BUG FORUM-The Game of the Year

poruka: 156
|
čitano: 21.614
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator

Ja sam glasao za NFS: Undercover jer je to jedina igra koju jos cekam u ovoj godini.

Ocekivanja su mi kao u svakog NFS-a (osim pro street-a), dobra grafika, dobri auti, jurnjava, zabava bez pretjerane upotrebe mozga.

To je bilo dovoljno da je smjestim na 3. mjesto mog izbora, cisto zato sto me ostali naslovi s liste ne zanimaju toliko, pa mi je trece mjesto bilo prazno (a ovo cekam).

Igre s prvog i drugog mjesta sam naravno odigrao.

Sve je dobro KAD se dobro svrši!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: BUG FORUM-The Game of the Year
skandalouz kaže...
Prison Breaker kaže...

Ja ću još pričekati za neke igre da vidim kakve će biti kad izađu, tu prvenstevno mislim na GTA IV i NFS:Undercover, pa kad izađu onda ću i ja dati svoja tri glasa.

tako i ja, nije fora glasovat za NFSUC kad je niko od nas nije probo a već ima 15 bodovaIznenađen.....
Glasovanje traje do 1.1. pa ima vremena, još da naxeem stavi pod sticky pa da svi vide u svako vrijeme...
GTA 4 je vani dosta dugo...
Isto vrijedi i za Silent Hill, rekel sam da nisu to sve igre s PC-a, već miješano!
NFS je tu jer to tak mora biti-ima fanova puno i mnogo informacija o njemu je već vani, a izlazi uskoro!
U svakom slučaju, ne vjerujem da će NFS (ne velim da je/će biti loš ali) igrati bitnu ulogu, to se vidi već sad!
GTA 4, Mass Effect i Far Cry 2 za sad uvjerljivo vode...

Dobro vam veli DrNasty!
Čemu sad tražiti iglu u slami kad tražimo najbolju igru po izboru korisnika ovog foruma, najboljeg foruma(meni)!
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...

1.)Tomb Raider Underworld,

nista ostalo nije cak ni dobro da stane uz bok nasoj dragoj Larici.

Iako nije na listi(a trebala bi biti) nju biram, jer je jednostavno legenda od igre i najbolja avantura svih vremena(dobro, prvih 5 dijelova je najbolje, ali i ovi noviji su odlicni).

Slazem se
5 bodova dajem Lari

2. PES09
3. GTA 4
"Prediction? Pain."
17 godina
neaktivan
skandalouz kaže...
 tako i ja, nije fora glasovat za NFSUC kad je niko od nas nije probo a već ima 15 bodovaIznenađen.....

ne da nije fora nego je blesavo... ali sta ces, ima nas svakakvih...
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
17 godina
pixelatem kaže...
skandalouz kaže...

ne da nije fora nego je blesavo... ali sta ces, ima nas svakakvih...
Ti SPAMAŠ po temi, je li ti to jasno?
Ti si onaj koji je bijesan i koji bi nekog lupio iz kreveta...
2 tvoja posta-ni u jednom glasovi.
Skuliraj se pametnjakoviću jer Armor jer sad lud!
Tvoja nerviranja u temi ZG banka nastavljaju se i tu, nisi tu poželjan niti su ti postovi simpatični-niti ih znaš takve napraviti pa ..........!
Ovdje postaju pametni ljudi!
Golf 5 je 1god prije izlaska proglašen kao najpoželjnji-auto godine!
Nemoj mi sad tu spominjati NFS koji izlazi uskoro!
To je samo pokušaj prijetnje-na koji sam itekako spreman

Šta će te, pixelatem je car careva, kralj kraljeva-sve zna i samo njega bi trebao slušati ostatak društva koje je pošteno i želi izabrati naj igru!

Ne obazirite se na ovakve, to su prijetnje mrzitelja igara, pokušaja pomoći drugima i ulizica svojem ponosu...

Ignorirajte njega i dalje normalno glasujte!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan

Armor ti si bedak.Kak moreš deti igre za više platformi.Ak još tvoj mozak nije primjetil u BUG-u su ti igre samo koje izlaze za PC,a ne i za konzole.

Daj malo upotrjebi to kaj imaš v glavi,ak imaš kaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Piše ti vrlo normalno objašnjenje u 3. redu 1. posta u temi!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Zaboravio si THE WITCHER-a po meni odlican rpg, kad se usporedi sa ostalim rpg-ovima ovim novijim puno je bolji, smatram da je vrijedan da bude makar nominiran, ako nista drugo.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

moj glas ide za Fable 2 koji bi trebo stavit na listu jer je to po meni vrlo značajna igra (za sada najprodavanija u svijetu)

2. Fallout 3 - još uvijek me privlači, makar PO MOJEM MIŠLJENJU, ima premalo inovacija al' dobro...

3. Unreal Tournament 3 - nisam siguran dal je on na listi, ali bi ga definitivno trebalo staviti (jest da je izašo početkom godine, al' igra ipak rules)

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.11.2008 17:16 (I like chineese).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

gta IV

cod:waw

nfs:U

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1. Mass Effect

2. Red Alert 3

3. Fallout 3

P35-DS4 // Q6600 @ 3.5Ghz // Corsair DDR2-1066 // 8800GTX
16 godina
protjeran

1.Devil may cry 4

2.Gta IV

3.Far cry 2

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

1. Far Cry 2 (Možda je malo dosadna, no treba uzeti u obzir da zapravo ona predstavlja određenu dozu stvarnosti koja dodaje
              želju za daljnim igranje te naravno grafiku ne treba nikako izostaviti. Nemojte ovo s dosadom previše uzeti k srcu,
              jer ne treba svaka igra biti da brojite samo ubijene, treba i malo hodati. Isitna malo dosadno, no takva je zapravo stvarnost :P )

2. Crysis Warhead (Igra koja me natjerala da je pređem u roku par sati bez prekida. Sjajna grafika i priča)

3. Race Driver Grid (Lijepa grafika, besplatno igranje preko neta, sama igrivost. Malo bugovit patch koji me je izbacivao iz igre pa
                     sam radi toga i prestao s igranjem)

Radi čega na popisu nema Portal Prelude?

AMD Athlon64 X2 6000+, oc 6400 || Sapphire HD3870 512MB GDDR4 || 4 x 2Gb Kingmax, 800Mhz || Asus M2R32-MVP || HDD Segate 250Gb, 16Mb || Chieftec power supply 650W Turbo Series
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1. Fallout 3

2. BiA Hell's Highway

3. Warhammer Online AoR

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
16 godina
neaktivan

Tomb Raider Underowrld

Devil May Cry 4

GTA IV

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

1. Metal Gear Solid 4: Guns of patriots - jer je Metal Gear Solid
2. Gran Turismo 5-Prolouge - jer je prologue
3. Tekken 6 - jer nije Dead or Alive

Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Aj Armore ne kenjaj sa tim top listama nego se makni od kompa i odi radit da vise ne kukas kako ti banke prijete!!!!

Bagi !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

koj car, hahahha.Cool

q6600, 8800gt, 2gb ram, 500gb hdd, gigabyte p35 ds3....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Bagi kaže...

Aj Armore ne kenjaj sa tim top listama nego se makni od kompa i odi radit da vise ne kukas kako ti banke prijete!!!!

pwnd Smijeh
Developers,developers,developers...coming and coming and coming... Dao bi sto Amerika, Sve na svijetu ja bi dao Tek da sjednem na verandu Pa uz karte i bevandu brojim valove.
16 godina
neaktivan

A sta da mu drugo kazem??Po njegovim postovima vidim da je po citave dane ovdje a onda kuka kako nema para?!

Bagi !

0 0 hvala 0
16 godina
The Game of the Year: OFFTOPIC
Bagi kaže...

Bagi kaže...

A sta da mu drugo kazem??Po njegovim postovima vidim da je po citave dane ovdje a onda kuka kako nema para?!

Daj ljudi prestanite te ga gnjavit, nije ni mjesto ni vrijeme, istina je da bi trebao radit,i svatko bi trebao, ali ovdje je tema nesto drugo zato, zanemarite sve i samo glasujte, i govorite od igrama, a ne o necem stotom, i ja se ispricavam sto san napisao ovaj post ali optizivanje/a Amora mora prestat, posalji mu PM.

A, Ja cu glasat kad izigram koju od ovih igrica, to je razlog zasto to nisam dosad ucninio.
17 godina
neaktivan

1. Fallout 3

2. Prince of Persia

3. Crysis Warhead

EDIT: 17.12.2008

Off through the new day's mist I run, Out from the new day's mist I have come ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.12.2008 20:30 (Bruno).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1. Metal Gear Solid 4 - 5 bodova

2. The Witcher: Enhanced Edition - 3 boda

3. Mass Effect - 1 bod

0 0 hvala 0
17 godina

GTA 4-5 bodova

Metal Gear Solid 4:Guns of The Patriots-3 boda

Far Cry 2-1 bod

Fear leads to anger,anger leads to hate,hate leads to suffering.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

1. GTA IV

2. GRID

3. Far Cry 2

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crysis warhead
grid
i gtr e
intel q6600@3.8GHz,500gb hard,4gb ram@840MHz 4-4-4-12 corsair520w, 4870 1GB oc
17 godina
neaktivan
Armor kaže...

LOLaro, smjesan si.

Evo da ne budem potpuno offtopic,
dajem glasove:

MGS7 - 546 glasa
NFSU2 - 546 glasa
Gran Turismo 7 - 546 glasa

mislim da ce se svi slozit da ce ove igre biti zakon kada izadzu, posebno gran turismo 7 kojeg najavljuju za Play Station 5.
Arguing on the internet is like running in Special Olympics. Even if you win, you are still retarded.
16 godina
neaktivan

1. WOW : Litch King

2. C&C : Red Alert 3

3. NFS : Undercover

q6600 4x2.4, Sapphire 4850 TOXIC 512mb, 8gb ram, WD 640gb

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: The Game of the Year: OFFTOPIC

Sorry zvijezdo !!!

Viče

Bagi !
17 godina
neaktivan
pixelatem kaže...
Armor kaže...

LOLaro, smjesan si.

Evo da ne budem potpuno offtopic,
dajem glasove:

MGS7 - 546 glasa
NFSU2 - 546 glasa
Gran Turismo 7 - 546 glasa

mislim da ce se svi slozit da ce ove igre biti zakon kada izadzu, posebno gran turismo 7 kojeg najavljuju za Play Station 5.
 A stvarno si poseban slucajIzlanuo se
...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice