Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.643.750
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
Battlefield 4

U nedoumici sam već par dana koji TV za dnevni odabrati. Naime, veličina prostorije je 5x5x2.5 (d-š-v) i na raspolaganju imam budžet od recimo 7000kn (100-200-300 više mi ne igra značajnu ulogu, može proći). Veličina dijagonale koja me zanima je 140cm (može proći i 127 ako baš nema ništa ok od 140cm za tu cijenu). Gledao sam svakakve modele od Samsung-a, Sony-a, LG-a, Panasonic-a... i totalno sam izgubljen. Gledati će se s udaljenosti od otprilike 3m (kauč), biti će na wall mountu.

Još jedna stvar koja me zanima - Isplati li se uopće kupovati 4K (tj. UHD) TV trenutno za cijenu do 7000-8000kn ili jednostavno kupiti FHD model bolje kvalitete? Kakav je upscaling SD sadržaja (HRT/RTL, DVB-T programi općenito kod nas) na UHD TV-u, je li gledljivo uopće?

Zanimao bi me i neki dobar jeftin soundbar uz TV - do 1500kn.

Stvarno bi volio da mi netko tko ima iskustva iz prve ruke odgovori jer od silnog googlanja nisam siguran više u ništa.

Puno hvala na pomoći, unaprijed

Ovo sam pitao u LCD/Plazma temi ali pošto je ova tema poznata po tome da ste svi neki bogataši i stariji od 50 možda netko ima iskustva u ovome također . Slušam - Hvala puno!
Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Smith, moj buraz je cekao izlazak novih modela, i onda je kupio proslogodisnji model.

Za 9000 kn je nasao 55" Panasonica koji je prije koji mjesec kostao blizu 20.000kn.

Evo, samo ideja.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
Battlefield 4

Imam i ja snimljeno. No, nije baš gledljivo.

Puno flenkanja, back-capanja (često bez akcije) i puno previše umiranja. Također, 10GB zajedno, imam sad gužvu na poslu pa ne znam kad ću stić rekompresirati/up-ati.

Svaka, čast na igri, malo mi je čudan bio njihov stil (uglavnom po krovovima na Zavod-u), također me čudila dozvola korištenja artiljerije. Da ne govorim o shot-icama na Locker-u. Isto, spawn beacon-i? Ima nekih stvari koje po definiciji ne bi trebalo dozvoljavati u war-ovima.

I, kako to da ne napiše Monkk-ov set-up na tenku dok ubije nekog?

Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
Battlefield 4

1 0 hvala 1
16 godina
Battlefield 4

Jutro ekipa.

Lipo ste ih naguzili, svaka vam dala. 

I niste ih trebali na lokerima onako silovati,  nije baš lipo za gledati. 

Ja nisam moga doći. Jučer cili dan sam dolazio sebi. 

Battlelog: MUDO_HR
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 9:16 (amater_2).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
Re: Battlefield 4

Hvala :) Gledao sam to ali kažu po recenzijama da je input lag i ghosting užasan na tom modelu (npr. kad se gleda nogomet da se vidi trajectory lopte) :/

Moj Portfolio: http://3docean.net/user/tomislavn -- twitch.tv/Gaapster -- Origin: MrSmith_Cro -- Steam: MRSmith
13 godina
TomoR kaže...

Puno flenkanja, back-capanja (često bez akcije) i puno previše umiranja. Također, 10GB zajedno, imam sad gužvu na poslu pa ne znam kad ću stić rekompresirati/up-ati.

Svaka, čast na igri, malo mi je čudan bio njihov stil (uglavnom po krovovima na Zavod-u), također me čudila dozvola korištenja artiljerije. Da ne govorim o shot-icama na Locker-u. Isto, spawn beacon-i? Ima nekih stvari koje po definiciji ne bi trebalo dozvoljavati u war-ovima.

Definitivno javi kad uploadas!

Da, nisu dozvoljena pick-up oruzja, al valjda decki prvi put vide artiljeriju, pa nisu ni znali sto je to.

Replay, koji koliko znam, do sad nije dogovarao ni jedan war, je ovo dogovorio sve u nekoliko minuta, i na brzinu je pao dogovor - sve dozvoljeno osim pickup oruzja. I svaka mu cast sto je to uspio dogovoriti, a ne da se bunimo na pravila :) I isprike tebi, kasnije si dosao, a vjerojatno smo to ranije spomenuli.

Kempanje po krovovima i ne uzimanje zastava.. fakat cudno za takav klan :/

A sto se tice Monkovog tenka, ako je nesto sumnjivo, onda samo on zna odgovor, a onda ga od njega neces dobiti :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
mrsmith kaže...

Hvala :) Gledao sam to ali kažu po recenzijama da je input lag i ghosting užasan na tom modelu (npr. kad se gleda nogomet da se vidi trajectory lopte) :/

Volume ti pada na dizajn a ne kvalitetu :)

Steta sto vise nema plazmi, bile bi ti savrsene za SD signal, nogomet i niski input lag...

14 godina
protjeran
mrsmith kaže...

Utakmice su jedino šta pogledam na televiziji i nisam to primjetia... Možda je od panela do panela različita situacija? Najbolje ti je ako osobno možeš do dućana pa pogledati ono šta te zanima

battlelog - Volume_CRO
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Definitivno javi kad uploadas!

Da, nisu dozvoljena pick-up oruzja, al valjda decki prvi put vide artiljeriju, pa nisu ni znali sto je to.

Replay, koji koliko znam, do sad nije dogovarao ni jedan war, je ovo dogovorio sve u nekoliko minuta, i na brzinu je pao dogovor - sve dozvoljeno osim pickup oruzja. I svaka mu cast sto je to uspio dogovoriti, a ne da se bunimo na pravila :) I isprike tebi, kasnije si dosao, a vjerojatno smo to ranije spomenuli.

Kempanje po krovovima i ne uzimanje zastava.. fakat cudno za takav klan :/

A sto se tice Monkovog tenka, ako je nesto sumnjivo, onda samo on zna odgovor, a onda ga od njega neces dobiti :)

Ja sam došao u 7 s puta, radio za posao, prijavio se na Battlelog tek da vidim ak vam fali ljudi.

"Odradio" war, te dalje radio za posao do jedan u noći. Nisam baš ni bio posebno "inspiriran".

13 godina
TomoR kaže...

Ja sam došao u 7 s puta, radio za posao, prijavio se na Battlelog tek da vidim ak vam fali ljudi.

"Odradio" war, te dalje radio za posao do jedan u noći. Nisam baš ni bio posebno "inspiriran".

Svaka cast!

Prvi video uploadan:

Tenkovska bitka, nije za ljubitelje infantry borbe.

Uskoro stiže video s Lockerima.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 14:52 (CyberDemonVZ).
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Šta je neka "svađa" ispala na lokerima, vidim na njihovom videu

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Ja to vidim u svakoj partiji barem nekoliko puta. Prije koji dan sam nekog od G ekipe bas pitao kako da mu ne vidim setup. Igrali smo dominaciju na nasem serveru. Bug vjerojatno...

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Malo sam bacio oko na video koji su oni postavili. Uglavnom ovaj nije ni PTFO od PTFO. Dosta kempanje po krovovima i možda 3 rivajva u cijeloj partiji iako je stalno igrao medica. Presakče preko palih boraca kao da ih ne vidi, ne idu zajedno nego svak za sebe. Nismo ni mi sjajni ali kad gledam ovo nije čudo što smo ih pobijedili.

PS

Dujo nisi trebao ali  HVALA na mjestu iako sam došao kasno, tek  na početak partije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Friday kaže...
TomoR kaže...

Ja to vidim u svakoj partiji barem nekoliko puta. Prije koji dan sam nekog od G ekipe bas pitao kako da mu ne vidim setup. Igrali smo dominaciju na nasem serveru. Bug vjerojatno...

Hax! Meni se u zadnje vrime isto često događa da mi ne pokazuje setup onog ko me ubio, neovisno jeli puška ili vozilo u pitanju 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
Battlefield 4

Lockeri:

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 16:39 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
3 0 hvala 4
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Koji vegas se koristi za tu obradu, onaj movie studio? 

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
13 godina
Volume kaže...

Koji vegas se koristi za tu obradu, onaj movie studio? 

"Sony Vegas Pro"

http://www.sonycreativesoftware.com/vegaspro

A ako nemaš volje ni vremena obrađivati, samo s Handbrake smanjiš veličinu i uploadaš.

https://handbrake.fr/

14 godina
protjeran
Battlefield 4

Kakva je kvaliteta s tim handbrakeom

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Vidim da se Shadowplay i Adobe Premiere još uvijek ne vole i zvuk nije sinkroniziran sa slikom. A već je davno obećano da će to popraviti.

Lockeri:

Idem kupiti najnoviju verziju Vegasa pa ću to ponovo obraditi.

Citat: "Hebem vam fleš da vam hebem!"

13 godina
Volume kaže...

Kakva je kvaliteta s tim handbrakeom

Ista ko s Vegasom ili Premierom, al nemaš nikakvih mogućnosti manipulacije videom ili zvukom.

Koristi iste codece, i ako staviš isti bitrate i kodiranje, video je isti.

Evo, kupio sam licencu za Vegas.

Znao sam da je unutra ispravna licenca, ali uz nju i virus (trojan?) koji se vjerojatno instalirao :D

Sad idem probati dal ga mogu maknuti.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 10:50 (CyberDemonVZ).
11 godina
protjeran
Battlefield 4

Dobri lokeri a? 

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...

Imam i ja snimljeno ali blage veze nemam kako editirati i uploadati. Kvaliteta je OK i cujemo se na TSu hehe.

Monk ga je stvarno pretjerao na Zavodu

meni lockeri bili super.Jest da sam dosta puta poginuo ali sam i njih dosta pokupio.

克罗地亚电源
11 godina
mrsmith kaže...

U nedoumici sam već par dana koji TV za dnevni odabrati. Naime, veličina prostorije je 5x5x2.5 (d-š-v) i na raspolaganju imam budžet od recimo 7000kn (100-200-300 više mi ne igra značajnu ulogu, može proći). Veličina dijagonale koja me zanima je 140cm (može proći i 127 ako baš nema ništa ok od 140cm za tu cijenu). Gledao sam svakakve modele od Samsung-a, Sony-a, LG-a, Panasonic-a... i totalno sam izgubljen. Gledati će se s udaljenosti od otprilike 3m (kauč), biti će na wall mountu.

Još jedna stvar koja me zanima - Isplati li se uopće kupovati 4K (tj. UHD) TV trenutno za cijenu do 7000-8000kn ili jednostavno kupiti FHD model bolje kvalitete? Kakav je upscaling SD sadržaja (HRT/RTL, DVB-T programi općenito kod nas) na UHD TV-u, je li gledljivo uopće?

Zanimao bi me i neki dobar jeftin soundbar uz TV - do 1500kn.

Stvarno bi volio da mi netko tko ima iskustva iz prve ruke odgovori jer od silnog googlanja nisam siguran više u ništa.

Puno hvala na pomoći, unaprijed

Ovo sam pitao u LCD/Plazma temi ali pošto je ova tema poznata po tome da ste svi neki bogataši i stariji od 50 možda netko ima iskustva u ovome također . Slušam - Hvala puno!

Ma nemoj velike pare davat za to,kad kod takvih stvari svaki misec nesto novo izadje. 

A sto se tice dizajna ovaj tv mi je perverzija Tesla TV .50" kosta oko 4000kn,a koriste panel kao i samsung i ostale poznatije marke. O tv-u. Po komentarim sto sam vidio svi ga hvale sto se tice slike.Nema smart tv ali i to se rijesi sa android boxom.Ja ga kontam sebi uzet za sobu.

Origin - hrka11
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.6.2015 11:31 (hrka11).
16 godina
hrka11 kaže...

Ma nemoj velike pare davat za to,kad kod takvih stvari svaki misec nesto novo izadje. 

A sto se tice dizajna ovaj tv mi je perverzija Tesla TV .50" kosta oko 4000kn,a koriste panel kao i samsung i ostale poznatije marke. O tv-u. Po komentarim sto sam vidio svi ga hvale sto se tice slike.Nema smart tv ali i to se rijesi sa android boxom.Ja ga kontam sebi uzet za sobu.

To je pravi TV za ivaneca, još ako ima trofazni priključak uhhh

Šala mala, nego da čuo sam za njih ali preskačem hvala :) - Uzeti ću najvjerojatnije nekog Panasonica u Elipsu s 5 god. jamstva trenutno.

14 godina
protjeran

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
mrsmith kaže...
hrka11 kaže...

Šala mala, nego da čuo sam za njih ali preskačem hvala :) - Uzeti ću najvjerojatnije nekog Panasonica u Elipsu s 5 god. jamstva trenutno.

Uzeh ovog ljepotana prije mj dana

http://www.lg.com/hr/televizori/lg-55UB820V-ultra-hd-tv

Tv je totalno ludilo ... od boja, svjetline do funkcija. Nema 3d pizd4rije ali je full smart TV.

Soundbar koji god uzmes bit ce bolji od zvucnika u flat tv-u tako da je svejedno :)

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
12 godina
Battlefield 4

@mrsmith

Ovo ti je zaista relevantan site pa provjeri.

http://hdtelevizija.com/

battlelog pukycro

2 0 hvala 1
11 godina
mrsmith kaže...

hahaha,je ,je bas za njega :D

ne salis se,mislis ozbiljno... :D  ma ja cu svakako spojit pc na njeg i stavit u sobu pa mi nije bas bitno sta sve ima.

Origin - hrka11
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ono kad jopis izgubi živce 

pero_HR
Moj PC  
2 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice