Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.649.658
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
Dex.pwn kaže...

Ma brate nek bude 30 stabilnih sličica... Ne mislim sad sve na ultra, eventualno neka podešavanja smanjiti... Mislim da bi oko 30-40 FPSa bilo sasvim ok

@Ne, pratim temu već dva dana, do sada sam bio samo u Bf3 temi al vidim da je ona riknula

Ak mislis da je 30-40 slicica u sekundi OK za igranje i ak ti je vazna grafika, ne znam bas kak ti to igras. I zasto si uopce pitao za recoil. Tu rijec si cuo negdje?

Aha, ak dva dana nisi pratio temu onda kuzim, jucer smo napravili klan.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
Dex.pwn kaže...

Preko zvuka Baki, imam tu mogućnost... xD

Mislio sam taktički, skidam sad ovaj Game on Time da budem vidio kako je

Baki moj aj ti slušaj tamo cod kakvi je, možda naiđeš na nekog iz vrtića.

14 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...
Dex.pwn kaže...

Ma brate nek bude 30 stabilnih sličica... Ne mislim sad sve na ultra, eventualno neka podešavanja smanjiti... Mislim da bi oko 30-40 FPSa bilo sasvim ok

@Ne, pratim temu već dva dana, do sada sam bio samo u Bf3 temi al vidim da je ona riknula

Ak mislis da je 30-40 slicica u sekundi OK za igranje i ak ti je vazna grafika, ne znam bas kak ti to igras. I zasto si uopce pitao za recoil. Tu rijec si cuo negdje?

Kažem Ne, pratim temu okako je noćni zahod izašo(sjebo sam se, al zaokružit ćemo na dva dana)... Kao što rekoh, nije mi problem igrat, iskreno imam slab CPU i nikad nisam igrao FPS u 45+ FPSa

@ Kod nemam ni instaliran, igram samo Bf3 tako da nisam ovdje novak ;) Bajo moj.

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2015 20:03 (Dex.pwn).
16 godina
Dex.pwn kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Dex.pwn kaže...

Kažem Ne, pratim temu okako je noćni zahod izašo(sjebo sam se, al zaokružit ćemo na dva dana)... Kao što rekoh, nije mi problem igrat, iskreno imam slab CPU i nikad nisam igrao FPS u 45+ FPSa

@ Kod nemam ni instaliran, igram samo Bf3 tako da nisam ovdje novak ;) Bajo moj.

Mmmda, koliko ti ono imaš godina, 14?

Pa većina nas igra bf franšizu skoro koliko ti imaš godina, a tu bacaš spike o novacima i nekim 'Bajama'.....

Fala, ali što se mene tiče NE, u G je bio jedan silvinjo i previše

14 godina
odjavljen
jopis kaže...
Dex.pwn kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Dex.pwn kaže...

Pa većina nas igra bf franšizu skoro koliko ti imaš godina, a tu bacaš spike o novacima i nekim 'Bajama'.....

16, igram od dvojke

12 godina
Battlefield 4

moze link servera di domaca ekipa igra

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Dex.pwn kaže...
jopis kaže...

16, igram od dvojke

S 5 godina si igrao aktivno MP FPS?

Pa ti si Bog....

14 godina
odjavljen
Da, sjećam se da je bila neka demo verzija, bila je samo Gulf of Oman mapa, singleplayer... Igro sam se stalno, nikad mi nije dosadila
14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

16, igram od dvojke

Ajde prvo malo probaj igrat, pa ćeš kasnije vidjeti šta dalje. Ovdje ćeš malo koga impresionirati takvim izjavama. Ne moraš odmah baš u klan. Da nemamo dva dokazana mladca u [G], prosjek godina bi nam bio oko 30 valjda.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
14 godina
odjavljen
Nisam ni mislio, meni je to više da upalim i igram, nikakvi klanovi, samo squad na serveru i ti je to
17 godina
moderator
Battlefield 4

Nije loša ova noćna mapa, nakon dugo vremena uhvatio me grč u prstima lijeve ruke, a to je dobar znak :)

Na kraju igre mi se report ne prikazuje kako bi trebalo, kao da je nešto zbugirano, ne znam jel i netko drugi imao s tim problema ili je to samo kod mene?

...
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2015 21:10 (Miro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Miro kaže...

Nije loša ova noćna mapa, nakon dugo vremena uhvatio me grč u prstima lijeve ruke, a to je dobar znak :)

Na kraju igre mi se report ne prikazuje kako bi trebalo, kao da je nešto zbugirano, ne znam jel i netko drugi imao s tim problema ili je to samo kod mene?

Sad će doć Špelac i tražiti zvjezdicu više!

Pa, Battlelog svako malo ima problema s reportima pogotovo dok je blizu patch servera, ili je čak u toku. Uglavnom se pojave kasnije.

EDIT:

Graveyard Shift Easter Egg:

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2015 21:27 (TomoR).
12 godina
animosity_frenzy kaže...
Dex.pwn kaže...

16, igram od dvojke

Ajde prvo malo probaj igrat, pa ćeš kasnije vidjeti šta dalje. Ovdje ćeš malo koga impresionirati takvim izjavama. Ne moraš odmah baš u klan. Da nemamo dva dokazana mladca u [G], prosjek godina bi nam bio oko 30 valjda.

30????

pa uz nexa ni cetvorica od 15 god nemogu spustit prosjek na 30

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
14 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...
animosity_frenzy kaže...
Dex.pwn kaže...

16, igram od dvojke

30????

Šta je to neki penzionerski dom ili ? Hhaha  Zar je moguće da ljudi po 30+ godina igraju igre?!?!   

10 godina
Dex.pwn kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
animosity_frenzy kaže...
Dex.pwn kaže...

16, igram od dvojke

30????

Šta je to neki penzionerski dom ili ? Hhaha  Zar je moguće da ljudi po 30+ godina igraju igre?!?!   

sad si kao moja zena..

onda joj pokazem malo ovaj forum i sve bude ok.. haha

pa ako sam prije 20 godina igrao igre, zasto nebi i sada? zabranjeno mi ili sta? mislim da mi je to pametnije nego navece buljit u tv i zatupljivat se (kao ekipa mog godista koja to radi i cudi se nama)

12 godina
Battlefield 4

kak to da igrate bf4 iako je izašo hardline? vidim da u toj hardline temi nitko ništa i ne piše

nekad davno sam igro sa vama bf3, a onda je došo bf4 i svi ste prešli na njega

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2015 22:05 (b00).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ništa, htio sam ti lijepo i kulturno pomoći, a sad te prepuštam Špelcu i kumu.

Steam = animosity_frenzy; Origin = animosity_frenzy;
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Razumio bi  da "visite" na kompu i da radite nešto tipa web dizajn, programiranje, produkcija, novinarstvo al da igrate igre, to ne mogu razumit... Neću ništa da govorim, vidit ću sebe za kojih 15ak-20 godina 

@Zašto bi mi trebala pomoć? Samo sam pitao, dobio sam odgovor i iz nekog razloga se nastavila rasprava.. Kao što rekoh nisam ljubitelj tih klaskih rundi i sl.. Upalim Battlelog, uđem na server i igram dok mi ne dojadi.

@@ Vjerojatno jer je BFHL odlepršo od svoje tematike, ne znam za ostale al prije bi CS 1.6 igro neg BFHL 

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2015 22:12 (Dex.pwn).

0 3 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Ima neka propisana dobna granica do koje se smiju igrati? Možda neki nisu imali priliku sa svojih pet godina žariti i paliti bojištima pa se malo pod starije dane zabavljaju... 

12 godina
b00 kaže...

kak to da igrate bf4 iako je izašo hardline? vidim da u toj hardline temi nitko ništa i ne piše

nekad davno sam igro sa vama bf3, a onda je došo bf4 i svi ste prešli na njega

ti si neki novi ovdje ...znas li ti da je igjica na H zabranjena da se spominje ovdje

BATTLELOG : http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/SINKE_the_Hunter/stats/931784351/pc/
12 godina
Dex.pwn kaže...
SiNkE.Zgb kaže...
animosity_frenzy kaže...
Dex.pwn kaže...

16, igram od dvojke

30????

neki iz gerijatrije imaju djecu tvojih godina.....ja se sa svojih 35 osjecam mlado

14 godina
odjavljen
Battlefield 4

Jel ti žena starija ili mlađa od tebe? Ne znam šta bi ti žena rekla na takvu profilnu

Da pitam još jedno pitanje. Skidam Bf4 preko Game on Time i sad me zanima dali ću opet morati skiniti istu ako poslije/u toku Game on Timea kupim? Dal može taj noćni Zahod na GoT?

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2015 22:23 (Dex.pwn).

0 0 hvala 0
12 godina
Dex.pwn kaže...

Jel ti žena starija ili mlađa od tebe?

Da pitam još jedno pitanje. Skidam Bf4 preko Game on Time i sad me zanima dali ću opet morati skiniti istu ako poslije/u toku Game on Timea kupim? Dal može taj noćni Zahod na GoT?

mladja 2 god al neznam zasto je to bitno 

nemam pojma sta je GoT

12 godina
SiNkE.Zgb kaže...

ti si neki novi ovdje ...znas li ti da je igjica na H zabranjena da se spominje ovdje

o čemu se radi?

14 godina
odjavljen
SiNkE.Zgb kaže...
Dex.pwn kaže...

Jel ti žena starija ili mlađa od tebe?

mladja 2 god al neznam zasto je to bitno 

nemam pojma sta je GoT

Game on Time = GoT

Reko mi je jedan čoek da dokle god vijaš starije žene da nisi ostario, kad kreneš lovit mlađe, onda si ostario... Ne vezano za temu

12 godina
b00 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

o čemu se radi?

o tome da se H igrica nesmije ovdje spominjat 

oni sto su pricali o njoj progutao je mrak i nikad se nisu vratili

@dex neznam ni sta je game on time

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.9.2015 22:28 (SiNkE.Zgb).
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
Miro kaže...

Sad će doć Špelac i tražiti zvjezdicu više!

Ja sam ga i zvao da dođe malo ovdje

Freak Show Inc.
12 godina
SiNkE.Zgb kaže...
b00 kaže...
SiNkE.Zgb kaže...

o čemu se radi?

o tome da se H igrica nesmije ovdje spominjat 

oni sto su pricali o njoj progutao je mrak i nikad se nisu vratili

uglavom na hardline nebute prelazili?

pitam zato da znam koju igru da kupim, da ne kupujem bf4 ako ga uskoro nebu niko igro

17 godina
Battlefield 4

Da je forum moj ja bi banao sve ovo sto misle da se iz gaminga moze izrasti/odrasti tj da se gaming moze prerasti. Takvi su gori od console peasanta.

Twitter: @191x7
Moj PC  
5 1 hvala 1
14 godina
odjavljen
Battlefield 4

https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/game-time

Skineš igru koju nude(ako ti se svidi naravno) i imaš vrijeme koje možeš igrati(npr. 2 dana) i nakon što potrošiš tih 48 sati onda vjerojatno kupiš igru xD

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice