Što je Airsoft?

poruka: 98
|
čitano: 53.574
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Što je Airsoft?

Evo, znam da je tema već dugo neaktivna, ali koja je firma najjeftinija, dali je pouzdano takve stvari kupovati prek ebaya i dali u Istarskoj županiji postoji kakav Airsoft klub?

Life taker and heart breaker
16 godina
neaktivan
The Geek kaže...

Evo, znam da je tema već dugo neaktivna, ali koja je firma najjeftinija, dali je pouzdano takve stvari kupovati prek ebaya i dali u Istarskoj županiji postoji kakav Airsoft klub?

mislim da hristo.hr

Apple iPhone 3GS 16GB
16 godina
neaktivan

Mislio sam na proizvođača, ima ih raznih (ClassicArmy, Jing Gong, Cyma... itd) koji je od njih najjeftiniji a da vi imate dobra iskustva sa njim....

16 godina
neaktivan
The Geek kaže...

Mislio sam na proizvođača, ima ih raznih (ClassicArmy, Jing Gong, Cyma... itd) koji je od njih najjeftiniji a da vi imate dobra iskustva sa njim....

Proizvođač Jing Gong, M16 i jos jednu sam koristio

Apple iPhone 3GS 16GB
17 godina
neaktivan
Što je Airsoft?

Postoje klubovi, član sam jednog. Ipak, momak pre premlad si da bi ti ijedan klub dopustio da igraš sa njima. Moraš imati minimalno 18 godina za koristiti repliku, a vidim da si ti `95. godište, tako da zaboravi.

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."
16 godina
neaktivan
The Geek kaže...

mislim da to ovisi o modelu replike oružja koje tražiš

ja znam da J&G ima najbolji G36C

a onda sam se probudio...
16 godina
neaktivan
reservoir dog kaže...

Postoje klubovi, član sam jednog. Ipak, momak pre premlad si da bi ti ijedan klub dopustio da igraš sa njima. Moraš imati minimalno 18 godina za koristiti repliku, a vidim da si ti `95. godište, tako da zaboravi.

Ma to se ja raspitujem za rođaka, on je tako lud za oružjima, pa me zamolio da mu pomognem naći nekakvu jeftinu pušku.... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 19:25 (The Geek).
16 godina
neaktivan

Jeli ovo valja?

MP5

još nešto, pitao me rođo dali je sigurno u magazin te puške stavljati one jeftine metkiće koje kupi na sajmu ili u china shopu? Meni se čini da bi mogli oštetiti pušku ako nisu org. Airsoft ili tak nešto?

17 godina
neaktivan
Što je Airsoft?

Zanimljiv sport.

Prije je spominjano da se u igru mogu uključiti padobranci i tenkovi. Desant padobranaca još i mogu zamislit, ali kako se tenk uklapa u igru?

Cloud computing vesti i recenzije: http://www.ictcloud.wordpress.com
16 godina
neaktivan
Što je Airsoft?

Zanimljiv i skup sport.

Ja sam zainteresiran jedino za GBB i GBBR replike ali izgleda da kod nas to još nije toliko popularno. Šteta ali ako skupim lovu možda si čisto za gušt kupim jednu. Malo mi je debilno da sam ja ograničen na nekih 100-tinjak BB-a dok ovi ostali oko mene ispucavaju ko ludi na stotine BB-a... A i GBB-i nisu baš pouzdani na niskim temperaturama osim eventualno CO2.

Mene zanima dali netko ima sa time iskustva (neka novija generacija GBBR-a) i koliko para i gdje je nabavljeno.

Za sada mi je jedino za oko zapelo nešto ovakvo:

Smijeh

3D Designer, www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 20:06 (Minoza).
15 godina
neaktivan
SupremeCommander kaže...
macak kaže...

Gubitak vremena + trošak + rizik od povreda

Potpisujem.

Trosak je previli i rizik od povreda nije toliko veliki a to za gubitak ''vremena'' nije uopce kad se ufuras u igru onda je to nesto naj naj stvarno je ok jer sam bio na turniru (nisam sudjelovo sam sam gledo) i bilo je prefantasticno za gledati

Jazavac
17 godina
neaktivan
Što je Airsoft?

Gubitak vremena je kad sjedneš za PC i bauljaš bezveze par sati. Ozljede su svedene na minimum minimuma, jedino što stoji na mjestu je da je to skup sport, ali neusporediv sa bilo kojim. Ma pogledaj ovaj fajt, noćna makljaža sa tracerima: 

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 20:32 (xilC).
17 godina
neaktivan

Ali ovaj što snima pogođen je puno puta a nastavlja pucati kao da mu nije ništa zar to nije varanje?????

17 godina
neaktivan

Da, malo nisu fer... čuje se u pozadini "keep shooting..." AL zar nije bolesno?

17 godina
neaktivan

Je fora je........ ali čemu ako ljudi varaju?Ako ti nekog ubiješ a on se pravi da nisi.Onda se i ja mogu isto praviti u slucaju da me pogode?

17 godina
neaktivan
Što je Airsoft?

Takvi se pastiri (poput tog momka koji ne priznaje) izbacuju sa susreta. Cijeli princip airsofta je "fair play" i ako se namjerava varati to se sa vremenom skuži, a onda slijede sankcije.

Μολὼν λαβέ! "Daj mi dim da ugasim svijetlo dana, daj mi jedan dim."
16 godina
neaktivan

Zanima me postoje li ikakve druge trgovine airsoft puškama u Hrvatskoj osim Hrista.hr?

15 godina
neaktivan
Što je Airsoft?

Neću previše filozofirat o tome što je a što nije airsoft,

preporučam svima prije investicije u airsoft opremu i oružje da odigrate barem jednom sa iznajmljenom opremom i vidite kako vam se čini,  jer -

nije sve za svakoga.

Isto vrijedi i za paintball

15 godina
odjavljen
Što je Airsoft?

Za one manje entauzijasticne i bez dubokog džepa, preporucujem LaserTag, Igra se rat koji umjesto metaka koristi infracirvrni laser i tako ga "pogodi" imas svoj health pa ako te pogodi u glahu si odma mrtav, ako te pogo naprimjer u nogu onda nekih 60 Hp-a dole...

Dosta jefino i zanimljivo za izradu

KLIK

Mrzim kad hodam pustnjom i pogodi me frižider... :)
15 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

Za one manje entauzijasticne i bez dubokog džepa, preporucujem LaserTag, Igra se rat koji umjesto metaka koristi infracirvrni laser i tako ga "pogodi" imas svoj health pa ako te pogodi u glahu si odma mrtav, ako te pogo naprimjer u nogu onda nekih 60 Hp-a dole...

Dosta jefino i zanimljivo za izradu

KLIK

ima li ovakvo nešto ali da sam to napraviš i da je puno jeftinije

Society leans ever heavily on computers, if you have the power to take out computers you can take out society.
15 godina
neaktivan
Što je Airsoft?

Eto da malo osvježimo temu...

http://www.radio-mreznica.hr/vijesti/20-7-2010/upoznajte-se-s-airsoftom-i-pomozite

Čovjeku je bila potrebna pomoć i pomogli smo, no mislim da ni tu rad ne prestaje, nego se nastavlja...sve kako bi se čovjeku pomoglo što više, jer ipak jedino taj *beni novac čovjeku može pomoći.

16 godina
neaktivan
Što je Airsoft?

Joj da mi je ovo zaigrati, koliko moras imat godina za airsoft?

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I see no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot.
16 godina
Living.Dead kaže...

Koliko moras imat godina za airsoft?

18 bi trebao imati da možeš pristupiti.

Death has a thousand faces,evil only one.
15 godina
neaktivan
luckyluke kaže...
Living.Dead kaže...

Koliko moras imat godina za airsoft?

18 bi trebao imati da možeš pristupiti.

Meni prijatelj ima 16 godina i član je kluba i igra(i ja imam 16 uskoro 17) ... samo otac i mater meni nedaju radi "sigurnosnih" razloga

Let's face it, this is not the worst thing you've caught me doing--RECI HVALA , bravo dobar decko
16 godina
neaktivan

Pa zar nikog ne zanimaju takve stvari, tema zjapi prazna :D

Zanima me ima li gdje za kupiti ZF 41 nišan za kar98/m48, ali repliku, ispod 150 kn? gledao sam na netu, ali bezuspješno. Nabavio sam dboy kar98k i oduvjek sam želio imati jedan takav snajper,  a ZF 41 je ono što mi fali :) Mislim da mi treba samo mount, a za optiku ću se lako onda zbrinuti .

GENERATION 19: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment
17 godina
The Geek kaže...

Pa zar nikog ne zanimaju takve stvari, tema zjapi prazna :D

Zanima me ima li gdje za kupiti ZF 41 nišan za kar98/m48, ali repliku, ispod 150 kn? gledao sam na netu, ali bezuspješno. Nabavio sam dboy kar98k i oduvjek sam želio imati jedan takav snajper,  a ZF 41 je ono što mi fali :) Mislim da mi treba samo mount, a za optiku ću se lako onda zbrinuti .

http://cgi.ebay.it/support-lunette-zf41-zf-41-zf40-mauser-k98-98k-k-98-/140511561473?pt=FR_JG_Collections_Militaria_Accessoires&hash=item20b7244701

jer to nesto slicno tome bar?

darkness is my friend
16 godina
neaktivan

Pa točno to sam tražio, ali 70€ je ipak puno... Miliso sam da ima nekakva replika toga, barem plastična :LOL: ako ne, onda ću uzet alat u ruke i napraviti to sam :D Imam pušku, radit ću po danim mjerama {#}

GENERATION 19: The first time you see this, copy it into your sig on any forum and add 1 to the generation. Social experiment
17 godina
16 godina
neaktivan

Ovo je samo četkica :D Ispod piše: You are bidding on a red dustbrush. 

A ničeg nema na netu, vjeruj mi, cjelu večer tražim. Najvjerojatnije ću sutra ili prekosutra uzeti stvar u ruke i pokušat to sam rješit :D Samo me malo materijal brine, da probam sa željezom ili aluminijem jer se Alu lakše savija....

Imam već ideje kako će to izgledat, na taj dio koji ću napravit spojit ću railove koje imam od razbijenog m4, onda ću moć stavit što god želim na to.

17 godina
neaktivan
Što je Airsoft?

Momci ako vam treba savjet, prođite na ovaj forum. Ako vide da niste luđaci i da znate pravilno pisati ekipa će vas obasuti savjetima.

http://www.airsoft-hrvatska.com/forum/index.php

Μολὼν λαβέ!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice