Sviranje sintisajzera

poruka: 7
|
čitano: 13.513
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Sviranje sintisajzera

Evo, zelio bih nauciti svirati sintisajzer.

Što mislite o  mogucnosti da to naucim  "online" - bez ucitelja, jer stvarno ne stignem na instrukcije.

ako netko ima link za dobru stranicu molio bih da ga napise.

18 godina
neaktivan
RE: Sviranje sintisajzera
Moja_puska kaže...

Evo, zelio bih nauciti svirati sintisajzer.

Što mislite o  mogucnosti da to naucim  "online" - bez ucitelja, jer stvarno ne stignem na instrukcije.

ako netko ima link za dobru stranicu molio bih da ga napise.

http://www.glazbeni-forum.com/forumdisplay.php?s=931e0c78eada9edef28ebc4b76b32397&f=68
17 godina
Sviranje sintisajzera

Možda bi i mogao ali jako teško. ja sam svirao klavir neko vrijeme i nije baš lako ni s učiteljem. meni je trebalo 4 godine da naučim svirat "cakum-pakum", a preko interneta možeš nadodat još godinu dvije

Potpis
17 godina
neaktivan
Sviranje sintisajzera

Jaako teško! Ja sam išao u muzičku 1 godinu za klavir isto a doma samo sintizajzer i morao sam odustat jer je zahebano! Ako hoćeš baš sintizajzer svirat a ne klavir trebat će ti koja godina da naučiš.

18 godina
neaktivan
Sviranje sintisajzera

Uz volju se može bilo što! Vjerojatno bi ti trebalo više vremena, pogotovo ako nemaš nikakvog glazbenog predznanja, no mislim da nije veliki hendikep učiti svirati bez pomoći.

Ja sam bez pomoći naučio svirati gitaru i to sasvim dobro, a mislim da se sint po težini ne razlikuje mnogo od gitare.

Jedino što te učitelj nauči je teorija, za tehniku se trebaš sam pobrinuti bez obzira radio s učiteljem ili sam. 99,9 % ljudi treba više vremena da sami nauče svirati nego uz pomoć učitelja, ali sve se na kraju svede na isto.

Ako ćeš krenuti sam učiti, što nije tako strašno kao što se čini, obavezno trebaš nabaviti literaturu, a bilo bi dobro da ti netko pokaže osnove, tek tolko...

Ja sam gitaru učio iz knjige Guitar For Dummies, a ista izdavačka kuća je izdala i knjigu Piano For Dummies. Ako ti je to pak preskupa knjiga, lako možeš nabaviti e-book prek torrenata... Knjige su genijalne, a obuhvaćaju sve što treba znati (od kupnje instrumenta, do sviranja - sve tehnike, načini učenja i sl., pa sve do održavanja i nekih trivijalnih stvari).

92% tinejdžera misli da su oni potpisi sa '92%' cool. Ako si ti među onih 8% koji misle da su ti potpisi retardirani, nemoj ovo kopirati u svoj potpis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 4.5.2009 18:28 (i_rambo_plache).
16 godina
protjeran
Sviranje sintisajzera

da li netko zna nekog dobrog autora na youtubeu?

Zahvaljujem  i_rambo_plache - projurio sam kroz knjigu - stvarno je od velike pomoci

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.5.2009 19:58 (Moja_puska).
15 godina
Sviranje sintisajzera

dizem temu iz mrtvih, moze li neka preporuka sintisajzera za pocetnika, da nije skupo, tek toliko da naucim osnove prije nego se prebacim na harmoniku

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice