ovdje jer od tog tvog nista nece bit
dajte mi pomognite...kada se ocu spojiti na neki server izbaci me odma i pise GUID BAN...
dajte mi pomognite...kada se ocu spojiti na neki server izbaci me odma i pise GUID BAN...
rjeseno :D
cd key ti je banat... promjeni ga
to sam rjesio...ali mi sada javlja losing key packets 9005?
to sam rjesio...ali mi sada javlja losing key packets 9005?
stavi cl_maxpackets 100
evo rjeseno...ajde koje su vam najbolje mape...ja igram nuketown iz black opsa :D
evo rjeseno...ajde koje su vam najbolje mape...ja igram nuketown iz black opsa :D
ja isto najviše ... koji server? :D
imas black ops temu pa tam to pisi ...
zasto da tamo pisem ako igram cod4 ali tu mapu nuketown
zasto da tamo pisem ako igram cod4 ali tu mapu nuketown
pa reci onda da je mapa custom a ne ovak da ja mislim da je to black ops
Ovaj server igram danonoćno , ovisan sam o njemu 213.149.60.37:28976 ima Nuketown iz black opsa,Terminal(to neam pojma od kud je hahah) i Toujane(iz coda2) .
imam taj server ali je uvjek malo ljudi...da ima vise i ja bi bio ovisan...terminal je iz cod mw2
imam taj server ali je uvjek malo ljudi...da ima vise i ja bi bio ovisan...terminal je iz cod mw2
a istina , ali kad se ulovi da nas ima najmanje po 5 u timu,e onda se znm ubijat po par sati sam na njemu ;D
javlja mi gresku...corrupted file memory
javlja mi gresku...corrupted file memory
omg.. koje ti sve probleme imas u cod-u
a poluditi cu ....sada sam reinstaliro cjelu igru i sada opet losing key packets...polako gubim volju za igrom
a poluditi cu ....sada sam reinstaliro cjelu igru i sada opet losing key packets...polako gubim volju za igrom
ah , i ja sam tak , valjda sam 500 puta reinstaliravo , mjenjo cd-key , patchiro , all fala bogu konačno radi xD
Jel ta mapa iz BO-a zahtjevna.. msm, detalji i to..
Ako ce mi stekat da ne trosim vrijeme :D
nece...drito obrnuto je
nece...drito obrnuto je
točno to , liči kao na nešto slagano od legića odprilike hahahaha :)
e imam problem kad upalim singeplayer pojavi se neki error :
Error during inialization:
Couldn't load fileSysCheck.cfg. Make sure Call of Duty is run from the correct folder
ako netko zna kako da rijesim ovaj problem?
e imam problem kad upalim singeplayer pojavi se neki error :
Error during inialization:
Couldn't load fileSysCheck.cfg. Make sure Call of Duty is run from the correct folder
ako netko zna kako da rijesim ovaj problem?
probaj reinstalirat , a ako i tada neće radit , jednostavno skini taj folder s interneta i zaljepi ga u odgovarajuću mapu :)
evo za sve vas koji imate klan, pogledajte malo ovo http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/vas-cod4-klan/108329.aspx
Na kojem serveru najviše igrate ?
Ja igram na ovom : 213.149.60.42:28975 , svima bi vam preporučio taj server ;) , rječ je o serveru koji je zapravo codmw2 server , oružja su iz mw2 , mape sve su iz mw2 (a što je najbolje grafika je identična onoj iz mw2 nije riječ o nekim lošim kopijama) , i jednostavno server je super , imao sam namjeru kupit mw2 , ali kada sam našao ovaj server zašt bezveze pare trošit ;)
Pozdrav!
Imam problem.Znaci instalirao sam cod4 i sad bi htio igrati i SP i MP a znam da za MP trebaju patchevi koji se instaliraju.Moj problem je taj da kad instaliram patcheve SP ne radi.
Solution?
Pozdrav!
Imam problem.Znaci instalirao sam cod4 i sad bi htio igrati i SP i MP a znam da za MP trebaju patchevi koji se instaliraju.Moj problem je taj da kad instaliram patcheve SP ne radi.
Solution?
kad stavljaš patcheve promijeni se i exe file jel tako?pa "pravi" exe file ti treba.
Pozdrav!
Solution?
znaš da se o piratstvu nesmije na forumu?