Tako je kako je, to je checkpoint koji vrijedi dok ne ugasiš igru ( to je mene uništilo jer mi igra crasha comp stalno pa sam odustao na neko vrijeme ).
E vidim ovu akciju Borderlandsa 2 na g2playu pa me zanima dali se to isplati kupiti,jel ima kakvih restrikcija itd posto je RU verzija igre!! hvala
http://www.g2play.net/store/Borderlands-2-RU-Multilanguage-Region-Free-Steam-Key.html
E vidim ovu akciju Borderlandsa 2 na g2playu pa me zanima dali se to isplati kupiti,jel ima kakvih restrikcija itd posto je RU verzija igre!! hvala
http://www.g2play.net/store/Borderlands-2-RU-Multilanguage-Region-Free-Steam-Key.html
a da uzmes na cd diski za 100 kn :D
Ima li ovdje itko da je lvl 50 i da je spreman za jedan Terramorphous The Invincible raid?
a gdje ima cd disk za 100 kn?! :D rado bih to uzeo
ma dobra je igra, samo da imam šifru za pare bila bi još bolja. inače ne koristim baš često te šifre, al kad su pucačine u pitanju bez šifri mi je iskrneo glupo igrat. razlog je jednostavan, hoću da uvijek imam municije lijekova i svih tih općenitih stvari koje mi trebaju da je lik uvijek u pogonu, a ne da se mučim ko budala na nekim djelovima. npr half life mi je bio strava, jer sam imo šifre, toliko sam oružja tamo ispremješo, toliko sam onih zombija i negativaca pobio, meni to daje draž. a ne da se mučim ko budala da bi našo neku dobru pušku, ili da bi u kriznim momentima morao tražit zdravlje po cijelom nivou i povlačit se. meni su pucačine najbolje, kad uvijek imaš municije i ljekova. a ne da mozgam, kako ću preć nivo jer mi to fali. no šta je tu je, igru sam dobio džabe tako da ću isprovat i ostale likove ako mi s ovim još ne bude išlo. no kažem, meni je igra ok, iznad očekivanja.
ma dobra je igra, samo da imam šifru za pare bila bi još bolja. inače ne koristim baš često te šifre, al kad su pucačine u pitanju bez šifri mi je iskrneo glupo igrat. razlog je jednostavan, hoću da uvijek imam municije lijekova i svih tih općenitih stvari koje mi trebaju da je lik uvijek u pogonu, a ne da se mučim ko budala na nekim djelovima. npr half life mi je bio strava, jer sam imo šifre, toliko sam oružja tamo ispremješo, toliko sam onih zombija i negativaca pobio, meni to daje draž. a ne da se mučim ko budala da bi našo neku dobru pušku, ili da bi u kriznim momentima morao tražit zdravlje po cijelom nivou i povlačit se. meni su pucačine najbolje, kad uvijek imaš municije i ljekova. a ne da mozgam, kako ću preć nivo jer mi to fali. no šta je tu je, igru sam dobio džabe tako da ću isprovat i ostale likove ako mi s ovim još ne bude išlo. no kažem, meni je igra ok, iznad očekivanja.
Ne kontam u čemu ti je problem sa novcem, ja uvijek imam minimalno oko 5.000$. Uglavnom ti je bit da pokupiš sva oružja koja vrijede iole para i prodaš na onim kioscima sa oružjem, municijom ili štitovima. I to je sva mudrost, uvijek ćeš imat novaca. Budimo realni većinu dobrog oružja pokupiš negdje na karti a ne u onim kioscima. Meni najviše novci idu na štitove i rijetko nekad na municiju. Trenutačno sam Lvl. 16 - Commando.
Ja sam lvl 18 assassinos.
Čisto pitanje koje možda pomogne nekom tipu koji na znam.
Ako onom debelom tipu (zaboravio sam ime) s maskom odvalite masku i naraste mu glava možete ga pustiti da ubija prodivnike i da mu raste level.
Kad je visokog levela ubijete ga i dobijete dosta Eridium-a. To je nama glavni izvor.
Prestani igrat igre!!
Bold -
zdokly(cro) -steam .imam origigi pa dodajte lvl 20 sam trenutno i bas se gustam .. igra mi je jedna od boljih ove god definitivno.. 9.5 / 10
Ja sam lvl 18 assassinos.
Čisto pitanje koje možda pomogne nekom tipu koji na znam.
Ako onom debelom tipu (zaboravio sam ime) s maskom odvalite masku i naraste mu glava možete ga pustiti da ubija prodivnike i da mu raste level.
Kad je visokog levela ubijete ga i dobijete dosta Eridium-a. To je nama glavni izvor.
ja sam tako prezivio arena fight.. roknem njih par u tintare pa se bore medjusobno dok ja municije saberem i opet deri.. 3 vala sam izdro cetvrti mi se nije dalo jel sam sipo puno love na municiju.. but il be back!
a gdje ima cd disk za 100 kn?! :D rado bih to uzeo
nije cd disk neg stranica je cd diski
Aha sry moj bed krivo sam te skuzio! :D nisam za tu stranicu prije cuo... ok provjerit cu hvala.
Ne kontam u čemu ti je problem sa novcem, ja uvijek imam minimalno oko 5.000$. Uglavnom ti je bit da pokupiš sva oružja koja vrijede iole para i prodaš na onim kioscima sa oružjem, municijom ili štitovima. I to je sva mudrost, uvijek ćeš imat novaca. Budimo realni većinu dobrog oružja pokupiš negdje na karti a ne u onim kioscima. Meni najviše novci idu na štitove i rijetko nekad na municiju. Trenutačno sam Lvl. 16 - Commando.
pa u tome i je problem, čekaj ja mogu prodavat oružje znači? e jesam glup, kako to radim morat ću to naučit prije nego nastavim. dakle dođem na kiosk otvorim onaj panel s oružjem, i šta trebam stisnut da bi ga prodao?
zdokly(cro) -steam .imam origigi pa dodajte lvl 20 sam trenutno i bas se gustam .. igra mi je jedna od boljih ove god definitivno.. 9.5 / 10
slažem se, igra je odlična. ono, gušt ti je dok je igraš. samo opet ponavljam, ne volim previše mozgat želim samo rokat po tim šupcima pardon negativcima. pucačine nisu za mozganje, za to su strategije, prema tome tko voli nek izvoli.
uz ikonu za buy imas i ikonu za sell iz svog backpack-a
pa u tome i je problem, čekaj ja mogu prodavat oružje znači? e jesam glup, kako to radim morat ću to naučit prije nego nastavim. dakle dođem na kiosk otvorim onaj panel s oružjem, i šta trebam stisnut da bi ga prodao?
Pa da, možeš sve prodavat, i štitove i oružje i nadogradnje za granate, relics, skoro pa sve je moguće za prodat. Ali pošto nemaš puno mjesta uzimaj one zelene, žute, ljubičaste i ostale predmete jer ćeš dobiti više para, predmeti sa bijelom bojom su najjadniji i njih ne skupljaj jer ćeš dobit jako malo para, jednostavno se ne isplati.
https://www.g2play.net/store/Borderlands-2-RU-Multilanguage-Region-Free-Steam-Key.html
enivej...mene zanima koliko je to pouzdano...pretpostavljam da su male šanse da mi blokaju steam acc..doduše nije ni bogzna kak vrijedan acc, imam samo Deus Ex: HR koji sam dobio free uz gw2.
pretpostavljam da se uredno može skinuti igra na engleskom (ui, teks, voice) inače vjerojatno ne bi ste tolko preporučali te ruske stranice po forumu.
https://www.g2play.net/store/Borderlands-2-RU-Multilanguage-Region-Free-Steam-Key.html
enivej...mene zanima koliko je to pouzdano...pretpostavljam da su male šanse da mi blokaju steam acc..doduše nije ni bogzna kak vrijedan acc, imam samo Deus Ex: HR koji sam dobio free uz gw2.
pretpostavljam da se uredno može skinuti igra na engleskom (ui, teks, voice) inače vjerojatno ne bi ste tolko preporučali te ruske stranice po forumu.
dobijes 2 izdanja borderlandsa 2...dobijes borderlands 2 ENG i Borderlands 2 RU i skines koji zelis na steamu
Pa da, možeš sve prodavat, i štitove i oružje i nadogradnje za granate, relics, skoro pa sve je moguće za prodat. Ali pošto nemaš puno mjesta uzimaj one zelene, žute, ljubičaste i ostale predmete jer ćeš dobiti više para, predmeti sa bijelom bojom su najjadniji i njih ne skupljaj jer ćeš dobit jako malo para, jednostavno se ne isplati.
Isplati se ako se stvarno naleti na topinu od puške, ja sam našao neku pušku od 700+ dolara na jednom od prvih levela, precizna, jaka, efikasna, još je nisam prodao.
12 level sam, i zapeo sam pred onim vratima gdje trebam uć da bi spasio hanka horna. kako se otvaraju ta vrata, probo sam zaobilazno pa me ubilo jer sam pao u onaj ledenjak dolje. a vrata mi se ne otvaraju, a vidim da svijetli ona kocka da kroz njih moram proć. pobio sam par onih negativaca kod vrata al još uvijek su mi zatvorena. može pomoć? uglavnom od kad sam počeo oružje prodavat para ko u priči, sad imam 3000 dolara, šta da kažem bogat sam čovjek. igra je baš zarazna, ono na početku ti je malo ajmo reć glupa, al poslje prava uživancija. evo već pet sati igram, moram malu pauzu napravit.
Isplati se ako se stvarno naleti na topinu od puške, ja sam našao neku pušku od 700+ dolara na jednom od prvih levela, precizna, jaka, efikasna, još je nisam prodao.
Ja sam na startu naašo pušku koja košta cca 900$..
neznam kako je sa drugim likovima, ali meni sa salvadorom se jos nije desilo da imam problem sa novcem ili nekim bossom, uglavnom ih sve bez muke iz prve rjesavam, trenutno sam negdije oko 25 levela i imam cca 25 000$ bez zajebancije sa prodajom oruzja, u cijeloj igri mozda sam 3 puske prodao...
kad salvador izvadi nema tog neprijatelja koji ostane ziv...
12 level sam, i zapeo sam pred onim vratima gdje trebam uć da bi spasio hanka horna. kako se otvaraju ta vrata, probo sam zaobilazno pa me ubilo jer sam pao u onaj ledenjak dolje. a vrata mi se ne otvaraju, a vidim da svijetli ona kocka da kroz njih moram proć. pobio sam par onih negativaca kod vrata al još uvijek su mi zatvorena. može pomoć?
Prvi puta kad dodes s laganim vozilom i potrubis, pocnu se vrata spustati, ali skuze da nisi bandit i zatvore se.
Tada ti se aktivira nastavak questa da moras doci s banditskim vozilom, koje ce ti sastaviti sestra od Scootera. Nalazi se na istoj mapi.
Nalazi se na mapi The Dust.
Naravno moras za nju obaviti par zadataka
edit 01:
Hvala berti na ispravku krivog navoda

i komad je i pol.. tj bomba i pol
neznam kako je sa drugim likovima, ali meni sa salvadorom se jos nije desilo da imam problem sa novcem ili nekim bossom, uglavnom ih sve bez muke iz prve rjesavam, trenutno sam negdije oko 25 levela i imam cca 25 000$ bez zajebancije sa prodajom oruzja, u cijeloj igri mozda sam 3 puske prodao...
kad salvador izvadi nema tog neprijatelja koji ostane ziv...
Primjetio sam da je Salvador zivotinja. Ja umirem s Zerom i obicno se cupam na second wind. Srecom sad sam dobio neki ludi stit koji kad se istrosi rokne 5 vatrena nova blasta koji pometu sve sto me okruzuje, pa ne umirem tako cesto.
Stavio sam lv5 u skill koji dize HP i jos sam ispod 1000, a lv 15 sam. Frend je s Salvadoreom na cca lv 12 vec imao preko 2000 HP-a.
i komad je i pol.. tj bomba i pol
Bolje da ljulja, nego da zulja
Jucer sam bas roknuo Ninja kornjace
Ako ima tko da bi mijenjao Borderlands 2 za nesto nek mi se javi!
hvala
Sa salvadorom je stvarno lakše igrati nego s ostalim klasama, al' neka, zero . :D