Nema zemlje di balkanac neće profitirati.
Ili sjebati nešto!
Kad smo doma diplomirali .
Nema zemlje di balkanac neće profitirati.
Ili sjebati nešto!
Kad smo doma diplomirali .
Hvala vam na brizi prijatelji. Do toga danas nisam dosao. Mozda sutra odem na thai masazu
Ali ima tu puno boljih stvari. Gledao sam laptope ovdje vec prije preko interneta.
Vidio da su puno povoljniji nego kod nas pa odlucio ovdje jedan kupiti.
otisao danas do najpoznatijeg centra kod njih i kupio jedan.
Ali pravi dozivljaj. Pokusava ti prodati asus tip, pa vidi acer tip, pa lenovo pa msi.
Gledam jedan asus rog, pa acer nitro V i kupim MSI.
Zasto? Tip mi spusti cijenu za otprilike 500 Kn i ponudi u tome msata 128 gb s ugradnjom plus torbu.
Naravno da je vidio da sam gledao asus i ove ostale i rekao da tamo za manje para dobijem isto dobru stvar.
Ja kazem da sam mu vjerovatno jedini kupac koji ce ikada doci iz HR. A posto sam gamer da mi jos misa od gigabyte.
Sve to sam dobio za cijenu od 6500 KN. Takvoga kod nas ja mislim nema u prodaji a u DE kosta oko 1400 eurica.
Ako netko pita za garanciju. Ima je 2 godine globalna.
@cyber- cijelo mjesto se zove, u cast velikom vodji, CYBERJAYA
I pokusavam instalirati origin i njet. Neda mu da se update.
Ma ti si otisel na godisnji i u shopping, a ne poslovno...
Hvala vam na brizi prijatelji. Do toga danas nisam dosao. Mozda sutra odem na thai masazu
Ali ima tu puno boljih stvari. Gledao sam laptope ovdje vec prije preko interneta.
Vidio da su puno povoljniji nego kod nas pa odlucio ovdje jedan kupiti.
otisao danas do najpoznatijeg centra kod njih i kupio jedan.
Ali pravi dozivljaj. Pokusava ti prodati asus tip, pa vidi acer tip, pa lenovo pa msi.
Gledam jedan asus rog, pa acer nitro V i kupim MSI.
Zasto? Tip mi spusti cijenu za otprilike 500 Kn i ponudi u tome msata 128 gb s ugradnjom plus torbu.
Naravno da je vidio da sam gledao asus i ove ostale i rekao da tamo za manje para dobijem isto dobru stvar.
Ja kazem da sam mu vjerovatno jedini kupac koji ce ikada doci iz HR. A posto sam gamer da mi jos misa od gigabyte.
Sve to sam dobio za cijenu od 6500 KN. Takvoga kod nas ja mislim nema u prodaji a u DE kosta oko 1400 eurica.
Ako netko pita za garanciju. Ima je 2 godine globalna.
@cyber- cijelo mjesto se zove, u cast velikom vodji, CYBERJAYA
I pokusavam instalirati origin i njet. Neda mu da se update.
Ajde moga si bacit oko na venuse pa vidi kakve su cijene tu. I molin te budi drug pa Ivanecu donesi jednu pastu kao suvenir
Ajde moga si bacit oko na venuse pa vidi kakve su cijene tu. I molin te budi drug pa Ivanecu donesi jednu pastu kao suvenir
U ovom trgovackom centru nema sto nema. Pravi raj za nas ljubitelje kompjutera i opcenito tehnike. Venus nisam vidio ali mozda ga ima
Ali da vas malo razblazim i natjeram na razmisljanje mislio sam instalirati BF4, igrati i naruciti thai masazu. S happy endom 60 ringita (x 1,7 Kn) u apartmanu.
Sad posto sam njubara i nisam sve kopirao na stick ce biti samo masaza bez Bf4
pazi da maserka nema ćunu
Kakve veze? Za blow job svejedno...
Svi seru po pederima a nitko nije probao!
A vidi, kad je već platio neka iskoristi sve što mu se nudi.
Pa i ćunu ako triba.
Ajme njega, ode u maleziju a prvo mu je na pameti kako će igrat bf4... Ma jbt razvali tu maserku, a kasnije obiđi njihove birtije i vidi kakve rakije imaju u ponudi
U ovom trgovackom centru nema sto nema. Pravi raj za nas ljubitelje kompjutera i opcenito tehnike. Venus nisam vidio ali mozda ga ima
Ali da vas malo razblazim i natjeram na razmisljanje mislio sam instalirati BF4, igrati i naruciti thai masazu. S happy endom 60 ringita (x 1,7 Kn) u apartmanu.
Sad posto sam njubara i nisam sve kopirao na stick ce biti samo masaza bez Bf4
http://i1.kym-cdn.com/photos/images/facebook/000/349/105/254.jpg
Kakve veze? Za blow job svejedno...
Svi seru po pederima a nitko nije probao!
a gle pljugica je pljugica
Kad je na toplom u ustima - koga briga!
Fata je Fata ali dvaput je dvaput
Power samo ti pamet u glavu i prvo je vodi na plivanje kako se kaže Važno da si dobro stigao, uživaj!
Ne javlja se power.
Dakle, ili jebe ili je jeben pa ne može doći do kompa.
Ne javlja se power.
Dakle, ili jebe ije jeben pa ne može doći do kompali .
Samo da se zna, kad vec ovdje nitko ne pise, ja gledam ovu moju studenticu kako glaba bananu ...
Samo da se zna, kad vec ovdje nitko ne pise, ja gledam ovu moju studenticu kako glaba bananu ...
Jel ovu
http://cdn2.thegloss.com/wp-content/uploads/2011/02/banana_3-266x200.jpg
jel friška banana?
Jel ovu
jel friška banana?
Covjece, sav sam se oznojio ... kako ju slasno papa ...
Jel ovu
jel friška banana?
Covjece, sav sam se oznojio ... kako ju slasno papa ...
Cekaj - vec 10 minuta jede " bananu" ?
Ili si joj podvalio pod bananu ....
A briga vas. Idem sada spavati. ostao sam ziv, nisam j***n bila je zensko
BF se skida jos nekih 9 sati itd.
Nemoj da se probudim u ponoc vaseg vremena i dodjem na TS biti ce svasta
ma bitno da je zdravlja
Ajme njega, ode u maleziju a prvo mu je na pameti kako će igrat bf4... Ma jbt razvali tu maserku, a kasnije obiđi njihove birtije i vidi kakve rakije imaju u ponudi
Jbg da je barem to jeftino kao ostatak. Alk im je skup jer su vecinom muslimani. Ali sutra navecer idem na pivu.
Nakon ovih troskova danas si barem par piva mogu priustiti.
Nemoj da se probudim u ponoc vaseg vremena i dodjem na TS biti ce svasta
Jbg da je barem to jeftino kao ostatak. Alk im je skup jer su vecinom muslimani. Ali sutra navecer idem na pivu.
Nakon ovih troskova danas si barem par piva mogu priustiti.
Ma njake sve, frajer dosada krmio u hotelu i ima bujnu maštu
Nemoj se smo prijetiti dođi ti i nenajavljeno na TS spij jednu njihovu žuju i u moje ime
Propustio sam postati na 1337 stranici.
Već i vrapci na grani zanju da si majstor leeta.
I fakat su se Ivanec i Danny5 pojavili kod mene, napravili oni fešticu, žena ih ponudila s pivicom..
A ja se mučim s mjenjanjem pasete i ugradnjom grafičke...
P.S. ovo je bilo najgore vađenje matične u 20 godišnjem iskustvu s računalima
Čekam da se Ivanec javi s mobitela jer mu komp ne radi
Osim matematike - koji bi još razlog bio da tamo pišeš?
Uaaaa koji own na HRT 1!
Uaaaa koji own na HRT 1!
I da se nadovežem, koje je glupo pravilo DICE, osim da iskamči još lovice da ja ne mogu igrat Vanilla mape na serverima koji trenutno vrte te mape ali imaju u postavkama i mape iz DLCova!?!Pa u BF3 si mogao!
Cekaj 1917 stranicu!