Sunčane naočale - pomoć

poruka: 8
|
čitano: 7.042
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Sunčane naočale

Evo planiram si uzet neke malo kvalitetnije korištene sunčane naočale.

Malo gledam po njuškalu i ostalim stranicama i naletio sam na ovo:

http://www.njuskalo.hr/suncane-naocale/police-aviator-suncane-naocale-polarizirana-stakla-osijek-oglas-2721506

i video također (napomena, video iz 2011 godine).

Mogu se nać s čovjekom i vidjet i sve, ali zanima me vaše mišljenje. Dali se to isplati uzimat ?

Ne želim kupit nešto što će mi iskvarit vid.

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.6.2012 19:59 (AmonZero).
15 godina
Sunčane naočale - pomoć

Ja osobno nebih uzimao preko oglasnika , ali ako vec uzimas onda pripazi da nije neka kopija jer ih ima da se jedva skuze !

Music As A Weapon !!
16 godina
Sunčane naočale - pomoć

Poslao sam mu mail da mi uslika taj serijski broj i sve što je napisano na njima.

16 godina
Sunčane naočale - pomoć

Ipak odustajem od kupnje ovih naočala. Dobio sam jako sumnjiv mail od prodavača.

Obići ću malo po Osijeku trgovine pa vidit dali imaju kakve kvalitetne popuste.

Što se mene tiče tema se može obrisat.

13 godina
neaktivan
Re: Sunčane naočale

Zanimaju me preporuke i osobna iskustva za suncane naocale....

Naime zadnje suncane su mi se razbile i sad trazim zamjenu...ali ne bilo kakvu :))

Zelim crne naocale sa što crnijim staklima sportskog izgleda ( kako to mladež naziva opakog izgleda ) s tim da s njima mogu vozit ( da mogu u kacigu stat, da ne zatežu i da ne puknu od manjeg pritiska kacige )

Isto tako molim da se ne pretjeruje sa cijenama...jer me marka kao marka ne zanima, samo da ispunjava ovo šta sam naveo...i naravno da štiti oči...prava stakla...ne plastika...

Prioritet mi je da su sto crnija stakla( doslovno da mi se oci nemogu vidit) i da je okvir crn i da su sportskog izgleda ( opake lol ).  Nikakve pilotke i tako ta cuda ne dolaze u obzir.

Hvala na citanju!

18 godina
TheDarkSide kaže...

Zanimaju me preporuke i osobna iskustva za suncane naocale....

Naime zadnje suncane su mi se razbile i sad trazim zamjenu...ali ne bilo kakvu :))

Zelim crne naocale sa što crnijim staklima sportskog izgleda ( kako to mladež naziva opakog izgleda ) s tim da s njima mogu vozit ( da mogu u kacigu stat, da ne zatežu i da ne puknu od manjeg pritiska kacige )

Isto tako molim da se ne pretjeruje sa cijenama...jer me marka kao marka ne zanima, samo da ispunjava ovo šta sam naveo...i naravno da štiti oči...prava stakla...ne plastika...

Prioritet mi je da su sto crnija stakla( doslovno da mi se oci nemogu vidit) i da je okvir crn i da su sportskog izgleda ( opake lol ).  Nikakve pilotke i tako ta cuda ne dolaze u obzir.

Hvala na citanju!

Sportski dućani i biraj.

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
13 godina
neaktivan

Pozdrav, Evo našao sam neke sunčane naočale u ladici, ali o naočalama ne znam gotovo ništa, pa me zanima dali su to muške ili ženske naočale i ako se vidi koji je proizvođač i model

http://prntscr.com/1krzky

13 godina
neaktivan
Sunčane naočale - pomoć

Muške su, a proizvođača bi ti trebao pročitati sa strane na naočalama, barem ja ne mogu prepoznati.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice