Molim moderatora da što prije obrise moj post gore hahahahhaha Na mobu u sam :/
Ne radi mi trenutno ta opcija.Oprosti.
Molim moderatora da što prije obrise moj post gore hahahahhaha Na mobu u sam :/
Ne radi mi trenutno ta opcija.Oprosti.
Ako ne prestanete sa zajebancijom na moj račun sve ću vas nać i po"apsit 
Ko se vidio sa organom zajebavat 
Ej, dolazi netko na Spancirfest? Kupio sam preskupu graf. karticu, pa vise nemam love, a htio bi piti. Pa trebam sponzora.
Hvala. Pusa.
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Ej, dolazi netko na Spancirfest? Kupio sam preskupu graf. karticu, pa vise nemam love, a htio bi piti. Pa trebam sponzora.
Hvala. Pusa.
Ja valjda dolazim onu zadnju nedjelju,idem si sad namakati jajčeka u more.
E da ni ja nemam para,nek se javi tko ima da nam plaća cugu.
Hvala. Pusa.
Ja valjda dolazim onu zadnju nedjelju,idem si sad namakati jajčeka u more.
E da ni ja nemam para,nek se javi tko ima da nam plaća cugu.
Da nisi napisao da ides na more utopit maloga,jos bi i povjerovao. Ovako,pun si ko' brod.
Pirat i Cyber traze sponzora. Kuky, budes ti?
Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Da nisi napisao da ides na more utopit maloga,jos bi i povjerovao. Ovako,pun si ko' brod.
Za more sam si našao sponzora.Vodi me na svoju jahtu.
Tomo, moze!
Pirat, fuuuuuj!!!
Ajd ne serite, baba sigurno glaba 100 na sat. A da ga uzme u ta lijepa nabubrena usta malac bi povraćao nabrzinu...
Aha samo da skupim još koju bocu i kupimo si svi skupa jednu pivo. Moj je prvi gutljaj tak da znate.
Trebaš naći nekoga tko radi, a ne nas neradnike.
Aha samo da skupim još koju bocu i kupimo si svi skupa jednu pivo. Moj je prvi gutljaj tak da znate.
Trebaš naći nekoga tko radi, a ne nas neradnike.
Ne znam zašto, ali nekako imam dojam da te odgojila grupa TNT.
Pa pirat ima sponzora, ne ja 
O Bože!
Molim te da takva sranj* više ne pišeš u temi,još ćeš nas ureć pa ćemo morati raditi u životu.
O Bože!
Molim te da takva sranj* više ne pišeš u temi,još ćeš nas ureć pa ćemo morati raditi u životu.
A ja sam za lemonparty dobio karton. Vidiš kako si nepravedan!
Koji je link za lemonparty?
Pitaj pirata. Toliko je puta već to obrisao da ga zna napamet 
Ajd ne serite, baba sigurno glaba 100 na sat. A da ga uzme u ta lijepa nabubrena usta malac bi povraćao nabrzinu...
To za povracanje si u pravu!
Btw sto je lemonparty?
http://juicethehedgehog.deviantart.com/art/dancing-lemon-man-266705379 
http://juicethehedgehog.deviantart.com/art/dancing-lemon-man-266705379 
Jbt. bilo me je strah otvoriti. 
Ajoooj .. kako je ostarila.. A bila mi je baš drag lik dok sam bio mali.
Trudna zena jedva da mene trpi u stanu, al ako ti je stvarno potrebno, mogu potraziti medju poznanicima tko ima mjesta za tebe!
Trudna zena jedva da mene trpi u stanu, al ako ti je stvarno potrebno, mogu potraziti medju poznanicima tko ima mjesta za tebe!
Eeee, znam, da imaš ženu, zato sam i traži0o neki ćošak... inače ode ona za Ogulin