Broken Sword - Shadow of the Templars: Reforged

poruka: 10
|
čitano: 1.540
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Da ne bi slučajno prošlo ispod radara. Upravo je izašla prerada jedne od najvećih i najlegendarnijih avantura ikad napravljenih! Moja generacija je sigurno pamti sa suzom u oku. A oni koji nisu imali sreće da je ikad zaigraju sad je prilika da prožive gamersku povijest u odličnom novom ruhu!

https://store.steampowered.com/app/2544110/Broken_Sword__Shadow_of_the_Templars_Reforged/

Za mene instabuy! A vjerujem i za mnoge druge. Uživajte!
Moj PC  
3 0 hvala 2
8 godina

taman je proslo dovoljno da se ne sjecam detalja....odigrat ce se svakako

Its just the way of it, son. We all sell our souls sooner or later.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 mjeseci

Opet pljačkaju na nostalgiju. 30€ a https://store.steampowered.com/app/57640/Broken_Sword_Directors_Cut/ je 5€.

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Broken Sword - Shadow of the Templars: Reforge
Ekipa je napravila sjajan posao i digla igru staru 25 godina na današnju razinu. To je fantastično! Zato ja to ne gledam kao pljačku na nostalgiju. Kupnjom igre sam nagradio takav trud i predanost. Svatko tko je probao ikad izradit igru zna koliko je to teško i takav posao zaslužuje da bude nagrađen. Posebno ako se radi o igri koja te stvarno zanima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 mjeseci
Azmo kaže...
Ekipa je napravila sjajan posao i digla igru staru 25 godina na današnju razinu. To je fantastično! Zato ja to ne gledam kao pljačku na nostalgiju. Kupnjom igre sam nagradio takav trud i predanost. Svatko tko je probao ikad izradit igru zna koliko je to teško i takav posao zaslužuje da bude nagrađen. Posebno ako se radi o igri koja te stvarno zanima.

Igra je ista, digli su rezoluciju i zvuk. Po meni pretjerali s cijenom, da je i smoking mirror uključen i ja bi odma kupio. Ovak previše, original cdi mi još uvijek rade tako da ne hvala od mene.

Al ak si ti sretan/na i ja sam sretan zbog tebe. Uživaj i čuvaj se koze.

13 godina
Pretpostavljam da će raditi i Remaster dvojke kad tad pa možda kupim neki paket. Osim ako ima popust za vlasnike. Jer koliko god mi bile drage imam ih već na Steamu. A negdje imam i disk verziju iz ne znam kojeg stoljeća.

Ali tko god nije igrao, must buy naslov.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Ova igra je jedan dragulj, doista ju vrijedi zaigrati. Ali za nas veterane koji imamo prethodne verzije (imam originalni Broken Sword 1 & 2 na CD-u + Director's Cut na Steamu) €30 je možda malo previše. Da se razumijemo, preporučam igru svima jer izgleda da je remaster (Reforge) odličan, ali svejedno. Ja čekam discount.

https://steamcommunity.com/id/CROghostkeeper/

0 0 hvala 0
11 godina
Nije stvar jesi li odigrao. Nije stvar remastera. Nije stvar jel ih već imaš stare verzije. Da li voliš avanture? Da li želiš igrat nove? Onda podrži developere i kupi. Jer jedino tako će moć raditi nove.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Da li je netko igrao? Ako je, da li je zaista zvuk toliko loš koliko sugeriraju komentari na Steamu?

Navodi se da je u istom dijalogu glasno/tiho sa jako primjetnim razlikama u glasnoći između likova, te da je zvuk dosta loše kvalitete općenito?

Navodno je vizualno igra super, ali da je zvuk katastrofa koja ubija volju za igrom...

30€ nije malo, ali nije ni puno za navedenu igru, ipak, ako je zvuk zaista toliko loš da neki navode kako se moraju oslanjati na titlove jer su djelovi potpuno nerazumljivi, onda ne vrijedi (meni osobno) tog novca - grafika me nikad nije smetala u "starijim" verzijama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Igram je i igra je vrh brz obzira što sam prešao prijašnje verzije. I opet ću u budućnosti. Grafički je igra super. Za zvuk ja nisam primijetio nikakve probleme. Zvuk nije sniman ponovno ako to pitaš već enhancana verzija originala.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice