Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.755.120
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
16 godina
odjavljen
Re: Battlefield 4

Ako nemaš, napravi paypal acc. Trebat će ti.

Kad plaćaš preko njega, nema nikakvih problema nit komplikacija.

My name is Legion... For we are many!
11 godina
Battlefield 4

imam paypal.

Ali mislio sam radi ovoga otic,ne znam jeste gledali reportazu,ja kad sam video pogleda suze su mi same posle,jbga.Pomoc cu koliko mogu,a ne znam kako to idje i je li moram u posebnu banku ic.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/hrvatska-na-nogama-svi-zele-pomoci-milanu-i-njegovom-ocu-988354

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Daj Bastardo, nemoj mi sad takve teme. Imas toga tu kolko oces sirotunje i jada. Nije ovo mjesto za to. 

Nego jurim doma. Kad izjebem zenu i nasamaram klince evo me na serveru

Op vidim da nije Bastardo. Jos mi je bilo cudno.... pa znam da nije bas nekq dobricinq

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 16:40 (ivanec).
Moj PC  
5 0 hvala 0
16 godina
Battlefield 4

Kruv ti jebem ( rijetko kad pljujem na snijeg) i snijegu!
 Od Delnica do Ogulina 6h vožnje i to iz noćne!!
Ovakvih avantura nisam doživio u ono pola svijeta šta sam obišao...
Vozim ja tako 80-90km/h po autocesti između Delnica i Vrbovskog, kad spazim auto u desnoj traci poslije izlaza za Ravnu Goru, ravno glatko, samo gas...
Prebacim se u lijevu traku da ga zaobiđem, kad ono.... metar snijega na cesti jer su sve ralice otišle na izlaz za RAvnu Goru, uhuhuh!
To je samo u prvih 15min vožnje...

Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Što ste se raspisali...

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods....Come, my friends, Tis not too late to seek a newer world

0 0 hvala 0
11 godina
ivanec kaže...

Daj Bastardo, nemoj mi sad takve teme. Imas toga tu kolko oces sirotunje i jada. Nije ovo mjesto za to. 

Op vidim da nije Bastardo. Jos mi je bilo cudno.... pa znam da nije bas nekq dobricinq

Ma dobricina je on,nemoj tako...

14 godina
odjavljen
Arabarran kaže...

Kruv ti jebem ( rijetko kad pljujem na snijeg) i snijegu!
 Od Delnica do Ogulina 6h vožnje i to iz noćne!!
Ovakvih avantura nisam doživio u ono pola svijeta šta sam obišao...
Vozim ja tako 80-90km/h po autocesti između Delnica i Vrbovskog, kad spazim auto u desnoj traci poslije izlaza za Ravnu Goru, ravno glatko, samo gas...
Prebacim se u lijevu traku da ga zaobiđem, kad ono.... metar snijega na cesti jer su sve ralice otišle na izlaz za RAvnu Goru, uhuhuh!
To je samo u prvih 15min vožnje...

.

A purgeri placu nad snjegom .

Znao sam cim se cijeli dan nejavljas 

17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

.

A purgeri placu nad snjegom .

Znao sam cim se cijeli dan nejavljas 

Postao je ko pičkica pod stare dane...

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
ivanec kaže...

E jesi konjo :)

Ja bi i crnom ciganu pomogao ...

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Nego deca, jel punimo taj server? Bio bi red ...

Ovi sto su uplatili paypalom nek posalju ime u igri da im dam ingame admina ... RED, RAD i DISCIPLINA!

*svaki zlouporaba danih moci poteze ozbiljne sankcije ...

i evo jedna prigodna ...

Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Laštim pušku na serveru... Niđe nikog.

My name is Legion... For we are many!
15 godina
Battlefield 4

Et' i mene

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
dax-lax kaže...

Et' i mene

Čiteru jedan!

Da me nisi izubijo, imao bi KD 4!!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Bastardo kaže...

Nego deca, jel punimo taj server? Bio bi red ...

Ovi sto su uplatili paypalom nek posalju ime u igri da im dam ingame admina ... RED, RAD i DISCIPLINA!

*svaki zlouporaba danih moci poteze ozbiljne sankcije ...

Jok  razbojniče. Admin rola nije bila u ugovoru.

11 godina
Battlefield 4

a guzve 

Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
CyberDemonVZ kaže...
dax-lax kaže...

Et' i mene

Čiteru jedan!

Da me nisi izubijo, imao bi KD 4!!

C4 se već skoro iz baze lijepio za tebe. moraš skupit sve. uleti mi koji put dobra partija a do prije mjesec dana nisam supporta ni jednom s namjerom zaigrao jer mu nisam vidio svrhe a na kraju s njim najljepše lijepit glicerine po šasiji

14 godina
dax-lax kaže...

...a do prije mjesec dana nisam supporta ni jednom s namjerom zaigrao jer mu nisam vidio svrhe a na kraju s njim najljepše lijepit glicerine po šasiji

Haha, ne znam zašto, ovaj tekst me sjetio na ovo

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
Battlefield 4

Dobro jutro 

Ajmo lopate pa na Whiteout hitro.

battlelog pukycro

4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Battlefield 4

Dobro jutro. Kaj ima novog? Kad nam dolaze night mape?

Hello...

4 0 hvala 0
11 godina
Battlefield 4

Jutro... 

Moj PC  
5 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 4

Vec pol sata stojim pred svojom zgradom, i nikak da lik zaduzen za lopate donese jednu..

Ja bi delal, pa nebrem.. a nis, idem se baviti s familijom. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Danny_5 kaže...

Dobro jutro. Kaj ima novog? Kad nam dolaze night mape?

Cek da nam netko posalje crne screenshotove. Mozda pise :)

13 godina
Battlefield 4

U 24 sata ni puna stranica.

Tvrdolinijaši zaboravili na forum.

battlelog pukycro

0 0 hvala 0
17 godina
Battlefield 4

Jučer sam igrao na B4stardo serveru. Šteta što je server kinez, al bilo je igrivo. Svaka čast B4stardu na iznajmljenom serveru, namjera je bitna. :)

Twitter: @191x7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
191x7 kaže...

Jučer sam igrao na B4stardo serveru. Šteta što je server kinez, al bilo je igrivo. Svaka čast B4stardu na iznajmljenom serveru, namjera je bitna. :)

Kinez? Ako su kinezi imali Hitlera, Mercedes i najbolje pivo - onda se slazem - server je kinez :)

Jesi skupio video materijala za kvalitetan review?

17 godina
Bastardo kaže...

Kinez? Ako su kinezi imali Hitlera, Mercedes i najbolje pivo - onda se slazem - server je kinez :)

Kinez u smislu made in china. Jedan od onih servera na kojem plastika glumi logičke sklopove pa malo kasni s registracijom pogodaka, slanjem podataka klijentima, izračunima...

Nije bitno jel smješten u Njemačkoj, Poljskoj ili Turskoj, loš server je loš server - kvari igru svima.

Samo je šteta što ti kineski serveri nisu jeftiniji pa se kad naručuješ ne zna jel pilula plava il crvena.

To ti server provideri/hosteri naruče servere s eBaya pa onda kod narudžbi igraš igru - kakav ti dopadne.

Al kao što sam rekao, namjera je bitna, a ko bi rekao da če server iz Njemačke biti kinez, vjerojatno ga hostaju turci. :p

13 godina
neaktivan
191x7 kaže...
Bastardo kaže...

Kinez u smislu made in china. Jedan od onih servera na kojem plastika glumi logičke sklopove pa malo kasni s registracijom pogodaka, slanjem podataka klijentima, izračunima...

Nije bitno jel smješten u Njemačkoj, Poljskoj ili Turskoj, loš server je loš server - kvari igru svima.

Samo je šteta što ti kineski serveri nisu jeftiniji pa se kad naručuješ ne zna jel pilula plava il crvena.

To ti server provideri/hosteri naruče servere s eBaya pa onda kod narudžbi igraš igru - kakav ti dopadne.

Al kao što sam rekao, namjera je bitna, a ko bi rekao da če server iz Njemačke biti kinez, vjerojatno ga hostaju turci. :p

Svi do sada hvale hitreg. Meni osobno je ping oko 20, niti lag, niti hitreg problem ...

Nadam se da ces ti jednom rijesiti kakav hrvatski server, ali ono bas da je napravljen u hrvatskom pogonu koristeci hrvatski silicij :)

Do tada - provjeri svoju opremu jer je server odlican :)

17 godina
Bastardo kaže...

Moja oprema je u izvrsnom stanju i uvijek nadohvat ruke. 

14 godina
odjavljen
Bastardo kaže...
191x7 kaže...
Bastardo kaže...

Svi do sada hvale hitreg. Meni osobno je ping oko 20, niti lag, niti hitreg problem ...

Nadam se da ces ti jednom rijesiti kakav hrvatski server, ali ono bas da je napravljen u hrvatskom pogonu koristeci hrvatski silicij :)

Ma pusti ga kume nije uzeo terapiju pa je malo .

16 godina
Battlefield 4

Ili je jednostavno loš pa ste ga bušili, a onda mu kriv hitreg.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2015 17:35 (Jack Sparrow).
Moj PC  
5 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice