Battlefield 3

poruka: 77.259
|
čitano: 9.079.932
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Battlefield 3
ceco22 kaže...

Iksici, odlicno vam radi ovaj server.... {#}

Uglavnom evo jedan gun master RU arms race dosadilo letiti na 2000 tiketa :D http://battlelog.battlefield.com/bf3/servers/show/f1c07a53-2231-4f4e-857f-fda32c35e5dc/Croatian-53Team-RU-Arms-Gun-Master/

Zna hitreg malo zakazat ali gdje ne yebga. Restarta se server često pa se nadamo da pomaže.Vidim da si kratko bio...samo navrati češće :)

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
13 godina
Battlefield 3

Dali se vama vanilla mape očitavaju dosta sporije nego ove mape iz dlc-ova ?

Meni se vanilla mape očitavaju oko minutu i pol dok recimo mape iz b2k, aftermath i armored kill ide oko pola minute

Majke mi
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Cromaki kaže...

Dali se vama vanilla mape očitavaju dosta sporije nego ove mape iz dlc-ova ?

Meni se vanilla mape očitavaju oko minutu i pol dok recimo mape iz b2k, aftermath i armored kill ide oko pola minute

da, vanilla yebeno sporo.

Dlc mape puno brže.

Bazzar npr do minute i pol do dve, talah oko 20-30 sek.

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
17 godina
Battlefield 3

Opa, uključenje opcije da mrežna kartica duplira pakete slane i primane preko mreže podiže hitreg za brat bratu 50%. Isprobano na 3 računala. Imam i neku svoju teoriju - pošto je client side hit detection igra duple pakete broji kao osnovne.

Naravno, šalim se i bubam gluposti, tko je nasjeo - moje isprike. XD

Provjerite Boss Game @ http://boss-game.com/forum2/index.php
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Točno tak izgleda kod ovih koji igraju na optici.

Dobra je ta optika, sama kontrolira pljucu :)

14 godina
protjeran
Battlefield 3

e koliko problema imam zbog ovog videa

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kNoj8uaDPd8

non stop me dodaju ljudi i pitaju kako da dobiju taj macro. a sada me dodao ts oficer gamersplatona i polako okolo naokolo me ispituje i kaze da ce me banirati sa TS-a i GamersPlatona jer koristim macro, da se puska nemoze tako ponasati. kakvih sve imbecila ima.

Battlelog: ljudina
Moj PC  
4 1 hvala 0
15 godina
bmwhartge kaže...

non stop me dodaju ljudi i pitaju kako da dobiju taj macro. a sada me dodao ts oficer gamersplatona i polako okolo naokolo me ispituje i kaze da ce me banirati sa TS-a i GamersPlatona jer koristim macro, da se puska nemoze tako ponasati. kakvih sve imbecila ima.

pa kad se glupiraš sa nazivima, naravno da su ljudi sumnjičavi i bezobzirni, promjeni ime ili ga ukloni.

14 godina
neaktivan
Hedrick kaže...
bmwhartge kaže...
fila2208 kaže...

Ovo što ljudina govori ima i smisla jer ping u bf3 je tek toliko da vidiš kakva ti je veza ali nema uopće veze sa stavrnim pingom i kašnjenjima.

Prema tome moguće je da ti yebeni frenčiji imaju tako jači net i bolja računala u nekim sluačjevima da jednostavno prvi te vidi i prvi zapuca i ti nemoš tu ništa.

pogle samo taj njegov fragmovie, on uopce nema problema sa ubijanjem dignutog covjeka, a pogledaj onda onaj moj video protiv jagardanilea iz EYE, gdje ja njega nemogu ubiti kada ga netko digne.

Pa pobogu zar jedino francuzima optika tako radi? Oćeš reć da je u nas optika drugačija? Sporija može bit al optika je optika! http://www.informatika.buzdo.com/s487.htm Kako njemcima ne radi tako dobro, iili nekome drugo? https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=tZh-ylTk78k pogledaj još jedanput ovaj video i onaj ta si posta ranije. Jel vidiš razliku? Inaće nevolin se prepirat sa nikin i nemislin ti ništa loše al jednostavno moraš odma uočit razliku izmešu varalice i normalnog igrača, jer ako je iz ovog nevidiš onda ti ni killkam ni nikakav observer mod neće pomoć.

Reka san da neću postat ali kad vidin da neki ne odustaju...

Ma nemaš pojma o čemu pričaš kako te nije sram, francuska optika je bolja, nije to ista tehnologija koji izlazi iz iste tvornice u kini.. A i pogle in kroasane pa reci da su isti.

Da francuska optika nije kao naša. Što sve neću ode pročitat {#}

Novi moto: Francuska optika, a ne hax! Viva la France!!!

Onda bi oni iz koreje tribali igrat BF5 koliko naprednu optiku imaju...

[M|C] 7emper_fi
14 godina
protjeran
fila2208 kaže...
bmwhartge kaže...

pa kad se glupiraš sa nazivima, naravno da su ljudi sumnjičavi i bezobzirni, promjeni ime ili ga ukloni.

pa napisao sam naziv jer su ovi u chatu napisali da koristim *7 macro. i jos stavim navodnike. lol a ja jos ga zajebavo da cu mu za 5 eura napraviti macro.ts officera. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 1:28 (bmwhartge).
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

nema esl-a do sutraa?

0 0 hvala 0
15 godina
live4cro kaže...

nema esl-a do sutraa?

gotova sezona,.

od sutra nova

14 godina
protjeran
nooir kaže...

Reka san da neću postat ali kad vidin da neki ne odustaju...

Ma nemaš pojma o čemu pričaš kako te nije sram, francuska optika je bolja, nije to ista tehnologija koji izlazi iz iste tvornice u kini.. A i pogle in kroasane pa reci da su isti.

Da francuska optika nije kao naša. Što sve neću ode pročitat {#}

Novi moto: Francuska optika, a ne hax! Viva la France!!!

Onda bi oni iz koreje tribali igrat BF5 koliko naprednu optiku imaju...

a djete drago kako onda objasnavas kako on moze ubiti covjeka kojega dignu a ja nemogu. zasto sa dartom moram 2 ili vise puta pogoditi u covjeka da krepa a on samo jednom. TO je zato jer sam nesposoban pa neznam ciljati. zato sam i poceo snimati da vidim dali sam stvarno fulao ili ne jer ako neradi hit reg kako treba samo si kvaris aim jer ti mislis da negadas dobro.ili ima cit instant kill revieved man

ista stvar ti je sa gitarom ako ucis na nenastelanoj gitari neces nikada nauciti svirati.

premotajte na 5:48 jel vam nesto poznato i dali je ovo normalni ljudski pokret?

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 2:20 (bmwhartge).
13 godina
Battlefield 3

Posto ima nekoliko pocetnika na temi, pogledajte ovaj video

Mozete se i pretplatiti, jer je ovo ocito sam prvi nastavak.

Battlefield 3: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Battlefield 3

Predlažem da se otvore 2 nove teme (možda 3):

1. BF3 ESL spike

2. Kako pobošljašati BF3 net code

3. (opcionalna) Brušenje optičkih kablovoda i analiza propusnosti paketa (na TCP/ip protokolu)

Hebo vas kako ste neki zabrijali ja to nemogu vjerovati.

You should never underestimate the predictability of stupidity
Moj PC  
17 2 hvala 1
13 godina

Mišljenja sam da su svi "vrhunski" esl "profesionalci" na ovome. Oni koji skidaju sa jedne strane Teherana na drugu.

Dama_The_Crow
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.1.2013 7:25 (Soldier977).
17 godina
odjavljen
Battlefield 3

Trudim se svim silama biti najdosadnije stvorenje na ovoj temi ali ljudinu ne mogu nadmašiti baš nikako...

Freak Show Inc.

15 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Battlefield 3

jesu me jučer ovi chc-ovci izrejpali po guzi, jučer nisam mogo prdnut kamoli nešto pogodit,

neznam to je valjda jer sam morao jučer ostat duže na poslu ,do pola 7 {#}

Battlelog CRO_ZeNGe
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Zero2 kaže...

Predlažem da se otvore 2 nove teme (možda 3):

1. BF3 ESL spike

2. Kako pobošljašati BF3 net code

3. (opcionalna) Brušenje optičkih kablovoda i analiza propusnosti paketa (na TCP/ip protokolu)

Hebo vas kako ste neki zabrijali ja to nemogu vjerovati.

šatafakapnjub

nego, na esl-u... kako jikka ubija... dajte nam još malo objasnite, full je zanimljivo i mislim da sam se malo navlažio na onom zadnjem videu

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan
nick54312 kaže...
ceco22 kaže...

Tko vam plaća sve te servere? {#}

Ima nas par za jedan, a nasli smo par donatora {#}

http://g.bf3stats.com/pc/xcpZmxzk/53COP-ceco.png
17 godina

...i tako ja neki dan siljim IRL TDM u OBPubu i gustam u pivu (casa bez foregripa, jeli). Odem reloadat u WC i na koga naletim? Nitko drugi nego slavni jika!!! 

Uslikao ga za uspomenu, na brzinu... za sve fanove :)

P.S. Ako kome treba big rez slika za npr. poster, nek se javi na pm...

16 godina
neaktivan
Basta kaže...

...i tako ja neki dan siljim IRL TDM u OBPubu i gustam u pivu (casa bez foregripa, jeli). Odem reloadat u WC i na koga naletim? Nitko drugi nego slavni jika!!! 

hahahh,zaljepi mu tu fotku negdje {#}

17 godina
odjavljen

hvala,glavno da neki pacijenti tvrde kako jika i ostala ekipa zna kontrolirat recoil na 5 ispucanih metaka iz m16 i da nisu čiteri{#}

17 godina
neaktivan
bmwhartge kaže...

... sada me dodao ts oficer gamersplatona i polako okolo naokolo me ispituje i kaze da ce me banirati sa TS-a i GamersPlatona jer koristim macro, da se puska nemoze tako ponasati. kakvih sve imbecila ima.

Napišeš u naziv "macro gaming" i onda se čudiš da kakvih imbecila ima kad te prozivaju zbog korištenja makroa?

LOL

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
17 godina
odjavljen
Basta kaže...

Pa normalno, poznat je po tome da ubija druge dok reloadaju! {#}

Freak Show Inc.
14 godina
Basta kaže...

Pojam "pišam ti ja na skillzore" je upravo dobio novo značenje {#}

You should never underestimate the predictability of stupidity
17 godina
Zero2 kaže...

Pojam "pišam ti ja na skillzore" je upravo dobio novo značenje {#}

Hahaha, ROFL {#}

15 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

jesu me jučer ovi chc-ovci izrejpali po guzi, jučer nisam mogo prdnut kamoli nešto pogodit,

neznam to je valjda jer sam morao jučer ostat duže na poslu ,do pola 7 {#}

ma užas jučer partije 3-4 chcovca su zgazila nas par preko iksića i hrpu odlične ekipe.

Po 200 tiekta razlike. Prilične one sided partije,ali skidam kapu chc, ubiješ jednog su još 3 e sad, biraj oćeš probat ubit pa poginut, ili čekat da ga digne i rejpat tog jednog na podu.

13 godina
Battlefield 3

Vidim da vas nekolicina nema grupnu fotku sa slikanja na serveru (ona iz BUG-a) pa da ponovo stavim.

Jos cu i napraviti verziju sa popisom clanova koji nisu mogli doci na server, tako da budemo svi lijepo gore.

Tko hoce da i njega dopisem nek mi se javi.

Dva dezurna trola su mi se vec prije javila da ih ukomponiram, znaju oni tko su. {#}

GRUPNA FOTKA - PNG format bez kompresije

Grupna fotka - bez natpisa, popis imena sa strane, sa "fotografima"

Grupna fotka - bez natpisa i bez "fotografa"

Moj PC  
5 0 hvala 6
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

ma užas jučer partije 3-4 chcovca su zgazila nas par preko iksića i hrpu odlične ekipe.

Po 200 tiekta razlike. Prilične one sided partije,ali skidam kapu chc, ubiješ jednog su još 3 e sad, biraj oćeš probat ubit pa poginut, ili čekat da ga digne i rejpat tog jednog na podu.

CHC ima moto.. Nikad ne hebi sam :D

13 godina
CyberDemonVZ kaže...

Dva dezurna trola su mi se vec prije javila da ih ukomponiram, znaju oni tko su. {#}

{#} Kak ste ociti decki!

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice