Kao nije mu dosta što se svaki dan sramoti na Twitch-u, pa mu još i to fali
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kao nije mu dosta što se svaki dan sramoti na Twitch-u, pa mu još i to fali
Gle, ako ima želju napredovat pa da se na twitchu pokaže kao dasa, slobodan sam za instrukcije.
Dujo je evidentirani forumski nasilnik
hahahahahahahahahahah
Nije mi đir igrati infantry a vi to pretezito igrate.Znam nekad rundu lockera odigrat ali neda mi se vise brzo..
Aj položia si
Alo, ima živih?
Alo, ima živih?
Radi se
Alo, ima živih?
PRN8 JBG MOR8
Alo, ima živih?
Ima. Igraš BF?
Alo, ima živih?
Ima. Igraš BF?
Dugo nisam upalio.
Alo, ima živih?
Ima. Igraš BF?
Dugo nisam upalio.
Moraš buraz! Makar na silu.
Ja sam i dalje uvjeren da je macconway (mijenjao je nick i u ronbride i 1stclark) najgori igrac svih vremena.
Klik na statse
4 | jopis |
---|---|
0 | macconway |
S obzirom da uvijek kasni kad krene pucat uvjeren sam da igra na nekom ultra slabom PCu.
S obzirom da uvijek kasni kad krene pucat uvjeren sam da igra na nekom ultra slabom PCu.
Ili ima preko 60 godina, ili ima neku mentalnu bolest, ili fizičku, ili je malo dijete... ili..ili...
Nebudemo valjda nekog osuđivali jer ima loše reflekse, a ne znamo ništa o njemu?!
Ili ima preko 60 godina, ili ima neku mentalnu bolest, ili fizičku, ili je malo dijete... ili..ili...
Nebudemo valjda nekog osuđivali jer ima loše reflekse, a ne znamo ništa o njemu?!
Pa da, ja ga ni ne osuđujem. Nego se ovaj gore ismijava s njega. Ja sam samo pokušao reći što može biti razlog loše igre i loših refleksa.
Pa da, ja ga ni ne osuđujem. Nego se ovaj gore ismijava s njega. Ja sam samo pokušao reći što može biti razlog loše igre i loših refleksa.
Sorry, nisam ni mislio na tebe
Ja sam i dalje uvjeren da je macconway (mijenjao je nick i u ronbride i 1stclark) najgori igrac svih vremena.
Klik na statse
Tko si ti da kaljaš jopisovo ime? To mogu samo ja!!!!!
JOPIS NOOB!!!!!!!!
Dobro jutro ekipa!
Dobro jutro ekipa!
Dobro jutro i vama, dijasporo.
Apropo, kum ti živ?
Dobro jutro ekipa!
Apropo, kum ti živ?
Kum upisuje malog u školu u Osijeku
Dobro jutro ekipa!
Apropo, kum ti živ?
Kum upisuje malog u školu u Osijeku
Šta, ostavit će ga baki i dedi? Ili kreće na faks? Ne znam koliko dijete ima godina.
Može biti i Mirror's Edge, jer su i iz EA nešto piskarali...
Može biti i Mirror's Edge, jer su i iz EA nešto piskarali...
Pa ne vjerujem da bi tako hype pisali pošto je igra već najavljena na E3 prošle godine.
Hype ljudi moji. Ovaj tjedan moguća najava novog beefa.
Jedan od ljudi iz dicea najavio to na twitteru:
Poznavajući njihove trailere, ovo bude opet genijalno! Što god bilo
Sa ostalim aspektima ćemo se baviti kasnije
a mozda bi mogao i biti bad company 3, to bi bilo puno bolje nego bf5 imo
a mozda bi mogao i biti bad company 3, to bi bilo puno bolje nego bf5 imo
E, onda ćemo se usrat u gaće, nahajpat za godinu dana unaprijed, i opet pogaziti riječ da više NIKAD ne uzimamo preorder od DICE-a i EA....
A onda naravno, opet će ugurati BF prije CoD-a, pa će ga morati izbaciti u kakvom će stanju biti... i onda sve iz početka :D
P.S. nabijem ih smotane za vrijeme ispitnih rokova...