Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.654.657
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Re: Battlefield 4
Alien 22 kaže...
CyberDemonVZ kaže...
Alien 22 kaže...

Kako ga spojiš?

Utp om cat 6. Sajber kaze da je brzi .

Ne kaze. Pa nisam idiot :)

Osim ak doma imas gigabitnu mrezu rastegnutu po cijelom naselju :)

Sala Sajber - sala .

Pa imam ja doma Cat 6 na udaljenosti od 5-10m :) Al ne zbog brzine. Nego da budem bolji od Spelca.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
CyberDemonVZ kaže...

Pa imam ja doma Cat 6 na udaljenosti od 5-10m :) Al ne zbog brzine. Nego da budem bolji od Spelca.

Tu ti ni optika ne bi pomogla, uvijek će ti bježati bar pola zvijezdice 

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Kad bude imao kuma kao ja i kućnu opremu kao ja onda ćemo razgovarati. Evo, npr samo mrežna kartica koja košta više nego grafička kartica od većine vas (barem 95 %)...

Ali rješit ćemo cyber i ja uz pivo to kroz koji tjedan vjerojatno

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Malo sam razbacao modove igre i dlc-ove da bude mjesovito. Puca li se od 20-21 pa nadalje?

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

E da ... i danny_5 je dotirao koji dolar za nas cilj :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Battlefield 4
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 20:11 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Gdje su svi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...
CyberDemonVZ kaže...

Kad bude imao kuma kao ja i kućnu opremu kao ja onda ćemo razgovarati. Evo, npr samo mrežna kartica koja košta više nego grafička kartica od većine vas (barem 95 %)...

Ali rješit ćemo cyber i ja uz pivo to kroz koji tjedan vjerojatno

woooow  Koju mrežnu tek ti imaš kad ti je ženina  ovako dobra

17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Ajmo na naš server dečki...

Freak Show Inc.

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Battlefield 4

Koji prokletnici...a konačno našao oružje koje mi odgovara(SAR), stil igre, unutarnji mir i sve to... kaj ak ja napravim 12:0 seriju i potom 4:0 sam odma cheater, i to na noobovima totalnim

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.2.2015 23:02 (xyan).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Battlefield 4

Budan je .

Dobro jutro Spelce.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

Budan je .

Dobro jutro Spelce.

O da, fušarim nešto!

Jutro

Freak Show Inc.
17 godina
odjavljen
Battlefield 4

Madrfakr, pogledajte ovo:

Freak Show Inc.

6 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Jutro ljudi. Ako tko od vas ima iskustva s tuženjem t šrota hakomu neka mi se javi

battlelog - Volume_CRO
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.2.2015 7:51 (Volume).

3 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Volume kaže...

Jutro ljudi. Ako tko od vas ima iskustva s tuženjem t šrota hakomu neka mi se javi

Voljum se previse druzi s zagorcima .

17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Pao ti je KDR?

Freak Show Inc.
13 godina
Friday kaže...

Zar se nismo dogovorili da svak uzme svoju zastavu?

Xtreme_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...

Koje si ti gunđalo!

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Soldier977 kaže...
Friday kaže...

Kaj je Spelac dosao s HDZ ovom ? 

14 godina
protjeran
Alien 22 kaže...

Voljum se previse druzi s zagorcima .

Pa kad ih je najviše ode? Uostalom šta fali zagorcima? Jedino je Ivanec malo u k

Friday kaže...

Pao ti je KDR?

I skill! Nemam više gubiti živce s njima i njihovim usranim uslugama. Net mi je katastrofa, sinoć na serveru sam izgubija živce skroz... 

Pogledaj samo na šta liči moja veza, ovi errori su se nakupili u sat vrimena nakon restarta veze

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
xyan kaže...

Koji prokletnici...a konačno našao oružje koje mi odgovara(SAR), stil igre, unutarnji mir i sve to... kaj ak ja napravim 12:0 seriju i potom 4:0 sam odma cheater, i to na noobovima totalnim

Tako je to kad igras na drk serverima pored naseg ponosa i dike ...

Sinoc su bile epic partije. Bas mi je sjelo. Ono lincovanje Mrskog i njegovog sidekicka s snajperom iz ohoho udaljenosti mi je osvjezilo dan. Pljas metak na srecu prema nekom zalutalom dzipu u daljini kad ono metak aktivira C4 na dzipu i posalje mrskog i jos nekog u vjecna lovista ...

Covjece ... extra sam chilija nabacao za kragnicu!

17 godina
odjavljen
Volume kaže...

I skill! Nemam više gubiti živce s njima i njihovim usranim uslugama. Net mi je katastrofa, sinoć na serveru sam izgubija živce skroz... 

Pogledaj samo na šta liči moja veza, ovi errori su se nakupili u sat vrimena nakon restarta veze

Bič pliz, pogle moj log. Imao sam cca 35 promjena IP adresa u 24 sata. Net je pucao svakih 2-3 minute ali nije se stiglo registrirati na ddns-u...

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

Sinoc su bile epic partije. Bas mi je sjelo. Ono lincovanje Mrskog i njegovog sidekicka s snajperom iz ohoho udaljenosti mi je osvjezilo dan. Pljas metak na srecu prema nekom zalutalom dzipu u daljini kad ono metak aktivira C4 na dzipu i posalje mrskog i jos nekog u vjecna lovista ...

Covjece ... extra sam chilija nabacao za kragnicu!

Nda... Tu je bilo nes sumnjivo jer smo mrski i ja hopnuli u ganc novi Đip, ono is salona buraz...

Valjda mu je gepufna bila defektna.

Hello...
14 godina
protjeran
Friday kaže...

Bič pliz, pogle moj log. Imao sam cca 35 promjena IP adresa u 24 sata. Net je pucao svakih 2-3 minute ali nije se stiglo registrirati na ddns-u...

Ma ja im više nemam namjeru svaki misec davati 240 kn za ovo smeće. Brzina mi pada i ispod 1mbit, upload uopće ne radi, jednostavno pukne veza čim je file od 10mb. Package loss po 10% i više, ping bez razloga skače nenormalno i još milijun sranja

Sinoć uđem na server, stojim na jednom mistu a sljedeći tren se teleportiram 10m dalje. I tako cili vrime pa ti igraj... 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Ma ja im više nemam namjeru svaki misec davati 240 kn za ovo smeće. Brzina mi pada i ispod 1mbit, upload uopće ne radi, jednostavno pukne veza čim je file od 10mb. Package loss po 10% i više, ping bez razloga skače nenormalno i još milijun sranja

Sinoć uđem na server, stojim na jednom mistu a sljedeći tren se teleportiram 10m dalje. I tako cili vrime pa ti igraj... 

I opet si imao bolji skor nego ja

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže...

I opet si imao bolji skor nego ja

Hahaha pa nisam uspija niti završit jednu partiju. Tri puta pukla veza, nazvao t šrot u 11 navečer, spomenija im cilu familiju i otiša u krevet... 

battlelog - Volume_CRO
17 godina
odjavljen
Volume kaže...

Hahaha pa nisam uspija niti završit jednu partiju. Tri puta pukla veza, nazvao t šrot u 11 navečer, spomenija im cilu familiju i otiša u krevet... 

Ako si pogledao chat onda ti je sigurno bilo lakše jer se ivanec sinoć spojio brat-bratu 40 puta na server

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Friday kaže... 

Ako si pogledao chat onda ti je sigurno bilo lakše jer se ivanec sinoć spojio brat-bratu 40 puta na server

Kod njega su ti drugi problemi, žena mu isčupa žicu iz zida i tuče ga. On to neće prizna pa izmišlja neke udp port errore

battlelog - Volume_CRO
17 godina
Volume kaže...
Friday kaže... 

Kod njega su ti drugi problemi, žena mu isčupa žicu iz zida i tuče ga. On to neće prizna pa izmišlja neke udp port errore

A gle, on je kamiondžija, ako voli dobiti žicom od žene to je OK, nećemo ga suditi!

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

A gle, on je kamiondžija, ako voli dobiti žicom od žene to je OK, nećemo ga suditi!

Čuo sam da kamiondžije vole prljavo...

Freak Show Inc.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice