Armored Warfare

poruka: 686
|
čitano: 124.490
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Armored Warfare

Ja sam bio ammo rack nekog leoparada za 1 k+....

Baš sam bio u Leopardu. Mislim da nije bilo više hitaca jer je u battlelogu zabilježen samo jedan. Znači ammo rack ... mislio sam da toga i oneshotanja neće bit u AW

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

službeno i nema ammo i one shot, ali u igri se događa...osobno sam lupio leo2A5 za 1100+

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Armored Warfare

Velika akcija za vikend, evo kopiran post s drugog foruma od moderatora:

"Pozdrav Komandiri!

Dobrodosli na Pozivnicu Velikog Medvjeda, sponzorisan licno od strane Medvjeda trgovca naoruzanjem, Marata Shishkina! Gospodin Shishkin vam zahvaljuje na vasem ucestvovanju i raduje se da vas ponovo vidi kako nastupate u buducim bitkama.Ratista i nasa postrojenja za popravku su na vasem raspolaganju.Oni koji budu pokazali svoje vjestine, nece samo dobiti slavu vec i znatan dobitak resursa za svoju Kompaniju, najbolji od vas bi mogli da budu pozvani u buducnosti da ucestvuju u najopasnijim - najprofitabilnijim misijama.

Neka najbolji ratnik pobjedi!

Pozivnica Velikog Medvjeda je unikatan dogadjaj u kojem igraci mogu ucestvovati kako bi dobili znacajne bonuse, koji bi mogli da im pomognu da imaju vecu zaradu.

• Kako bi se zagrijali pred glavni dogadjaj, od 11. Februara do 15. Februara 2016 godine, svi igraci ce dobiti 100% bonus Reputacije za svaku borbu.
  • Pozivnica Velikog Medvjeda bice odrzana 13. Februara od 17:00 do 21:00 casova.Za to vrijeme igraci ce dobiti 400% bonus Reputacije i 100% bonus Kreditaza svaku borbu.

Ali to nije sve! Svaki igrac koji bude odigrao barem 5 borbi (PvE ili PvP) tokom perioda Pozivnica Velikog Medvjeda dogadjaja dobice nagradu od 7 Dana 50% boost Kredita i Reputacije!

Imajte u vidu:

• Boosteri nece biti aktivirani automatski i pojavice se u vasem Inventory prozoru.
  • Boosteri ce biti odlozeni i dodjeljeni tek 16. Februara 2016.

Vidimo se!"

Moj PC  
6 0 hvala 3
12 godina
Armored Warfare

da, i evo već su promijenili vremena, nije više od 11. nego od 12.-14. 02 i skratili su vrijeme za sat vremena, od 18:00 do 21:00. ja zbilja ne znam tko koga u tom OE-u, pa oni ne znaju jel bi " piškili ili kakili ". to mi  sve izgleda tako neozbiljno. i očito je da imaju ozbiljnih problema sa bazom igrača ... to mi se niš ne dopada ...

pregoRI@ Armored Warfare
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Armored Warfare

Po meni su se posrali sami po sebi kad su banovali ljude koji su skupili više puta daily bonus, mislim nije ok, al ako su oni zasrali da se može i neko iskoristio, to je njihov zajeb(OE) a ne igrača koji je iskoristio rupu.....

Usporedbe radi koliko je WG, ispusio para kad su im kodovi pokradeni, tj cak je neko isprogramiro skriptu da random kuca codove za t127 mislim, neki su na tisuce golda uzel, i koliko mi je poznato nitko nije skupio ban( jer nje  WG lud da sebi puca u nogu ili Kenja u tanjur iz kojeg jede, već su samo stavili sad da ima onaj random kod kad se logiraš potpuno elegantno i bez štete za sebe, jesu spusuili masu love radi kodova, al nisu napravili stetu sa banovima da ljudi idu uokolo i pricaju kako je WG ovakav i onakav....

Druga stvar ubiti kad vidiš one pup upove (reklame) di ti neka teta kaze da dodeš za igru po meni znaš o kakvim se ljudima radi kad su to odobrili da ih reklamira, nisam psiholog i slično, al mislim da onaj i koji klikne na to, igri neće donit ništa dobro već kukanje i "čudno" ponašanje.....

Nadalje moja percepcija OE jako loša, slikovito opisano ja ih vidim ko malđeg brata koji pokušava svim silama sestri zgorčat život( ko je imo sestru i brata zna o čemu pričam ), svim silama pokušavaju naguzit wot, al im ne ide baš...

I koji je k s onim mutavim kampanjama jednom serveru daš drugim nedaš, ili svima ili nikom(ae mogu svatit kad su neki praznici) ....

No ono što je definitivno pozitivno i ljepo u njih je to da je igra istinski free to play, doslovno sve je daba, ako oćeš brže grindat i slično, može samo odriši kesu, ne ko u wotu free to play, želiš imat više tenkova od broja nacija, može plati garažno mjesto 

Nisam vjerovao, dok nisam vidio, a kad sam vidio, nisam mogao vjerovati!
Moj PC  
6 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Armored Warfare

Kladim se da cu ovih dana dok je boost aktivan naici na svakakve budale. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
Re: Armored Warfare
fanaticni gejmer kaže...

Kladim se da cu ovih dana dok je boost aktivan naici na svakakve budale. 

Kao da ih i ovako nema dovoljno...

12 godina
Armored Warfare

izgleda da sutra ide 0.13 nadogradnja. kasne od prvotne najave 5 dana. izgleda da je na ruskom serveru bilo jako puno problema kad su pustili ovu nadogradnju (Rusi su već nabubali >220 stranica na forumu, žaleći se na to), pa eto mi valjda nećemo iskusit te "radosti".  hvala majčici Rusiji !

edit: odgođeno do daljnjega. ozbiljni problemi sa match makingom i tkoznaštajošsačime ...

link

pregoRI@ Armored Warfare
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.2.2016 14:02 (grgaRi).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

https://aw.my.com/us/news/general/wolflis-gold-rush

uglavnom, narednih šest (6) dana, u vremenu 19-22, trebate odigrati najmanje pet (5) bitaka, nebitno PVP ili PVE, i, osim rep bonusa 400% te cash 200%, dobiti na poklon 3000 golda...

projekt se veže na subotnji stress test i daje priliku, kako novim tako i starim, igračima za nevjerojatni grind i zaradu...

ako ima ekipe sa našeg govornog područja, koji bi započeli ili nastavili grind javite se, imamo TS3 i ekipu koja je spremna pomoći kako savjetima tako i upoznavanjem mapa te strategijom

see you on battlefield

Moj PC  
4 0 hvala 4
12 godina
Armored Warfare

evo, možete se pridružiti i jednoj od dvije ponuđene "plaćeničke skupine", i pridružiti se eventu  White Lancers VS Hellhounds. Odaberite stranu, uskočite u bitku(e) i doprinesite svojoj plaćeničkoj grupi, skupljajući iskustvo-bodove.

Igra se  "na dvije dobivene", a prva runda traje od 16.02 do 21.02,

druga runda - 22.02 do 28.02

treća runda -  29.02 do 06.03

Nagrade su sljedeće :

7 dana premiuma za sve prijavljene članove pobjedničke skupine

3 dana premiuma za sve prijavljene članove gubitničke skupine

1500 golda za po 100 najboljih igrača iz svake skupine, računajući sve tri runde.

zaključak je da u stvari nema gubitnika! 

posjetite za više informacija

pregoRI@ Armored Warfare
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.2.2016 12:39 (grgaRi).
Moj PC  
3 0 hvala 1
16 godina
Armored Warfare

ja danas idem igrat i vidim 3000 golda da sam dobio---- za sta sam to dobio pojma nemam...jel itko dobio sta,btw i trebao sam zbog pobjede lancera dobit 7 dana premium ali nis od toga...jel netko zna sta o tome?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
mariocroatia78 kaže...

ja danas idem igrat i vidim 3000 golda da sam dobio---- za sta sam to dobio pojma nemam...jel itko dobio sta,btw i trebao sam zbog pobjede lancera dobit 7 dana premium ali nis od toga...jel netko zna sta o tome?

To je od Wölfli’s Gold Rush eventa,trebalo je odigrat min. 5 bitaka za vrijeme trajanja eventa...

event

12 godina
mariocroatia78 kaže...

Lancer's vs Hellhounds ti se igra "na dvije dobivene". trenutan rezultat je 1:1 , a zadnja treća runda traje do 06.03.

pregoRI@ Armored Warfare
16 godina
grgaRi kaže...
mariocroatia78 kaže...

Lancer's vs Hellhounds ti se igra "na dvije dobivene". trenutan rezultat je 1:1 , a zadnja treća runda traje do 06.03.

Skuzio sam,hvala,mislio sam na pocetku da se dobije nes za svaku rundu....  ;)

12 godina
Armored Warfare

Igrate Armored Warfare ?!  Dosadilo vam je da se sami napucavate sa modernim beštijama? Imamo odličnu ponudu za vas !

pregoRI@ Armored Warfare
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.3.2016 12:43 (grgaRi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Armored Warfare

imam 2 pitanja o 2 jedunstvena vozila:

1) puma...posto je izasao specijal sad znam kako doci do nje

2) Chieftain Mk. 6- di ga dobiti i da li se uopce dijeli?

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Armored Warfare

MARCH MADNESS

Lagana misija za zaraditi 4000000 kredita, 14 dana premiuma i BWP-1M Pumu...

0 0 hvala 0
12 godina

Vozila se mogu nabaviti isključivo putem promotivnih kodova koje, uobičajeno, djele streameri ili različitih evenata, kao šta će bit ovaj " march madness."

Na balkansu sekciju aw foruma, prije dva tri tjedna je "doletio" lik i podjelio nam mac za  kodova za mk6, ne znam ni sam koliko podjelio je cca 30-50 kodova .

znam da u nedjelju u 20:00 ima jedan stream na kojem će bit kodova za oba tenka : http://www.hitbox.tv/maukers

pregoRI@ Armored Warfare
15 godina
Armored Warfare

ok thx grga

Dokument je digitalno izradjen i vrijedi bez potpisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

AWU1MUIYZ1HE5YTD trebo bi bit neki promo kôd, tier 3 premium, 14 dana premium i milijun kredita...

samo za novi acc

nadam se da nije varka..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Armored Warfare

Dijele aw i alienwhere codove za tjedan dana premiuma i typa59  ili tako nešto  pa udri dok ima  

Moj PC  
7 0 hvala 8
14 godina
Armored Warfare

Prva pobjeda dana exp x5 i kodovi sa Alienware Arene vrijede i za postoječe račune .

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2016 20:01 (Mirda 1).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

Ja sam upisao na postojeći acc i nisam dobio nista premium dana!?

14 godina
scipion kaže...

Ja sam upisao na postojeći acc i nisam dobio nista premium dana!?

Meni je dodalo 7 dana. Jesi li pogledao u garaži desno pod Active Boosts pa Inventory ?

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.3.2016 20:02 (Mirda 1).
15 godina
neaktivan
Armored Warfare

Pa dobro kako da skinem ostatak igre kad download nakon 2 minute padne? ima li neka fora da se to zaobiđe preko torenta?

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Kewin kaže...

Pa dobro kako da skinem ostatak igre kad download nakon 2 minute padne? ima li neka fora da se to zaobiđe preko torenta?

Probajte u onom gore kotačiću/zupčaniku ograničit upload, ako ne ostavit da skida skinit ce nekad, ionako realno ne propuštate previše jedino pve je dobar, pvp serveri užas, a timovi upitni ko u wotu  

12 godina
neaktivan
Armored Warfare

Najavli su novi patch, znate kad mogu ocekivat test server? Ima li ga uopce?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Armored Warfare

test server (PTS) se otvara sutra ali samo z aRU regiju...napraviš acc preko mail.ru i možeš skinut pa probat desetke (armata...)

Moj PC  
2 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Armored Warfare

Aha ionako su sve RU. wot eu test server a ono cim se spojim pocnu komentari kokot i slicno, ako me ne upucaju drugovi dobro i prođem 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Armored Warfare

Iz nekog razloga download počne funkcionirati tek kad prebacim jezik na US.... a što se igre tiče zasad mi je ok probao sam i wot ali nemam pojma nije mi sjeo... 

Padobranci, mineri i djevice griješe samo jednom
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice