Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.644.683
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Re: Battlefield 4
peroko kaže...

Ono kad jopis izgubi živce 

1. Nisam izgubio živce, to izgleda bitno i vidno drukčije.

2. Igramo friendly war, sa dogovorenim pravilima, i to minimalnim, a lik pol runde provede u chatu pisajući protivnicima da su njubovi, zašto koriste shotgune, pa rageajući na nas, dakle na svoje suigrače da zašto njega nitko ne rev-a i onda još šećer na kraju, nakon što je ekipa stvarno ferplej odigrala obje runde, on na sve naše gg, napiše prvo FU. Pa jesmo prištavi pubertetlije od 12g ili ljudi u godinama koji igraju, ponavljam, FRIENDLY war....

3. Nemoj da ti ja večeras na ts-u izgubim živce

11 godina
protjeran
jopis kaže...
peroko kaže...

Ono kad jopis izgubi živce 

1. Nisam izgubio živce, to izgleda bitno i vidno drukčije.

2. Igramo friendly war, sa dogovorenim pravilima, i to minimalnim, a lik pol runde provede u chatu pisajući protivnicima da su njubovi, zašto koriste shotgune, pa rageajući na nas, dakle na svoje suigrače da zašto njega nitko ne rev-a i onda još šećer na kraju, nakon što je ekipa stvarno ferplej odigrala obje runde, on na sve naše gg, napiše prvo FU. Pa jesmo prištavi pubertetlije od 12g ili ljudi u godinama koji igraju, ponavljam, FRIENDLY war....

3. Nemoj da ti ja večeras na ts-u izgubim živce

To jopis, ja bi in bacia gPhone u čelo da su mi sad ovdi  

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Taj kralj vječno nešto prigovara u chatu i kad igra protiv nas na našem serveru, onda šta očekivati kad su stranci u pitanju... 

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 12:22 (Volume).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Volume kaže...

Taj kralj vječno nešto prigovara u chatu i kad igra protiv nas na našem serveru, onda šta očekivati kad su stranci u pitanju... 

Ma zelen je on. Mislim da ima 16 god. tako da.......

nego voljum sta bi s onom rodicom koja je u Japanu?

克罗地亚电源
13 godina
CroPower76 kaže...
Volume kaže...

Pa zar se niste već čuli??

14 godina
protjeran
CroPower76 kaže...
Volume kaže...

Pa šta ću mu ja šta je zelen, to razlog da sramoti sve ostale? Zeleni su čarapanac i monk pa su uvik pristojni

Došla ode prije misec dana sa zaručnikom za kojeg niko nije zna. Crnjo s karom od metra, igra košarku i para ka blata. Ćaća joj osta oduševljen kad je vidija crnca na kućnom pragu

battlelog - Volume_CRO
16 godina
Volume kaže...

Pa šta ću mu ja šta je zelen, to razlog da sramoti sve ostale? Zeleni su čarapanac i monk pa su uvik pristojni

Došla ode prije misec dana sa zaručnikom za kojeg niko nije zna. Crnjo s karom od metra, igra košarku i para ka blata. Ćaća joj osta oduševljen kad je vidija crnca na kućnom pragu

Vjerovatno je boladno prevagnulo. 

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
Volume kaže...
CroPower76 kaže...
Volume kaže...

Da se ne zove Bake?

14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Neka njih, da nije njegove kare ne bi voljum nikad vidija new york. Tamo će vjenčati i živit pa san pozvan na pir

Ja stavim sliku pičke i Pirat mi izbriše, a Mrski može kurce? Pa kud ide ovaj svit... 

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 12:59 (Volume).
16 godina
Volume kaže...
amater_2 kaže...

Neka njih, da nije njegove kare ne bi voljum nikad vidija new york. Tamo će vjenčati i živit pa san pozvan na pir

Kad te ide, onda te stvarno ide... 

Ti tamo nađi neku mulatkinju. 

Battlelog: MUDO_HR
14 godina
protjeran
amater_2 kaže...

Kad te ide, onda te stvarno ide... 

Ti tamo nađi neku mulatkinju. 

Seksat rihannu? Mmmm

battlelog - Volume_CRO
11 godina
Battlefield 4

Da to jopis nije napisa ja bi...jos kuka za revive...5 puta sam poginio dizajuc ga i on opet kuka nesto.A sve bodove dobijem sto dizem druge,a i smrti su mi vecinom radi toga.

Origin - hrka11
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
Battlefield 4

Tako je hrka. Ti si najbolja med sestra/brat  kao Florence Nightingale.

battlelog pukycro

5 0 hvala 1
14 godina
protjeran
pukycro kaže...

Tako je hrka. Ti si najbolja med sestra/brat  kao Florence Nightingale.

battlelog - Volume_CRO
11 godina
Battlefield 4

E necu vise nikad  

Origin - hrka11
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 13:38 (hrka11).
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Moj setup za tenk je; AP shell,HMG,active p. I thermal camo (ne kotistim reactive jer nema smisla) ako nekoga zanima,i trebao sam ih jos vise da me nisu s c4 ubijali s krova bacali.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Doca15 kaže...

Moj setup za tenk je; AP shell,HMG,active p. I thermal camo (ne kotistim reactive jer nema smisla) ako nekoga zanima,i trebao sam ih jos vise da me nisu s c4 ubijali s krova bacali.

...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 14:10 (Bastardo).
13 godina
Doca15 kaže...

Nisam dugo igrao BF4, a tenk još duže nisam vozio pa će pitanje možda glupo zvučati.

Zašto reactive nema smisla ako te štiti od disejblanja?

[19xx] 4ntraks
13 godina
Battlefield 4

Pa zato jer osim toga nema druge funkcije,i da ti kazem rijetko kad dobijem mobility hit,a thermal camo em te sporije lockaju,nestanes s mape nakon 6 sekundi,s 3d spota nakkn 3 i puno lakse pobjegnem da neznaju di sam,lakse flenkam jer nemaju pojma mijenjas pozicije puno lakse

Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
Battlefield 4

Ne znam jesi li čačkali s pečevima po tom segmentu igre, ali ja dok sam vozio tenk bez reactivea nisam ni sjedao u njega.

Bez njega bi me disejblao skoro svaki pogodak, a onda im dođeš k'o glineni golub.

S njim dobiješ raketu pa stigneš pobjeći dok se pune.

No kako kažeš, ovisi i o stilu igranja.

Tebi više odgovara stealth način, dok drugome/meni više odgovara "snaga".

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Da ovisi o tome,al ja inace rusham dosta ne direktno na flag nego cistim okolo,neznam probaj pa vidi,po meni reactive nema smisla,ovo mi puno bolje koristi pogotovo na velikim mapama.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Ne znam jesi li čačkali s pečevima po tom segmentu igre, ali ja dok sam vozio tenk bez reactivea nisam ni sjedao u njega.

Bez njega bi me disejblao skoro svaki pogodak, a onda im dođeš k'o glineni golub.

S njim dobiješ raketu pa stigneš pobjeći dok se pune.

No kako kažeš, ovisi i o stilu igranja.

Tebi više odgovara stealth način, dok drugome/meni više odgovara "snaga".

Ja thermal ili reactive minjam ovisno o mapi. Na zavodu ili propagandi je thermal pun pogodak za dobar flank, na golmudu npr. uvik stavljam reactive jer je otvorena mapa pa se ionako teško možeš sakrit

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield 4

Teško da ću probati jer BF skoro pa ne igram, a i kad igram od vozila me još jedino koliko-toliko zabavlja vožnja birda.

A kad sam vozao tenk onda sam išao drito naprijed na zastavu.

Flankanje me ne zanima, čista snaga i sve u napad pa kom obojci, kom opanci :P

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Teško da ću probati jer BF skoro pa ne igram, a i kad igram od vozila me još jedino koliko-toliko zabavlja vožnja birda.

A kad sam vozao tenk onda sam išao drito naprijed na zastavu.

Flankanje me ne zanima, čista snaga i sve u napad pa kom obojci, kom opanci :P

Um caruje a Dundo Maroje!

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
Battlefield 4
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 15:09 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Bilo bi lipo kad bi izbacili ww2 bf prije petice Ili barem neki dlc za četvorku na tu temu

battlelog - Volume_CRO

3 0 hvala 0
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Fejk je :(

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
13 godina

Kak se sve furaju na zaradu, preuzimanje igrača iz COD-a (sve modernije ratovanje), sad će i izlazak Star Warsa.. Ne bi me čudilo da je slijedeći naslov futurističko ratovanje.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
12 godina
Battlefield 4

mda fali još skaknje 15 metara u zrak i gledanje kroz zidove baš

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
13 godina
pukycro kaže...

mda fali još skaknje 15 metara u zrak i gledanje kroz zidove baš

Pa i bit će u Battlefrontu neki Jet pack sa kojim skakućes  okolo i nevidljivi shield, bilo je na par videa. Povraća mi se od toga. 

Da hoće, kao što neće, odabrati nešto kao BC Vijetnam, samo klasična oružja bez ovih COD gluposti 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice