Armored Warfare

poruka: 686
|
čitano: 124.438
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Armored Warfare

Krasna partija, odlična, fenomenalna, neponovljiva.

Uparkirao sam ga na početku i ostao tako do kraja.

2 0 hvala 0
16 godina
Re: Armored Warfare
DrNasty kaže...

Krasna partija, odlična, fenomenalna, neponovljiva.

Uparkirao sam ga na početku i ostao tako do kraja.

ima jedno bolje mjesto malo iza di si ti....  stanes nekak ukoso,tj,visis ali sve vidis,bar 7,8 killova...i onda se spustis pa jos 5,6...  ;)

17 godina
moderator
mariocroatia78 kaže...

ima jedno bolje mjesto malo iza di si ti....  stanes nekak ukoso,tj,visis ali sve vidis,bar 7,8 killova...i onda se spustis pa jos 5,6...  ;)

Ma ja sam se zaglavio slučajno, nisam mogao ništa i nisam napravio ništa, za x3

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.12.2015 21:57 (DrNasty).
12 godina
neaktivan
Armored Warfare

Jesu li svi dobili onaj t62 veteran ili si se morao bas ulogirati u razdoblju 11-22 studenog ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Trebalo se ulogirat 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
15 godina
Armored Warfare

evo stize na gift u garazu direktno od WG-a

gift type 59 djabe za svakoga

a mozemo ga vozat u cry engine okruzenju

p.s. NE; NIJE moguce prenijeti tenk u WoT

stize sezona djingle bellsa, crvenih baka mrazica i srebrnih kuglica, ... bice nagrada po svim igrama, od evenata do mukte tenkova, bonusa i cokolade (onima koji su bili dobri)

reko bi dino dvornik : drzi gace.......

evo najbolja sa obj 155

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.12.2015 22:56 (ED63).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
Armored Warfare

Ups, I did it again...

2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armored Warfare

E nema mi ništa slađe nego kada se na početku partije izvrnem u neku rupu i onda tim pobjedi, a x3 exp-a ode u vjetar.

Popusti i svladaj. Savini se i budi uspravan. Isprazni se i budi pun. Istroši se i budi nov. Budi cjelovit i sve će ti stvari doći.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
moderator
Armored Warfare

Besplatan Type 59, haha koji prcing:

https://aw.my.com/gb/news/general/free-type-59-everyone

Zanima me kakva je zarada na ovom ''besplatnom premiumu''? Da li će imati povećanu zaradu ili će biti kao i onaj T-62 veteran?

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Besplatan Type 59, haha koji prcing:

https://aw.my.com/gb/news/general/free-type-59-everyone

Zanima me kakva je zarada na ovom ''besplatnom premiumu''? Da li će imati povećanu zaradu ili će biti kao i onaj T-62 veteran?

vjerojatno ce bit ko obj. 155 premium. 

Error 404 Not Found
17 godina
moderator
Cojek kaže...

Kakav je on? Jel dobro zarađuje?

Ja sam već 40% xp-a kroz Chieftaina, al nemam para ni za opremu.

11 godina
Armored Warfare

Kad je u svom t tj t 3 neki prosjek, mozda cak i losiji al kupola je fina, mada opet nemam nesto iskustva u pvp , al kad te mm zalomi onda je op ko na snimci recimo, jadan lav sealclubed  

Btw jel se samo meni cini ili igra ima problema sa serverima lag i latancy je jako loš na mahove bar pvp z , vidi se i u snjimci  polomljen je zvuk tj. izobličen i kasni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Armored Warfare

jos uvijek nema kamuflaze na tenkovima?

xfact
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
DrNasty kaže...
Cojek kaže...

Kakav je on? Jel dobro zarađuje?

Ja sam već 40% xp-a kroz Chieftaina, al nemam para ni za opremu.

a gledaj, MBT ko MBT. U svom tieru je zvijer, front armor odlican ako ga znas koristiti, ako si hulldown odlicno ! 
dmg mu je solidan za tier 3 ( da se to sredit upgradom), reload mu nije jaca strana :D 

kolko zaradjuje, hmm. iskoristim ga 1 na dan da odradim daily bonus, inace ga ne igram jer grindam t72a. al kad se odigra dobra partija zna mi okrenut
do 200 000 bez premium accounta

Error 404 Not Found
15 godina
odjavljen
Armored Warfare

Pozdrav tenkisti,

Se to meni čini ili je priljev specijalnih igrača u ovu igru povećan?

Jer evo zadnjih tjedan dana nemogu odigrat normalan PvP meč u tieru 3-4. Sve je postalo isto kao u WoT-u kad siemke i kompanija poginu u prve dvije minute meča a u suprotnom timu ne pogine baš nitko.

Totalna katastrofa ubija mi volju za igranjem PvP-a.

Origin: MazeOfDeath_01
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Armored Warfare

to je zato jer su svi dobili tir 3 type59 besplatno samo za log in

znaci koji god krumpir je napravil acc odma skace na tir 3 a nema pojma, zato je to tako

isto ko i u wotu onaj rampage mod di se dobije rentani is-7 na 1 dan, i svaki bob ide igrat ono kaj mu je debelo preko glave za njegov skill

to vodi tim partijama kaj ih opisujes

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
Armored Warfare

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Armored Warfare

I jel itko obojo tenkić, ili se svi vratili na wot? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
LordNIbbler kaže...

I jel itko obojo tenkić, ili se svi vratili na wot? 

ili igru za muškarce kao War Thunder :D

11 godina
Jack Sparrow kaže...

ili igru za muškarce kao War Thunder :D

Nezz, nisam probo nije mi se cinilo napeto kad je izaso, a i cuo da je truck simulator dok dodes do bitke , a onda te izbiju iz prve seems fun, a da ne spominje da ima i aviona, mada mogo bi i to probat   

16 godina
LordNIbbler kaže...

Nezz, nisam probo nije mi se cinilo napeto kad je izaso, a i cuo da je truck simulator dok dodes do bitke , a onda te izbiju iz prve seems fun, a da ne spominje da ima i aviona, mada mogo bi i to probat   

Sad su smanjili mape za takve koji ne vole da dugo traje da uđete u bitku. Iako je meni i drugima to bezveze, ali prešli smo preko toga. A oneshot su sad malo smanjili, ali i dalje se desi ako te pogodi u pravo mjesto.

16 godina
neaktivan
Armored Warfare

Igra se of course. Kako bi neki rekli nema povratka na staro haha :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Armored Warfare

to ti se toliko igra da granate frcaju na sve strane, tenkovi se pituraju, lakiraju, sprejaju, kamufliraju između relacija poso-kuća-ženadjeca-poso... da se jednostavno nema otić vremena piskarat na forumu. al ozbiljno, bar je kod mene tako ...

pregoRI@ Armored Warfare
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
grgaRi kaže...

to ti se toliko igra da granate frcaju na sve strane, tenkovi se pituraju, lakiraju, sprejaju, kamufliraju između relacija poso-kuća-ženadjeca-poso... da se jednostavno nema otić vremena piskarat na forumu. al ozbiljno, bar je kod mene tako ...

Pa bar ima arty dok reloada ili kakav tenk s atgm stigne se bacit kratki post na forumu  

Ja evo s frendom grindam lagano u pve skupim daily bonuse te ako imam volje nastavim jos malo tenkat, otkljuco sve comandere, sad lagano grindam za one retrofite, a posto uglavnom furam pve samo rld ganjam, mada eto trenutno grindam Trupno pojačanje(op translate ) , mislio sam odgrindat pzh 2000 da uzmem gyro stabilizator al posto frend nema nego t 5 onda mi se ne zuri, a i 8 milja je poprilično papreno....

Jel vama idu normalno ovi daily bonusi za log in meni samo kaže eror code 2 try again?

E da evo

s skilovima od zapovjednika možda ce nekom pomoć da zna kojeg će grindat, po meni je najbolji Rashid, iako su ga sad malo nerfovali radil rld, jer to je po meni najbitnije za pve, kad je dmg ionako smanjen....  

12 godina
Jel vama idu normalno ovi daily bonusi za log in meni samo kaže eror code 2 try again?

Klikni ma My games u launcheru i opet se vrati u AW ...

battlelog pukycro
9 godina
neaktivan
Armored Warfare

Kako type 59 može skinut 841 hp-a jednim hitcem??? To mi se desilo jučer na reactor mapi, žao mi je što nisam uzeo screenshot.

0 0 hvala 0
15 godina
Armored Warfare

nemoze. nikako. sigurno je neko pucao u istu sekundu i igra je pokazala zbroj stete od obje granate.

jedino ako je pogodio ammorack i eksplodiral si i ostal bez svih hp-a od jednog pogotka

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
coold kaže...

Kako type 59 može skinut 841 hp-a jednim hitcem??? To mi se desilo jučer na reactor mapi, žao mi je što nisam uzeo screenshot.

hebate, ni 90-ka ne skida toliko, more bit da je ovo šta je ED rekao, da je to neki čudni zbroj hitaca ...

@LordNIbbler  Taj error se lako riješi reloadom stranice, a ovaj retrofit šta bi izgrindao na PZH, mislim da će to u idućem patchu pomaknut na:

"The Gyroscopic Stabilizer Retrofits can now be unlocked on the following vehicles:

• M551 Sheridan (Mk.1)
  • Stingray 1 (Mk. 2)
  • XM8 (Mk.3)"
pregoRI@ Armored Warfare
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2016 12:22 (grgaRi).
11 godina
grgaRi kaže...
coold kaže...

hebate, ni 90-ka ne skida toliko, more bit da je ovo šta je ED rekao, da je to neki čudni zbroj hitaca ...

@LordNIbbler  Taj error se lako riješi reloadom stranice, a ovaj retrofit šta bi izgrindao na PZH, mislim da će to u idućem patchu pomaknut na:

"The Gyroscopic Stabilizer Retrofits can now be unlocked on the following vehicles:

• M551 Sheridan (Mk.1)
  • Stingray 1 (Mk. 2)
  • XM8 (Mk.3)"

Ja sam bio ammo rack nekog leoparada za 1 k+....

Ma radi od kolege sto je reko da udem  u my games pa na aw kliknem....   

Vidio sam al sve jedno, me like klicking peoples , al  je trebalo odgrindat artie radi zapovjednika pa....

12 godina

ma ja, imam ja otvorenu PZH već neko vrijeme, al mi je za sad stajala po strani zbog manjka igrača na visokim tirevima, a i skupa je za istražit. sad štekam lovu za tu armatu, da vidimo i to čudo ...

pregoRI@ Armored Warfare
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice