Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.679.474
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
14 godina
protjeran
Re: Battlefield 4
ivanec kaže...
Volume kaže...
ivanec kaže...

Danas idem kod Cybera promjenit pastu i ubacit novu grafu. 

Čekaj neznaš ni grafičku uštekat? Mila majko... 

Samo sam cekal da se nas olimpiski šampion u mjenjanju pasti, ulovi u zamku....

Mogu ti objasnit i kako se monitor spoji. Imaš dva kabela, jedan ide u struju a drugi na grafičku. Možda ti ovako zvuči komplicirano, ali kad stigne monitor zovi pa ću ti polako objanit korak po korak... 

Pusa ljube 

battlelog - Volume_CRO
14 godina
Friday kaže...
ivanec kaže...

Vidim tu ste svi experti za pastu

Ja imam dvije kod kuće

Neki jeftikaner za druge i mx-2 za vlastite potrebe

Kao prvo, sad je odao da sam ja naivac koji ce mu mjenjati pastu, a kao drugo, pripremio sam MX-4 za Ivanca... Sad si sve mislim da iskopam neku staru negdje u ormaru.. nije on vrijedan ovoga...

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
odjavljen
ivanec kaže...

Danas idem kod Cybera promjenit pastu i ubacit novu grafu. Ak imate kakve poruke da prenesem za Velikog ....

Ps: u moje vreme - ili si mjenjal paste ili si fukal ko hektor. Vidim tu ste svi experti za pastu

Evo pogledaj malo da se Sajber nebi zaje.. 

Nikad neznas - em je malo stariji i ruke mu se tresu 

14 godina
Volume kaže...

Samo sam cekal da se nas olimpiski šampion u mjenjanju pasti, ulovi u zamku....

Mogu ti objasnit i kako se monitor spoji. Imaš dva kabela, jedan ide u struju a drugi na grafičku. Možda ti ovako zvuči komplicirano, ali kad stigne monitor zovi pa ću ti polako objanit korak po korak... 

Pusa ljube 

stigao mu je jucer, i vec je igrao na njemu

danas grafa :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
odjavljen
Battlefield 4

Zamjena paste je pipav posao koji je bolje prepustiti profesionalcima. Bolje da netko drugi strga nešto nego ti... Sebe ne možeš da biješ (jer ćeš se kad tad onesvijestiti) a drugog možeš i kad se onesvijesti.

My name is Legion... For we are many!
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
CyberDemonVZ kaže...

Kao prvo, sad je odao da sam ja naivac koji ce mu mjenjati pastu, a kao drugo, pripremio sam MX-4 za Ivanca... Sad si sve mislim da iskopam neku staru negdje u ormaru.. nije on vrijedan ovoga...

Meni je trebalo za nešto pa sam uzeo mx-2 jer nije bio mx-4. Razlika je prilično marginalna ali očita.

Freak Show Inc.
10 godina
neaktivan
Alien 22 kaže...

Evo pogledaj malo da se Sajber nebi zaje.. 

Nikad neznas - em je malo stariji i ruke mu se tresu 

Kak ima lepog peseka...

Hello...
17 godina
Bastardo kaže...
TomoR kaže...

Jeftikaner za Bastarda i ostalu rodbinu, a MX-2 za tebe. Zloćko jedan.

Moj PC nitko ne dira! A moj je standard malo drugaciji ... u moj PC ide samo coolermaster pasta a za druge koristim MX-2 jeftikanera :)

Znači kad ti preostane malo MX-2 onda uvališŠpelcu. A jeste neki kumovi 

EDIT:

Ne znam je'l bilo: Battle non-sense o mogućem redizajnu klasa za neki budući BF?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.1.2015 10:43 (TomoR).
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Jako malo paste ja trošim generalno.

Nego, jel voda još šiklja?

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Jako malo paste ja trošim generalno.

Nego, jel voda još šiklja?

Na poslu sam. Voda nije ni šikljala, uvalio sam predstavniku predstavnika stanara iz GSKG da zivka. Ako ih ne dobije, zvat ću ja...

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Na poslu sam. Voda nije ni šikljala, uvalio sam predstavniku predstavnika stanara iz GSKG da zivka. Ako ih ne dobije, zvat ću ja...

Znači imaš svoje ljude... Prefora čovječe! Ja bih na tvom mjestu nazvao u upravu holdinga i tražio ostavke!

Freak Show Inc.
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
TomoR kaže...

Znači imaš svoje ljude... Prefora čovječe! Ja bih na tvom mjestu nazvao u upravu holdinga i tražio ostavke!

Kak znas da nije - pocel je od Bandica .

17 godina
odjavljen
Alien 22 kaže...

On mu je stjerao zapravo...

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4

Definicija naivca?

Ostaviti kod Cybera novu grafu, i otici na posao do 16 sat.

But, will it blend?

Da ugradim u komp i vidim do koliko se klocka?

Da stavim u pećnicu na pola sata na 200° da vidimo kaj bu se dogodilo?

Stavim u perilicu?

Moj PC  
14 0 hvala 1
16 godina
CyberDemonVZ kaže...

Definicija naivca?

But, will it blend?

Stavim u perilicu?

Nijedno. Reci da se mala zaigrala i bacila kutiju u smeće, a gle vraga baš danas je odvoz smeća

16 godina
odjavljen

Will it bend?

My name is Legion... For we are many!
13 godina
odjavljen
Friday kaže...
Alien 22 kaže...

On mu je stjerao zapravo...

Prica se po kuloarima da su si nekad dobri bili ALI Banderas ga je htio zavuc za 20m3 vode.

E neces razbojnice ....

I sad je gdje je 

14 godina
protjeran
CyberDemonVZ kaže...

Definicija naivca?

But, will it blend?

Stavim u perilicu?

Ugradi mu svoju 770-tku, a sebi uzmi tu. Neće on ni skužit... 

A kad mu budeš minja pastu koristi ovaj postupak 

battlelog - Volume_CRO
13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Bastardo kaže...
TomoR kaže...

Jeftikaner za Bastarda i ostalu rodbinu, a MX-2 za tebe. Zloćko jedan.

Moj PC nitko ne dira! A moj je standard malo drugaciji ... u moj PC ide samo coolermaster pasta a za druge koristim MX-2 jeftikanera :)

Pa da! U slucaju da je na bf-u ime b4stardo bilo zauzeto, nick bi mi bio "uvaljivac" :)

*dobitnik i7-4790K!, battlelog: B4stardo_CRO
13 godina
neaktivan
Battlefield 4

E ... evo za ove koji ne znaju sami neke osnovne stvari oko PC-a. Covjek je fino pokazao kako sastaviti PC. Ima jedan dio gdje ugradjuje i graficku karticu pa se postupak moze kopirati ...

Moj PC  
11 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Bastardo kaže...

E ... evo za ove koji ne znaju sami neke osnovne stvari oko PC-a. Covjek je fino pokazao kako sastaviti PC. Ima jedan dio gdje ugradjuje i graficku karticu pa se postupak moze kopirati ...

Malo sam, malo sam, malo sam maka...

Hello...
17 godina
Bastardo kaže...

Očito za puni efekt to treba gol radit!

13 godina
neaktivan
TomoR kaže...
Bastardo kaže...

Očito za puni efekt to treba gol radit!

Pa samo pratis video ... neizostavno je i razyebani cpu cooler zalijepiti selotejpom na stopalo!

13 godina
neaktivan
Battlefield 4

Ista je osoba osim mora ostalih guidova napravila i guide na temu borbe s kokoskama. Nikad ne se ne zna kad se netko od nas moze naci u toj situaciji ...

Iako mozda spada u sivu zonu offtopica, preporucujem pogledati jer su neke taktike primjenjive na BF!

Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Bastardo kaže...

Iako mozda spada u sivu zonu offtopica, preporucujem pogledati jer su neke taktike primjenjive na BF!

Ako ivanec može pastu mjenjati na forumu onda možemo i mi nešto naučiti!

Freak Show Inc.
14 godina
protjeran
Battlefield 4

Onda se priča da ljudi u ovoj temi nisu normalni... Drugi put kad napišem neko sranje i zapitam šta nije u redu s menom samo ću pogledat neki od njegovih videa da se utješim 

battlelog - Volume_CRO

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Volume kaže...
amater_2 kaže...
Volume kaže...
Ma lako za to, to će odma skužit na opip. Samo neka traži da prvo zavuče ruku pod minić, ako dotakne visuljak neka biži šta dalje i nikad to više ne spominje... Problem je u tome šta ima i onih koji su imali pišu, ali su skontali da se prostitucijom može dosta zaraditi pa su odlučili ugraditi muf. E takvih se triba dobro pazit jer neznaš na čemu si. Da ne bi na kraju ispalo da je okrenija nekog brku... 

Hvala vam na brizi prijatelji. Do toga danas nisam dosao. Mozda sutra odem na thai masazu

Ali ima tu puno boljih stvari. Gledao sam laptope ovdje vec prije preko interneta.

Vidio da su puno povoljniji nego kod nas pa odlucio ovdje jedan kupiti.

otisao danas  do najpoznatijeg centra kod njih i kupio jedan.

Ali pravi dozivljaj. Pokusava ti prodati asus tip, pa vidi acer tip, pa lenovo pa msi.

Gledam jedan asus rog, pa acer nitro V i kupim MSI.

Zasto? Tip mi spusti cijenu za otprilike 500 Kn i ponudi u tome msata 128 gb s ugradnjom plus torbu.

Naravno da je vidio da sam gledao asus i ove ostale i rekao da tamo za manje para dobijem isto dobru stvar.

Ja kazem da sam mu vjerovatno jedini kupac koji ce ikada doci iz HR. A posto sam gamer da mi jos misa od gigabyte.

Sve to sam dobio za cijenu od 6500 KN. Takvoga kod nas ja mislim nema u prodaji a u DE kosta oko 1400 eurica.

Ako netko pita za garanciju. Ima je 2 godine globalna.

@cyber- cijelo mjesto se zove, u cast velikom vodji, CYBERJAYA

I pokusavam instalirati origin i njet. Neda mu da se update.

克罗地亚电源
16 godina
CroPower76 kaže...

Hvala vam na brizi prijatelji. Do toga danas nisam dosao. Mozda sutra odem na thai masazu

Ali ima tu puno boljih stvari. Gledao sam laptope ovdje vec prije preko interneta.

Vidio da su puno povoljniji nego kod nas pa odlucio ovdje jedan kupiti.

otisao danas  do najpoznatijeg centra kod njih i kupio jedan.

Ali pravi dozivljaj. Pokusava ti prodati asus tip, pa vidi acer tip, pa lenovo pa msi.

Gledam jedan asus rog, pa acer nitro V i kupim MSI.

Zasto? Tip mi spusti cijenu za otprilike 500 Kn i ponudi u tome msata 128 gb s ugradnjom plus torbu.

Naravno da je vidio da sam gledao asus i ove ostale i rekao da tamo za manje para dobijem isto dobru stvar.

Ja kazem da sam mu vjerovatno jedini kupac koji ce ikada doci iz HR. A posto sam gamer da mi jos misa od gigabyte.

Sve to sam dobio za cijenu od 6500 KN. Takvoga kod nas ja mislim nema u prodaji a u DE kosta oko 1400 eurica.

Ako netko pita za garanciju. Ima je 2 godine globalna.

@cyber- cijelo mjesto se zove, u cast velikom vodji, CYBERJAYA

I pokusavam instalirati origin i njet. Neda mu da se update.

Nema zemlje di balkanac neće profitirati. 

Battlelog: MUDO_HR
17 godina
odjavljen
amater_2 kaže...

Nema zemlje di balkanac neće profitirati. 

Ili sjebati nešto!

Freak Show Inc.
13 godina
neaktivan
Friday kaže...
Bastardo kaže...

Ako ivanec može pastu mjenjati na forumu onda možemo i mi nešto naučiti!

Upravo sam se za time poveo!

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice