Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.647.455
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4
hrka11 kaže...

Triba vratit vojni rok obavezno i malo je 3mj.Mi sto smo zaposleni i sto imaju obaveze to nek

se rijesava na drugi nacin ili nek se ne salje poziv.

A ove mladje(moje god i mladje) sve poslat na obavezno sluzenje.Sve postale pickice nekakve,neodgojeno,nema radne navike,da bar uce nego ni to.

Mene je stid kad gledam ovo oko sebe.

Vidi, vidi, ti si čitav jedan dan stariji od mene...

My name is Legion... For we are many!
16 godina
neaktivan
Volume kaže...

I bilo mi je predobro u vojsci, nakon 6 miseci mi je bilo ža šta je gotovo. Jbt svaki vikend smo izlazili i opijali se, sićam se da sam se doma vratija sa 12kg više

Ja otišao sa 85kg i vratio se sa 85kg, ali sa izgledom slasniji mladim damicama
 Fukao sam ko' Hektor nakon vojske

17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Ratna djeca

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Friday kaže...
Sum_of_all_fears kaže...

Ratna djeca

Pancirne pelene su nosili

17 godina
Volume kaže...

Ne znam, meni je poziv za liječnički doša u četvrtom srednje, a ovaj za Sinj odma nakon završetka škole 

I bilo mi je predobro u vojsci, nakon 6 miseci mi je bilo ža šta je gotovo. Jbt svaki vikend smo izlazili i opijali se, sićam se da sam se doma vratija sa 12kg više

Sinj je u moje vojno doba, sredina 90tih, slovio za zajebanije mjesto za temeljnu!

Kakva got bila, nekom qurcu korisnom te naučila, nije loše to sa 3 mjeseca. Malo ti se mame najebu, al bar znaš kako reagirati u slučaju pizdarije!

Al nama , gerijatrija like (da Špelac, i ti si u toj skupini) ,bi pasalo razjuriti nas po brdima tjedan dana, trčanja, pucanja, atomski slijeva, atomski zdesna, pa pijanka u duboko u noć i štipati mesnate guzove lokalnih MILFara! 

17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

Dobra stara vremena - ujutro smo izlazili iz podruma i odmah išli pogledati jel krov još na mjestu. Onda vršljanje po susjedstvu i traženje novih kratera.

Freak Show Inc.
16 godina
neaktivan
Friday kaže...
Arabarran kaže...

Dobra stara vremena - ujutro smo izlazili iz podruma i odmah išli pogledati jel krov još na mjestu. Onda vršljanje po susjedstvu i traženje novih kratera.

Je, i mi smo gelere skupljali nakon svakog napada. Imao sam jednog koji je bio duži od mene u ramenima

17 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

Je, i mi smo gelere skupljali nakon svakog napada. Imao sam jednog koji je bio duži od mene u ramenima

Najveći su bili od VBR-a. On se raspadao u trakaste dijelove. Znali su biti debelo preko pola metra...

Freak Show Inc.
13 godina
Battlefield 4

Players keep fighting over which is "the most important platform for #Battlefield that the devs have to focus on", while the developers keep saying that they want to "provide the same experience on all platforms".

With every new iteration of the game and the platforms we keep having the same discussions, but these fights and arguments focus on the wrong problem.

No player wants that the game offers "the SAME experience on all platforms".
What every gamer wants is "TO GET THE BEST POSSIBLE EXPERIENCE ON HIS PLATFORM".

And that is achieved by properly optimizing the game for every platform that the game is released on. As long as this is not done, you will continue to have players suffer on every platform because of a compromise that had to be done due to the special needs or shortcomings of another platform. Because you know "same experience on every platform".

It is like the maps in Battlefield Bad Company 2, BF3 and BF4 that are designed with the idea of supporting extremely different gamemodes like Rush and Conquest.
What you end up with is a map where only one of the two modes works brilliantly and the other one is just bad - or you have a map where both are mediocre.
You can not sit on 2 chairs at the same time. If you try then you sit on the floor and that is not as nice as one of the chairs.

So gamers should stop those IDIOTIC "My Paystation is better than your X-Bone - NO! PC MASTARACE!" wars. And spend that energy on showing the corporations that they want games that have been fully optimized for every platform they get released on!

PS4 owners should get the NetworkPerfOverlay too, not just XB1 owners because Sony does not allow the devs to add it!
PS/XB owners are also ENTITLED to have proper admin options and server rental as well as server locations
also there is no technical reason that makes it impossible to allow PS4 players to play with XB1 players on the same server.
Everyone of us is ENTITLED to get a fully optimized game (gamemechanics, input device support, ......)

TEAM UP PEOPLE, WE ARE ALL GAMERS!

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4

Jebo vas rat. Najbliže što mu se opet želim približiti je kompjuter.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
12 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Jebo vas rat. Najbliže što mu se opet želim približiti je kompjuter.

Di si ti bio 91???

Freak Show Inc.
17 godina
Battlefield 4

Ja sam duplo oslobodjen - u vojnoj mi pise da ne + ukinuli su obavezu dok sam studirao.

Sad da me i stave, ima bih vislji cin u startu... XD

Btw Dobro jutro!

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Da, nadaj se... Pa nije ti to premium jebote!

Freak Show Inc.
11 godina
Sum_of_all_fears kaže...

Suti i slusaj starije.Nemoj gluposti pisat. 

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dobro koji je qurac više s tim vojnim rokom,sad čitam da Prva (Milf)dama kaže nema se para.

Al ja oću u vojsku skoro više od svega.

Nemojte rajcati ovaj napaćeni narod.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ikarus01 kaže...

Dobro koji je qurac više s tim vojnim rokom,sad čitam da Prva (Milf)dama kaže nema se para.

Al ja oću u vojsku skoro više od svega.

Nemojte rajcati ovaj napaćeni narod.

Golemi troškovi su u pitanju i mislim da gledano iz tog aspekta ne treba vojnu obvezu dizati iz mrtvih. Iako mi je sama pomisao zapravo vrlo zabavna.

Freak Show Inc.
16 godina
10 godina
Arabarran kaže...
Friday kaže...
Arabarran kaže...

same here.. meni je to tada cak bilo super zabavno.. kakav arsenal sam skupio ispod kreveta.. krali smo bojevu municiju, tromblone i sl. od staraca..

vrhunac zabave; stavimo prave metke na prugu (okrenute prema nama!), zalegnemo u travu u cekamo pucnjavu.. kad je to pocelo frcat okolo.. dobro smo uopce zivi i zdravi (barem fizicki )

12 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...

I izgleda da sam asistentici baš super...

kojoj asistentici?

xfire: leftycro | steam: lefty_cro | raptr: leftMD | battlelog: http://battlelog.battlefield.com/bf4/user/LeftY_CRO/ | LoL (EUNE): leftMD
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Vojna obaveza je bila zivi kurton. To je i ostala. To je bilo nesto gdje djeca sa sela vide kako izgleda grad, ovi moji cobani su obozavali sjediti na prozoru i gledati tramvaj.

I pitaju oni mene: koliko brzo moze voziti, kako je po noci, jel uvijek vozi ...

Onda alkohol ... tih 6mj u vojsci nikako nisam pio vodu. Rakija, pivo, vino, trava, svega u izobilju ...

Naucio sam se i kako odglumiti napuknuce meniskusa i otici na 3 tjedna doma. Naucio sam i natporucnika ako mu je do deranja, da se mogu i ja derati.

Naucio sam i starije vojnike da nisam guster i iako su oni 3mj od mene dulje u vojsci, ipak nisu u svojoj pripizdini nego u mom gradu pa da se ne izivljavaju ...

Vojska je bila i ostala sprdacina. Ono u jugi je tek bila debilana ... 3 godine mornarice ... jeblo te i more i brod i vojska ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
7 1 hvala 0
13 godina
Bastardo kaže...

Vojna obaveza je bila zivi kurton. To je i ostala. To je bilo nesto gdje djeca sa sela vide kako izgleda grad, ovi moji cobani su obozavali sjediti na prozoru i gledati tramvaj.

I pitaju oni mene: koliko brzo moze voziti, kako je po noci, jel uvijek vozi ...

Onda alkohol ... tih 6mj u vojsci nikako nisam pio vodu. Rakija, pivo, vino, trava, svega u izobilju ...

Naucio sam se i kako odglumiti napuknuce meniskusa i otici na 3 tjedna doma. Naucio sam i natporucnika ako mu je do deranja, da se mogu i ja derati.

Naucio sam i starije vojnike da nisam guster i iako su oni 3mj od mene dulje u vojsci, ipak nisu u svojoj pripizdini nego u mom gradu pa da se ne izivljavaju ...

Vojska je bila i ostala sprdacina. Ono u jugi je tek bila debilana ... 3 godine mornarice ... jeblo te i more i brod i vojska ...

Kak je ono išlo:

Ak' nisi pušio - propušit ćeš.

Ak' nisi pio - propit ćeš se.

Ak' nisi yebo - nit nećeš.

NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše.
15 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Bio mamin ujak '48. 

16 godina
moderator
Friday kaže...

Volim slušati roditelje neodgojene djece kako kukaju za vojskom i nekim starim vremenima kad je bilo ovako ili onako. Umjesto da priznaju da su totalno fejlali kao roditelji - lakše je optužiti društvo. 

Najviše komentara u tim vijestima su "bar da ih vojska nauči složiti krevet",ili "da izgledaji ko pederi i da se depiliraju"

Pa šta je slaganje kreveta SF?

A ako netko 'izgleda' ko peder,taj će i nakon vojske tako izgledati.

pukycro kaže...

I osim toga u istoj rečenici "naša", "sprdačina" i "vojska" ne ide, ma kakva je naša je.

Recimo da mi je baka kurva.

Ma kakva je moja je,al je i kurva jbg.

BTW Bolje da pustimo te ozbiljne teme u ovoj temi.

سمندری ڈاکو
16 godina
odjavljen
pirat kaže...

Najviše komentara u tim vijestima su "bar da ih vojska nauči složiti krevet",ili "da izgledaji ko pederi i da se depiliraju"

Pa šta je slaganje kreveta SF?

A ako netko 'izgleda' ko peder,taj će i nakon vojske tako izgledati.

Hrvatski portali i forumi (opće namjene, jel) su prepuni raznih genijalaca i stručnjaka za sva područja, ovisno o tome koja je tema dana. Jebo ja taj vojni rok. Totalno beskorisno gubljenje vremena + generiranje nepotrebnih troškova za šta, da bi naučili slagati krevete? Nešto mi je u magli da smo članovi NATOa, koji će nam klinac neka armija u rezervi ili što već... Bezveze.

11 godina
Battlefield 4

Ma jebo to...nego ratuje li se kasnije?uvik nas par bude,di ste ostali?

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Nego, idemo danas malo na najbolji server u hrvata i šire? Ja ću popodne malo igrati, za navečer ne znam...

I da, totalno mi je nejasno kako UCAV koristite na chainlinku. Na lumphini-ju ajde de. Propaganda još nekako. Ali npr sunken dragon - pa ja tamo ne mogu qurca pogoditi. Od 900+ killova sa UCAV-om mislim da je možda 15 sa chainlinka...

Freak Show Inc.

1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Friday kaže...

Nego, idemo danas malo na najbolji server u hrvata i šire? Ja ću popodne malo igrati, za navečer ne znam...

I da, totalno mi je nejasno kako UCAV koristite na chainlinku. Na lumphini-ju ajde de. Propaganda još nekako. Ali npr sunken dragon - pa ja tamo ne mogu qurca pogoditi. Od 900+ killova sa UCAV-om mislim da je možda 15 sa chainlinka...

Pa da, bio bi red da se malo napucavamo sa MGovima. Opet sam na nekom razhebanom netu, očekujte da će mi ping varirati od 40 do 400

17 godina
odjavljen
Sum_of_all_fears kaže...

Pa da, bio bi red da se malo napucavamo sa MGovima. Opet sam na nekom razhebanom netu, očekujte da će mi ping varirati od 40 do 400

Jebo te H1!

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
191x7 kaže...

Da, nadaj se... Pa nije ti to premium jebote!

Caka da s faksom odmah imaš više je koliko znam još uvijek aktualna...

Twitter: @191x7
17 godina
odjavljen
191x7 kaže...

Caka da s faksom odmah imaš više je koliko znam još uvijek aktualna...

Da, ti si baš primjer koliko faks u hrvatskoj vrijedi! Pogledaj voljuma - čovjek jedva srednju završio a sad ima kola od 430 KS i 20-ak apartmana!

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice