EDIT:ali nemogu naci
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne penji se gore po krovovima, već idi dolje po ulicama, u jednoj ulici možeš skrenuti gdje nema te bijele prepreke. Vrlo iritatni dio igre...
@decko1987
Moraš skočiti sa balkona na kuli na gredu iznad...kako? ima neki super jump , ne znam točno kako , frend je to prešao...
Vidim da u Algoritmu ima nekakvo posebno izdanje u obliku velike kutije. Ali ništa ne vidim da piše izvana što zapravo zadržava. Zna li tko što ima unutra osim igre?
I ja sam vidio tu kutiju i u njoj ti je još figurica assassina (valjda je ezio), mislim da nije više ništa drugo, samo kaj je zbog te figurice ta kutija skuplja za 50 kn od same igrice
Najbolje mi je kad dobijem ono altairovo odjelo i kupim njegov mač.
Preljepo izgleda .
Jel ko skupio sve dijelove " The Truth " ?
Jel ko skupio sve dijelove " The Truth " ?
Ja. Super su, i slagalice i ono što u njima pročitaš i video koji na kraju dobiješ.
Joj ja igru dobivam u četvrtak. Jedva čekam!!! Gledao sam milijarde videa na youtubu i impresioniran sam.
Joj ja igru dobivam u četvrtak. Jedva čekam!!! Gledao sam milijarde videa na youtubu i impresioniran sam.
Ja se nadam da ce postar stici sutra. . .
Hahahah jel to Ezio tvoj avatar??
Igra je fenomenalna!
Preporuka za isprobati svim gamerima i onima koji se tako osjećaju
Preporuka za isprobati svim gamerima i onima koji se tako osjećaju
Preporuka svim arkadnim gamerima i onima koji se tako osjecaju.
Evo, popravio sam tvoj komentar :)
Ja sam toliko oduševljen igrom da ću kupiti original, iako imam potpuno funkcionalnu piratsku.
mene zanima jel bi mogo ja sa svojom konf igrati sve na high i jel bi fps bio zadovoljavajući :D , konfu pogledajte na moj profil moj pc
mene zanima jel bi mogo ja sa svojom konf igrati sve na high i jel bi fps bio zadovoljavajući :D , konfu pogledajte na moj profil moj pc
Da...
Apsolutno da!!!
a jeb*** mat** sta je tesko otic na ken ju ran it i jednostavno provjerit,spamat temu sa odgovorima"da,ne" i "jel mogu pokrenut" nema smisla....
nikad mi ovakva pitanja neće bit jasna.
Da,imat ćeš od 24 do 42 fpsa. ovisi o vremenskoj prognozi....pa jel toliko teško instalirat igru i probat.KAKO MI MOŽEMO ZNAT KAKO ĆE TEBI IGRA RADIT!!!!!
nije samo hardware bitan...koje drivere imaš,koji os....ajajajajaja
NAKON 23 MJESECA ON I DALJE POSTAVLJA OVAKVA PITANJA
Eto završio i ja igru.
Nema šta sve je na svome mjestu.
Pa po meni pravi gamer mora voliti SVE žanrove igara i ne sad raditi razlike tipa 'joj, ja igram samo RTS-ove ili FPS-ove..'.
Ja sam samo komentirao da je igra jako kvalitetna jer je rađena sa dosta detalja i bogatstvom sadržaja.
Naravno da igra pati od 'bolesti portanja sa konzola', ali kad se malo podese kontrole i navikne na njihov položaj zaista se može dobiti solidno gamersko iskustvo
Kupio sam igru i presao do zadnjeg detalja i sad me zanima ima li neki save game sa svim skupljenim perima da opet igram je je PRE ODLIČNA!!!!!
vjerojatno na ovom svijetu postoji takva osoba i zasto postavljat OPET gluzpa i nebitna pitanja?????
Imam i ja problem sa misijom u Veneciji...Naime, kaže mi na mapi da dođem na misiju, ja stanem u onaj krug i ništa se ne dogodi...Ako tko zna rješenje bio bih mu zahvalan...
mislim da trebas nekog nac sa eagle lookom
Joj evo konacno mi je igra proradila,jest mi drago...
Ja sam upravo završio igru. Nisam skupio sva pera i The truth, ali glavna priča je riješena. Jedva čekam treći dio.
Pa po meni pravi gamer mora voliti SVE žanrove igara i ne sad raditi razlike tipa 'joj, ja igram samo RTS-ove ili FPS-ove..'.
Naravno da igra pati od 'bolesti portanja sa konzola', ali kad se malo podese kontrole i navikne na njihov položaj zaista se može dobiti solidno gamersko iskustvo
A pravi ljubitelj glazbe mora slušati sve od death metala do Bacha i Mile Kitića i ne praviti razliku među njima?
Arkadnost nisam vidio u kontrolama, nego u misijama. Pronađi 3 pera u 2 minute (ili nešto u tom stilu)? Jaka misija. Ako ne uspiješ, igra te automatski vrati na početak te misije i ponovo počne odbrojavanje vremena. To je arkadnost.