Vidiš cyber ti je kao da čekaju kod doktora. Brzo bi se ti obogatio.
Evo kad se sve dijeli, dodajte i mene: tonyhrv
Vidiš cyber ti je kao da čekaju kod doktora. Brzo bi se ti obogatio.
Evo kad se sve dijeli, dodajte i mene: tonyhrv
jel ima neki brzi nacin za ovo rijesiti, ja konj stavio APP AUTHENTICATOR za login i posto sam stavio nove win na komp i drugi rom na mob ostao sam bez mogucnosti logina, moram ukucati 6 digit verification code a ne mogu, onaj help suport od origina je nesto najgore sto su mogli napraviti. jbt vrti vec 15min nakon sto sam ukucao sve podatke i nece da posalje niti nista.
jel ima neki brzi nacin za ovo rijesiti, ja konj stavio APP AUTHENTICATOR za login i posto sam stavio nove win na komp i drugi rom na mob ostao sam bez mogucnosti logina, moram ukucati 6 digit verification code a ne mogu, onaj help suport od origina je nesto najgore sto su mogli napraviti. jbt vrti vec 15min nakon sto sam ukucao sve podatke i nece da posalje niti nista.
Ovo se i meni dogodilo!
Jednog dana mi je App authenticator počeo prikazivat brojeve koje Origin nije prihvaćao
Mučio sam se pola sata i rješio! Kak ... nemam pojma....
Mislim da sam negdje ostao online i preko toga sam ugasio Authenticator.
Ili mobilna aplikacija.. ili preko www.origin.com ...
Nemam pojma, bilo je to kad je izašla ta mogućnost...
Probaj se logirati na netu na origin pa pogledaj dal se može ugasiti ta opcija.
potaknut cyberovim dobrim djelima i ja sam odlučio živjeti čestito.
Veoma mi je žao no čini mi se da ćeš morati koristiti ea.help
https://help.ea.com/ca/article/i-think-somebody-hacked-my-origin-account-what-can-i-do-now/
Tu je lijepo objašnjeno :-)
https://m.reddit.com/r/origin/comments/3st382/cant_access_my_acount_lost_app_authenticator/
korisio sam ea help al mi ne zeli poslati zahtijev, samo se vrti onaj krug pustio sam ga po sata i skuzio da ne ide, probao vise puta.
korisio sam ea help al mi ne zeli poslati zahtijev, samo se vrti onaj krug pustio sam ga po sata i skuzio da ne ide, probao vise puta.
Isključi adblock ili koristi drugi browser.
Isključi adblock ili koristi drugi browser.
jebeni adblock bio problem da posalje.
Ovo je prvi put u 15 godina da sam vidio da je Tekno bio koristan . Ovo moramo proslaviti, idem mu skuhati kavu na automat!
Ovo je prvi put u 15 godina da sam vidio da je Tekno bio koristan . Ovo moramo proslaviti, idem mu skuhati kavu na automat!
Gdje je ta kava? :P
Omg, dočekao sam kavu! :)
Ma šalim se, ti si uvijek koristan - nije to ništa novo! Nema novosti, nema kafe :D
Ma šalim se, ti si uvijek koristan - nije to ništa novo! Nema novosti, nema kafe :D
Hahaha :D
Al daj mu jednu kavu napravi!
A napravio sam, onako iz ljubavi
A napravio sam, onako iz ljubavi
Daj sliku.
Kakve su ovo umjetnjače Voljum? Ima više Photoshopa nego kod modnog mačka
Nemam ja pojma, meni ako nije guza mlađahnog momčića, kao da ni nije...
Well, this escalated quickly! :/
OK, moram zapamtiti da vas dvojicu trebam držati podalje od svojih sinova.
OK, moram zapamtiti da vas dvojicu trebam držati podalje od svojih sinova.
Ja ne diram one koji nisu punoljetni! A Voljum.. on se nije izjasnio.
...na ovoj zadnjoj slici šta je ovo?? Neka čudna bijela tetovaža?
...na ovoj zadnjoj slici šta je ovo?? Neka čudna bijela tetovaža?
Možda je nekad imala instalirane ručke tu, da ne pobjegne?
a jesi bedast..
Fuj... pa to hoda
jbt kolko ovim noobovima iz suporta treba da se jave, pa nemam ja vremena cekati njih da mi srede acc.