Rukopis

poruka: 32
|
čitano: 16.631
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Re: Rukopis
gave233 kaže...

imam problem. imam grozan rukopis. učitelji ne mogu pročitat a nekad ni ja {#}pa mi je i profesorica s hrvatskog počela davat ocjenu niže s eseja..samo zbog rukopis.

sad kak ga poporaviti ? koji je najlakši način do lijepog rukopisa ? pišem ružno i tiksano i pisano. jedino mi velika slova idu od ruke :D  

Ako ti daje ocjenu niže - kada je u obrazovni sustav uvedena nula? {#}

Srsly, rukopis možeš poboljšati jedino pisanjem. Jednako kako si s godinama postao umješniji u manualnom samozadovoljavanju, tako ćeš postati i u pisanju.

TD za ne kuženje sarkazma i ironije.
17 godina
neaktivan
Re: Rukopis
Langsdorff kaže...
gave233 kaže...

imam problem. imam grozan rukopis. učitelji ne mogu pročitat a nekad ni ja {#}pa mi je i profesorica s hrvatskog počela davat ocjenu niže s eseja..samo zbog rukopis.

sad kak ga poporaviti ? koji je najlakši način do lijepog rukopisa ? pišem ružno i tiksano i pisano. jedino mi velika slova idu od ruke :D  

Ako ti daje ocjenu niže - kada je u obrazovni sustav uvedena nula? {#}

Srsly, rukopis možeš poboljšati jedino pisanjem. Jednako kako si s godinama postao umješniji u manualnom samozadovoljavanju, tako ćeš postati i u pisanju.

Ako si s ovim zelenim htio istaknuti tri očigledne greške, ja ih brojim još preko deset koje nisi označio, ni ne računajući semantičke. Mislim da je ovo beznadni slučaj.

MarcelVertigo kaže...
Enkidu kaže...

E stari ovaj rukopis na ovim slijama stvarno izgleda lijepo i uredno kako sam jedino dosad vidio da cure pišu, i to jedino odlikašice iz mog razreda u osnovnoj / srednjoj, mislim ono jesi ti apsolutno siguran u svoj spol / seksualnu orijentaciju ? {#}{#}

Morat ću pokvariti rukopis budem li se bavio pravničkom profesijom ukoliko bude ovakvih pitanja :D :P

Ma samo reci da je to tvoja tajnica ispisala... {#}

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice