Call of Duty 4

poruka: 2.284
|
čitano: 486.130
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Call of Duty 4
Da
PoTpIsPotPiSpOtPis?!
15 godina
El Maniachi kaže...

koja no 2 patcha tribaju za online igru!? 1.6 i 1.7 ?

1.6 i 1.6-1.7

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
16 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Hvala!  {#}

Odi na google i upiši SEARCH...:)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Može pomoć? Valjda imaš iskustva s banovima i kickovima od PB-a i game violationsa...

Mene na serveru 212.200.150.15:28960 na XFireu non-stop kicka game violations.

probao sam promijeniti IP adresu, CD key , imena ,accountove i PB sam reinstalirao, ali još neide. Molim pomoć!

15 godina
kosic kaže...

Može pomoć? Valjda imaš iskustva s banovima i kickovima od PB-a i game violationsa...

Mene na serveru 212.200.150.15:28960 na XFireu non-stop kicka game violations.

probao sam promijeniti IP adresu, CD key , imena ,accountove i PB sam reinstalirao, ali još neide. Molim pomoć!

a update pb?

koliko mi se cini tebi je guid banan a ne ip..znaci mos se pozdravit sa tim serverom, jedino da ti odbanaju guid

Gamers Don't Die, They Respawn ----xf:carlibas----pocetnik u LoL-----MineCraft BRO----
15 godina
El Maniachi kaže...

Hvala!  {#}

postoji gumb za to..nije se domagoj bezveze mucio isprogramirati to{#}

14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

pozz... imam problem u codu4..to mi se pojavilo prvi put.. mjenjao sam cfg i dalje zeza..evo screen... moze pomoc plss?

? ?
=)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bigboy98 kaže...

pozz... imam problem u codu4..to mi se pojavilo prvi put.. mjenjao sam cfg i dalje zeza..evo screen... moze pomoc plss?

znas sta to znaci? afk si bio dok si bio na serveru, mozda si dobio kick na neko odredjeno vrijeme ali ti nepise

15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Probaj promijenit Nick u igri. Meni je pomoglo.

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
bigboy98 kaže...

znas sta to znaci? afk si bio dok si bio na serveru, mozda si dobio kick na neko odredjeno vrijeme ali ti nepise

nebi reko...juce sam prvi put bio igro war na tom serveru i danas idem malo jumpat i izbaci mi ovo svaki put kad se connectam.... bi li pomoglo ako promjenim cd key?

=)
15 godina
bigboy98 kaže...
FiCoO kaže...
bigboy98 kaže...

nebi reko...juce sam prvi put bio igro war na tom serveru i danas idem malo jumpat i izbaci mi ovo svaki put kad se connectam.... bi li pomoglo ako promjenim cd key?

probaj ako imas ruter resetiraj ga pa ces bit siguran {#}

14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Probaj promijenit Nick u igri. Meni je pomoglo.

ma kaki.. ne pomaže.. i dalje

=)
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Eh ljudi moji najbolje je da kupite org key ionako vise nisu skupi pa da se ne zezate sa tim bannovima i ostalim...

'pušimo dinamit na krovu nebodera sve se dimi'

1 1 hvala 0
15 godina
retardinjo25 kaže...

Eh ljudi moji najbolje je da kupite org key ionako vise nisu skupi pa da se ne zezate sa tim bannovima i ostalim...

nije ovo do org keya

15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Ne mora bit do originala, moj prijatelj ima original pa ga kika a mene ne.

Probaj promijenit cd key odi u igru u MP pa u opcijama promijeni key pa stisni verify.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 11:19 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Praetorian1 kaže...

Ne mora bit do originala, moj prijatelj ima original pa ga kika a mene ne.

Probaj promijenit cd key odi u igru u MP pa u opcijama promineni key pa stisno verify.

probao je vec{#}

15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Jel probao ručno updejtat PB?

F.C LIVERPOOL
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Jel probao ručno updejtat PB?

to pitaj mene a ne njega...:) nismo u ratu..xD sad cu probat.. restarto sam ruter xD

=)
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 11:25 (bigboy98).
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

Ljudi evo ja imam neki key koji nije bannan ali je iskoristen na cb/u,ako itko treba neka mi posalje PP...Ko prvi njegovo.

EDIT:Ne vredi vise dao sam {#}

'pušimo dinamit na krovu nebodera sve se dimi'
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 11:28 (retardinjo25).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

opet.... igro 10 sec i kick... kaj da radim vise.. restarto ruter,promjenio nick i cd key,updateo pb.. ima itko jos ideja?

=)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
bigboy98 kaže...

opet.... igro 10 sec i kick... kaj da radim vise.. restarto ruter,promjenio nick i cd key,updateo pb.. ima itko jos ideja?

probao drugi server?

14 godina
neaktivan
FiCoO kaže...
bigboy98 kaže...

probao drugi server?

da..radi..ali nemogu igrat war onda sa svojima kad je nas server

=)
15 godina
neaktivan
Call of Duty 4

I mene je PB stalno kikao, i ja sam napravio sljedeće:

Updejtao sam ručno PB

Promijenio sam Cd Key

Promijenio sam Nick

I sad sve radi.

F.C LIVERPOOL
Poruka je uređivana zadnji put uto 5.7.2011 12:58 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Call of Duty 4

koliko vas igra na xf? ja bi krenuo, sada igram mw2 ali cu opet na cod4...jel ima BUG server ili nesta?

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
strbi kaže...

koliko vas igra na xf? ja bi krenuo, sada igram mw2 ali cu opet na cod4...jel ima BUG server ili nesta?

zasad nema..al mozda bude...ak oces u moj klan javi mi se na pp

15 godina
strbi kaže...

nije ti loša ta ideja za osnivanje bug servera , mogli bismo se bugovci nekak dogovorit :))) , sigurno nas ima dost koji igraju , ja igram od kada je igra izašla :D

Hahahaha =)
15 godina
ficosime kaže...
strbi kaže...

nije ti loša ta ideja za osnivanje bug servera , mogli bismo se bugovci nekak dogovorit :))) , sigurno nas ima dost koji igraju , ja igram od kada je igra izašla :D

LOL{#}

16 godina
ficosime kaže...
strbi kaže...

hahaha, vec smo se nekak bili dogovorili, imalo nas je dosta... oko 60... imamo, tocnije bar smo imali, neznam sad, 2 servera...

Sve se raspalo

kao i uvijek

Google is NOT your friend!!! (btw: 1domagoj1 IS time traveler)
15 godina
Call of Duty 4

Problemi sa hostingom ali nvm. Probavam podici opet jedan i sve je vec spremno i cfg i skinovi i modovi i mape sve..samo se ceka server

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Call of Duty 4

.

Hahahaha =)
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.7.2011 22:17 (ficosime).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice