Josip Džogić!!! Pobogu!!!! Kakve si mi ovo postavke da za AB, 44gb 21min gameplaya
Eno kupi u Špelca onaj playclaw i snimaj ki čovik
Josip Džogić!!! Pobogu!!!! Kakve si mi ovo postavke da za AB, 44gb 21min gameplaya
Ma nemoj uzimat, Špelac je to već pokvario
Ma nemoj uzimat, Špelac je to već pokvario
Nešto s nazivom "Igraćakandža" ni ne može biti ispravno u startu :D
To ti je za afterburner normalno (ako si postavio snimanje u 60 FPS). Ako hoćeš snimati ko čovjek prodam ti ja playclaw (ili kupi nvidiu
)
Pa kad već stavljaš gameplay bar snimi sebe kako igraš. Svi znamo da je neki dan tvoja cura Ryplay igrao kod tebe i popravljao statistiku. Zato si i sjebao zvuk kako se ne bi čulo kako on priča na TS
I što se patiš s tim AB. Što ne snimaš sa RAPTR, sa njim nemaš uopće uticaj na FPS a i fajlovi su manji uz super kvalitetu
I što se patiš s tim AB. Što ne snimaš sa RAPTR, sa njim nemaš uopće uticaj na FPS a i fajlovi su manji uz super kvalitetu
Ja sam u nekoliko mjeseci pokušavanja uspio točno dva puta pokrenuti raptr. Pokušavao sam sigurno 50 puta. A ta dva puta slika je bila totalno očajna unatoč kvaliteti koja je bila podešena na maksimum
Ja sam u nekoliko mjeseci pokušavanja uspio točno dva puta pokrenuti raptr. Pokušavao sam sigurno 50 puta. A ta dva puta slika je bila totalno očajna unatoč kvaliteti koja je bila podešena na maksimum
Jedan od boljih je i Open Broadcast Software (OBS). Open source je i jako dobro radi - to je u biti software za streamanje ali se može snimati i lokalno. Fajlovi 720p su u rangu 200mb za par minuta sadržaja (isprobao sam snimati u Project CARS). Koristi CPU ili nVidia Shadowplay (ako imaš nVidia karticu).
Jedan od boljih je i Open Broadcast Software (OBS). Open source je i jako dobro radi - to je u biti software za streamanje ali se može snimati i lokalno. Fajlovi 720p su u rangu 200mb za par minuta sadržaja (isprobao sam snimati u Project CARS). Koristi CPU ili nVidia Shadowplay (ako imaš nVidia karticu).
A šta će ti bilo šta drugo ako imaš nvidiu?
A šta će ti bilo šta drugo ako imaš nvidiu?
Ma to sam naveo usput:) ..CPU je bazirano po defaultu pa rekoh idem predložiti ako kome treba.
Ma to sam naveo usput:)
Nemoj više navoditi usput!
Par savjeta za recording software od strane Frags-a:
Ja mislio ti puniš server...
Ja mislio ti na godišnjem....
^^
Danny i CroPower dospjeli na front page reddita, ali ne po tome što su bili dobri nego što su njubare ostavili transportni heli na hangaru i kempali, a onda uletio neki lik i izaownao ih.
Zapravo Danny je kempao, a CroPower jadan se tek spawnao.
Danny i CroPower dospjeli na front page reddita, ali ne po tome što su bili dobri nego što su njubare ostavili transportni heli na hangaru i kempali, a onda uletio neki lik i izaownao ih.
A boga ti draga osramitili sveto ime gejrijatrija. Sajber teraj to vani, kick bez prava na žalbu
A boga ti draga osramitili sveto ime gejrijatrija. Sajber teraj to vani, kick bez prava na žalbu
Ajde, mogu nešto reći u svoju obranu.
U moju/nasu obranu, tu rrundu su oni campali gore i snajpali nas preko cijele mape. Vidis da se spawnal gore iznad kad je skocil u nas heli... Mi smo samo pokusali ocistiti taj dio iznad hangara...
Recite da ste posudili account prijatelju u inostranstvu taj dan.
U moju/nasu obranu, tu rrundu su oni campali gore i snajpali nas preko cijele mape. Vidis da se spawnal gore iznad kad je skocil u nas heli... Mi smo samo pokusali ocistiti taj dio iznad hangara...
Onda bi bilo dobro da odete na taj redit i malo mu spomenete mamu. I pitajte ga sta misli o tome da mu mudonja gurne svojih 27cm i da mi to snimamo, da vidimo oće mu onda bit smišno
Onda bi bilo dobro da odete na taj redit i malo mu spomenete mamu. I pitajte ga sta misli o tome da mu mudonja gurne svojih 27cm i da mi to snimamo, da vidimo oće mu onda bit smišno
Aj, daj netko link, da mu spomenem mamu...
Aj, daj netko link, da mu spomenem mamu...
TA-DA!
https://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/3eo6t2/use_every_resource_to_your_advantage/
Recite da ste posudili account prijatelju u inostranstvu taj dan.
U INOZEMSTVU bre!
To je ovaj panj
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/luckySkillFaker/
Samo sa snajperom igra, veći kemper od tebe
To je ovaj panj
http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/luckySkillFaker/
Samo sa snajperom igra, veći kemper od tebe
Nije mi do kolina
Samo je ovaj možda al možda mrvicu bolji od mene:
Mislin sad sastavi još jednu malu montažu pa fanovi moji veselite se.
Mislin sad sastavi još jednu malu montažu pa fanovi moji veselite se.
Ovo nas zanima samo ako ste ti i Duje u akciji spajanja....
I još za svaki slučaj promijeniti oznaku platoona u [g] ili jednostavno [gay]. Čisto iz razloga da ljudi ne upiru prstom kad me vide po internetima.
Igraš malo Gun Master, nisi prvi dvije runde, onda pobijediš dvije runde, i onda usred runde, prestane mi oružje raditi damage - ekipa ne pada, ni assiste ne dobijem a vidim hitmarker...
Onda pogledam kontra stranu, lik nas rejpa ko zečeve...
http://bf4db.com/players/15944821
I na nekom Dominationu prije toga neki užasno sumnjiv, postaje sve gore s čiterima...
Sve takve stavljam na Better Battlelog radar, često bar jedan od mojih favorit servera bude crven, što znači da igra bar jedan takav...
Koja vam je najbolja igra iz serijala Battlefield?
Evo baš igram Bad Company 2, i odlična je, pa me znaima od ovih ostalih neki redoslijed, po vama najbolje igre ,hvala.