Battlefield 4

poruka: 64.074
|
čitano: 5.635.760
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
13 godina
Battlefield 4

Ovog lika još nisam čuo, al je genijalan! :D

Strategija igre i osvajanja zastava na Pearl Marketu

Kako napadati, kako se braniti, koje zastave su važne, odkud ih osvajati :D

Malo previše informacija za laganini public napucavanje, ali svejedno odlično napravljeno :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
Moj PC  
2 0 hvala 2
13 godina
Re: Battlefield 4
Jole-Ri kaže...

Odličan BF4, počeo sam neki dan igrati, i dobru priču ima. Sve pet

Koju priču?

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
13 godina
Soldier977 kaže...
Jole-Ri kaže...

Koju priču?

Isao sam malo proucavati na Google. Izgleda da Battlefield 4 ima singleplayer! :-o

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
16 godina
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...
Jole-Ri kaže...

Koju priču?

Isao sam malo proucavati na Google. Izgleda da Battlefield 4 ima singleplayer! :-o

http://www.reactiongifs.com/r/lkrwtf.gif

Battlelog: MUDO_HR
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Soldier977 kaže...
Jole-Ri kaže...

Koju priču?

Cyber, pao si mi u očima. Do sada sam mislio da ti sve istinu govoriš, ali tek sada vidim da sam bio u krivu.  {#}

Xtream_Dama Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
17 godina
Battlefield 4

Nije Photoshop...

Moj PC  
10 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Nije Photoshop...

Igra ti poručuje "daj se skini više s yebenog mitraljeza"

Freak Show Inc.
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

Nije Photoshop...

Igra ti poručuje "daj se skini više s yebenog mitraljeza"

Ja ti poručujem da proučiš što je M40A5... Ti si vjerojatno mislio na M60-E4

BTW, svrha posta mi je bila da vjerojatno neću u weapon battlepackovima dobiti 3 preostala noža što mi fale.

Polako mi ponestaje oružja za unlockanje BP-ova.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 11:22 (TomoR).
14 godina
Battlefield 4

Mislim da si ih dosad već triba otključati. Ja ih imam odavno a ne obavljam nikakve asajmente, a i konstantno igram samo s 5-6 puškica... 

battlelog - Volume_CRO

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
TomoR kaže...

BTW, svrha posta mi je bila da vjerojatno neću u weapon battlepackovima dobiti 3 preostala noža što mi fale.

Noževi se dobivaju samo u Gold Battlepackovima.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
17 godina
NiramX kaže...
TomoR kaže...

Noževi se dobivaju samo u Gold Battlepackovima.

Kaže ekipa da se može dobiti i u Weapon Battlepackovima, ali da je ekstremno mala šansa. Inače, od lvl-a 120-130 sam dobio 2 noža u Gold BP-ovima, sad mi fale još 3. Znam da je zapravo nebitno, ali ima ljudi koji ni ne znaju gdje im je tipka za nož pa dobili sve noževe do lvl-a 65. 

Izgleda da sam trebao abuse-ati situacija sa Gold Battlepack-ovima dok se moglo...

Evo, i slika, fale mi: Survival, Dive i Tactical

17 godina
odjavljen
TomoR kaže...

Izgleda da sam trebao abuse-ati situacija sa Gold Battlepack-ovima dok se moglo...

A koja je fora s time bila? Ja nisam bio na btlogu možda mjesec dana a kad sam se prvi puta ulogirao imao neotvorenih bar 20 komada (i sad prije koji dan opet cca 15-ak). A nisam uopće igrao.

Freak Show Inc.
14 godina
Battlefield 4
http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos

0 1 hvala 0
17 godina
Friday kaže...
TomoR kaže...

A koja je fora s time bila? Ja nisam bio na btlogu možda mjesec dana a kad sam se prvi puta ulogirao imao neotvorenih bar 20 komada (i sad prije koji dan opet cca 15-ak). A nisam uopće igrao.

Bila je određena količina servera na koje si se samo trebao spojiti i izaći van s njih i svaki put bi dobio Golden Battlepack. Neki ih natukli i preko 800.

Jedna od tema gdje se raspravljalo i stavljalo servere:

http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/2a5fvd/why_did_i_just_get_12_gold_battlepacks_when_i/

@Izet, LoL, 200XP boost, SKS u ruke i imaš ga za jednu rundu. Neki rush defense recimo.

BTW:

(još procesira, pa je samo 360p dok pišem)

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 12:48 (TomoR).
13 godina
protjeran
TomoR kaže...

Kaže ekipa da se može dobiti i u Weapon Battlepackovima, ali da je ekstremno mala šansa. Inače, od lvl-a 120-130 sam dobio 2 noža u Gold BP-ovima, sad mi fale još 3. Znam da je zapravo nebitno, ali ima ljudi koji ni ne znaju gdje im je tipka za nož pa dobili sve noževe do lvl-a 65. 

Evo, i slika, fale mi: Survival, Dive i Tactical

Ja sam na 114. lvl i nedostaju mi Bowie i Improvised. Sve je stvar sreće. Uvije ti ostaje opcija kupnje Battlepacka, iako ne vidim zašto bi to učinio.

Death closes all: but something ere the end, Some work of noble note, may yet be done, Not unbecoming men that strove with Gods. ...Come, my friends, 'Tis not too late to seek a newer world.
16 godina
neaktivan
Neonyziee kaže...
Nisam Ja,Nisi Ti kaže...
Friday kaže...
Jole-Ri kaže...

I staze su odlične!

Karte

Mape

Folderi?

Origin: F4stReload ----- | ----- Nema na čemu! ----- | ----- Google is your friend !
17 godina
Battlefield 4

@tomoR

Sad si me podsjetio da sam jos prije mjesec dana pisao na BFeed kako sam konacno dobio i zadnji 17 noz. To je bilo sa dozom sarkazma misleci da to svi uredno dobijaju kroz Bpackove. Uglavnom, uopce ne ispunjavam assignmente. Sad sam pogledao da imam jos 5 weapona za otkljucati, ukljucujuci i L85A2 iz prvog dlc-a kao i 2 gadgeta. Fali i podosta assignmeta, ali svih 17 nozeva je tu. Hoooah!{#}

3 1 hvala 1
13 godina
Battlefield 4

Ja trenutno igram "kupljenu" (znate već) igru BF4, i unutra imam samo singleplayer, jeli moguće kako igrati multiplayer preko ove "kupljene" ? Može li mi netko dati neke upute preko privatne poruke ili ovdje ? Hvala

Nikola
Moj PC  
0 8 hvala 0
14 godina
Jole-Ri kaže...

Ja trenutno igram "kupljenu" (znate već) igru BF4, i unutra imam samo singleplayer, jeli moguće kako igrati multiplayer preko ove "kupljene" ? Može li mi netko dati neke upute preko privatne poruke ili ovdje ? Hvala

{#}  Da ne ispadnem zao, odi na Battlelog. Sve rečeno.

http://www.youtube.com/user/MsDome007 Battlefiled Series Videos
13 godina
Komunist Izet kaže...
Jole-Ri kaže...

{#}  Da ne ispadnem zao, odi na Battlelog. Sve rečeno.

Ma znam da pitam gluposti za one koji BF igraju ohoho, ali ja sam počeo prije par dana nisam skužio čemu služi xD, hvala.

Nikola
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 17:17 (Jole-Ri).
13 godina
Jole-Ri kaže...

Nista od multiplayera s piratskom verzijom.

Ali ako ti to pomaze u odluci, ovu temu prati stotinjak ljudi i svi koji igraju na netu imaju original.

Igra se moze naci za stotinjak kuna i za jos toliko svi DLCevi. A svatko tko ima komp i pristup netu moze u roku od nekoliko sati ili dana skupiti 200kn.

16 godina
Jole-Ri kaže...

Da kolega, možeš igrati free. 

Samo mi smo mazohisti koji vole kupiti nešto što pol godine poslije dobije testnu platformu da se isprave početne greške.

Zvuči dosta vjerovatno jelda? {#}

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
13 godina
CyberDemonVZ kaže...
Jole-Ri kaže...

Nista od multiplayera s piratskom verzijom.

Ali ako ti to pomaze u odluci, ovu temu prati stotinjak ljudi i svi koji igraju na netu imaju original.

Igra se moze naci za stotinjak kuna i za jos toliko svi DLCevi. A svatko tko ima komp i pristup netu moze u roku od nekoliko sati ili dana skupiti 200kn.

Ma imam ja komp i net samo na koji ću način zaradit takve pare, ne želim ništa ilegalno da se razumijemo :P

Nikola
16 godina
Jole-Ri kaže...

Ma imam ja komp i net samo na koji ću način zaradit takve pare, ne želim ništa ilegalno da se razumijemo :P

Pa s obzirom da igraš "kupljenu" igru, već radiš nešto ilegalno...

Ako imaš 18 i više, HZZ is just around the corner pa lijepo nađeš posao (ako imaš sreće) radiš, zaradiš lovu na potpuno legalan način, kupiš igru i više cijeniš tu istu {#}

أهبل Origin: mrxa | SteamID: mrxa88 | speed: http://www.speedtest.net/result/2968693004.png
13 godina
mrxa1 kaže...
Jole-Ri kaže...

Pa s obzirom da igraš "kupljenu" igru, već radiš nešto ilegalno...

Ako imaš 18 i više, HZZ is just around the corner pa lijepo nađeš posao (ako imaš sreće) radiš, zaradiš lovu na potpuno legalan način, kupiš igru i više cijeniš tu istu {#}

Pa dobro, ta ilegalnost piratstva je postala normalna na internetu pošto ima jako jako ali jako malo ljudi koji doslovno plaćaju igre i ostalo.

Izuzet onima koji nemaju interneta ili neznam šta...

A što se tiče HZZ-a, oni da mi nadju posao ?! :) ...

Nikola
16 godina
Jole-Ri kaže...

Pa dobro, ta ilegalnost piratstva je postala normalna na internetu pošto ima jako jako ali jako malo ljudi koji doslovno plaćaju igre i ostalo.

Ha? jako malo? Ne, zapravo je jako puno onih koji su se osjećali kao idioti kad je BF4 izašao (zapravo i BF3).

I recimo Watch_Dogs od ovih nedavnih.

A gle, kad već očito ne možeš (ili nećeš) solo, onda će valjda oni. Samo pazi, ne smiješ odbiti što god da ti ponude {#}

P.S. Ovo je jako jako ali jako malo ljudi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 18:31 (mrxa1).
13 godina
mrxa1 kaže...
Jole-Ri kaže...

Ha? jako malo? Ne, zapravo je jako puno onih koji su se osjećali kao idioti kad je BF4 izašao (zapravo i BF3).

I recimo Watch_Dogs od ovih nedavnih.

A gle, kad već očito ne možeš (ili nećeš) solo, onda će valjda oni. Samo pazi, ne smiješ odbiti što god da ti ponude {#}

P.S. Ovo je jako jako ali jako malo ljudi.

cc, ne mislim malo 20 ljudi, ali igre koje se mogu preuzeti sa interneta većina ih preuzme, ali ima iih koji kupuje normalno...

pa kad izađe gta 5ica za pc, to će biti masovna prodaja... bar tako mislim

Nikola
16 godina
Jole-Ri kaže...

cc, ne mislim malo 20 ljudi, ali igre koje se mogu preuzeti sa interneta većina ih preuzme, ali ima iih koji kupuje normalno...

Hebeš ga, ti bi bio jako dobar EA product manager, ni 10milja komada ti nije dosta ;)

GTA 5 kad izađe za komp prodavat će se kao lud u 'Merici jer oni obožavaju takav multiplayer koji je po meni debilan.

E i da, neću se ispričat za off-topic (iako djelomično je) jer neki ovdje su puuuuno gori po tom pitanju {#}

13 godina
mrxa1 kaže...
Jole-Ri kaže...

Hebeš ga, ti bi bio jako dobar EA product manager, ni 10milja komada ti nije dosta ;)

GTA 5 kad izađe za komp prodavat će se kao lud u 'Merici jer oni obožavaju takav multiplayer koji je po meni debilan.

E i da, neću se ispričat za off-topic (iako djelomično je) jer neki ovdje su puuuuno gori po tom pitanju {#}

Da heheh.

Ma dobro, to je to xD

Inače, ovaj battlefield je za mene mega ultra dobar XD

Nikola
16 godina
moderator
mrxa1 kaže...

Nitko to od tebe ni ne traži. {#}

سمندری ڈاکو
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: BF4 nickovi - da se ekipa lakše skupi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice