Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 486.267
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Call of Duty 4
Xplain kaže...

Xd pa najveca reza mi je 1368-768

men se cini ...

oce moc to i detalji na max ?

npr igrica gta 4

GTA IV ni s puno jačim konfiguracijama ne ide s detaljima na max. Izabrao si krivu igru kao primjer, ta igra je totalno neoptimizirana.

Razer - Power of 7 - nagradna igra ->> http://www.razerzone.com/PowerOf7/C5KG - nagrada je Razer Tiamat 7.1 headset
14 godina
protjeran
Call of Duty 4

Aha aj da neke novije igre koje bi mogo igrat na pristojnim detaljmia

s procesrom x  4 i moojm grafom

Antonio

0 0 hvala 0
17 godina
Xplain kaže...

Aha aj da neke novije igre koje bi mogo igrat na pristojnim detaljmia

s procesrom x  4 i moojm grafom

Bulletstorm, The Witcher 2, CoD: Black Ops, Crysis 2, Portal 2, ...

Uglavnom puno njih, pogotovo kad gledaš da ti je rezolucija max 1366x768 (ne znam zašto je netko uzimao mo0nitor tako male rezolucije :( ).

Razer - Power of 7 - nagradna igra ->> http://www.razerzone.com/PowerOf7/C5KG - nagrada je Razer Tiamat 7.1 headset
14 godina
protjeran
Call of Duty 4

Sto ce mi vise ...a i star je taj mnitor ...

e i hvala ti punno :)

Antonio

0 0 hvala 0
17 godina
Xplain kaže...

Sto ce mi vise ...a i star je taj mnitor ...

e i hvala ti punno :)

Ako je stari CRT (debeli) monitor, onda ti je reza valjda 1024x768, 1280x1024 a ne 1366x768. Tek noviji 16:9 LCD monitori ili LCD HDReady televizori imaju 1366x768.

14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

dobro vece bugovci,moze li mi neko dat neki dobar muvie cfg i ako je ikako moguce da ide uz njega video il slika da vidim kak izgleda.... 

Danijel Crkvenac
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gamer15 kaže...

dobro vece bugovci,moze li mi neko dat neki dobar muvie cfg i ako je ikako moguce da ide uz njega video il slika da vidim kak izgleda.... 

Cfgfactory.com

Tamo imas movie cfgova koliko god zelis {#}

Ofc.
15 godina
neaktivan
Gamer15 kaže...

evo vo sam nasao nabzinu :) 
http://cfgfactory.com/skins/view.php?file_id=4d6297d588315

http://cfgfactory.com/skins/view.php?file_id=4ceee2bb99190

moras se registirat da bi skinuo...

Mafija sused,lopovi su među nama!
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

ja bi ti preporucio sa cfgfactory da skines dezzu-ove movie cfg-ove imam odlicna iskustva s njegovim movie cfgom

Potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Call of Duty 4

Imam lg tanki

Antonio

0 1 hvala 0
14 godina
Call of Duty 4

To znači da imaš lcd, btw malo trollaš već ima misec dana uvezi kompa i cod4 fps-a.

xf: recod8600
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Call of Duty 4

Jbg ...sta cu

Antonio

0 1 hvala 0
14 godina
Call of Duty 4

Pa odluči se. Prvo je bilo mbo proc ram grafa do 1300kn, pa do 1700 sad si cini mi se kupia 5670(ili ju namjeravas kupit) pa ti ju proc bottlenecka. Lipo reci cifru dokle mozes ic, imas temu slaganje pc konfa i momci ti sloze. Jednostavno, ali brate sta je previse previse je.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Call of Duty 4

Nisam skužio da trolla...

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Call of Duty 4

Pozdrav svima, novi sam na forumu. I trebam pomoć oko igre, call of duty 4- mulitiplayer (x-fire)

Instalirao sam patcheve i uradio sve sto treba, i kada odem na x-fire nece mi izbaciti servere, odem na tools i detecting games i sve to napravim i izbacio je servere. Kliknem dva puta mišem na server i neće da reagira kompjuter, niti da izbaci neki error il tako nešta, samo kliknem i ko da i nisam kliknio.Help! 

0 0 hvala 1
14 godina
Call of Duty 4

Probaj reinstal igre, znači ponovo igru, patcheve(1.6, 1.7), update pb pa javi. Koju konfu imas ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Evo sad cu probat, konfu?? {#} 

15 godina
neaktivan
Konfa=konfiguracija, procesor, graficka, radna memorija...
13 godina
protjeran

Instalirao sam igru,sad moram patcheve.

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.21 GHz

(RAM):4,00 GB

32--bitni operacijski sustav

15 godina
neaktivan
igrac_sb kaže...

Instalirao sam igru,sad moram patcheve.

AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4200+ 2.21 GHz

(RAM):4,00 GB

32--bitni operacijski sustav

Grafika?

13 godina
protjeran

ati radeon hd 5570 1gb

sve sam napravio i kad udjem u sever izaci mi ovo:  program iw3mp.exe je prestao raditi

15 godina
neaktivan

Ponovo instaliraj igricu stavi patcheve 1.6 pa 1.7 i mora radit

13 godina
neaktivan
Call of Duty 4

ovako,ja imam jedan problem:ja danas kad sam se probudio,isao sam igrat cod4 i kaze mi:punkubuster must be enabled,ja ukljucim punkbuster ali opet isto pise,onda sam isao reinstalirat punkbuster i reinstalirao sam cod4 ali kad ubacim CD u dvd rom i kad mi se otvori setup za instalaciju kaze mi:play singleplayer i play multiplayer,umjesto install,a ja sam prije reinstalacija obrisao cod4,sta da radim???

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Pro Gamer1407 kaže...

ovako,ja imam jedan problem:ja danas kad sam se probudio,isao sam igrat cod4 i kaze mi:punkubuster must be enabled,ja ukljucim punkbuster ali opet isto pise,onda sam isao reinstalirat punkbuster i reinstalirao sam cod4 ali kad ubacim CD u dvd rom i kad mi se otvori setup za instalaciju kaze mi:play singleplayer i play multiplayer,umjesto install,a ja sam prije reinstalacija obrisao cod4,sta da radim???

nisi ni progledo kak treba i vec igras cod?!? skini Revo Uninstaler ti si otiso sigurno tamo di ti je igrica instalirana pa si obriso samo mapu..ali podatci su ostali.. kad obrišeš igricu s revo uninstaler instaliraj igricu onda.. radit će u to sam siguran...

http://www.youtube.com/user/matijamc?feature=mhee Here I'm! :D
15 godina
neaktivan
Pro Gamer1407 kaže...

Ubaci CD otvori My Computer i na iconu od cd-a stisni desni klik i OPEN...odaberi Setup i instaliras ju bez problema...ako je ve instalirana prvo ce ti ju onda obrisati

13 godina
neaktivan

imam jos jedan problem:kad se ukljucim na server i pise mi ono waitiing other player,nako 5 sekundi pise server disconnected,sta da radim?? ili pise da sam banan skoro pa na svim serverima a to uopce nije istina,kako to sredit??

15 godina
neaktivan
Pro Gamer1407 kaže...

imam jos jedan problem:kad se ukljucim na server i pise mi ono waitiing other player,nako 5 sekundi pise server disconnected,sta da radim?? ili pise da sam banan skoro pa na svim serverima a to uopce nije istina,kako to sredit??

Promjeni cd-key ,ako nemas drugi key skini cod4 key generator i tamo imas cd-keyeva kolko oces

13 godina
neaktivan

sad samo pise server disconnected,kad sam promjenio cd-key

13 godina
neaktivan

o j***mti cod4

15 godina
neaktivan
Pro Gamer1407 kaže...

sad samo pise server disconnected,kad sam promjenio cd-key

kad te izbaci otvori consolu (stisnes onu tipku ispod Esc) i upises /reconnect i stisnes enter

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice