- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
cool sad sam i ja gladan,inace ne jedem uz komp, za to postoji drugo mjesto,al nekad se nadje koji slatkis ili popije
Jedini fuel koji meni treba je kava -.-
Jedini fuel koji meni treba je kava -.-
Ha,čudno.
Puno ljudi jede ili pije dok igra.
Imaju čak i cijeli dućani za takve stvari.
Izgleda da je rijetko da u Hrvatskoj netko to radi.
Iako u Americi to je svakodnevnica.
Al stvarno ništa?Coca Colu?Kokice?Čips?Možda sendvič kroz neke duge cutscenove?
Zato i jesu k'o trokrilni ormari.
Zato i jesu k'o trokrilni ormari.
tako je ,,,,,,
Ja često jedem i pijem za kompom. Uvijek se nešto nađe, neki keksi, grickalice, bomboni...
Znam si i sendvič složit pa ga pojest za kompom. A pijem najčešće sok.
a nisam debel ko ameri :D
nikad u danu jedem samo ujutro i navecer a ovakve stvari ne jedem tako da nista,inace mi se gadi to kad primem onak masan mis il gamepad
Ja obavezno kavu i cigarete. Nemam naviku jesti za kompjuterom. Za tu prigodu sluzi kuhinjski stol.
Ja obavezno kavu i cigarete. Nemam naviku jesti za kompjuterom. Za tu prigodu sluzi kuhinjski stol.
Pa dobro sad, nećeš jest gulaš za kompom, ili pečenje, isto kao što nećeš jest bombon ili čokoladu za kuhinjskim stolom...
neki ne jedu takve stvari...
Pa dobro sad, nećeš jest gulaš za kompom, ili pečenje, isto kao što nećeš jest bombon ili čokoladu za kuhinjskim stolom...
Ja necu, ali znam osobe koje to rade. Skroz neshvatljivo.
Ostavite se jedenja pred kompom. Pojest ćete dva put više nego obično. Tako sam ja uzeo musli, čisto onako da ga isprobam, i dok sam pwno nisam ni skužio da sam poždero cjelu kutiju.
neki ne jedu takve stvari...
a neki ne pisu o sebi u trecem licu :P
Evo,baš sam roknuo 2 sarme maloprije,dakako za stolom di mi je računalo XD
Evo,baš sam roknuo 2 sarme maloprije,dakako za stolom di mi je računalo XD
ti ljudi kao da se nemogu odvojiti od kompa. pa morau jesti za njim,,ljudi postoji mjesto gdje se jede,,,ja npr,nejedenm zato sto isprlja mis itd..
opće usporeni metabolizam još više usporiti...
Da...inače će mi ga ubrzati to što odem 5 metara dalje za kuhinjski stol objedovati XD
Da...inače će mi ga ubrzati to što odem 5 metara dalje za kuhinjski stol objedovati XD
A zasto ne izaci vani i prosetati 15 - 20 minuta...
nece se nista bitno dogoditi...
ja dnevno setam... pa jedno 2 sata... vise od 10 km prodjem pješice...
Mislim cisto ne vidim potrebu (iako i radim taj posao) da 24h/dan budem pred kompom.... A vani sunce i lijepo vrijeme...
A zasto ne izaci vani i prosetati 15 - 20 minuta...
nece se nista bitno dogoditi...
ja dnevno setam... pa jedno 2 sata... vise od 10 km prodjem pješice...
Mislim cisto ne vidim potrebu (iako i radim taj posao) da 24h/dan budem pred kompom.... A vani sunce i lijepo vrijeme...
Pa nitko ne sjedi 24 sata dnevno pred računalom....vidiš,ja naprotiv radim takav posao da sam u prirodi i češće i više nego bih htio :P
Pa i onda kad rijetko koga možeš vidjeti da se šeta....lol