Šteta što se sa onim golubom u SPu nisi mogao pokakiti po nekome, pa maksić bi bio glavni... Ionako samo serucka.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Onaj mortar je živo ebeno sranje... Fuj. Od 18 death, sa njim su me pokupili bar 12 puta. I zanima me tko će se baviti sa baseraperima kojih ima onako, podosta.
I zanima me tko će se baviti sa baseraperima kojih ima onako, podosta.
To je bilo jedno od predizbornih obećanja hdz-a, nemaš razloga za brigu
I, kakva je na kraju igrica?
evo ti pa gledaj,levelfeget je objavio video,uglavnom puno novih stvari i treba vremena da bi se naučilo igrat
treba gledat ove video filmiće ako misliš biti feget i dobro igrat,isto kao i za bf3 i 4...
Šteta što se sa onim golubom u SPu nisi mogao pokakiti po nekome, pa maksić bi bio glavni... Ionako samo serucka.
ma nemoj
Onaj mortar je živo ebeno sranje... Fuj. Od 18 death, sa njim su me pokupili bar 12 puta. I zanima me tko će se baviti sa baseraperima kojih ima onako, podosta.
i,šta ti to smeta? neka spamaju,dajs je balansirao igru prema željama igrača,tj. i prema vama koji ste isto sudjelovali u beti i davali prijedloge...
Možda da ne stojiš na mjestu te nebi ubili. U tih 10 sati što sam igrao 2 puta od njih poginuo. Na mapama kao što je ona gradska su beskorisni jer zahvate svaki krov ili zgradu pa nikoga i ne pogodiš.
Možda da ne stojiš na mjestu te nebi ubili. U tih 10 sati što sam igrao 2 puta od njih poginuo. Na mapama kao što je ona gradska su beskorisni jer zahvate svaki krov ili zgradu pa nekoga ne ubiješ.
kad je camper
Možda da ne stojiš na mjestu te nebi ubili. U tih 10 sati što sam igrao 2 puta od njih poginuo. Na mapama kao što je ona gradska su beskorisni jer zahvate svaki krov ili zgradu pa nekoga ne ubiješ.
Kuky šta se događa? Više od 20 minuta je prošlo od negativnog komentara na račun igre i ti tek sad stižeš u obranu? Sve iznad 2 minute je previše...
šta je to? nerazumijem o čemu priča...vidim da pogodi tenk ali ništa ne dobiva,zašto
na koji način onda treba gađat sa tim at gunom? nisam ga uopće otključao u beti
šta je to? nerazumijem o čemu priča...vidim da pogodi tenk ali ništa ne dobiva,zašto
Kad dođeš do levela feget otključa ti se novi atačment za tenk, tvrda bosanska glava, pa se granate samo odbijaju od tebe
Stvarno ili trolas?
Ako stvarni ne razumijes pogle opet usporenu snimku.
ne razumijem ja tako dobro engleski niti poznajem igru da bi znao,zato i pitam,ne gledam i ne pratim svaki video ko vi ovdje...za bf3 4 i hardline sam pogledao možda par videa o tome kako tvikat i postat feget...
Kad dođeš do levela feget otključa ti se novi atačment za tenk, tvrda bosanska glava, pa se granate samo odbijaju od tebe
čekaj onda, to je onda onaj active protection od projektila kao u bf4...znači bit će ipak sve isto kao u bf4...
kako su avioni u igri op trebalo bi ubacit za neku klasu barem jedno lock on oružje,kao stinger ili iglu
Možda da ne stojiš na mjestu te nebi ubili. U tih 10 sati što sam igrao 2 puta od njih poginuo. Na mapama kao što je ona gradska su beskorisni jer zahvate svaki krov ili zgradu pa nikoga i ne pogodiš.
Ti znaš jel stojim na mjestu ili ne... Pedeji random spammaju po mapi i kako to đubre ima spread od 100 kvadrata, zahvati te svaki put. Čak ponekad i u kući (thanks Dice!)
3.14zdarija od igrice.
Sreća pa u ovom Origin Accessu ima nekih zanimljivih stvari tipa Plants And Zombies, Dead Space i Mass Effect, bar tih 4€ nije otišlo u vjetar.
Ti znaš jel stojim na mjestu ili ne... Pedeji random spammaju po mapi i kako to đubre ima spread od 100 kvadrata, zahvati te svaki put. Čak ponekad i u kući (thanks Dice!)
3.14zdarija od igrice.
Sreća pa u ovom Origin Accessu ima nekih zanimljivih stvari tipa Plants And Zombies, Dead Space i Mass Effect, bar tih 4€ nije otišlo u vjetar.
pa bio ti je i u bf3...evo i ovaj feget u ovom video isto spama sa mortarom,čini se da je op tj. dobro oružje...super za igrat...
najgore je šta će sad ovi kaj su počeli 13. otključat već sve dobre stvari i op oružja...
Tebe uvijek bas jebe hoce netko nesto stici prije tebe, ha?
Da, bio je i u BF3 i BF4, samo što nije imao radijus djelovanja ko manja nuklearna bomba i imao je pošten cooldown period, za razliku od ovog prkna...
Cheatera isto na lopate, baserapera, spawnkempera i ostalih štetočina koliko hoćeš... Admina nisam vidio nijednog. Uživajte, ovo smeće je otišlo na uninstall.
Tebe uvijek bas jebe hoce netko nesto stici prije tebe, ha?
da,smeta mi to,odavno sam si kupio early enl. verziju i reko sigurno sad prvi igram,na kraju par tjedana ili dana dajs objavi da daju glupi early acces i opet me zajebu a dao sam 80 eura za igricu...ali znali su da će na tome dignut hrpu love,praktički svi su ovdje uzeli taj early,to je ogromna zarada za dajs i ea,možda čak i veća od igre
da,smeta mi to,odavno sam si kupio early enl. verziju i reko sigurno sad prvi igram,na kraju par tjedana ili dana dajs objavi da daju glupi early acces i opet me zajebu a dao sam 80 eura za igricu...ali znali su da će na tome dignut hrpu love,praktički svi su ovdje uzeli taj early,to je ogromna zarada za dajs i ea,možda čak i veća od igre
Mhm, kad ste to primjetili?
*klima glavom i pise na papir*
Stolica uredna?
...
Uff igra je bas hardverski zahtjevna. Ram 8gb avg usage, gpu malo vise od 3gb, cpu ide 50-80 % avg, neke mape idu odlicno neke bas stucau npr. ona sa kisom oni rovovi bas trza. Nadam se da ce se to ispeglati a svakako moja 390ka nece biti dovoljno jaka za fhd i sve na max da bi imao dobar fps za ovaj zanr tako da cini mi se da ce to biti neki high to ultra settings sa aa off. Sve u svemu igra je zabavna zadovoljan sam ima bugova ali dosta bolja od bf4 u startu. Preorder uradjen naravno na cd keys, ceka se petak i jos ovih 5h nekako dozirat na kapaljku.
Jel ljudi inace naginju tome da nabiju detalje do kraja?
Sjecam se kad sam kupio 770-ku, moj dobar drug Ivanec je rekao "da, igrat ces sve na ultra 2 dana i onda ces smanjiti detalje". Tako je i bilo. Ne treba mi 800 milijuna fps kao onom cs liku nego mi jednostavno smeta previse detalja.
Da, bio je i u BF3 i BF4, samo što nije imao radijus djelovanja ko manja nuklearna bomba i imao je pošten cooldown period, za razliku od ovog prkna...
Cheatera isto na lopate, baserapera, spawnkempera i ostalih štetočina koliko hoćeš... Admina nisam vidio nijednog. Uživajte, ovo smeće je otišlo na uninstall.
Kojeg bi admina i vidio kad tek od 1.11 možeš kupiti server.

Uff igra je bas hardverski zahtjevna. Ram 8gb avg usage, gpu malo vise od 3gb, cpu ide 50-80 % avg, neke mape idu odlicno neke bas stucau npr. ona sa kisom oni rovovi bas trza. Nadam se da ce se to ispeglati a svakako moja 390ka nece biti dovoljno jaka za fhd i sve na max da bi imao dobar fps za ovaj zanr tako da cini mi se da ce to biti neki high to ultra settings sa aa off. Sve u svemu igra je zabavna zadovoljan sam ima bugova ali dosta bolja od bf4 u startu. Preorder uradjen naravno na cd keys, ceka se petak i jos ovih 5h nekako dozirat na kapaljku.
Više od HIGH ti ne treba...

Kojeg bi admina i vidio kad tek od 1.11 možeš kupiti server.
DICE nema admine za ove probne servere? Zauzeti brojanjem para? Pa da, zaboli ih q za igrače, glavno da stiže na račune od ekipe koja je kupila igru na majkemi i gameplay videjiće.
I, kakva je na kraju igrica?
Ja zadovoljan. Bf kak bi bf trebao biti, teamplay dosta znaci i bit ce jebeno igrat s frendovima u squadu. Learning curve ima kao i svaki do sada, moras nac kaj ti odgovara i bazirati svoj gameplay prema onome sta koristis. Gadgeti su cist ok.
E sad, koko mozes procijenit u 10 sati dal igra kao bf valja je relativno. Meni je osobno dobar i mislim da ce bit jebeno zabavan, a to i trazim. Jedino sta nemrem rec kak je sve balansirano jer jos ne znam ni mape ni puskice u tanane, al mislim da generalno nece bit lose..
Trenutno kak ekipa igra nema veze s onim kak ce se igrat za kad svi otkljucaju kaj im pase i krenu bas igrat. A treba i malo da ljudi pohvataju sve... Igra ima ono nesto sto me jako iznenadilo, bar meni. Nisam ocekivao nesto, cak sam bio i veliki skeptik al za sad sve naginje na pozitvno pa cak i vise.
Bugova ima nes sitno, uglavnom grafickih i tu i tamo preskakanje preko nekih srednjih prepreka i nekad kroz prozor.
Setting je STVARNO bomba. Vristanje, fuckanje, eksplozije, cak i oni "only in battlfield" trenuci su tu, a ni screen shake vise ne jebe..
Trenutno najbolji novi AAA naslov za provest zimske "praznike" uz caj ili kavu dane s ekipom na bojisnici :D
Da si me pitao kaj mislim o igri dok je beta bila reko bi ti da je meh, cak je nisam nesto ni igrao jer mi je na prvu bilo odbijajuce. Al sto vise igram stvarno je sve bolje i bolje i bolje, cak skoro mogu rec da je i jebeno xD.
Eto, to je moje osobno misljenje trenutno o igri.. pusa :)
Mene fascinira kod ove igre sto stvarno dobro izgleda i na nizim postavkama. Ja sam igrao na medium i super je bilo. Ono sto vidim da neki forsaju aa na visokim rezolucija sto je po meni sasvim nepotrebno a to jede performanse. Iako mi je aa na prvom mjestu jer me ubijaju zubici na teksturama sa visim rezolcijama je stvarno dovoljan i najnizi aa

DICE nema admine za ove probne servere? Zauzeti brojanjem para? Pa da, zaboli ih q za igrače, glavno da stiže na račune od ekipe koja je kupila igru na majkemi i gameplay videjiće.
Pa jbt koji bf je imao admine za probne servere?
Pa ni sad dajsovi oficijalni serveri na bf3/4 nemaju admine..

Jel ljudi inace naginju tome da nabiju detalje do kraja?
Sjecam se kad sam kupio 770-ku, moj dobar drug Ivanec je rekao "da, igrat ces sve na ultra 2 dana i onda ces smanjiti detalje". Tako je i bilo. Ne treba mi 800 milijuna fps kao onom cs liku nego mi jednostavno smeta previse detalja.
Pokušaj odigrat lokere na ultra, takvi efekti da od vatrometa kurca ne vidiš

Da, zato su puni ekipe koja je pokupila ban na svemu osim FFa i PBa. Svi ostali na normalnim serverima.
Jesu rekli ovi luleki da ništa od rcon/procon podrške?