ja san proba Sp ( iako nema neku kampanju ) i nije mi se svidija
Vjerojatno san triba probat multi
ja san proba Sp ( iako nema neku kampanju ) i nije mi se svidija
Vjerojatno san triba probat multi
kad bi igrao bf2, dođe ti frend i kaže: koji tim vodi? aj im pošalji poruku...
baš izgleda ko mp,a ne sp.
Evo momci -=CPU=- ima BF 2 ranked server,server se nalazi u Austriji,tako da je ping odlican.
Server je pod PB streamingom level restriction 2,stoga slobodno navratite.Sve informacije mozete
naci ovoj adresi:
Na nasem forumu mozete dati svoje prijedloge koje mape da se vrte na server.A za ostale koji onako se zazele
zaigrati BF 2 evo informacije o serveru:
-=CPU=- Croatian Partisan Unit
80.64.134.77:16567
nemoj se reklamirat stingeru , nemoj da ti ja dojdem pa da ti poklonim jednu kumbulu, mogao bih ponovo instalirat bf samo radi tebe da ti dam malo po turu
Ja sam igrao demo verziju i skroz je igra ok, samo mi se čini da sniper radi mali damage, ja moram oko 2 puta pogoditi u prsa da ubijem protivnika, a u Cod-u 4 na hardcore serveru s pištoljem možeš ubiti protivnika u prsa.
Ha,ha samo ti instaliraj BF i ponovo zaigraj sa ekipom.Nemoj tamo neki tetris igrati!
nemoj mi wolfenstain dirat, jes star ali je zakon. Stvarno bih mogao opet instalirat bf da se malo nasmijem na cpu-u serveru hihihihihih
Da li ste vi uspijeli sta odigrati jucer? Odnosno da li je Dadi radio mini image?
Rokao sam ja jučer, al su me bušili. Treba neko vrijeme za naviknut se ponovno na BF2. Bio sam na 64 player Jalalabadu. Rasturačina. :)
S kojom classom igrate?
Ja volim sa anti-tenk na mapama sa vozilima ili assault na kojima nema vozila.
Da li je Dadi radio mini image? Meni ne radi, odnosno i dalje trazi cd! Mozda imam krivi?!
Da li je Dadi radio mini image? Meni ne radi, odnosno i dalje trazi cd! Mozda imam krivi?!
Ja s tipkovnicom i misem. Mislim da tako i danny, jedino on nekad spoji i joystick. :)
Rijeseno, hvala Crojumper !
Na kojem se serveru igra?
LEET SERVER 1.5 ja tamo stalno igram i ima dosta "nasih"
Koliko ja znam od 1.5 patcha nije potreban CD za igranje...pa tako ni mini image.
Na kojem se serveru igra?
Battlefield Gotland #2 City Maps
evo ovim putem se zahvaljujem crojumperu sto mi je posudio cd key
fala
jel trea org za mp
Nedavno dok je bila akcija, kupio sam bf2: complete collection na steamu. Obična igra radi odlično, ali dok idem pokrenuti special forces, kaže mi da key nije valjan. Sad sam u procesu dopisivanja sa njima, pa da pitam ovako usput, da li je tko imao sličan problem?
Di da updateam na 1.5 verziju,sad sam instalirao igru original i na 1.0 je
Jel ima nekakav automatski updater u igri?
Najbolje ti je na torrentima pronaći patch. Službenim kanalima ćeš ga poprilično sporo skinuti. Ali mislim (i poprilično sam siguran) da patch 1.5 nije kumulativni i da prvo moraš staviti prethodne patcheve i onda tek 1.5
Nedavno dok je bila akcija, kupio sam bf2: complete collection na steamu. Obična igra radi odlično, ali dok idem pokrenuti special forces, kaže mi da key nije valjan. Sad sam u procesu dopisivanja sa njima, pa da pitam ovako usput, da li je tko imao sličan problem?
Meni radi bez greške ali ipak mi je nekako draža "obična" verzija...
Jel trebam sve patcheve skinut ili samo 1.5 jer sam sad na 1.0.2 onaj prvi
Jel trebam sve patcheve skinut ili samo 1.5 jer sam sad na 1.0.2 onaj prvi
Mislim da trebaš 1.41 pa onda 1.5
Nema automatski updater.
Skini patch 1.41 pa onda 1.5. Ostali ti ne trebaju.
Najbolje ti je skinuti na Softpediji.
http://games.softpedia.com/get/Patch/Battlefield-2-Full-Patch-141.shtml
http://games.softpedia.com/get/Patch/Battlefield-2-Patch.shtml
Nema automatski updater.
Skini patch 1.41 pa onda 1.5. Ostali ti ne trebaju.
Najbolje ti je skinuti na Softpediji.
http://games.softpedia.com/get/Patch/Battlefield-2-Full-Patch-141.shtml
http://games.softpedia.com/get/Patch/Battlefield-2-Patch.shtml
Ma uredu još sam jučer skinuo,svejedno hvala na trudu :)