Dva dezurna trola su mi se vec prije javila da ih ukomponiram, znaju oni tko su.
Kak ste ociti decki!
Pa džukelu si već bio stavio na onoj jednoj slici i bilo je super
Dva dezurna trola su mi se vec prije javila da ih ukomponiram, znaju oni tko su.
Kak ste ociti decki!
Dva dezurna trola
Evo, nasao njihovu sliku, pa ju mozes gore zakeljit! :)
Ja sam ovaj u košulji
Joj, jedan mali izrezak slike, na brzinu napravljen! Ovo treba biti profesionalno napravljeno :)
Kako je ono bilo? "Iza nekog drva kako virimo"? :)
I onda ide 2x1 metar print, pa na zid!
I makar se ne jave, dodati cu Zdenka i Ljudinu na popis. Sto god mislili o njima, ova tema ne bi bila ista bez njih.
Mogao bi dodati i cijele nase klanove, samo ne znam kako skupiti cijele popise.
Bolje da ste stavili nove 4 mape iz Aftera, rulaju do ibera u conquestu...
Evo, u dogovoru/nagovoru s ostatkom admina i ekipe, stavio sam malo zanimljiviji mix conquest mapa na server, tako da pokušamo razbit monotoniju velikih mapa - dodane su ziba i donya za inf.only napucavanje, i dodane su sve 4 mape iz aftermatha
, tako da je sad smixan preset - ziba-talah-caspian-firestorm-markaz-donya-bandar-death-kharg-ziba-oman-wake-epicenter-azadi.
Evo, u dogovoru/nagovoru s ostatkom admina i ekipe, stavio sam malo zanimljiviji mix conquest mapa na server, tako da pokušamo razbit monotoniju velikih mapa - dodane su ziba i donya za inf.only napucavanje, i dodane su sve 4 mape iz aftermatha
, tako da je sad smixan preset - ziba-talah-caspian-firestorm-markaz-donya-bandar-death-kharg-ziba-oman-wake-epicenter-azadi.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/3d85ece5-7627-4b03-b8ca-3fb1caefa825/Flying-Bears-Admins-present-Rules-and-game-mode-vary/
Bas mi se svidja izbor mapa kad ga napravi pilot/tenkist
Ja cu dolaziti na server.
A sad trazim nas server za drustvo koje ima samo BtK.
53 i xXx?
Bas mi se svidja izbor mapa kad ga napravi pilot/tenkist
Ja cu dolaziti na server.
A sad trazim nas server za drustvo koje ima samo BtK.
53 i xXx?
A eto poslušah prijedloge od ekipe tu i još nekih, pa sam nagovorio ove svoje da stavimo mix
Sinoć ste ti i boist uletili kasno kad je već ekipa poquittalla, a mi se inatili sholetu sa shotgunima jer nas je izludio sa mk3a1, pa je bio uglavnom shotgun party na zibi, no donyu smo odigrali bez peezdarija. E da, hebem ti taj tvoj famas
Sinoć ste ti i boist uletili kasno kad je već ekipa poquittalla, a mi se inatili sholetu sa shotgunima jer nas je izludio sa mk3a1, pa je bio uglavnom shotgun party na zibi, no donyu smo odigrali bez peezdarija. E da, hebem ti taj tvoj famas
Je, vidio sam da je ostalo malo igraca, i bas sam mislio da je u tijeku nekakav interni fight :)
Ma, probao sam igrati sa svojom masinkom, al je nekako prespor pocetak pucanja, prvi metak.
Pa sam se prebacio u doktore da malo isprobam Famas :)
Ma, probao sam igrati sa svojom masinkom
jednom sam igrao rush na damavand peak-u protiv tebe i ono po čem sam te zapamtil je da kada smo bili u tunelima, vidio sam te na nekih 30-tak metara (i ti mene jel), dignem ACW-R i padam mrtav - onda onak ko tele s poda gledam i ne kužim kak netko može bit tak precizan sa LMG-om
jednom sam igrao rush na damavand peak-u protiv tebe i ono po čem sam te zapamtil je da kada smo bili u tunelima, vidio sam te na nekih 30-tak metara (i ti mene jel), dignem ACW-R i padam mrtav - onda onak ko tele s poda gledam i ne kužim kak netko može bit tak precizan sa LMG-om
Imam jako cudnu kombinaciju koja mi jako pase na otvorenim mapama.
Koristim M240B, 3 metka i mrtav si. A ako je head shot, a cesto je jer ima bas takav recoil - samo 2 metka!
Gore imam bipod, pa ako se negdje postavim to cudo je jako precizno. Cesto skidam snipere s njim, na preko 200 metara.
A gore imam i 4x zoom, i naucio sam pucati burstove od 2-3 metka, taman takva da prvi ide u tijelo, a drugi u glavu
Al mi to nazalost ne pomaze previse na Close Quarters mapama, pogotovo s nasim izvjezbanim klanovima.
EDIT: Al cesto i radim jako nepopularu stvar - spray and pray. Pogle mi preciznost na Battlelogu, mislim da je oko 10% :)
Upadam u neku prostoriju i vec drzim pucanje. Likovima se sve zamagli, poveca im se recoil, i onda ako ih ja vec ne ubijem, iza mene upadaju moji pa ih rjese.
ja sam se iznenadio da mi najviše za CQB pomaže mp-7
a mislio sam da ću bit baja sa saiga-12
Vjeruj mi i sam sam tako...gledam mu statse prosječan lik, igram protiv njega prasne me 7 puta svih sedam hedara, skače okoloo trči uvijek head.
ajme što sam ga psovao, štucao je ko lud :)
ja sam se iznenadio da mi najviše za CQB pomaže mp-7
Ja isto - mp7 rula na zibi!
Ima kakva najava da ce povecati onu brojku od 100 frendova na Originu i Battlelogu?
Dodao sam frendove i ljude s foruma i lista mi je puna!
Vec me nekoliko zahtjeva ceka, i dosovno nikog ne mogu maknuti, jer za bas sve koje imam znam tko i sto su :(
Ima kakva najava da ce povecati onu brojku od 100 frendova na Originu i Battlelogu?
Vec me nekoliko zahtjeva ceka, i dosovno nikog ne mogu maknuti, jer za bas sve koje imam znam tko i sto su :(
Ja sam si napravio platoon, Xyans friends, pa tamo dodajem ljude, tj. one koje nisam dugo vidio online, poslao sam im invite (jer ti mora biti friend), pa kickao sa friends liste. Tko oce nek prihvati, tko ne - nece. Ali u svakom slucaju, svak normalna covjek ce razumjeti da nemas mjesta na friends listi, pa da ga tamo selis.
ne jer ih boli qurac z aovu igru više...okrenuli su se bf4, na ovome su ostavili šačicu ljudi tek toliko da održava i polira endgame
I link na grupnu fotku, za sve Facebook ovisnike:
ne jer ih boli qurac z aovu igru više...okrenuli su se bf4, na ovome su ostavili šačicu ljudi tek toliko da održava i polira endgame
Battlelog nema veze s BF3, već je univerzalna platforma za sve njihove buduće FPS-ove.
Da vidiš mistikovu listu, pišali smo od smijeha prije koji dan... Čovjek mora skrolati kao da je u Windows\System32 direktoriju da dođe do prvog frenda koji mu je stvarno na listi
Battlelog nema veze s BF3, već je univerzalna platforma za sve njihove buduće FPS-ove.
ma e...a zaš onda to naprave, dakle igram mo bf3 i sad još neku igru i želim dodat na svakoj igri nove ljude...oh wait?
blesavo je 100 frendova i povezivanje sa originom, ne znam koji je to genijalac smislio.
Neznam jeste li vidjeli video.
https://www.youtube.com/watch?list=FLcsgI8Lq9y8WTAbOfxD4iMg&feature=player_detailpage&v=XVjIcSSTyrI
Prejako!
Ja sam si napravio platoon, Xyans friends, pa tamo dodajem ljude, tj. one koje nisam dugo vidio online, poslao sam im invite (jer ti mora biti friend), pa kickao sa friends liste. Tko oce nek prihvati, tko ne - nece. Ali u svakom slucaju, svak normalna covjek ce razumjeti da nemas mjesta na friends listi, pa da ga tamo selis.
Trebao si nazvati Xyan Fans! Tako bi bilo bombastičnije, a i lijepo bi se popunilo, znaš da te ljudi vole - ljubi te deda
na kojem se serveru igra? da se i ja joinam.
Bok svima !!
nisam dugo igrao bf 3 , vidim da mi skida neku zakrpu , pošto imam rusku verziju koliko se dobro sječam treba posle stavit neki fajl na tu rusku verziju da se igra pokrene , molio bi ako netko zna gdje to skinut da mi šibne link ,Hvala!!!
Bok svima !!
nisam dugo igrao bf 3 , vidim da mi skida neku zakrpu , pošto imam rusku verziju koliko se dobro sječam treba posle stavit neki fajl na tu rusku verziju da se igra pokrene , molio bi ako netko zna gdje to skinut da mi šibne link ,Hvala!!!
ja uvijek odavde skidam LINK