Ljudi jel hocemo neki turnirčić baciti ili ne?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam ja to vec :D
Pitanje:Kako ga oziviti s tim?
Nemas nikog od frendova da ti ima BF3? Pa s nekim igras i leijpo si na Skypeu u chatu, ili TeamSpeak...
Ovako ces jako dugo otkrivati stvari ako ces morati pitati za svaku.
Kad imas Deploy scrren, prije nego nastanes, odaberes da si Assault, dolje desno pod oruzja odaberes da imas Defibrilator.
I kad nastanes odskrolas kotacicem na misu o njega (ili tipka 3 ili 4, ja imam na misu, pa se vise ni ne sjecam) i kad si iznad mrtvog vojnika oznacenog s ikonom samo kliknes pucanje.
I onda ces ga ozivjeti.
Nazalost,ne :(
Spoji se ja sinoc na server, kasd ono odma me kicka cim sam se spawno.
I to će ti biti na svakom serveru koji je na metabans spojen - jer si na nekom serveru dobio ban koji streama na metabans.
Što se tiče Mirilisa, i meni uzima od resursa na mojem AMD-u, ponekad i dosta, ali najčešće samo par FPS. Ovisi od mape do mape i koliko se CPU već sam od sebe muči. Primam donacije za i5
jel mogu kako izbrisati to, i dali mogu i ja prijaviit admina tog servera ili ne?
jel mogu kako izbrisati to, i dali mogu i ja prijaviit admina tog servera ili ne?
http://metabans.com/player?i=3Sr3
Server:
http://metabans.com/assessment?i=1A7v
dobio si na 4 tjedna ban. javi se kad dobijes na 25 godina .
Evo ekipa da vas obavijestim da smo uzeli server, vrte se najpopularnije fly mape (caspian, firestorm, kharg, oman, wake, bandar, alborz), znači server je za fanove conquest large-a, 32 slota server, ping na serveru je 30ak, nema nikakvih rigoroznih pravila, samo klasika - bez baserapea, rammanja jetovima i uništavanja vlastitih vozila u bazi, i to je to. Nema nikakvih blesavih ograničavanja oružja i sl. 'bisera' kao na pojedinim cq serverima.
Imate čak i free ts, stoji u opisu servera pa možete isprobati kompletan timski doživljaj bf-a ako imate sluške s mikrofonom :)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/3d85ece5-7627-4b03-b8ca-3fb1caefa825/Flying-Bears-Admins-present-Rules-and-game-mode-vary/
Noćas je složen, danas krećemo s punjenjem servera (još pokušavamo upravo složit procon layer, jer smo četiri admina, pa da ne bude tipičnih problema kad jedan promijeni neku varijablu ili plugin, ostali ne :D) i nadamo se da će biti pun ubrzo, i ostati takav :)
Pozdrav!
pa to je nekih 300 rama,pa to je dosta!!
di se to isključuje?
možda je pitanje glupo i prelagano ali ja nisam neki tip koji se kuži u takve stvari ,
ja samo upalim komp,upalim igru i piči.
i to sam jednu jedinu igru ,a to je bf3
Pa prije svega...
msconfig ukucaj u run prozorčić i makni sve servise i startup programe koje ne koristiš
onda idi control panel system lijevo gore advanced system options pa onda prva stavka na performance tu settings i imaš adjust for performance ili za appearance. ideš performanse ali si možeš uključiti neke stavke od aera ako si se navikao da ti je lakše.
dalje možda neš dobit rama ali defregment hard diska obavezno i ako ima opciju zonninga stavit bf3 folder u prvu zonu važnosti.
Skini su tuneup utilities 2013, kupi ga na piratebayu, imaš u njemu super program za čišćenje, defregementaciju, za isključivanje pojedinih pozadinskih programa...
tu si skineš još rama.
Ugl. na tim sitniciama možeš skinut koji ram, ako ti je to potrebno,
također razer gamebooster može skinuti još jer gasi neke servvise...to ti je kao potrošnja goriva, moš je smanjit pametnom vožnjom. Tako i ovo...
eto ukratko, sretno.
http://www.koshyjohn.com/software/diskmax/
http://www.koshyjohn.com/software/memclean/
super dva programa koja ti preporučam, jako lijep posao rade.
AJMO VI nevjernici koji nevjerujete u optiku. de mi recite jos jednom dali mi i francuzi igramo istu igru?
chukzor je na negdje 45 sec.
najljepsi fragmovie do sada barem meni, muzika mi je predobra pustim video zbog muzike.
meni samo nije jasno kako svim tim pro igracima nema recoila, njima puska mirno stoji bilo da pucaju single, burst ili automatic?
nema recoila zato sto ga kontrolira, mislim da je svatko od vas do sada isto naucio kako se kontrolira recoil, jer je vec prosla godina dana od kada ej igra izasla.
Ljudi jel hocemo neki turnirčić baciti ili ne?
Može. nas iz xXx možete komotno upisati da sudjelujemo pa kakav god turnir bio :D
e imam osjećaj da on ima i yebeno drukčije hitmarkere.
Lik je ČITERČINA NA KUBIK. Nema to veze sa optikon nego sa skriptama koje koristi i kojekakvin alatima...recimo onaj video šta si jučer pokaza je OK al ovaj brate je katastrofa...
Dovoljno mi je bilo 10 sekundi da to utvrdin ma koliko se god neko slaga sa menon ili ne.
Dok san igra COD2 bia san u Toxic klanu, inače francuskom. Nakon godinu dana igranja sa njima uspostavilo se da ih je više ok 50% čitera. Normalno oni su i za mene rekli isto, dok ja nisan snimia video. Al ti koji su bili čiteri su kasnije priznali da su čitali.
to je bia prvi video koji san snimia tako da se ne obazirete sada na neke finese.AJMO VI nevjernici koji nevjerujete u optiku.
Ajd da tebi čika špelac sada ispriča jednu priču...
Once upon a time bilo 10 budala koje su se htjele igrati na optici. Među njima nađose se posve dobri igrači, kršni momci, mahom neobrazovana marva osim pokojeg doktora i bankara. Većina ih je čak bila u najjačem klanu u jednoj maloj zemlji. Nasmijanih brkova počeše se igrati na izuzetno kvalitetnom linku kojeg se ne bi postidio ni poneki guglov zaposlenik. Kako sati prolaziše, entuzijazam je jenjavao... Tu i tamo začu se jecaj "pa ovo je isto kao i kod mene kod kuće". Ali još je stvar i funkcionirala dok jedan vrlo uvaženi član vrlo uvaženog klana nije izustio "pa mater im francusku jel moguće da su zapravo čiteri???". Tužni i jadni raziđoše se svojim kućama. Još su i batina kod kuće dobili od žena koje su očekivale da će se vratiti isti dan...
Vidiš Danice kako si naivna...
Ne znam dal je citercina ili ne (nebitno), ali je hitreg iz djecackih mokrih snova
Evo ekipa da vas obavijestim da smo uzeli server, vrte se najpopularnije fly mape (caspian, firestorm, kharg, oman, wake, bandar, alborz), znači server je za fanove conquest large-a, 32 slota server, ping na serveru je 30ak, nema nikakvih rigoroznih pravila, samo klasika - bez baserapea, rammanja jetovima i uništavanja vlastitih vozila u bazi, i to je to. Nema nikakvih blesavih ograničavanja oružja i sl. 'bisera' kao na pojedinim cq serverima.
Imate čak i free ts, stoji u opisu servera pa možete isprobati kompletan timski doživljaj bf-a ako imate sluške s mikrofonom :)
http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/3d85ece5-7627-4b03-b8ca-3fb1caefa825/Flying-Bears-Admins-present-Rules-and-game-mode-vary/
Noćas je složen, danas krećemo s punjenjem servera (još pokušavamo upravo složit procon layer, jer smo četiri admina, pa da ne bude tipičnih problema kad jedan promijeni neku varijablu ili plugin, ostali ne :D) i nadamo se da će biti pun ubrzo, i ostati takav :)
Pozdrav!
lijepo je to sve kaj ste vi uzeli server i jos ts i tako te stvari, ali vec ima dosta hrvatskih servera koji 95% vremena zjape prazni, samo se rijetko tu i tam navecer skupi ekipa na xXx i 53icama i to je to... pa šta misliš zašto je i bug server ugasen
rađe da ste novce dali u neke bolje svrhe.. budeš vidio i sam
Ti se samo brate opusti ali maximalno, ti i zdenko igrate i bolje!
1.Nemoj se opterecivati sa onime sta nemozes promjeniti
2. Potpuno ukloni emocije iz igre
Pomiri se sa prvom, i napravi drugu stvar, i biti ces i bolji nego ovi.
Pogledaj Sandru Perkovic. Znam ju otkad se pocela baviti bacanjem, sa negdje 12-13god. Nije rasla u prebogatim drzavama, sa ne znam kakvim jakim savezom koji bi je pratio financijski. Ali i u nikakvim uvjetima je uspjela.
moze li se snajper L96 dobiti u Limited edition
Ti se samo brate opusti ali maximalno, ti i zdenko igrate i bolje!
1.Nemoj se opterecivati sa onime sta nemozes promjeniti
2. Potpuno ukloni emocije iz igre
Pomiri se sa prvom, i napravi drugu stvar, i biti ces i bolji nego ovi.
Pogledaj Sandru Perkovic. Znam ju otkad se pocela baviti bacanjem, sa negdje 12-13god. Nije rasla u prebogatim drzavama, sa ne znam kakvim jakim savezom koji bi je pratio financijski. Ali i u nikakvim uvjetima je uspjela.
Znači, ljudina, slušaj ksijana i završit ćeš na olimpijskim igrama
Bolje da ste stavili nove 4 mape iz Aftera, rulaju do ibera u conquestu...
haha, Špelac, ocekivao bi u tvom stilu da napises Special Olympics
Buduci da je moja karijera trajala od 2001.-2008. bas i nema linkova da ti postam highlitse, oces slikam medalje
preludi ste sa tim ESL ,eeeee gdje bi mi hrvati bili da imamo optiku,da imamo bliže servere,e da imamo turbo kante,e ESL liga sa francuzima...
joj "pazi koji hitreg" jizzzzzzzzz po 120 hz monitoru
http://www.dontmindifido.com/wordpress/wp-content/uploads/2011/09/RandyMarsh.jpg
Sve pet! Ali molim te, daj mi objasni koja je pozadina onog tigra u prvim sekundama?
Bolje da ste stavili nove 4 mape iz Aftera, rulaju do ibera u conquestu...
ma daj pa bolje je 32 igrača na armored kill mapama, da svi sjednu na ts da bi se samo mogli naći i upucati kolike su.
AJMO VI nevjernici koji nevjerujete u optiku.
Once upon a time bilo 10 budala koje su se htjele igrati na optici. Među njima nađose se posve dobri igrači, kršni momci, mahom neobrazovana marva osim pokojeg doktora i bankara. Većina ih je čak bila u najjačem klanu u jednoj maloj zemlji. Nasmijanih brkova počeše se igrati na izuzetno kvalitetnom linku kojeg se ne bi postidio ni poneki guglov zaposlenik. Kako sati prolaziše, entuzijazam je jenjavao... Tu i tamo začu se jecaj "pa ovo je isto kao i kod mene kod kuće". Ali još je stvar i funkcionirala dok jedan vrlo uvaženi član vrlo uvaženog klana nije izustio "pa mater im francusku jel moguće da su zapravo čiteri???". Tužni i jadni raziđoše se svojim kućama. Još su i batina kod kuće dobili od žena koje su očekivale da će se vratiti isti dan...
Spelac djabe ti sve vec smo ustvrdili da nije ista optika ovdje i u Francuskoj
AJMO VI nevjernici koji nevjerujete u optiku.
Ha ha ha ha ti si legenda majke mi
Ja to cijelo vrijeme mislim i strah me reci, pa cekam da se javi neki covjek od struke
lijepo je to sve kaj ste vi uzeli server i jos ts i tako te stvari, ali vec ima dosta hrvatskih servera koji 95% vremena zjape prazni, samo se rijetko tu i tam navecer skupi ekipa na xXx i 53icama i to je to... pa šta misliš zašto je i bug server ugasen
rađe da ste novce dali u neke bolje svrhe.. budeš vidio i sam
Ts je za random ekipu koja dođe na server, mi imamo svoj primarni za vlastite potrebe.
Server uzimamo već ne znam ni ja koji put (imali smo i u bc2 server dosta dugo, u bf3 2x, ali problema malo s adminima :D) i ovaj put je primarno zbog nas, jer nas ima od 10-20 po večeri, kako kad, tako da će doći dovoljno random ekipe navečer na server koji ima npr 12/32 popunjenost, dakle, ne brini, postao sam tu za one koje zanima conquest large, pa ko voli nek izvoli. Za novce se ne brini, nit je server neka masna lova za platit, a i ako ne može 10 odraslih zaposlenih ljudi odvojit 30-40kn mjesečno za svoj gušt, onda hebiga
Svi su dobrodošli, to je najvažnije
ja kompletno zaboravil da imam 3 rage comic-a kaj su završili na hot page-u 9gag-a
pa koga zanima nek pogleda
Citiram Bastu: "Ova optika će dobiti dioptriju od nas". Moguće da je do toga onda...