Age of Empires 3 - Multiplayer

poruka: 5
|
čitano: 1.877
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Age of Empires 3 - Multiplayer

Pozdrav,

zanima me da li netko igra preko interneta igru?

I da li je u kojem klanu?

Ako je netko zainteresiran za napraviti klan, neka se javi!!

Imam i expanzije, pa mi dolazi u obzir i igranje sva 3 dijela!

Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 4×3.2GHz 8MB, Cooler Scythe Mugen, MBO: MB Gigabyte EP45-DS3 RAM: DDR2 8GB PC6400 (800MHz), Kingmax Monitor: Samsung SM 2232BW,

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: Age of Empires 3 - Multiplayer

Pozdrav,

Ja vec danima pokusavam naci jedan hamachi server,svi puni,pa eto,ja bih napravio jedan,pa bi mogli igrati :D

16 godina
neaktivan

Ja imam original igru, tako da ne znam da li je moguće da igramo u mrežu.

Da li je moguće?

Processor: Intel Core 2 Quad Q6600 4×3.2GHz 8MB, Cooler Scythe Mugen, MBO: MB Gigabyte EP45-DS3 RAM: DDR2 8GB PC6400 (800MHz), Kingmax Monitor: Samsung SM 2232BW,
12 godina
neaktivan

Ja mislim da može.
Skini  Hamachi http://hamachi.en.softonic.com/ ,instaliraj ga , i kad ga otvoris klikni na dugme koje izgleda kao "Power on" nna daljinskom od TV-a . Kopiraj svoju adresu koja se nalazi pokraj tog dugmeta.Otiđi u my documents,i tu nađi folder My Games pa uđi u Age of Empires 3 pa u folder Startup.Tu ces napravit jedan notepad  fajl  i preimenuj ga u user.cfg   kad to uradis otvori ga i upisi sledece:

OverrideAddress "xxxxx" (umjesto tih iksova zalijepi prethodno kopiranu adresu) odi na file,pa na save as ,i dole ispod imena datoteke otiđi umjesto txt na all files  .

Jos moras ovo uradit  

prati ove korake

Kad to uradis u hamachi-u otiđi na padajuci meni network,pa na join an exciting network i u prvo polje upisi Emkoo3  a u password upisi 123 

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.11.2012 10:50 (Emkoo_D).
12 godina
neaktivan

Može li mi netko objasnit cijeli postupak kako napravit server i kako u igrici (aoe3) napravit što već treba....

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice