Taj Doom nije ni blizu onom Doomu
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A što si očekivao?
Prilagodio se vremenu, kao i ostale stare igre. Ni BF više nije kao prije 10 godina.
Bome im to nije trebalo. Kakve mrtve šore, Doom je bio idi i pucaj.
Trebali su jednostavno sa Doom3 odustati od njega. Uništavaju igru bezveze. Ova izgleda ko neki konzolaški isprdak.
Trebali su jednostavno sa Doom3 odustati od njega. Uništavaju igru bezveze. Ova izgleda ko neki konzolaški isprdak.
Izgleda dobro kao i novi Wolfenstain. Isto malo starog i novog u miksu.
Pa vjerojatno će i biti rađen za konzole a na pc-u kako bude biti će
Ja sam old school :D
A i prvo da vidim kak će izgledat igra, onda možda :D
P.S. Ajd, da sam bar jemput brži od tebe
http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/doom-4/26137.aspx?page=3&jumpto=4924599&sort=asc&view=flat
Taj novi Doom ne djeluje strašno nimalo. Doom III je imao atmosferu, pogotovo fičer mrak a flashlight i oružje ne mogu u isto vrijeme.
Moji leptirići su neodoljivi.
To je taj trailer?
Uuuuu, nešto veliko nas je pogodilo...
Taj novi Doom ne djeluje strašno nimalo. Doom III je imao atmosferu, pogotovo fičer mrak a flashlight i oružje ne mogu u isto vrijeme.
Pravi fanovi Dooma su govorili protiv Dooma 3, jer više nije imao duh ona prva dva, trči, pucaj, krv, oružja.
Vjerojatno su više slušali njih, a ne one kojima se baš III sviđa.
To je taj trailer?
Uuuuu, nešto veliko nas je pogodilo...
Pravi fanovi Dooma su govorili protiv Dooma 3, jer više nije imao duh ona prva dva, trči, pucaj, krv, oružja.
Vjerojatno su više slušali njih, a ne one kojima se baš III sviđa.
Pffffff koji hype oko ničega.
Da Dooma 3 je imao dosta sporiji gameplay od prvog, kao i Wolfenstain prije ovog novog. Na oba su ljudi prigovarali, pa su valjda odlučili da više pali onaj stari gameplay sa tek nekim novim elementima.
Pffffff koji hype oko ničega.
hmm.. možda samo na ovoj temi. Vidim da ljudi u komentarima uživaju.
Ma igra odlično izgleda, ali pošto su igru već prikazali na E3 nije baš neki veliki hype koji su najavljivali.
Meni je trailer brutalan, ako takav bude gameplay - sigurno kupujem! :) Na kraju kad čupa noge ...just sick

Nadjite si drugu temu za ovakva sranja

Pozdrav. Brzo pitanje, dali je ovo cijela igra + seasson pass ili nešto drugo?
https://www.origin.com/en-ie/store/buy/battlefield-4/pc-download/base-game/premium
Battlefield 4 - nema DLCova, base igra
Battlefield 4 Digital deluxe - base + jedan DLC, China Rising
Battlefield 4 Premium - "season pass", pristup svim DLCovima ali moraš imati base igru! Bez base igre, ne znači ti ništa.
Battlefield 4 Premium Edition - Base + Premium, cijeli paket.
Battlefield 4 - nema DLCova, base igra
Battlefield 4 Digital deluxe - base + jedan DLC, China Rising
Battlefield 4 Premium - "season pass", pristup svim DLCovima ali moraš imati base igru! Bez base igre, ne znači ti ništa.
Battlefield 4 Premium Edition - Base + Premium, cijeli paket.
Hvala kolega, sav sam se pogubio u tim Ekspanzijama. Znači ovo je dobra ponuda?
Neam pojma, neće link
"
We might not have the thing you’re looking for, but this could be something you’ll love."
ako odscrollaš malo ispod ti sve piše...kvačicama ti je označeno što sve dobiješ
ime igre u naslovu Battlefield 4™ Premium Edition - pogledaj kvačice...dakle sve
Jebes kvacice, nitko se nije sa kvacicama naigrao...
Nadjite si drugu temu za ovakva sranja
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
SINKE IZBACIVAČ JAJAJAHJAHAHAHAHJAHAHJAHJAHJAHAHAHAHAHAHAHA
SAMO NEMOOJ NEMOOJ PO GLAVI SINKE PLAVI
SAMO NEMOOJ NEMOOJ PO GLAVI SINKE PLAVI
Sinke je hajdukovac!
Špelinjo nemoj se zajebavat istuć će nas
Jebes kvacice, nitko se nije sa kvacicama naigrao...
Očito nikad nisi gledao 50 nijansi sive ili pogledao neko Bdsm filmsko ostvarenje :-)

To je za djecu. Ako gledam bolestine onda gledam bolestine.
To je kompletna igra + svi DLC-ovi. Dobra ponuda.